Jump to content

dimdim1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimdim1

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimdim1's Achievements

  1. Καλησπέρα κι από μένα. Η εφαρμογή outlook δουλεύει κανονικά μετά το update
  2. Να αναφέρω απλά ότι δεν είχα γράψει κάποιο παλαιότερο post, εκτός απ΄το #1968, μάλλον έγινε μπέρδεμα με την αναφορά κάποιου άλλου συζητητή. Σε ότι αφορά στη stand by κατανάλωση, να διευκρινίσω ότι δεν ανοίγω/κλείνω κάποια λειτουργία το βράδυ. Ολα μένουν ανοιχτά. data, wifi, location, nfc, Bluetooth. Την ίδια συμπεριφορά είχα και με τα προηγούμενα κινητά που ανέφερα, με σαφώς μικρότερη απώλεια σε stand by το βράδυ. Οπως σωστά, κατά τη γνώμη μου, αναφέρθηκε, οι συγκρίσεις στη συμπεριφορά της μπαταρίας μεταξύ τηλεφώνων έχουν νόημα όταν γίνονται από τον ίδιο χρήστη, με το ίδιο setup και συμπεριφορά. Γι την δική μου χρήση, οι δύο μέρες θα προέκευπταν για παράδειγμα: 1η μέρα 07:00 - 23:30 από 100% σε 60% Βράδυ 23:30 - 07:00 από 60% - 55% 2η μέρα 07:00 - 23:30 από 55% σε 15%, που είναι ενα "ψυχολογικό" όριο οτι δεν θα μείνεις από κινητό! Το παραπάνω "σενάριο" δεν είναι εφικτό με το S21. Τελειώνω την μέρα με 45%-50%, ξυπνώ το επόμενο πρωί με 35% έως 40% οπότε, δεν έχει 2η μέρα! Στα settings, στις αναφορές της μπατρίας "ενοχοποιεί" το garmin connect, αλλά πάλι δεν κάνει νόημα, διότι, ενώ ειναι μόνιμα ανοιχτό, δεν δίνει κάθε μέρα υψηλή κατανάλωση μπαταρίας το report! Αναμένω κπ update της εφαρμογής, μήπως στρώσουν τα πράματα, αλλιώς θα κάνω ένα clean install, όπως προτείνεις.. Η αλήθεια είναι οτι θέλω τρελά να το αποφύγω, αλλά δεν θα το γλυτώσω.. Συγνώμη αν κούρασα, αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου!
  3. Καλημέρα κι από μένα. Μια που το θέτεις "αυτοκιινητιστικά", θα μου επιτρέψεις να καταθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία με τις διάφορες "Φεράρι" των τελευταίων ετών: σε σύγκριση με τα: 1. Huawei P20 pro 2. Samsung Note 9 3. Samsung Galaxy S10+ 4. Iphone 11 pro Max 5. Το "ταπεινό?" Poco F2 pro που είχα τα τελευταία χρόνια, με τα ίδια setup σε εφαρμογές, περιφερειακά, ρολογια, mail, κλπ. το μόνο που δεν μου βγάζει δύο μέρες είναι το τρέχον S21 Ultra. Ειναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχει 10% πτώση μπαταρίας σε stand by κατα την διάρκεια 7-8 ωρών ύπνου κάθε βράδυ. Αναφέρω ειδικά την κατανάλωση σε stand by, διότι, η οθονάρα, η κάμερα και τα υπόλοιπα σουπερ ντουπερ καλούδια δεν λειτουργούν. Να προσθέσω επίσης οτι, αν είναι να ρίξω την αναλύση στο FHD, να ρίξω το refresh rate στα 60Hz, τότε, έκανα τη Φεράρι, Yaris.
  4. Να επανέλθω στο θέμα της σήμανσης των ειδοποιήσεων με το κυκλάκι, επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής. Παρατήρησα ότι αν τα εικονίδια είναι μέσα σε φακέλους , τότε ο φάκελος εμφανίζει το κυκλάκι ειδοποίησης. Όταν μπεις μέσα στον φάκελο βέβαια, πάλι δεν έχει κυκλάκι το εικονίδιο της εφαρμογής, αλλά κάπως λαμβάνεις την ειδοποίηση. Εγώ τλχ έβαλα τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιώ σε ξεχωριστό φάκελο και έτσι έχω σήμανση για μνμ.
  5. Καλημέρα κι από μένα. Επιβεβαιώνω κι εγώ με την σειρά μου οτι δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις (κυκλάκι) επάνω στα εικονίδια των εφαρμογών, με το upgrade στο android 11. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το είχα με την προηγούμενη εκδοση (android 10, global version) Εχω βέβαια να πω οτι είναι και το μόνο πρόβλημα που έχω με το update. Οι ειδοποιήσεις στην μπάρα, σε κλειδωμένη οθόνη, σε AOD, σε smartwatch, δουλευουν κανονικά. Επίσης, να καταθέσω κι εγώ οτι η μπαταρία τα πάει καλύτερα.
  6. Καλημέρα κι από μένα. για όπους πέρασαν Google services και χρησιμποιούν τραπεζικές εφαρμογές, θα ήθεα να ρωτήσω αν κατάφερε κάποις να λειτουργήσει το tap and pay της Alpha bank, ή την υπηρεσία Wallet της Eurobank. Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα κι από μένα. Επειδή μου συνέβει κι εμένα, έχει σημασία η ενέργεια 14. " πηγαίνουμε στην εφαρμογή Πλαίσιο Υπηρεσιών Google και πατάμε αναγκαστική διακοπή και πηγαίνουμε στην επιλογή Αποθηκευτικός χώρος, όπου και θα κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων." Χωρίς αυτή, συμβαινει το φαινόμενο που περιγράφει ο YanniZ. Ξαναπιάστο απ το 12.
  8. Καλησπέρα κι από μένα. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε με κάποιο τρόπο το default όνομα των φωτό από IMG_XXXXX.img σε κάτι άλλο? Εννοώ να το ορίζουμε εξ αρχής, όχι με rename εκ των υστέρων. Ευχαριστώ.
  9. dimdim1

