Jump to content

makdef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makdef

  1. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει το amber update (οπότε έχει και ραδιόφωνο FM), να με ενημερώσει για την ποιότητα λήψης?
  2. To ίδιο κάνει και σε εμένα. Το είχες κάνει root πριν την αναβάθμιση? Rear Camera CAM FW Version GDFD06 Phowne FW Ver GDff03 Front Camera CAM & Phone FW ver S5k6A3 Ούτε εμένα με αφήνει να επιλέξω το CAM FW write (rear)
  3. Πήρα και εγώ το μπλε στα 32GB από το πλαίσιο, αν και βασικά το άσπρο ήθελα αλλά δεν το είχε. Είμαι συνδρομητής Cosmote και περιμένω τώρα τη mini Sim. Εχει και σε εμένα τα τρία εικονίδια της Vodafone ελπίζω αυτό να μην δημιουργεί θέμα με τα over the air updates.
  4. makdef

    Sony Xperia S

    Συνφορουμίτες, θα μπορούσατε να με βοηθήσε σε κάτι? Οταν συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση μέσω HDMI, πέρα από τις εφαρμογές για ταινίες και μουσική οι υπόλοιπες παίζουν κανονικά? Πχ μπορείς να δεις στην τηλεόραση κάποια εφαρμογή office, ή το google maps?
  5. makdef

    Sony Xperia S

    Οσοι τυχεροί το έχετε ήδη το έχετε χρησιμοποιήσει για πλοήγηση? Έχετε παρατηρήσει να χάνετε στιγμιαία το στίγμα κλπ? Επίσης με usb on the go τι γίνεται? To galaxy sII ήταν κορυφαίο σε αυτό. Δούλευαν πληκτρολόγια, flashάκια, ποντίκια κλπ. Εάν το usb on the go παίζε καλά και δεδομένου τοu hdmi έχεις έναν υπερφορητό υπολογιστή. Λίγες ακόμα ερωτήσεις προς τους κατόχους. {άντε για λίγο κρατιέμαι ακόμα} -Τελικά δεν γίνεται βιντεοκλήση με 3G σωστά? -Στην υποδοχή των ακουστικών συνδέονται άλλα απλά ακουστικά? Είχα διαβάσει ότι είναι λίγο διαφορετικότο στάνταρντ παρόλο που είναι 3,5 mm -To bootloader είναι κλειδωμένο ή όχι?
×
×
  • Create New...