Jump to content

franklin_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by franklin_

  1. franklin_

    Nova 4G

    Ξερουμε τιποτα για τις επομενες περιοχες που θα υπαρχει καλυψη 4G?
  2. Ευχαριστω πολυ.. Το περιεργο ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης μου λεει ναι εχουμε εξαλλου χρησιμοποιουμε τις κεραιες της vodafone και εχουμε ακριβως οτι κ εκεινη αρα ναι. Επισης μου ειπε οτι δινουν και 4G καρτες σιμ. Οτι να ναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο!!! Συνεχισε ετσι cyta μεχρι και στα αυτονοητα να λες ψεματα! :mad:
  3. Καλησπερα σε ολους. Με πηραν τηλεφωνο απο τη Cyta και μου εκαναν μια προσφορα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα τη βοηθεια σας οποιος γνωριζει ειναι οτι οταν τους ρωτησα αν εχουν 4G μου ειπαν ναι αλλα εγω νομιζω δεν εχει 4G η CYTA. Οποιος γνωριζει εαν εχει ας βοηθησει.
  4. Γεια σου φιλε μου. Τσεκαρε στο σκρουτζ υπαρχουν αρκετα καταστηματα για αγορα γνησιας μπαταριας.
  5. franklin_

    Nova 4G

    Δυστηχως ετσι ειναι. Παντου Gprs εχει σε Νομο Καρδιτσας και Τρικαλων πλην μεσα στις πολεις οπου εχει το παλιο 3G. Λιμνη Πλαστηρα εχει κ 3G αναλογα σε ποια μερια εισαι. Παντως ειναι πολυ πισω στις συγκεκριμενες περιοχες. Λογικα επειδη δεν εχει υποδομη δε θα εχει κ πελατες γι αυτο δεν εχει αναβαθμισει ακομη. Κριμα Wind.
  6. Για ιντερνετ σπεσιαλιστ στα τεστ τι περιπου σε ρωτανε? Καποιος ανεφερε για Αγγλικα. Δηλαδη τι ακριβως εννοειτε? Αν μπορειτε ας απαντησει καποιος! Καλη χρονια.
  7. franklin_

    Nova 4G

    Ευτυχως παντως που υπαρχουν κ ατομα εδω μεσα που μας ενημερωνουν για να εχουμε ενα πλανο εστω και ατυπα!
  8. franklin_

    Nova 4G

    Θεσσαλια καμια ενημερωση?? Καρδιτσα συγκεκριμενα?
  9. Παιδια χαλασε το κινητο της ξαδερφης μου εσπασε η οθονη. Μηπως γνωριζετε που να βρω φθηνη οθονη να αγορασω? Εννοω μεχρι 60 ευρω.
  10. Ετσι ακριβως. Εδω μεχρι και τα A3 2015 πηραν το mm αλλα λιγο διαφορετικο. Τραγικο!
  11. Μεχρι πριν 3 μηνες μονο μεσα στην μιση πολη της Καρδιτσας ειχε 3G το παλιο διτυο και στην αλλη μιση πολη Gprs. Σοφαδες πιανει 3G το παλιο μεσα στην πολη. Εκτος παντου Gprs. Απλα σου τα λεω για να ξερεις. Κοιταω το τωρα δικτυο και οχι στο μελλον τι θα κανει.
  12. Εβγαλε η samsung αναβαθμιση android 6 για το Galaxy S5mini. Αντι να βγαλει για το Alpha βγαζει για κατωτερο τηλεφωνο? Θα μας τρελανει μου φαινεται. Τουλαχιστον δωσε και για το Alpha που ειναι κινηταρα!
  13. franklin_

    Nova 4G

    Γνωριζει κανενας που γινονται αναβαθμισεις αυτην την περιοδο ή που θα γινουν προσεχως για να εχουμε ενα πλανο ολοι??
  14. Παντως προς ενημερωση σου να ξερεις η Wind στην Καρδιτσα και γενικοτερα σε ολο το νομο ειναι οτι χειροτερο απο θεμα ιντερνετ. Gsm θα εχεις.
  15. Φιλε μου αν θελεις ενημερωσε μας για τη διαδικαδια και τις ημερες επσικευης αν θελεις!
  16. Εννοειται smartec. Παρε τηλ να σου πουν τη διαδικασια.
  17. franklin_

    Nova 4G

    Αντε μακαρι να βαλουν σε ολη τη Θεσσαλια παντου! Υελω οταν παω για Χριστουγεννα να δω 4G
  18. franklin_

    Nova 4G

    Θα το ψαξω αυτο που μου λες. Απλα εμενα δε θα με βολεψει το mifi γτ δεν εχω συμβολαιο μονο για mobile internet αλλα κανονικο συμβολαιο με λεπτα ομιλιας και GB. Ευχατιστω παντως.
  19. franklin_

    Nova 4G

    Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου κι εγω ειπα οτι σε σχεση με πριν ειναι πολυ καλα. Απλα αυτο δεν λεγεται 4G εν ετη 2016. Αυτο ηθελα να τονισω. Επισης αν διαβασεις προσεκτικα κ εγω ειπα οτι για σερφαρισμα λειτουργει απροβληματιστα. Απλα εγω για παραδειγμα εχω 5GB στο συμβολαιο μου και το χρησιμοποιω καμια φορα για να βλεπω βιντεο 4Κ που χρειαζονται ταχυτητα και συνεχως κολλουσε. Επισης στο σπιτι μου το adsl κλειδωνει στα 17 οποτε ειναι παραπανω απο το 4G της WIND. Θελει δουλεια ακομη η WIND. Μην συμβιβαζομαστε με οτι μας δινουν 2016 εχουμε. Εντελως φιλικα!
  20. franklin_

    Nova 4G

    Ολες τις ωρες η ιδια ταχυτητα το πολυ να παει 9-10 mbps. Δε με ενδιαφερει τοσο η ταχυτητα εμενα απλα οταν θελω να χρησιμοποιησω το ιντερνετ για βαρια χρηση δε με βοηθαει. Και εχω 5GB στο προγραμμα μου γι αυτο ασχολουμαι τοσο με την ταχυτητα.
  21. franklin_

    Nova 4G

    Στο εξωτερικο ναι βαζουν καλα το ειπες. Εδω ειναι Ελλαδα και ειναι η Wind. Μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Μιχαλη.
  22. franklin_

    Nova 4G

    Απλα στην Κρηη υποτιθεται οτι εκαναν ριζικη αναβαθμιση. Και ναι παραδεχομαι οτι εχει παντου 4G αλλα ταχυτητες χαλια. Ας ειχε σταθερα 30 τουλαχιστον οχι 8. Τωρα θα μου πειτε εκει που πριν ειχε Gprs το 4G με τα 8 μοιαζει θαυμα αλλα μιλαμε για μεσα στο κεντρο στην πολη των Χανιων. Το adsl ειναι πιο γρηγορο!
  23. franklin_

    Nova 4G

    Χανια παντως πανω απο 8mbps δεν εχω δει μεσα στην πολη. Το 4G ειναι χαλια και ειναι πισω απο ολες. Εβαλα να δω ενα τρειλερ σε 2K αναλυση στο youtube και κολλουσε υπερβολικα πολυ. Αν δεν μπορει σημερα στο 2016 να καλυψει καποια πραγματα στο μελλον που θα υπαρχουν περισσοτερα πραγματα πως θα ανταπεξελθει στους πελατες κ τη ζητηση που θα υπαρχει? Το browsing ειναι απροβληματιστο ολα τρεχουν ρολοι αλλα για κατι παραπανω δυστηχως οχι. Κριμα κ πιστευα μετα την αναβαθμιση στην Κρητη κ συγκεκριμενα Χανια θα ηταν ισαξια με τους αλλους αλλα απογοητευτηκα. 4G παντου υπαρχει αλλα ειναι σαν ενα καλο H+ . ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης 4G+ δεν εχω δει πουθενα στα Χανια. Ουτε στο κεντρο!
  24. franklin_

    Nova 4G

    Ποιες περιοχες εχεις ακουσει φιλε μου? Ετσι για να εχουμε μια εικονα.
×
×
  • Create New...