mixtri Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά εγώ λέω να μην είμαστε ανυπόμονοι..Μας έκανε την τιμή η wind να βάλει 4G απο 800αρα στο κομμάτι της Ε.Ο. μεταξύ Γρεβενών-Κοζάνης.Για τις πόλεις μέσα,μήπως και εμείς ζητάμε πολλά? :lol: Πολύ σύντομα και στις πόλεις. Δυτική Μακεδονια θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει οι εργολάβοι (ήταν μετά τα Ιωαννινα). Τι γίνεται @cvmr? Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Πολύ σύντομα και στις πόλεις. Δυτική Μακεδονια θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει οι εργολάβοι (ήταν μετά τα Ιωαννινα). Τι γίνεται @cvmr? Sent from my Le X821 using Tapatalk Η επίσημη γραμμή λέει Ιωάννινα και Χαλκιδική …. Ότι να είναι … Πάντα η υποστήριξη μια αναβάθμιση πίσω έχει στο σύστημα … Από τα παιδιά στους εργολάβους ακόμα δεν έμαθα άλλα θα ρωτήσω .. Edited December 9, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Η επίσημη γραμμή λέει Ιωάννινα και Χαλκιδική …. Ότι να είναι … Πάντα η υποστήριξη μια αναβάθμιση πίσω έχει στο σύστημα … Από τα παιδιά στους εργολάβους ακόμα δεν έμαθα άλλα θα ρωτήσω .. Οι εργολάβοι σου τι λένε; Εγώ μόνο από Βόρεια Ελλάδα ξέρω τι γίνεται και όντως εγκαθιστούν ανατολικά αλλά και βόρεια του νομού Θεσσαλονίκης. :cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Οι εργολάβοι σου τι λένε; Εγώ μόνο από Βόρεια Ελλάδα ξέρω τι γίνεται και όντως εγκαθιστούν ανατολικά αλλά και βόρεια του νομού Θεσσαλονίκης. :cool: Όταν μάθω θα σας πω... Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Θεσσαλια καμια ενημερωση?? Καρδιτσα συγκεκριμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Θεσσαλια καμια ενημερωση?? Καρδιτσα συγκεκριμενα? Θα ρωτησω. Έχω και εγώ υπερβολικό φόρτο εργασίας και δε προλαβαινω. Θεωρητικά Καρδίτσα και Τρικαλα ήταν να αναβαθμιστούν Νοεμβριο. Αν θεωρήσουμε ότι το έργο των Ιωαννινων καθυστέρησε στην παράδοση δύο μήνες με μία πρόχειρη εκτίμηση όλα τα έργα πήγαν πίσω τουλάχιστον δύο μήνες. Όμως Πηλιο αναβαθμίζει. Θα μιλήσουμε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Στο τμήμα από Θέρμη μέχρι Βασιλικά που είναι με Ε edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Στο τμήμα από Θέρμη μέχρι Βασιλικά που είναι με Ε edge? Παντως Θερμη η Wind εχει θεματα.Στην πλατεια Παραμανα με γυρνουσε απο 3G σε Edge το καλοκαιρι.Η κοκκινη επαιζε με 4G σε 1800 κι ολας(αφου το χιαομι που εχει μεσα την καρτα δεν εχει 800).Εγω προσωπικα αμα μπορεσω να περασω προς τα εκει θα ενημερωσω.Χθες παντως στη Καρολου Ντηλ με Κορομηλα επιανα 4G στα 800 οριακα με -120dBm και μπορουσα να βλεπω live στο facebook αλλα το σημα ηταν αρκετα ασθενες μεσα σε κλειστο χωρο.Πρεπει να φτιαξει λιγο το σημα η Wind εκει γιατι και στη Καρολου Ντηλ στο δρομο να εισαι το 3G/4G ειναι οριακο. -105dBm η 3η γενια και -120dBm το 4G.Επισης και Edge ειχε Βασιλισσης Ολγας στο υψος της τροχαιας και μετα (ηταν οριακο 3G και Edge). ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι εργολάβοι σου τι λένε; Εγώ μόνο από Βόρεια Ελλάδα ξέρω τι γίνεται και όντως εγκαθιστούν ανατολικά αλλά και βόρεια του νομού Θεσσαλονίκης. :cool: Για Χαριλαου ακουσες καμια αναβαθμηση με 1800; Γιατι μονο 800 βλεπω εγω στην αερογεφυρα Χαλκιδικης. Edited December 10, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Όλο το νέο δίκτυο ήτανε. Μέσα σε 2 χρόνια έφθασε 88% πληθυσμιακή κάλυψη. Δε μπορώ να φανταστώ δίκτυο που να έκανε τόσο μεγάλη πρόοδο σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Και μάλιστα είναι η μόνη που αλλάζει όλους τους σταθμούς και τοποθετεί νέες κεραίες. Οι άλλες βασίστηκαν πάνω στο δίκτυο 1800 και έκτισαν το LTE network. Εγώ πάντα θα προτιμώ την χελώνα που έφτασε πρώτη , παρά τον λαγό που τρέχει γρήγορα αλλά τερματίζει τελευταίος. Άλλοι προτιμούν τον λαγό . Δικαίωμα τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Σωστος! Ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εγώ πάντα θα προτιμώ την χελώνα που έφτασε πρώτη , παρά τον λαγό που τρέχει γρήγορα αλλά τερματίζει τελευταίος. Άλλοι προτιμούν τον λαγό . Δικαίωμα τους . Εξαρτάται από το ποιον θεωρεί κανείς "λαγό" και ποια θεωρεί "χελώνα". Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Για Χαριλαου ακουσες καμια αναβαθμηση με 1800; Γιατι μονο 800 βλεπω εγω στην αερογεφυρα Χαλκιδικης. Προσθήκες γίνονται μόνο εκεί που χρειάζεται επιπλέον χωρητικότητα ή με άλλα λόγια δεν πιάνει τα ΚΡΙ που έχει θέσει. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Προσθήκες γίνονται μόνο εκεί που χρειάζεται επιπλέον χωρητικότητα ή με άλλα λόγια δεν πιάνει τα ΚΡΙ που έχει θέσει. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με την 800άρα. Οι χαμηλές ταχύτητες; Τα 30 και τα 40 Mbps θεωρούνται χαμηλή ταχύτητα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Σαφώς και τα 30-40mbps δεν είναι λίγα αν τα συγκρίνουμε με την vdsl του ΟΤΕ που οι περισσότεροι έχουμε στα σπίτια μας και ειδικά το upload του 4G είναι πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που δίνει ο ΟΤΕ. Ειναι όμως λίγο σε σχέση με αυτό που δίνει το 4G-ίδια υπηρεσία δηλαδή των άλλων 2.. Έτσι έκανε και στην Πελοπόννησο. Πρώτα ενεργοποίησε τις 800άρες στα βουνά και μετά 1800 στις πόλεις. Άρα έρχεται κι εκεί το 4G (Γρεβενά;; ). Βασικά σε αυτό το κομμάτι της εγνατίας προσωπικά πιστεύω ότι πιάνει επειδή έβαλαν ήδη 4G σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό και χάρη στην διεισδυτικότητα της 800αρας πιάνει μέχρι εκεί..Τώρα πότε θα ασχοληθούν και με τους άλλους 3 νομούς θα δείξει... Edited December 12, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με την 800άρα. Οι χαμηλές ταχύτητες; Τα 30 και τα 40 Mbps θεωρούνται χαμηλή ταχύτητα; Το ότι δεν παίζει με πολλά κινέζικα κινητά. :lol: Εγώ το είχα πει, ότι τώρα κράζουν τη WIND που έχει μόνο EDGE και όταν βάλει 4G, μετά θα την κράζουν για την πολλή 800αρα που έχει ή γιατί πιάνει συνήθως μέχρι 30 Mbps (έχω δει και πάνω από 50)... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι ένα Speedtest από το Mall στο Μαρούσι, στο ισόγειο, έξω από το Public. Συχνότητα 1800 MHz. Μέτρια πράγματα, αλλά για μόνο 5 MHz bandwidth, είναι ΟΚ.. http://www.speedtest.net/android/2455238395.png Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε από κάποιο μέλος, για ανύπαρκτο 4G στον ΗΣΑΠ... Γυρνώντας από Νερατζιωτισσα έως το Μοναστηράκι, σε πολλά υπαίθρια σημεία που κοίταξα, η WIND είχε κανονικά 4G. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω μέχρι Πειραιά, θα το κοιτάξω και σ' εκείνο το κομμάτι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το ότι δεν παίζει με πολλά κινέζικα κινητά. :lol: Εγώ το ξέρω φίλε μου αυτό, γι' αυτό και πρέπει να προσέχουμε πριν αγοράσουμε ένα κινητό. Να ξέρουμε ότι περιλαμβάνει και την 800 άρα. Δεν παίρνουμε έτσι ό,τι μας βγει. Και για τον μικρό που του αγόρασα κινέζικο κινητό (ένα DOOGEE), το πρώτο πράγμα που κοίταξα στα χαρακτηριστικά ήταν η band 20. To θέμα είναι ότι παραπονιούνται για την 800άρα και άτομα που τα κινητά τους είναι συμβατά με αυτήν. Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε από κάποιο μέλος, για ανύπαρκτο 4G στον ΗΣΑΠ... Γυρνώντας από Νερατζιωτισσα έως το Μοναστηράκι, σε πολλά υπαίθρια σημεία που κοίταξα, η WIND είχε κανονικά 4G. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω μέχρι Πειραιά, θα το κοιτάξω και σ' εκείνο το κομμάτι. :p Πριν από μια βδομάδα είχα κοιτάξει εγώ από βικτώρια έως φάληρο. "Μαζί" πιάνουμε σχεδόν ολόκληρη τη γραμμή. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής σήμερα με πολύ καλές ταχύτητες 4g. Πριν λίγο καιρό δεν είχε η περιοχή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής σήμερα με πολύ καλές ταχύτητες 4g. Πριν λίγο καιρό δεν είχε η περιοχή. Καλό αυτό... Αρχές Νοεμβρίου που ήμουν εκεί, ούτε καν στην κεντρική πλατεία δεν έπιανα 4G και το 3G ήταν για κλάματα. Ούτε μια σελίδα δεν μπόρεσα να φορτώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Νέοι χάρτες , μεγάλη διαφορά βλέπω στη Χαλκιδική μόνο https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Νέοι χάρτες , μεγάλη διαφορά βλέπω στη Χαλκιδική μόνο https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Σαν καημένη φαίνεται ή βόρεια ελλαδα και ή θεσσαλια. Αναβαθμίστηκαν νομός Ιωαννινων, Αιτωλοκαρνανιας, Χαλκιδικη. Λίγα δε τα λες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 χαχαχα ας κάνουμε και εμείς υπομονή μέχρι να γίνει ο ουρανός ε.. ο χάρτης μπλε :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Νέοι χάρτες , μεγάλη διαφορά βλέπω στη Χαλκιδική μόνο https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Καλά τα πάει άπλα της έμειναν τώρα, Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Θάσος, Ασπροβάλτα, Έδεσα, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Καρπενήσι, Υπόλοιπη Χαλκίδα, Λήμνο, Σαμοθράκη, Άγιος Ευστράτιος, Σκόπελος, Σκιάθος, Λαμία, Καρπενήσι. Μετά πρέπει να κλείσει τις τρύπες και να επεκτείνει εκεί που δεν έχει κάνει πλήρη επέκταση σε νομούς και πόλεις όπως εύρου, Ξανθής, Βόλου Χαλκίδας κλπ. Μέχρι τα μέσα του 2017 θα πετάει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Θεσσαλία αρχίζουν από Ιανουάριο 2017. Αυτό μόνο ξέρω να πω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σ/Κ πάω Γιάννενα. Για να δούμε αν έχουν κάνει τίποτα καλό, ή τις κλασσικές τσαπατσοuλιές (όπως Χαλκίδα πχ που ήμουν πριν κανα 2 βδομάδες) πετώντας μια κεραία στα 800 και δώστου βάψιμο τον χάρτη.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts