Jump to content

Thou_Bou

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.667
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by Thou_Bou

 1. Γεια σας. Σε redmi note 11 (6/128, snapdragon), δοκίμασα ν αλλάξω ρόμ μέσω fastboot k έφαγα άκυρο (rollback_check_error). σκέφτομαι να δοκιμάσω μέσω recovery, απλά δεν είμαι σίγουρος για το ποιό αρχείο χρειάζομαι, το περίπου 350 mbyte ota_update, ή το 2.6 gb ? μπαίνω μετά σε recovery με vol_up+power , βρίσκω το αρχείο.zip και ίσως πετύχει; ή κίνδυνος bricked συσκευής;
 2. Γεια σας. Σε redmi note 11 (6/128, snapdragon), δοκίμασα ν αλλάξω ρόμ μέσω fastboot k έφαγα άκυρο (rollback_check_error). σκέφτομαι να δοκιμάσω μέσω recovery, απλά δεν είμαι σίγουρος για το ποιό αρχείο χρειάζομαι, το περίπου 350 mbyte ota_update, ή το 2.6 gb ? μπαίνω μετά σε recovery με vol_up+power , βρίσκω το αρχείο.zip και ίσως πετύχει; ή κίνδυνος bricked συσκευής;
 3. γεια σας, ξέρει κάποιος αν τa redmi note 10 5g/ 4/128 που φέρνει το eshop.gr έχουν nfc ?
 4. γνωρίζουμε με σιγουριά, αν έχει ραδιόφωνο ?
 5. ακριβώς για την ίδια έκδοση θα ήθελα μια απάντηση και εγώ. το έχω βρει από αγγελία όπου αναφέρει "από επιδότηση", προφανώς ρώτησα ήδη τον πωλητή και αναμένω απάντηση. περιέργο πάντως ν αλλάζουν τα hardware specs αναλόγως των μνημών κ εκδόσεων...
 6. γεια σας, το απλό μοντέλο redmi note 11, έχει ραδιόφωνο ?
 7. σε πολλά από τα xiaomi, περνώντας ρομ ασιατικής χώρας, πχ Ταϊβάν, Ινδονησία, περνιέται το miui dialer και άρα επιστρέφει η ηχογράφηση κλήσεων. το έχω κάνει στο xiaomi redmi note 9T 5G και στο xiaomi redmi note 10 από πρόσφατα κινητά.
 8. Γεια σας, υπάρχει έως 200 ευρώ κινητό με καλή κάμερα, απαραίτητα και με φακό wide ή και ultra wide αν γίνεται και επιπλέον: 2 σιμ και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα, (μικρή παραχώρηση γίνεται στο θέμα αυτό). ραδιόφωνο. nfc. 5g κατά προτίμηση. μάρκα xiaomi κατά προτίμηση. ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις. υγ. το redmi note 9T 5G, που έχω, καλύπτει όλα τα παραπάνω εκτός της wide κάμερας. υγ2. νομίζω κάποιο από τα redmi note 10 θα με καλύψει, δε ξέρω ποιό όμως. θα ήθελα ν' αποφύγω τις led οθόνες, λογω ευαισθησίας τους, μετά από πτώση εντός θήκης βιβλίου, το redmi note 10 μου, οθόνη γιοκ.
 9. όλα τα μοντέλα note 11 έχουν ραδιόφωνο ?
 10. ευχαριστώ πολύ γ την άμεση απάντηση. χάθηκε να είχε και 2 σιμ με κάρτα μνήμης ταυτόχρονα...
 11. Γεια σας και Χρόνια Πολλά, το μοντέλο 5G (redmi note 10), αγορασμένο από Ελλάδα (κατάστημα Γερμανό), έχει NFC ?
 12. Γεια σας, εχω το απλό μοντελο redmi note 10. μ έσπασε η οθόνη, η εγγύηση δεν καλύπτει οπότε παρήγγειλα ανταλλακτικό από aliexpress (όχι amoles, αλλά lcd, (43ευρώ). παρέλαβα κ ευτυχώς χωρίς έξτρα χρέωση τελωνείου. το θέμα είναι, γνωρίζετε πού θα μπορούσα να απευθυνθώ για αξιόπιστη αλλά και οικονομική τοποθέτησή της, στην Αθήνα; ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.
 13. Γεια σας, να ρωτήσω κάτι, το μοντέλο Redmi note 10 5G, έχει την ίδια ακριβώς οθόνη με το απλό μοντέλο Redmi note 10 ? μου έσπασε η οθόνη στο απλό και κοιτώντας στο aliexpress για ανταλλακτικά, βρίσκω μόνο για το 5G μοντέλο. Υγ. λέτε ν έχω τελωνείο παραγγέλνοντας κάτι του 50ευρου, από aliexpress? υγ2. μήπως να προτιμήσω το ebay , αν βρω ανταλλακτικό ? edit: όχι είναι η απάντηση στο ερώτημά μου μέσω google, καθώς, 6.43 ιντσες led το δικό μου, 6.5 ίντσες lcd το 5G.
 14. Γεια σας, έχει καταφέρει μήπως κάποιος ν έχει καθημερινά εναλλασσόμενη εικόνα οθόνης κλειδώματος; αν ναι, πώς; μόνο στην επιφ. εργασίας το έχω κάνει, μέσω του microsoft launcher.
 15. σ ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις. πήγα σε ανώτερο μοντέλο τελικά π να έχει και 5g.
 16. έχω το συγκεκριμένο κινητό, redmi note 10, με σπασμένη οθόνη, άρα πρακτικά άχρηστο. αν κάποιος ενδιαφέρεται και το θέλει για ανταλλακτικά, ας με ενημερώσει. ή αν κάποιος έχει ν μου προτείνει ανταλλακτικό οθόνης, με τιμή έως 70ευρώ, ίσως να με ενδιέφερε.
 17. Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος αν σε redmi περνώντας fastboot ρομ άλλης χώρας από την global με την οποία ήρθε, ενδείκνυται, είναι "καλύτερα" ν επιλέξουμε "clean_all and lock" ώστε να έχουμε κ πάλι κλειδωμένο τον bootloader μετά το πέρασμα της ρομ ? edited: γίνεται μια χαρά το ξανακλείδωμα bootloader που ξεκλειδώθηκε για πέρασμα ρομ άλλης χώρας. ΠΡΟΣΟΧΗ: αφορά κινητά που ήρθαν ήδη από το εργοστάσιο με global rom και στα οποία περνιέται μέσω fastboot τρόπου, επίσημη ρομ μορφής fastboot άλλης χώρας. ΔΕΝ πρέπει να δοκιμαστεί σε κινητά που προορίζονταν για χρήση στην Κίνα ή/και είχαν κινέζικη ρομ από το κουτί τους.
 18. ανταλλακτικό οθόνης σε redmi note 10, γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε ν βρούμε μέσω ebay/ aliexpress, άλλου "μαγαζιού" ; μ έπεσε από μισό μέτρο, σε θήκη τύπου βιβλίο αλλά ανοιχτή κ με την οθόνη προς τα κάτω, η οποία χαιρέτησε... Η εγγύηση δεν το καλύπτει. σκέφτομαι ν παραγγείλω ανταλλακτικό αν το βρώ σε τιμή έως 50ευρώ.
 19. Ευχαριστώ, έδωσα κάτι παραπάνω τελικά κ πήγα σε πιο πάνω κατηγορία ,σε 5G xiaomi to redmi.
 20. Γεια σας, για το μοντέλο 5G μιλάμε εδώ, σωστά; (με κωδικό όνομα cannong) ? έχει δοκιμάσει κάποιος αλλαγή ρομ κ να βρήκε κάποια που να υποστηρίζει τον miui dialer και άρα εγγραφή κλήσης; σε άλλο xiaomi σύγχρονο που είχα πρόσφατα, η ινδονησιακή ρομ υποστήριζε αυτό, όμως δε βρίσκω ρομ Ινδονησίας για το redmi note 9T 5G. edit: Η fastboot rom Ταϊβάν, έχει miui dialer κ άρα υποστηρίζει εγγραφή κλήσης απευθείας από το πληκτρολόγιο. Σε global έκδοση κινητού, λειτουργεί άψογα και λειτούργησε επίσης και το "ξανακλείδωμα" του bootloader μετά το ξεκλείδωμα για το πέρασμα της ρομ.
 21. προτίμησα το redmi note 9T 5G τελικά, ευχαριστώ πάντως.
 22. edit.: ,μετά από σχετικό ψάξιμο, κατέληξα ότι το redmi note 9T 5G 4/128 με καλύπτει, όμως να δώ πού θα το βρώ καινούριο καθώς φαίνεται πλέον ως παλιό μοντέλο.
 23. Γεια σας, το κινητό αυτό παίρνει 2 σιμ κ κάρτα μνήμης ταυτόχρονα; επίσης, υποστηρίζει 4g και στις 2 σιμ ?
×
×
 • Create New...