Jump to content

ArisL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ArisL

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ArisL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. κοίτα μια από tinydeal. το έχει σε στοκ στην ευρωπαϊκή αποθήκη του.
  2. επιτέλους φτάσαμε αεροδρόμιο. αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη του Tinydeal 19/5. η ειρωνεία είναι οτι μόνο τα ΕΛΤΑ και το trackchecker το δείχνουν αυτό.
  3. Αδέρφια να ρωτησω κι εγω κάτι. Πραγγειλα απο tinydeal αλλα απο Γερμανία. Μου το στέλνουν με german post dhl. Ξερουμε κατι για το συγκεκριμένο μαγαζί; το track number που μου εδωσαν ειναι μονο αριθμοι αλλα ειναι ανιχνευσημο απο ελτα. Οταν μπει Ελλάδα παιζει να μπει τελωνιο η να αλλαξει το νουμερο;
  4. Αδέρφια να ρωτησω κι εγω κάτι. Πραγγειλα απο tinydeal αλλα απο Γερμανία. Μου το στέλνουν με german post dhl. Ξερουμε κατι για το συγκεκριμένο μαγαζί; το track number που μου εδωσαν ειναι μονο αριθμοι αλλα ειναι ανιχνευσημο απο ελτα. Οταν μπει Ελλάδα παιζει να μπει τελωνιο η να αλλαξει το νουμερο;
  5. Παιδιά εμένα κάτι μου βρωμαει με το vickmall. Τις ημερομηνίες που θα έπρεπε να έχουμε τις παραγγελίες μας στα χέρια μας ξεφνικα η αποθήκη τους στην Θεσσαλονίκη τα ειχε σε στοκ (λευκο redmi note 2 prime). Σε εναν του εγινε refound απκ το κατάστημα (μαλλον δεν καταφεραν να στοκαρουν η δεν εστειλαν ποτε την παραγγελία). Προτροπές για claim χωρις να αφηνουν καν περιθώριο αμφισβήτησης και μαλιστα σε αρκετούς το refound εγινε η θα γίνει χωρις να χρεωθεί το καταστημα. Τουλάχιστον πηραμε πισω τα λεφτά μας απο το pp. Το θετικό είναι οτι μάθαμε να κάνουμε dispute/claim και πολλα παράπονα.
  6. εγώ έχω συνδέσει την revolut στο pp. χθες πήρα το refound και σήμερα το ππ μου έβαλε τα χρήματα στην κάρτα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έμενα μου τα επέστρεψε το paypal χθες, χωρίς να χρεώσει το vickmall. και ήμουν με παραγγελιά από vickmall 24/3 με αφιξη Ελλάδα 2/4 και claim από 5/5.
  7. Dear Aris L, We've completed our review and decided this case in your favor. Due to the unique circumstances of this case, PayPal is issuing you this refund at no cost to your seller. You will receive a refund. The refund amount should reflect in your PayPal balance within 5 business days, if not sooner. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement. αυτή ήταν η απάντηση που πήρα από το ππ. πήρα τα χρήματά στο balance. προσπάθησα να κάνω αγορά αλλά δεν μπορώ να την ολοκληρώσω. έχει χρήματα στο balance έχει χρήματα και η συνδεδεμένη κάρτα (revolut) στο ππ. πρέπει να περιμένω η υπάρχει άλλο κόλλημα; ξέρει κανείς;
  8. να ρωτήσω κάτι κι εγώ. προσπαθώ να κάνω μια αγορά από TINYDEAL. έχω χρήματα στο balance άλλα δεν αρκούν και έχω και στην REVOLUT που έχω συνδέσει με το PP και φτάνουν με το παραπάνω. αλλά μου λέει αυτό. τι κάνω στραβά:
  9. To complete our investigation, we need some additional details from you. Please provide us with: If you resolved this issue, (meaning you received a refund or the item, or you reached some other settlement with the seller) please let us know. Please respond to this email within 3 days. If we don't hear from you within this timeframe, we may close this claim. Thank you for your patience and cooperation. σήμερα ήρθε ενημέρωση από το ππ. άντε να ξεμπερδεύουμε. και είδα πως επιτέλους μπορούμε να τους στείλουμε εικόνες. :wacko::wacko::wacko:
  10. Δεν νομίζω. Έτσι κι αλλιώς αν δεις τους χρόνους που χρειαζετε να ολοκληρωθεί η διαδικασια μπορεί να φτασει μέχρι μήνα αν δεν κάνω λάθος.
  11. Εγώ στις 41 μέρες απο την παραγγελία εκανα dispute που το εκανα αμεσα claim μόλις έδωσαν λινκ απο το μαγαζί στο ππ για tracking και τους έγραψα οτι δεν το παρέλαβα ποτε και τους έδωσα και λινκ με tracking foto απο ΕΛΤΑ και 17track απο φωτο που είχα βάλει στο imguru. Περιμένω απάντηση κι εγώ σήμερα αύριο αλλά μάλλον είναι το πιο παραπληγικό claim που έγινε ποτέ...
×
×
  • Create New...