Jump to content

niotheros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.092
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niotheros

  1. Μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες από το βίντεο αφού το τραβήξεις. Πήγαινεις στις φωτογραφίες, βρίσκεις το βίντεο και επιλέγεις "Επεξεργασία". Εκεί επιλέγεις "Αποθήκευση φωτογραφιών από βίντεο" και διαλέγεις πιο "καρέ" θέλεις να κάνεις φωτογραφία.
  2. Εκτός θέματος μηνύματα διαγράφηκαν. Παρακαλώ μείνετε σε ότι αφορά την συγκεκριμένη συσκευή.Το ποιές άλλες συσκευές έχουν ή όχι υπέρυθρες δεν αφορά το παρόν θέμα. Ευχαριστώ. :)
  3. Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ!
  4. Ομοίως! Την έβαλα να κατεβαίνει στο 650 της γυναίκας.
  5. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά! Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ! Στο παρόν θέμα δεν μας αφορά τι γίνεται ή δεν γίνεται στα άλλα λειτουργικά. Για όσους αρέσκονται τις συγκρίσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί που μπορείτε να απευθύνεστε. Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)
  6. Ούτε στις γυναίκας μου το 650 έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο. Μήπως να δοκίμαζες καμιά επαναφορά;
  7. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει παρατηρηθεί σε κομμένες κάρτες sim να χάνεται το δίκτυο και να γίνεται επανεκκίνηση. Η δικιά σου η κάρτα sim είναι κομμένη ή αγορασμένη καινούρια micro-sim;
  8. Όχι η revolut δεν έχει εφαρμογή για συσκευές με Windows λειτουργικό.
  9. Εδώ και δύο μέρες κάτοχος ενός P9 Lite. Μετά από χρόνια χρήσης WP συσκευής είπαμε να κάνουμε μια αλλαγή. Το μοντέλο είναι το VNS-L21 και είναι branded της Cosmote. Η έκδοση του λειτουργικού είναι η B130.
  10. :!:Ενημέρωση:!: Η συζήτηση που αφορούσε την προσφορά της συσκευής από τα καταστήματα Γερμανός-Cosmote μεταφέρθηκε στο θέμα Microsoft Lumia 950 XL - Προσφορά "Black Friday" Γερμανός-Cosmote. Συνεπώς ό,τι αφορά την συγκεκριμένη προσφορά συνεχίζουμε την κουβέντα μας σε εκείνο το θέμα. Για οτιδήποτε άλλο σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή συνεχίζουμε στο παρόν θέμα. :)
  11. Yeap. Αύριο-μεθαύριο λογικά θα έχει τελειώσει όλη αυτή η ιστορία και θα το καθαρίσω!
  12. Παρανόησις! Δεν ανέφερα κάπου για υποχρεωτική αγορά 199 ευρώ από μέρους μου. Απλά προσωπικά αναφέρω ότι χωρίς να βάλω κάποιο ποσό πέρα των 199 ευρώ, που θα έδινα ούτως ή άλλως για το 950 XL, έχω τη δυνατότητα να κάνω κάποια αγορά αξίας 399 ευρώ. Μας βλέπω να μετακομίζουμε ομαδικώς στην ενότητα: Επιλογή συσκευής. :p
  13. Έτσι ακριβώς. Τώρα αν υπάρχουν "ψιλά γράμματα" και δεν αναφέρθηκαν θα δείξει! Μέσα σε 2 μέρες μου είπαν θα λάβω μέσω mail την δωροεπιταγή.
  14. Ακριβώς. Για αγορά μέχρι το τέλος του έτους αλλά μόνο από το germanos.gr
  15. Αντικαταβολή θα πλήρωνα. 199 που θα έδινα για το Lumia συν 200 η δωροεπιταγή, 399 για οποιαδήποτε αγορά.
  16. Να υπενθυμίσω ό,τι δεν επιτρέπονται αγγελίες στις σελίδες του φόρουμ εκτός της ενότητας Buy and Sell. Στο θέμα μας τώρα. Με κάλεσαν και εμένα από την Cosmote και μου είπαν ό,τι είναι αδύνατη η εκτέλεση της παραγγελίας και μου πρότειναν το Iphone SE. Φυσικά αρνήθηκα και αφού τους τα έψαλλα λίγο μου πρότειναν δωροεπιταγή 200 euro από το germanos.gr για οποιαδήποτε αγορά έως το τέλος του έτους. Οπότε πήρα την δωροεπιταγή μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να μου στείλουν το Lumia.
  17. Πάντως στην σελίδα της Cosmote αφαιρέθηκε τελείως το 950XL ενώ τις προηγούμενες μέρες το έδειχνε τουλάχιστον μη διαθέσιμο. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=E05&catName=MobileDevices_Prs&os=winphone#
  18. Μπες από τον υπολογιστή σου στη σελίδα people.live.com και συνδέσου με το ms account που έχεις τις επαφές σου. Μετά επίλεξε Διαχείριση>Εξαγωγή επαφών.
  19. Όσοι έκαναν την παραγγελία μέσω του eshop της Cosmote και έλαβαν το πρώτο email με τον αριθμό παραγγελίας να περιμένουν και δεύτερο email επιβεβαίωσης μέσα σε 48 ώρες (σε εργάσιμες ημέρες) από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σήμερα-αύριο δηλαδή. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της συσκευής θα υπάρξει νέα ενημέρωση είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email. Αυτή την ενημέρωση είχα σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του eshop της Cosmote.
  20. Κάτι έκανα και εγώ! ;) Όχι δεν ισχύει η ίδια διαδικασία! Είχα απαντήσει σε κάποιον φίλο στο θέμα του Lumia 535 που ήθελε να το κάνει unbranded. Λογικά θα ισχύει και εδώ η ίδια διαδικασία. Ρίξε μια ματιά στο ποστ. Βέβαια νομίζω υπάρχει και άλλος ένας τρόπος.
  21. Λογικά εφόσον πήρες αριθμό παραγγελίας δεν νομίζω να σου το ακυρώσουν. Το πολύ πολύ να αργήσουν να σου το στείλουν μέχρι να φέρουν καινούριο απόθεμα. Λογικά από αύριο θα αρχίσουν οι επιβεβαιώσεις των παραγγελιών.
×
×
  • Create New...