Jump to content

deni77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    818
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deni77

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

deni77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους.Καλες γιορτές.:D
  2. Καλά και σωστά σου έγραψε ο φιλος Coolgreek προηγούμενα δεν γίνεται να την περασεις κατέβασε global developer μέσω updater και λογικα θα στην περάσει,αν είχες China official stable τοτε ναι με China developer θα στην περνούσε,τωρα έχεις GLOBAL stable θέλει να κατεβάσεις global developer.:ninja::ninja::cool:
  3. Αυτο εσυ από μεσα το επιλεγεις δεν στο αποθηκεύει στο google account,στο miui account ειναι καλό που στις αποθηκεύει γιατί μολις συνδεθείς μετα απο αναβάθμιση στις συγχρονίζει απο εκει,αφου πρεπει οπωσδήποτε να συνδεθείς στο στο miui account,βασικα ειναι χαζομάρα αυτο το miui account και το έχει σαν βασικό,ποτέ δεν το συμπάθησα.:ninja::ninja:
  4. Έχει καιρό ναι πρέπει να ειχε κάποιο θέμα με τι κάρτα οχι σε όλους δεν το εμφάνιζε, αλλα δεν θυμάμαι έχει αρκετο καιρό απο τότε και είχε λυθεί δεν θυμάμαι τον τρόπο όμως . :ninja::ninja: Καλό σαββατοκύριακο φιλε,πάντα εδώ είσαι παρών για άμεση βοήθεια...:p:p:D
  5. Καλησπερα φιλε μου δεν ειχε κανένα θέμα η ελληνική stable 7.2.2 τοτε ,αν θυμάμαι την είχαμε δοκιμάσει προ καιρού και ηταν άψογη,τωρα αν περάσει την νεα την 8 που του είπες θα του κλειδώσει το bootloade, να το γνωρίζει αυτο ,κάτι αλλο έκανε η φταίει η καρτα του sim αποκλείετε να είναι θέμα rom.πως λειτουργεί στην γυναικά του μεχρι σήμερα,μηπως την εβγαλε την καρτα και την ξανάβαλε και δεν κούμπωσε σωστα και δεν την βλέπει τωρα.:ninja::ninja:
  6. Τι παράπονα ακούστηκαν για την gkalen,εγω την εχω εδω και μια εβδομάδα και ξανα την νεα έκδοση θα περάσω του gkalen.είναι γρήγορη,ποιο ελαφρια και κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας .Όποιος έχει παράπονα και τι προβλήματα αντιμετώπισε να τα γράψει οχι μόνο αφηρημένα πράματα.Το δαχτυλικό δεν εχει αποτύχει ουτε μια φορά στην ανταπόκριση για να ξεκλειδώσει άμεσα με του gkalen :cool::cool:
  7. Και να την κατεβάσεις δεν θα στην περάσει το πρόγραμμα θα συνδεθει στο σερβερ τους και θα σου δώσει να επιλέξεις μια official rom κινέζικη,αυτην θα περασεις ,μετα μέσα απο αυτην θα μπορεις μεσω update του κινητου μια dev για να μπορείς να ξεκλειδώσεις αργότερα μονο με dev το ξεκλειδώνεις αμεσως,μπορείς να μείνεις και με την official rom θα έχει αναβαθμησεις κανονικά,όπως και η dev θα παιρνει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα εδω που μπήκες γνωρίζουν αρκετοί αυτο που ρωτας αλλα δεν γράφεις ποια rom εχεις τωρα και τι θες να κάνεις,γραψε ποιο αναλυτικά τι θες ,αλλιώς μην περιμένεις με γενικοτητες απάντηση και δεν υπάρχει Kenzo rom,το κινητό λέγετε απλά έτσι το ονόμασαν Kenzo.:ninja::ninja:
  8. Οχι δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader θα περασεις τους σωστούς οδηγούς και μετά μέσω MiPCSuite θα του περασεις νεα rom,δες την πρώτη σελίδα.:cool::cool:
  9. ΧΑ ΧΑ Καλο δηλαδή εγώ που το έχω σε χρυσό και εχω 3 θήκες μαύρες θα πρέπει να ανήσυχο περισσότερο..:X:X Φυσικά θέλει και ενα tempered glass που του εχω φορέσει μαζί με την θήκη και να ειναι της nillkin .:lol::p
  10. Επελεξε το χρυσό και δεν θα το μετανιώσεις αυτο έχω,δεν είναι το χρυσό το έντονο ,ειναι διακριτικό και πολυ ωραίο σαν χρώμα,καμια σχεση με αυτα που γράφεις,οι φίλοι σου θα τρελαθούν μόλις το δουν απο κοντά θα δεις.:cool::cool:
  11. Η γνώμη μου λοιπόν ειναι η εξης και η πρόταση μου,βρες κάποιο αλλο και δοκίμασε αν εχει και αυτο το ιδιο πρόβλημα τοτε ναι υπάρχει πρόβλημα,αν οχι μπορεί να φταίει η κεραία για το ασύρματο,νομιζω κάποιο αλλο εύκολα θα βρεις εκει στην περιοχή σου να το δοκιμάσετε ,μπορεί να εχει κάποιο πρόβλημα και σου εμφανίζει ολα αυτα που γράφεις,γενικα πάντως το ασύρματο σε πολυ μεγαλη απόσταση απο το ρουτερ δεν ειναι πολύ καλο σε σχέση με αρκετά αλλα κινητά που πέρασαν απο τα χέρια μου,τώρα μιλάμε απο 15 με 20 μέτρα μακριά.
  12. Εμείς γιατί δεν έχουμε ολα αυτά τα προβλήματα που γραφεις και το 4G πηγαίνει σφαίρα,προφανώς εχεις καποιο πρόβλημα στο δικτιο σου ,με το ρουτερ σου και το παροχο ίσως σου η κατι κατι αλλο παίζει,αν είχαμε ολα αυτα που γράφεις εγω θα το ειχα ξεκάνει εδω και καιρό το κινητό,μπες μεσα στα δίκτυα στην sim και άλλαξε τα και κανε δόκιμες, όταν λες 2 γραμμές δεν εχει σχεδον καθόλου σήμα,δεν φταίει το κινητο γιαυτό όμως.:cool::cool:
  13. Δες εδω την διαδικασία
  14. XA XA καλημέρα φίλε ,όλα τα έχεις έτοιμα ώστε να περάσουν την ελληνική rom :lol::p:p:D :rolleyes::cool:
×
×
  • Create New...