Jump to content

franklin_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About franklin_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

franklin_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. franklin_

    Nova 4G

    Ξερουμε τιποτα για τις επομενες περιοχες που θα υπαρχει καλυψη 4G?
  2. Ευχαριστω πολυ.. Το περιεργο ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης μου λεει ναι εχουμε εξαλλου χρησιμοποιουμε τις κεραιες της vodafone και εχουμε ακριβως οτι κ εκεινη αρα ναι. Επισης μου ειπε οτι δινουν και 4G καρτες σιμ. Οτι να ναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο!!! Συνεχισε ετσι cyta μεχρι και στα αυτονοητα να λες ψεματα! :mad:
  3. Καλησπερα σε ολους. Με πηραν τηλεφωνο απο τη Cyta και μου εκαναν μια προσφορα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα τη βοηθεια σας οποιος γνωριζει ειναι οτι οταν τους ρωτησα αν εχουν 4G μου ειπαν ναι αλλα εγω νομιζω δεν εχει 4G η CYTA. Οποιος γνωριζει εαν εχει ας βοηθησει.
  4. Γεια σου φιλε μου. Τσεκαρε στο σκρουτζ υπαρχουν αρκετα καταστηματα για αγορα γνησιας μπαταριας.
  5. franklin_

    Nova 4G

    Δυστηχως ετσι ειναι. Παντου Gprs εχει σε Νομο Καρδιτσας και Τρικαλων πλην μεσα στις πολεις οπου εχει το παλιο 3G. Λιμνη Πλαστηρα εχει κ 3G αναλογα σε ποια μερια εισαι. Παντως ειναι πολυ πισω στις συγκεκριμενες περιοχες. Λογικα επειδη δεν εχει υποδομη δε θα εχει κ πελατες γι αυτο δεν εχει αναβαθμισει ακομη. Κριμα Wind.
  6. Για ιντερνετ σπεσιαλιστ στα τεστ τι περιπου σε ρωτανε? Καποιος ανεφερε για Αγγλικα. Δηλαδη τι ακριβως εννοειτε? Αν μπορειτε ας απαντησει καποιος! Καλη χρονια.
  7. franklin_

    Nova 4G

    Ευτυχως παντως που υπαρχουν κ ατομα εδω μεσα που μας ενημερωνουν για να εχουμε ενα πλανο εστω και ατυπα!
  8. franklin_

    Nova 4G

    Θεσσαλια καμια ενημερωση?? Καρδιτσα συγκεκριμενα?
  9. Παιδια χαλασε το κινητο της ξαδερφης μου εσπασε η οθονη. Μηπως γνωριζετε που να βρω φθηνη οθονη να αγορασω? Εννοω μεχρι 60 ευρω.
  10. Ετσι ακριβως. Εδω μεχρι και τα A3 2015 πηραν το mm αλλα λιγο διαφορετικο. Τραγικο!
  11. Μεχρι πριν 3 μηνες μονο μεσα στην μιση πολη της Καρδιτσας ειχε 3G το παλιο διτυο και στην αλλη μιση πολη Gprs. Σοφαδες πιανει 3G το παλιο μεσα στην πολη. Εκτος παντου Gprs. Απλα σου τα λεω για να ξερεις. Κοιταω το τωρα δικτυο και οχι στο μελλον τι θα κανει.
  12. Εβγαλε η samsung αναβαθμιση android 6 για το Galaxy S5mini. Αντι να βγαλει για το Alpha βγαζει για κατωτερο τηλεφωνο? Θα μας τρελανει μου φαινεται. Τουλαχιστον δωσε και για το Alpha που ειναι κινηταρα!
  13. franklin_

    Nova 4G

    Γνωριζει κανενας που γινονται αναβαθμισεις αυτην την περιοδο ή που θα γινουν προσεχως για να εχουμε ενα πλανο ολοι??
  14. Παντως προς ενημερωση σου να ξερεις η Wind στην Καρδιτσα και γενικοτερα σε ολο το νομο ειναι οτι χειροτερο απο θεμα ιντερνετ. Gsm θα εχεις.
×
×
  • Create New...