καλημέρα.
καμία σχέση αυτό που λες. 500 λεπτά και για τους δύο ναι, αλλά ενώ μου λέει οτι εχω 300 μηνύματα και στους δύο εγώ χρεώνομαι κανονικά στα μηνύματα. απο το 1265 ειναι η επιλογή 5. που ενώ σου λέει 500 λεπτά και στους δύο και δε λέει για μηνύματα, όταν το επιλέγεις και πας εκει που σου λεει ποιους εχεις βάλει και ποσα λεπτα σου μένουν, εμένα μου λεει και για μηνύματα τα οποία δε πρέπει να ισχύουν καν. γι' αυτό σας ρωτάω μήπως και το έχετε κάνει και έχουμε διαφορετικές απόψεις.. λοιπόν;