crazy_4 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 α γίνεται? γιατί δεν έχω τπτ από χαρτιά! μόνο το ΡΙΝ.thnx a lot! :D Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Αμα ειναι στα στοιχεια σου φαινεται οτι εισαι εσυ ο κατοχος!!! Μια χαρα θα σε εξυπηρετησουν! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 αυτή τουλάχιστον την υπηρεσία την παρέχει η Vodafone. Η Vodafone έχει εδώ και καιρό αυτή την υπηρεσία! Στέλνεις τον αριθμό του κινητού που θέλεις στο 1292 να μάθεις σε ποιο δίκτυο ανήκει και ενημερώνεσαι άμεσα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1114130#post1114130 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 προσωπικά θέλω: 1) Υπηρεσία roaming ανάλογη του vodafone passport 2) υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων που να υποστηρίζει περισσότερους αριθμούς 3) ανανέωση ομιλίας από τα καταστήματά της(όσο θέλει κάποιος,και ένα ευρώ) 4) Λογαριασμός real time από web... 5) πρόσβαση στο tim imagine μέσω μιας apn δωρεάν ώστε να γίνει δυνατόν να έχουμε πλοήγηση και εμείς οι απλοί χρήστες 6) 2ΙΝ1 με υποστήριξη F2G 7) 3g για όλους πολλά θέλω;όχι! Είναι υπηρεσίες της vodafone...(μόνο που για την πλοήγηση στο live ζητάει 35c εφάπαξ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 e wraia afou ta 8eloume ayta k eimaste polloi, giati den ta stelnoume me ena epishmo email h fax xrhsimopoiwntas to kyros tou myphone? toulaxiston na paroume mia apanthsh.. egw pantws ayto pou 8a h8ela, kai mporei se merikous na fanei geloio, einai na mporw na vazw karta se symvolaio kai na ta afairei apthn ekdosh tu logariasmou.. mexri na r8ei o logariasmos exw faei to mhniatiko, enw polles fores omws vriskomai se fash pou na mporw aneta na agorasw mia megalh karta.. eilikrina den exei xrhsimothta, apla maresei.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 ακουσα πως το συστημα εξαργυρωσης θα γινετε απο τα καταστηματα πλεον...ας ελπισουμε να γινει και αυτο γιατι εγω δυσκολευομαι να κανω παραγγελια δωρων!! αφου να φανταστητε εκει που παταω για καταχωρηση δωρου μου βγηκε η κοπελα για εξυπηρετηση!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι, από 1 Δεκεμβρίου 2005, θα είναι εμπορικά διαθέσιμα τέσσερα νέα πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα για τους χρήστες της πρωτοποριακής ΤΙΜ 3G Data Card. Τα νέα προγράμματα τα οποία προσφέρονται σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα B-Best Data & Data Link, διαμορφώνονται ως εξής: Προγράμματα Χρήσης - Δωρεάν ΜΒ - Μηνιαίο Πάγιο - Χρέωση για κάθε επιπλέον Κb TIM 3G DC 15MB - 15MB - 15€ - 0.0016€ TIM 3G DC 60MB - 60MB - 30€ - 0.0013€ TIM 3G DC 150MB - 150MB - 60€ - 0.0012€ TIM 3G DC 3GB - 3072MB - 130€ - 0.0010€ Όλοι οι πελάτες των οικονομικών προγραμμάτων GPRS 10, 40, 100 & 300 θα μεταφερθούν στα νέα αντίστοιχα προγράμματα χρήσης στα οποία με το ίδιο ακριβώς μηνιαίο πάγιο θα απολαμβάνουν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων! Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 pira thl apo to kinito moy tin exipiretisi pelaton gia na kano kapoies erotiseis kai moy fainetai oti xreothika, alla oi monades moy epesan meta apo mia ora toylaxiston. den einai dorean ? Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 εαν εχεις καρτοκινητο χρεωνεσαι..σε ποιο νουμερακι καλεσες? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Στο 1260 απο καρτοκινητο χρεωνεσαι απο οσο ξερω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Στο 1260 απο καρτοκινητο χρεωνεσαι απο οσο ξερω! Όχι το 1260 από καρτοκινητό είναι δωρεάν, όπως και το 1272 και το 1231. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μηπως καλεσες το 6935601260; Αυτο εχει χρεωση σαν να καλεις κινητο τιμ. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Το 1260 δίνει τη δυνατότητα επιλέγοντας 8 να μιλήσεις δωρεάν με το cc αλλά είναι για αναφορά δυσλειτουργίας δικτύου. Αν πάρεις για άλλο λόγο λογικά θα σε παραπέμψουν στο χρεώσιμο 6935601260... Φυσικά οι κοσμοτέ, βόντα που χρεώνουν την κλήση στο cc 10λεπτά+ΦΠΑ είναι χαζές και προφανώς δεν σου δίνουν τόσο πολύτιμες πληροφορίες όσο η ΤΙΜ, η οποία τις χρεώνει σαν κλήσεις προς κινητό ΤΙΜ... Άλλη μια απόδειξη για την εκτίμηση την οποία τρέφει η ΤΙΜ για τους συνδρομητές της !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Το 1260 δίνει τη δυνατότητα επιλέγοντας 8 να μιλήσεις δωρεάν με το cc αλλά είναι για αναφορά δυσλειτουργίας δικτύου. Αν πάρεις για άλλο λόγο λογικά θα σε παραπέμψουν στο χρεώσιμο 6935601260... Φυσικά οι κοσμοτέ, βόντα που χρεώνουν την κλήση στο cc 10λεπτά+ΦΠΑ είναι χαζές και προφανώς δεν σου δίνουν τόσο πολύτιμες πληροφορίες όσο η ΤΙΜ, η οποία τις χρεώνει σαν κλήσεις προς κινητό ΤΙΜ... Άλλη μια απόδειξη για την εκτίμηση την οποία τρέφει η ΤΙΜ για τους συνδρομητές της !!! Mη μπερδευεσαι αν καλεσεις 1260 δεν χρεωνεσαι κληση προς κινητο ΤΙΜ αν καλεσεις στο 6935601260 τοτε χρεωνεσαι γιατι καλεις κινητο ΤΙΜ ουσιαστικα και αυτο γινεται για να καλουν και απο αλλες εταιριες στο cc της ΤΙΜ οι συνδρομητες της ΤΙΜ καλουν στο 1260 χωρις χρεωση! Η ΤΙΜ εκτιμα μαλλον τους πελατες της και δινει τη δυνατοτητα να μπορει να καλεσει ο πελατης και απο αλλο δικτυο σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου του! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Mη μπερδευεσαι αν καλεσεις 1260 δεν χρεωνεσαι κληση προς κινητο ΤΙΜ αν καλεσεις στο 6935601260 τοτε χρεωνεσαι γιατι καλεις κινητο ΤΙΜ ουσιαστικα και αυτο γινεται για να καλουν και απο αλλες εταιριες στο cc της ΤΙΜ οι συνδρομητες της ΤΙΜ καλουν στο 1260 χωρις χρεωση! Η ΤΙΜ εκτιμα μαλλον τους πελατες της και δινει τη δυνατοτητα να μπορει να καλεσει ο πελατης και απο αλλο δικτυο σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου του! Κι όμως, κι όμως... από vodafone μόλις δοκίμασα να καλέσω 6935601260 και βγήκε η Μάγκυ για να μου ανακοινώσει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει! Βγαίνει μόνο από σταθερό, κάτι που γίνεται φυσικά και με τις άλλες εταιρίες π.χ. 697 1001212 για cosmote... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Mη μπερδευεσαι αν καλεσεις 1260 δεν χρεωνεσαι κληση προς κινητο ΤΙΜ αν καλεσεις στο 6935601260 τοτε χρεωνεσαι γιατι καλεις κινητο ΤΙΜ ουσιαστικα και αυτο γινεται για να καλουν και απο αλλες εταιριες στο cc της ΤΙΜ οι συνδρομητες της ΤΙΜ καλουν στο 1260 χωρις χρεωση! Η ΤΙΜ εκτιμα μαλλον τους πελατες της και δινει τη δυνατοτητα να μπορει να καλεσει ο πελατης και απο αλλο δικτυο σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου του! Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου: το 1260 είναι μεν χωρίς χρέωση αλλά αν δεν έχεις να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα δικτύου, αν αποπειραθείς να μιλήσεις με άνθρωπο, θα σε παραπέμψει στο χρεώσιμο (με τιμές κλήσης προς κινητό ΤΙΜ) 6935601260... Το πόσο εκτιμά τους πελάτες της όταν ζητά να πληρώσουν με χρέωση κλήσης κινητού ενώ τα άλλα 2 δίκτυα ζητάνε 10λεπτά του ευρώ χωρίς ΦΠΑ, αφήνω να το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εγω το 1260,1231 δεν τα εχω χρεωθει ποτε!Ουτε αφαιρει χρονο απο τα συμβολαια! Aλλα δε χρεωνονται ουτε στα καρτοκινητα!!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 http://www.tim.com.gr/01_01_01.cfm?PageID=400 Καποιοι υπαλληλοι της τιμ οταν τους καλεις καποιες φορες στο 1260 απο καρτοκινητο σε παραπεμπουν στο χρεωσιμο 6935601260. Βεβαια οι ιδιοι υπαλληλοι βγαινουν. Σχεδον παντα με το καλο ή με το αγριο εχω εξυπηρετηθει απο το 1260 χωρις χρεωση. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Oute ego exo xreothi pote sto 1260. Den ine mono gia dislitourgies diktiou alla se enimeronoun ke gia nees ipiresies ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Mη μπερδευεσαι αν καλεσεις 1260 δεν χρεωνεσαι κληση προς κινητο ΤΙΜ αν καλεσεις στο 6935601260 τοτε χρεωνεσαι γιατι καλεις κινητο ΤΙΜ ουσιαστικα και αυτο γινεται για να καλουν και απο αλλες εταιριες στο cc της ΤΙΜ οι συνδρομητες της ΤΙΜ καλουν στο 1260 χωρις χρεωση! Η ΤΙΜ εκτιμα μαλλον τους πελατες της και δινει τη δυνατοτητα να μπορει να καλεσει ο πελατης και απο αλλο δικτυο σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου του! Λάθος . Αν καλέσεις από cosmote το 6935601260 σου λεει ΠΡΟΣΟΧΗ ο αριθμός δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 για να σας εξηγήσω..πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατών για να μου πουν να κανω κατι ρυθμίσεις στη συσκευή μου, γιατι τωρα τελευταια όταν στελνω μηνυματα οι άλλοι τα λαμβάνουν αλλά όσα μηνυματα κι αν στείλω θα πάνε τόσα κενά και στο νούμερο του αγοριού μου χωρίς να το καταλάβω.οι άλλοι τα λαμβάνουν αλλά λαμβάνει και ο φίλος μου κενά. δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλα συμβαίνει. και τους πηρα για να δω τι γινεται και μιλησα με καποιον και μου ειπε να κανω καποιες ρυθμίσεις στη συσκευή μου. μετα απο μία ώρα μου είχε φάει 0,97€!!!!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Αληθεύει η είδηση ότι υπάρχει παζάρι μεταξύ των αμερικάνων ιδιοκτητών της ΤΙΜ Ελλας και του αιγύπτιου μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη μεριδίου της TELLAS για πώληση της ΤΙΜ; και αν ναι θα πάει πακέτο με την Q; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Και εγω το διαβασα στο in.gr πριν λιγο!!!!! Για να δουμε....... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 που τα μαθαινετε τοσο γρηγορα απορω!! υπαρχει σχετικη ενημερωση εδω! αλλα δεν νομιζω! καθε ουτε ενα χρονο την πουλαν την αγοραζουν... γιουσουρουμ το καναμε?? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Μπαλάκι του τενις θα γίνει η ΤΙΜ. Πάντως καλύτερα ν ατην αγοράσει η orascom γιατί ασχολείται με κινητη σε 7 χώρες , ενώ οι αμερικάνοι απλώς θέλουν να πουλήσουν ακριβότερα κάποια στιγμή. Και λίγο κουτσομπολιο. Ο τύπος που έχει την orascom είναι ένας πάμπλουτος σειχης . Πέρυσι είχα πάει διακοπές σε ένα τουριστικό θέρετρο με όνομα El Gouna στην Αιγυπτο. Ηταν όλο δικό του .Το είχε χτίσει ο τύπος από το μηδεν. Πάνω από δέκα ξενοδοχεία παγκοσμίου φήμης εστιατόρια βίλες.... Απίστευτο μερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts