Jump to content

sbergman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    561
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sbergman

  1. Το δοκίμασα και δεν έφτιαξε, ψάχνω κι άλλους τρόπους στο ίντερνετ να βγάλω άκρη. Διάβασα κάπου ότι φταίνε και οι κακογραμμένες third parties εφαρμογές, δεν το αποκλείω γιατί οι native νομίζω ανοίγουν καλά. Μου φαίνεται πάντως τραγικό να παίρνεις ακριβό κινητό και να έχεις τέτοια θέματα (τη στιγμή μάλιστα που οι wp users καμαρώνουμε υποτίθεται για απροβλημάτιστη και αλαγκάριστη εμπειρία σε μικρά σπεκς), άμα είναι έτσι να πάρω κανένα Galaxy ρε παιδιά το επόμενο. Θέλω το κινητό που έχω να πατάω την εφαρμογή και να ανοίγει αμέσως, απλό. Ελπίζω όντως να είναι bug αυτό για το οποίο συζητάμε και να μην είναι ο κανόνας. ΥΓ: Και η δική μου μπαταρία κάπως έτσι είναι, έχει πεθάνει για τα καλά. Αλλά υποθέτω μπορεί να είναι κι επειδή έχει κάνει τον κύκλο της.
  2. Είναι αρκετά έντονο σε μένα.. Απλώς θέλω να ξέρω ότι δεν γίνεται έτσι σε ολα τα Windows Phone. Θα πάρω καινουργιο τώρα λογικά, οπότε ελπίζω να μην το κάνει αυτό.
  3. Να ρωτήσω: σας βγάζει όταν ανοιγετε εφαρμογές την ένδειξη "loading" (ή φορτώνει)? Εμενα το κάνει σχετικά συχνά και δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή. Η αλήθεια είναι πως έχει φάει πολλές τούμπες το κινητό και το έχω κακομεταχειριστεί, οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει. Το συνειδητοποίησα ότι με ενοχλεί όταν πέτυχα το iphone ενός φίλου και είδα ότι σε εκείνον οι εφαρμογές άνοιγαν ακαριαία, οπότε ένιωσα λίγο ηλίθιος. Σε εσάς πώς γίνεται;
  4. Πήρα καινούργιο λάπτοπ και μετά από καιρό χρησιμοποιώ !Ε γιατί το σκρολάρισμά του (για κάποιον λόγο) είναι εξαιρετικά πιο ομαλό από αυτό του Mozilla και του Chrome, στα οποία γίνεται χοντροκομμένα και σαν να κολλάει η σελίδα. Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα πέτυχα 3-4 σάιτ όπου δεν μπορείς να σκρολάρεις πάνω ή κάτω (ούτε με το trackpad ούτε με την οθόνη αφής) παρά μόνο με τη μπάρα στα δεξιά της σελίδας. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
  5. Και το Edge μου αρέσει πολύ, απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα νέα κινητά της Samsung.
  6. Εδώ και αρκετές μέρες η εφαρμογή του mail δεν συγχρονίζει. Μου βγάζει ένα κειμενάκι με κωδικό σφάλματος 80C805E2 . Έκανα και reset αλλά τίποτα. EDIT: Εδώ ο τύπος τα εξηγεί όλα, με το πρώτο που προτείνει έφτιαξε.
  7. Το έκανα, για να δούμε.. Πάντως πριν ήταν πιο όμορφη η εφαρμογή, τι να πω.
  8. Πώς να το κατεβάσω; Να το αγοράσω εννοείς; Ή το trial?
  9. Το mytube και το weather to go, που τα είχα πάρει από deal δωρεάν, δεν παιρνουν τις ενημερώσεις εδώ και πολύ καιρό και μου έχουν μείνει οι ειδοποιήσεις να φαίνονται. Μπορεί να γίνει κάτι;
  10. Παιδιά, μου έπεσε το τηλέφωνο και ράγισε η οθόνη. Δουλεύει μια χαρά ευτυχώς, αλλά είναι έτσι: [ATTACH]51225[/ATTACH] Τι μπορώ να κάνω; Σώζεται; Σημείωση: το κινητό γλιστράει πολύ εύκολα χωρίς θήκη, το είχα παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή.
  11. Άλλο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση: το bluetooth δεν δουλεύει, το ενεργοποιείς και δεν γίνεται τπτ ούτε ανιχνεύεται από άλλους.
  12. Τίποτα δεν ανεβάζει, δεν γίνεται αποστολή. Και στο "προβολή προόδου" όταν πηγαίνω στο onedrive μου βγάζει όλες τις εικόνες στάσιμες με πρόβλημα. Εκτός της εφαρμογής, από το μενού των φωτογραφιών, εμφανίζεται σαν να μην υπάρχει τίποτα προς αποστολή. Μετά την ενημέρωση σε 8.1 το έπαθε.
  13. Σας δουλεύει καλά το onedrive? Προσθέτω αρχεία από το κινητό και δεν γίνεται αποστολή, με πετάει πίσω.
  14. Πώς ρυθμίζεις διαφορετικά την ένταση μουσικής από την ένταση του κουδουνίσματος; Όταν πατάω το βελάκι στο μπάνερ μού βγάζει μόνο τη μπάρα για τα ακουστικά. EDIT: Οκ, ήταν επειδή είχα τα ακουστικά.
×
×
  • Create New...