    Huawei P30 Pro

    Καλημέρα κι από μένα. Καλοδούλευτα τα νέα σας κινητά (ως νέο μοντέλο!) Κατοχος P20 pro και σκεφτομαι την μετάβαση σε P30 pro. Μιά ερώτηση για μια λεπτομέεια, που ίσως εχει αναφερθεί, αλλά δεν την πήρε το μάτι μου στο νήμα. Υπάρχει led notification στο P30 pro, ή το "έφαγε" η σμίκρυνση του notch?
  10. Αν και δεν θα πω καμιά ... σοφία(!), να δοκίμαζες μόνο με την vodafone μεσα στο τηλέφωνο? Μήπως του φταιει η sim και με μιά αλλαγή sim ξεμπερδέψεις.. Τλχ να τσεκάρεις οτι δεν φταίει η ταυτόχρονη υπαρξη δύο sim cards.
  11. Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, ειμαι ακριβώς στο ιδιο setup (sim1 Vodafone, sim2 Cosmote, με κλησεις κυρίως Vodafone και data σε vodafone) και δεν αντιμετωπίζω κάποιο προβημα ως τώρα. Σε Android 8 είμαι.
  12. Σε P20 pro διαβάζει και γραφει κανονικά η εφαρμογή files της Huawei. Σε samsung (S7 edge, S8, Note 9, τλχ που τα έχω στα χέρια μου) δεν.. Το Microsoft exFAT/NTFS που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω κάνει τη δουλειά, κάνοντας mount τον δίσκο. Θελει πληρωμή, βεβαια, αλλά οκ, είτε μ αυτό, είτε με δίσκο exFAT format η δουλειά γίνεται! Απλά ενημερωτικά το αναφέρω, όχι οτι το θεωρώ μείζον θέμα..
  13. Δυστυχώς οταν ειναι φορμαρισμένος σε NTFS, η εφαρμογή δεν τον "βλέπει" καθόλου για να δώσω δικαιώματα. Οταν φορμάρω τον ίδιο δισκο exFAT, τον "βλέπει" και του αποδίδω δικαιώματα write. Read κάνει και στις δυο περιπτώσεις. Επισης, οταν ο δίσκος είναι NTFS format, το σύστημα δίνει notification γα corrupted disk. Τεσπα, μικρό το κακό, κρατάω ένα HDD σε exFAT format για copy/paste!
×
×
  • Create New...