Jump to content

geoanto555

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

7 Followers

About geoanto555

  • Ημ. Γέννησης 23/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

geoanto555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο θεμα σερφάρισμα πρώτα πρώτα να κοιτάς το λογισμικό και μετά την cpu. Για παράδειγμα η συγκεκριμένη cpu δεν τα πάει καλα με miui. To ίδιο τηλέφωνο πχ με jui και RR έχει διαφορά. Οι πυρήνες στην rr όπως και στην jui rom δουλεύουν κανονικά. Ίσως να βγει κάποια στιγμή 1-2 off αλλά όχι και οι 4εις.
  2. Μην ακούς πολλά ... Το κινητό είναι μια χαρά και πάει πολύ καλά ο επεξεργαστής του. Πιο συγκεκριμένα η le eco αλλά και η coolpad έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο πως δουλεύουν οι πυρήνες οπότε δεν θα σε κρεμάσει ποτέ. Την διπλή ισχύ έχει από τον Α22 μην λέμε ότι θέλουμε.
  3. Μονο την 800 δεν έχει που την χρησιμοποιεί κυρίως η wind στην επαρχία. Αν δεν έχεις 4G θα έχεις 3G και θα εισαι μια χαρά.
  4. Ήχο όταν λες? ηχείου, ακουστικού; Ηχείο ειναι μια χαρα, ακουστικό δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κάρτα μέσα. Google apps να σου πω δεν θυμάμαι αν είχε . Αν όχι έβαλα εγώ. Όντως σήμερα στο 4pda δεν σε παραπέμπει στο λινκ...... δες το και αύριο .
  5. Για να βάλεις την rr (απο 4pda την πηρα) θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει μετάβαση με coolpad assistant σε jui rom.Μετά μέσα από twrp θα κάνεις factory reset και θα την κάνεις εγκατάσταση, Twrp βάζεις σε downlod mode
  6. Τελευταία επειδή το έχω σαν δεύτερο κινητό άρχισα να πειραματίζομαι με διάφορες ρομς. Κατέληξα στην RR 5,8,5 του Hromoyzorin ,νομίζω είναι η καλύτερη απ όσες έχω δοκιμάσει.
  7. 2 αμπέρ με την 7αρα jui του cuoco92. Αν δεν κάνω λάθος όμως και με 6αρα leeco με τον ίδιο φορτιστή και καλώδιο είχα παρόμοια νούμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με QC3.0 φορτίζει κανονικά με 5v και περίπου 1,5A
  8. Έχω δοκιμάσει πολλές ρομ στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. QC3 δείχνει ότι δεν υποστηρίζει. Φορτίζει με 2αμπέρ(μετρημένο) όμως αν έχεις καλό φορτιστή- καλώδιο οπότε δεν είναι και τόσο αργή η φόρτιση του.
  9. Να πας σε redmi 5. Η αίσθηση που θα έχεις με εκείνο είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το le eco.
  10. Με format data θα σβήσει όλο τον αποθηκευτικό σου χώρο αλλά και τον κωδικό. Δυστυχώς θα χάσεις τα πάντα από το κινητό αλλά δεν βλέπω να έχεις άλλη λύση. Μετά θα πας reboot/recovery και όταν μπει σε twrp θα το συνδέσεις με το pc για να ξαναπεράσεις τα αρχεία που θέλεις + την ρομ που θα κάνεις flash για να ανοιξει το κινητό.
  11. Μάλλον είσαι για format data από twrp/ ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To θέλεις πολύ?? Τι ερώτηση είναι αυτή???:lol::lol:
  12. Εγω την είχα για κανα 4 μηνες και την ξανα έβαλα πριν κανα μηνα. Γενικά τα πάει καλά, καλή σε μπαταρία και απόδοση. Βάζεις και μια καμερούλα hdr+ σειράς 3,2 και απογειώνεται και η φωτογραφία .
  13. Η custom που εχω βάλει του cuoco92 vr13.2 έχει κανονικά. Να γυρίσεις φυσικά και μπορείς αλλά καλά είναι πριν ξεκινήσεις να πάρεις backup efs . Εμένα μου χρειάστηκε μια φορά που έχασε imei.
  14. Περνάει η "επίσημη" που ειναι σε μορφη CPB. Μετά την αναβάθμιση σε android 7 βάζεις όποια θέλεις -->android 7 με twrp.
  15. Για να βάλεις jui rom πρεπει να αναβαθμίσεις το κινητό με το coolpad assistant και μετά περνάς την custom jui που θες.
×
×
  • Create New...