mixtri Δημ. Χθες στς 09:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:07 πμ 58 minutes ago, George6633 said: Αρκεί να μην πρέπει να πιάσει έναν αριθμό ατόμων που θα επηρεάσει για να κλείσουν(εκτός αν στα συμβόλαια κάνουν άλλη διαχείριση) ....17-18 χρόνια είχα Cosmote και δεν είχα κανένα θέμα,δεν έχω πρόβλημα να εμπιστευτώ ξανά αρκεί να μη με ζορίσει (μεταξύ μας,πέρυσι στο POS της δουλειάς μας κρέμασε αρκετές φορές και χάσαμε χρόνο με τις συναλλαγές με κάρτα που είχαμε στη δουλεία αλλά για hotspot είχα Vodafone που ήθελα το Upload) To POS χρησιμοποιεί άλλο δίκτυο μετάδοσης - ΙΟΤ. Δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:24 πμ 16 minutes ago, mixtri said: To POS χρησιμοποιεί άλλο δίκτυο μετάδοσης - ΙΟΤ. Δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. Δεν το γνώριζα αυτό,οπότε είναι σημαντικό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:13 πμ Υπεραστικά ΚΤΕΛ, Θεσσαλονίκη, μέσα στον τερκενλή Σπάνια περίπτωση όπου το 4g της cosmote πάει καλύτερα απ' το 5g. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:36 πμ 2 ώρες πριν, George6633 said: Το θέμα είναι Μιχάλη αν με 15-20 mbps ταχύτητα είσαι άνετος να κάνεις αυτά που θες όταν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα με το ίδιο τηλέφωνο είχε 60-70mbps... Γιατί αν εγώ πάω στο νησί για δουλειά τώρα και χρειαστεί να βάλω την Cosmote και έχουν energy saving την πατήσαμε. Στις Ν78 και στις NR bands γενικά νομίζω δεν υπάρχει κάποιο Energy Saving πέρα από το LTE λογικά, ή θα είναι μικρότερο. Έχει τύχει να έχω 10mbps LTE+ και 5G 900 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:31 πμ 53 minutes ago, elkons said: Στις Ν78 και στις NR bands γενικά νομίζω δεν υπάρχει κάποιο Energy Saving πέρα από το LTE λογικά, ή θα είναι μικρότερο. Έχει τύχει να έχω 10mbps LTE+ και 5G 900 Το πιστεύω αυτό που λες αλλά δεν θέλω να φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα το τηλέφωνο για να έχω το 5G.Οταν θα βγούνε ακόμα καλύτερες μπαταρίες και θα γίνεται σωστή διαχείριση,ευχαρίστως να το έχω όλη μέρα 5G. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:38 πμ 5 minutes ago, George6633 said: Το πιστεύω αυτό που λες αλλά δεν θέλω να φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα το τηλέφωνο για να έχω το 5G.Οταν θα βγούνε ακόμα καλύτερες μπαταρίες και θα γίνεται σωστή διαχείριση,ευχαρίστως να το έχω όλη μέρα 5G. Που να δεις από θερμοκρασία 😀 Καλά αν αυξηθεί η κίνηση λόγω του κόσμου στο νησι θα στρώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:17 μμ 27 minutes ago, elkons said: Που να δεις από θερμοκρασία 😀 Καλά αν αυξηθεί η κίνηση λόγω του κόσμου στο νησι θα στρώσει. Δεν έχω γνώμη για το νησί η αλήθεια είναι,την μία χρονιά είχα Nova και την άλλη και φέτος Vodafone.Φιλοι και συνάδελφοι με Cosmote είχαν αρκετά θέματα τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους (στην περιοχή του Λαγανά) που πρέπει να βγεις έξω να μιλήσεις έως και αρκετό μέρος της διαδρομής προς το Ναυάγιο χωρίς καθόλου σήμα για κλήσεις.Θα πρέπει όμως να το δω ο ίδιος να κάνω και κάποιες μετρήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:52 μμ 1 ώρα πριν, George6633 said: Δεν έχω γνώμη για το νησί η αλήθεια είναι,την μία χρονιά είχα Nova και την άλλη και φέτος Vodafone.Φιλοι και συνάδελφοι με Cosmote είχαν αρκετά θέματα τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους (στην περιοχή του Λαγανά) που πρέπει να βγεις έξω να μιλήσεις έως και αρκετό μέρος της διαδρομής προς το Ναυάγιο χωρίς καθόλου σήμα για κλήσεις.Θα πρέπει όμως να το δω ο ίδιος να κάνω και κάποιες μετρήσεις. Μακάρι να έχει βελτιωθεί. Ευκαιρία που έχεις και μια 5G συσκευή οπότε εκτός από Cosmote θα έχουμε γνώμη και για τα 3 δίκτυα μιας και δε ξέρουμε πολλά για τη περιοχή 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:15 μμ 22 minutes ago, elkons said: Μακάρι να έχει βελτιωθεί. Ευκαιρία που έχεις και μια 5G συσκευή οπότε εκτός από Cosmote θα έχουμε γνώμη και για τα 3 δίκτυα μιας και δε ξέρουμε πολλά για τη περιοχή 😏 Θα υπάρχει σίγουρα μια εικόνα τουλάχιστον από τη μια πλευρά του νησιού που κινούμαι,οπότε ελπίζω και γω να έχουμε καλή εικόνα και για τις 3. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:17 μμ 1 minute ago, George6633 said: Θα υπάρχει σίγουρα μια εικόνα τουλάχιστον από τη μια πλευρά του νησιού που κινούμαι,οπότε ελπίζω και γω να έχουμε καλή εικόνα και για τις 3. https://youtu.be/MQbJVtuviQs?si=ptUY3ZjQg8j5eJq2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 08:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:51 μμ Τελευταία μέτρηση Cosmote από το μπαλκόνι του σπιτιού στα Τρίκαλα επειδή λήγουν κάποια data..η επόμενη μέτρηση εκτός Τρικάλων (λογικά) 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. Αφού έχει SNRαρα και δυνατό σήμα Δοκίμασε κάποια στιγμή κατά τις 9 εμάς εκείνη την ώρα σενρται το 4G+ πολύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Αφού έχει SNRαρα και δυνατό σήμα Δοκίμασε κάποια στιγμή κατά τις 9 εμάς εκείνη την ώρα σενρται το 4G+ πολύ. Θα δοκιμάσω προς το απόγευμα, αλλά υπήρχε περίοδος που σ' αυτό το σημείο οριακά έφτανε τα 100. Ευτυχώς που έφτιαξαν το 4g+ γιατί τους προηγούμενους μήνες ήταν απαίσιο. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Είχες κάνει κάποιο Ticket ή είχες αναφέρει ή μόνοι τους ; μήπως είναι τυχαίο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Είχες κάνει κάποιο Ticket ή είχες αναφέρει ή μόνοι τους ; Δεν είχα κάνει κάτι, μόνο του έφτιαξε. 8 minutes ago, elkons said: μήπως είναι τυχαίο; Θα μπορούσε, αν και όσες δοκιμές κι αν έχω κάνει δεν πέφτει κάτω απ' τα 100. Πρέπει να έφτιαξε μαζί με το υπόλοιπο δίκτυο πρίν από ~1 μήνα. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 43 minutes ago, marios239 said: Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. Επιτέλους,αυτές είναι ταχύτητες Cosmote! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Ή είναι τυχαίο ή κάτι έχουν κάνει,δεν είχα πιάσει πάνω από 100 σε αυτά τα σημεία ή σπάνια το βράδυ. Ειδικά με αυτή τη κίνηση στον ΟΤΕ κέντρου πόλης. Μετά τον Κυκλικό Κόμβο Χαλκίδας κατεύθυνση προς Νέα Λάμψακο Πριν τη γέφυρα Βασιλικού (Ληλάντιου Ποταμού ) στα έργα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Ή είναι τυχαίο ή κάτι έχουν κάνει,δεν είχα πιάσει πάνω από 100 σε αυτά τα σημεία ή σπάνια το βράδυ. Ειδικά με αυτή τη κίνηση στον ΟΤΕ κέντρου πόλης. Μετά τον Κυκλικό Κόμβο Χαλκίδας κατεύθυνση προς Νέα Λάμψακο Πριν τη γέφυρα Βασιλικού (Ληλάντιου Ποταμού ) στα έργα. Γιατί έληξαν τα Data μου χθες το βράδυ 🥲🥲 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Just now, George6633 said: Γιατί έληξαν τα Data μου χθες το βράδυ 🥲🥲 Μη τρελαίνεσαι μαν δε πειράζει, ελπίζω όμως να μην ήταν τυχαίο της ώρας βέβαια με αυτή τη κίνηση δεν είχα πιάσει τόσο χάρηκα λίγο. Μπορείς με Cosmote να μετράς στο Speedtest με Cosmote server οποιαδήποτε περιοχής αρκεί να είναι της Cosmote, έτσι δε σου τρώει data στις μετρήσεις επιβεβλημένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, elkons said: Μη τρελαίνεσαι μαν δε πειράζει, ελπίζω όμως να μην ήταν τυχαίο της ώρας βέβαια με αυτή τη κίνηση δεν είχα πιάσει τόσο χάρηκα λίγο. Μπορείς με Cosmote να μετράς στο Speedtest με Cosmote server οποιαδήποτε περιοχής αρκεί να είναι της Cosmote, έτσι δε σου τρώει data στις μετρήσεις επιβεβλημένα. Δηλαδή με server cosmote μπορώ να κάνω μέτρηση κανονικά ακόμα και τώρα;Μακάρι να μην ήταν τυχαίο Edited 9 ώρες πριν by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Just now, George6633 said: Δηλαδή με server cosmote μπορώ να κάνω μέτρηση κανονικά ακόμα και τώρα;Μακάρι να μην ήταν τυχαίο Άμα έχεις δεδομένα ναι άμα δεν έχεις όχι. Ένα διάστημα εγώ έκανα πολλές μετρήσεις με 200mb (όχι gb) με Cosmote server τον κοντινότερο μου (Μαρούσι) και δεν έφαγε καθόλου δεδομένα. Αυτό ισχύει για τους Cosmote server αποκλειστικά στους συνδρομητές Cosmote, για τις άλλες δύο δε ξέρω άμα ισχύει, για Nova σίγουρα όχι το έχω δοκιμάσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Άμα έχεις δεδομένα ναι άμα δεν έχεις όχι. Ένα διάστημα εγώ έκανα πολλές μετρήσεις με 200mb (όχι gb) με Cosmote server τον κοντινότερο μου (Μαρούσι) και δεν έφαγε καθόλου δεδομένα. Αυτό ισχύει για τους Cosmote server αποκλειστικά στους συνδρομητές Cosmote, για τις άλλες δύο δε ξέρω άμα ισχύει, για Nova σίγουρα όχι το έχω δοκιμάσει. Ενδιαφέρον.. Κάπου πρέπει να το είχα διαβάσει (εδώ μέσα σίγουρα) αλλά το είχα ξεχάσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts