leongr18 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ευχαριστω παιδια Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κανένας καλός file manager ; Παρατήρησα οτι κάτω απο τον φάκελο documents δεν μπορείς να δείς υποφάκελους με διάφορα αρχεία. Γίνεται με κάποιον τρόπο ή χρειάζεται κάνας file manager για να βρίσκεις ότι θες και μέσα απο το τηλέφωνο...? Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Επιτέλους! Τώρα περνάω την ενημέρωση! edit: ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, έγινε και επανεκκίνηση αυτόματα, αλλά δεν βλέπω κανένα από τα νέα features... Edited September 24, 2013 by sbergman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ta3iapxHs Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 παιδια πως μπορώ να δω πόσο χώρο πιάνει μια εικόνα στο δίσκο? κάπως πρέπει να λέει "ιδιότητες" αλλά δεν το βρίσκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Επιτέλους! Τώρα περνάω την ενημέρωση! edit: ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, έγινε και επανεκκίνηση αυτόματα, αλλά δεν βλέπω κανένα από τα νέα features... Αν πας στη μουσική+βίντεο δεν σου λέει "ραδιόφωνο"; Κατέβασε το sysapp pusher και θα σου βρει όλα όσα πρεπει να εγκταστήσεις για να σου δουλέψουν τα νεα features! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdef Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μπορεί κάποιος που έχει κάνει το amber update (οπότε έχει και ραδιόφωνο FM), να με ενημερώσει για την ποιότητα λήψης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ξανάκανα την εγκατάσταση και όλα εντάξει! Από αύριο ψάξιμο, για την ώρα ύπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μπορεί κάποιος που έχει κάνει το amber update (οπότε έχει και ραδιόφωνο FM), να με ενημερώσει για την ποιότητα λήψης? Καλημερα. Δυστυχώς, σε σχέση με Galaxy S3 και .... Cubot GT99 (κινεζικο dual sim) η λήψη του ειναι χειρότερη. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε κάποια μέτρηση, αλλά στον αν λαμβάνω καθαρά ή με παράσιτα συγκεκριμένο σταθμό σε συγκεκριμένα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπερα!Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια σελιδα που να μπορεις να βλεπεις livestreaming αγωνες που να την υποστηριζουν τα wp8?Γιατι εχω προσπαθησει να μπω σε σελιδες που βλεπω καποιους αγωνες απο το pc,με το lumia 800 που εχω αλλα μου λεει error loading player,no playable sources found. Απ οτι καταλαβαινω αυτες οι σελιδες χρησιμοποιουν flash player.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπερα!Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια σελιδα που να μπορεις να βλεπεις livestreaming αγωνες που να την υποστηριζουν τα wp8?Γιατι εχω προσπαθησει να μπω σε σελιδες που βλεπω καποιους αγωνες απο το pc,με το lumia 800 που εχω αλλα μου λεει error loading player,no playable sources found. Απ οτι καταλαβαινω αυτες οι σελιδες χρησιμοποιουν flash player.. Με αυτο http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flashvideo/ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e Ηταν και δωρεαν πριν λιγες μερες. Πας στην σελιδα του stream που θες, και πατας scan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 θα ηθελα να τονισω ενα ακομα θετικο των windows phone 8, δεν "κλεινουν" λειτουργιες του τηλεφωνου ακομα και με χαμηλοτατη μπαταρια. καμερα, ραδιοφωνο, ολα λειτουργουν εως ότου κλεισει το τηλεφωνο. επισης, μετα απο 1 μηνα περιπου που το εχω το τηλεφωνο, η μπαταρια χθες εσβησε στις 2 ημερες και 3 ωρες, με κανονικη/αρκετη χρηση και μονο λιγες ωρες sleep mode το βραδυ. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα! 1/Στο ημερολόγιο του τηλεφώνου,μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις του facebook κ εκνευρίζομαι. Είναι κ πολλές! Πείτε μου τι κάνω για να μην τις ξαναδώ! Κ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω την εφαρμογή,αν παίζει ρόλο αυτό, κ να μπαίνω από τον browser. 2/Εμφανίζει κ εσάς διαφημίσεις ο explorer; Μπορώ να κάνω κάτι για να μην φάινονται; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα! 1/Στο ημερολόγιο του τηλεφώνου,μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις του facebook κ εκνευρίζομαι. Είναι κ πολλές! Πείτε μου τι κάνω για να μην τις ξαναδώ! Κ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω την εφαρμογή,αν παίζει ρόλο αυτό, κ να μπαίνω από τον browser. 2/Εμφανίζει κ εσάς διαφημίσεις ο explorer; Μπορώ να κάνω κάτι για να μην φάινονται; Ευχαριστώ πολύ! Δεν χρειάζεται να βγάλεις καμιά εφαρμογή. Πήγαινε ημερολόγιο -> ρυθμίσεις και κλείσε το toggle switch του facebook. Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. νομίζω πως όχι Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 θα ηθελα να τονισω ενα ακομα θετικο των windows phone 8, δεν "κλεινουν" λειτουργιες του τηλεφωνου ακομα και με χαμηλοτατη μπαταρια. καμερα, ραδιοφωνο, ολα λειτουργουν εως ότου κλεισει το τηλεφωνο. επισης, μετα απο 1 μηνα περιπου που το εχω το τηλεφωνο, η μπαταρια χθες εσβησε στις 2 ημερες και 3 ωρες, με κανονικη/αρκετη χρηση και μονο λιγες ωρες sleep mode το βραδυ. εγώ το έχω μια βδομάδα περίπου κ δεν κρατάει η μπαταρία του πάνω από μια μέρα....με κανονική χρήση τηλ, sms κ browsing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Για την μπαταρία πιστεύω έντονα ότι είναι θέμα αρχικής "συμπεριφοράς" και έπειτα διαχείρησης (δεν αναφέρομαι σε χρήση). Δηλαδή αν στην αρχή τις κάνεις όλα αυτά τα απαραίτητα που τα περισσοτερα τα ξέρουν σχεδόν όλοι (και τα οποία τώρα τελευταία αμφισβήτησε μια ίσως "πληρωμένη" έρευνα) και επίσης κλείσεις περιττές λειτουργίες, ξετικάρεις κάποιες άχρηστες (για σενα) επιλογές κλπ, τότε η μπαταρία μπορεί να αντέξει αρκετά! Προσωπικά δεν έχω χρόνο να σκαλίζω το κινητό κάθε τρεις και λίγο, αλλά το χρησιμοποιώ αρκετά (ακόμα και office), πολύ κάμερα (τουλάχιστον 20-30 φωτό/μέρα), τηλ., sms, μουσική κλπ και μου κρατάει 3 μέρες και κάτι! Τις προάλλες έπαιζα 3D παιχνίδι για 40 λεπτά ακούγοντας ταυτόχρονα μουσική (με ακουστικά) και έπεσε 50%. Τελικά μου κράτησε 2 μέρες full.. Το έχω αναφέρει ξανα αλλα κάποιοι δεν το πιστεύαν..Εγώ πάντως από θέμα μπαταρίας είμαι κομπλέ. ΑΝ κάποια στιγμή έρθει και η amber (ή τελικά την περάσω με τις οδηγίες που μου έστειλε ένας φίλος) θα δω τι επιρροές θα έχουν τα double-tap κλπ Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Για την μπαταρία πιστεύω έντονα ότι είναι θέμα αρχικής "συμπεριφοράς" και έπειτα διαχείρησης (δεν αναφέρομαι σε χρήση). Δηλαδή αν στην αρχή τις κάνεις όλα αυτά τα απαραίτητα που τα περισσοτερα τα ξέρουν σχεδόν όλοι (και τα οποία τώρα τελευταία αμφισβήτησε μια ίσως "πληρωμένη" έρευνα) και επίσης κλείσεις περιττές λειτουργίες, ξετικάρεις κάποιες άχρηστες (για σενα) επιλογές κλπ, τότε η μπαταρία μπορεί να αντέξει αρκετά! Δε νομιζω οτι πλεον, εν ετη 2013, οι μπαταριες χρειαζονται καποια ειδικη συμπεριφορα ειτε την πρωτη φορτιση ειτε μετα. Οι μπαταριες πλεον ειναι φτιαγμενες με τετοιον τροπο που επηρεαζονται μονο απο τη χρηση σε βαθος χρονου (ελεω φυσικης φθορας δηλαδη) και οχι απο το αν π.χ. τη φορτισες 15 ωρες την πρωτη φορα κατι που καναμε παλια στις Νικελιου-Καδμιου. Πιο σημαντικο ειναι αυτο που λες μετα, οτι δηλ. οτι δεν χρησιμοποιουμε καλο θα ειναι να το εχουμε off. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δε νομιζω οτι πλεον, εν ετη 2013, οι μπαταριες χρειαζονται καποια ειδικη συμπεριφορα ειτε την πρωτη φορτιση ειτε μετα. Οι μπαταριες πλεον ειναι φτιαγμενες με τετοιον τροπο που επηρεαζονται μονο απο τη χρηση σε βαθος χρονου (ελεω φυσικης φθορας δηλαδη) και οχι απο το αν π.χ. τη φορτισες 15 ωρες την πρωτη φορα κατι που καναμε παλια στις Νικελιου-Καδμιου. Πιο σημαντικο ειναι αυτο που λες μετα, οτι δηλ. μοτι δεν χρησιμοποιουμε καλο θα ειναι να το εχουμε off. Καλά αυτό για τις 15 ώρες και γω δεν το πιστεύω! Αναφερόμουν κυριώς στο θέμα πλήρους φόρτισης (και σε κάποια άλλα) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Γεια σας παιδιά... Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως λειτουργούν οι ασύρματοι φορτιστές και αν πρέπει να βγει από την θήκη το κινητό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Καλά, παιδιά, το double tap είναι βάλσαμο, σπουδαίο πράμα! Το glance όμως, δεν ξέρω, εντυπωσιακό αλλά γιατί ρε ****** δεν βάζουν το σήμα της microsoft να αναβοσβήνει όταν έχουμε μήνυμα ή κλήση; (αυτό το λέω γιατί βλέπω ότι στην επόμενη αναβάθμιση το glance θα δείχνει και αυτά). Τώρα πολύ εύκολα ενεργοποιείται η ένδειξη της ώρας και φοβάμαι μην τρώει πολλή μπαταρία. Edited September 26, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Γεια σας παιδιά... Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως λειτουργούν οι ασύρματοι φορτιστές και αν πρέπει να βγει από την θήκη το κινητό;; Όχι, δεν χρειάζεται να βγει απο την θήκη του. Φορτίζει ασύρματα και με αυτή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamikazisis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) γεια χαρα και απο εμενα!ειμαι καινουργιος! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση "τι πρεπει να ρωτησω το σκρουτζομαγαζο που θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο"?? χωρα προελευσης? αν το λογισμικο ειναι update? τι ακριβως? pls help! ευχαριστω! το συγκεκριμενο καταστημα το αναφερει σαν "Nokia Lumia 920.1 Black EU" Edited September 26, 2013 by kamikazisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Του έχω κάνει 3 φορτίσεις κ κρατάει μία μέρα. Με μία ώρα κλησεις κ internet κανένα 2ωρο. Για να δούμε,ακόμα είναι νωρίς! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Κανένας γρήγορος τρόπος να ανοίγεις και να κλείνεις WiFi bt κτλ υπάρχει ; Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Κανένας γρήγορος τρόπος να ανοίγεις και να κλείνεις WiFi bt κτλ υπάρχει ; Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/connectivityshortcuts/430cf007-731f-4357-af7b-b897bff25a2c Αλλά στο store υπάρχουν πολλές εφαρμογές με περισσότερες επιλογές. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts