Jump to content

pan0s78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pan0s78

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

pan0s78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. στις περιοχές που ζητάς με εξαίρεση Ζωγράφου (που είναι λίγο τσιμπημένα τα ενοίκια) με 200-250 βρίσκεις αξιοπρεπέστατο δυάρι. εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις ζωγράφου λόγω ενοικίων και έλλειψη μετρό/ηλεκτρικό και άνω πατήσια λόγω έλλειψης μετρό (έχει μόνο ηλεκτρικό, που είναι πολύ πιο αργό). θα σου έλεγα να προσθέσεις στις επιλογές σου την Δάφνη.
  2. είναι θέμα αυτό με τον θόρυβο. πάντως αυτό που λέω για την πολεοδομία ισχύει. στο πατρικό μου συνιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην πολεοδομία για τα κλιματιστικά των σπιτιών όλης της πολυκατοικίας και ήρθε υπάλληλος της πολεοδομίας, ενημέρωσε όλους για τις διαδικασίες, ενώ, είχε από ότι ο ίδιος είπε την δυνατότητα επιβολής προστίμων, δεν το έκανε, απλά ενημέρωσε ότι αν γίνει δεύτερη καταγγελία τότε θα αναγκαστεί να βεβαιώσει πρόστιμα.
  3. αυτό που ξέρω πάντως από πρώτο χέρι είναι ότι την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας πρέπει να την δηλώσεις στην πολεοδομία, ανεξάρτητα από το που την έχεις τοποθετήσει (ακόμα και αν αυτή είναι μέσα στο μπαλκόνι σου). είναι εντελώς παράλογο αλλά ισχύει, και μάλιστα επισύρει και πρόστιμο σε τυχόν καταγγελία. αυτό που λες για τον θόρυβο δεν το ξέρω.
  4. το πρώτο είναι το "pro" και είναι πιο καινούργιο μοντέλο (φέτος κυκλοφόρησε). το δεύτερο υπάρχει και στο site της invertor στην κατηγορία με τα παλαιότερα μοντέλα. οι διαφορές τους είναι μικρές. το wifi module είναι ενσωματωμένο στο pro και οι κάθετες γρίλιες ρυθμίζονται από το τηλεχειριστήριο είναι οι σημαντικότερες από ότι θυμάμαι. το έβαλα το 12αρι το pro πριν κανα δίμηνο. όλα οκ αν εξαιρέσεις λίγους θορύβους διαστολής συστολής όταν το ανοίγεις και όταν το κλείνεις. μικρό το θέμα, απλά για να γκρινιάξω!
  5. σιγά μην αλλάξει και κινητήρα! αν πάει με το αυτοκίνητο σε ένα κλειδαρά, θα βρει αυτός την συχνότητα του immobilaizer προκειμένου να προγραμματίσει το τσιπάκι για το καινούργιο κλειδί και την συχνότητα του τηλεχειρισμού για τις πόρτες προκειμένου να προγραμματίσει το καινούργιο.
  6. πήγαινε με το αμάξι σε έναν κλειδαρά και με ένα 50αρικάκι θα σου φτιάξει καινούργιο ενδεικτικά ένα site. υπάρχουν πολλά. δεν το έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να στον συστήσω! http://www.giagia-kleidia.gr/
  7. τα νήματα των κινέζικων καταστημάτων που πήγαν; μεταφέρθηκαν ή διαγράφηκαν;
  8. άσχετο εντελώς. τα νήματα των κινέζικων καταστημάτων που πήγαν;
  9. απενεργοποίησε το firewall στο wifi router
  10. sygic. (10 χαρακτήρες)
  11. Πράγματι πολύ δυνατό. 0-2 από το ημίχρονο!
  12. έβαλα την περασμένη εβδομάδα το 12άρι. ακόμα δεν έχω κάνει χρήση. τα μόνα που μπορώ να πω είναι ότι σε σχέση με το απλό passion έχει ενσωματωμένο το wifi και οι κάθετες γρίλιες ρυθμίζονται από το τηλεχειριστήριο.
  13. το κατάστημα. το ποσό επιστροφής για την κάθε αγορά χρεώνεται στο κατάστημα. Π.χ. το intersport όταν σου πουλήσει ένα προϊόν που κάνει 50€ με 10% επιστροφή, θα πάρει από την eurobank 45€.
×
×
  • Create New...