George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Δες cellmapper, έχει το στίγμα της κεραίας. Είσαι μακριά πάντως όπως φαίνεται, ίσως είναι και ο, τι καλύτερο τελικά αυτό που σου δίνουν όλες και να θέλει κεραία το χωριό. Πόσοι κάτοικοι είναι εκεί μόνιμοι από περιέργεια; Μόνιμοι είναι περίπου 1500 αλλά έχει κίνηση αρκετή και επειδή είναι πολύ κοντά στην πόλη αλλά και επειδή σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου περίπου από το χωριό υπάρχει το εργοστάσιο του Λαναρα με τα ψάρια αλλά και οι κεντρικές αποθήκες των Lidl και υπάρχει κινητικότητα.Τωρα αν έχει άλλες κεραίες προς τα εκεί και είμαι εγώ ο άτυχος,δεν ξέρω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 (edited) 1500 μόνιμοι κάτοικοι, και οι 3 παίζουν από μακριά Β20 ΜΟΝΟ Ντροπή. 8 ώρες πριν, George6633 said: 7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα,σε εξωτερικό χώρο.. Αντε να φύγει το Πάσχα να γυρίσουμε στα 10-15mbps Χρονιά πολλά σε όλους με υγεία. Συμφωνα με το netmonster σ απο αυτή ιάνει. και η άλλη δίπλα 104749 μόνο Β20 χτυπάει στο χωριό🥲 Edited April 20, 2025 by elkons 3 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 (edited) Τουλάχιστον επειδή μίλησα και με τις 3 εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια,η στάση της κόκκινης είναι η μόνη που μου δίνει ελπίδες μιας και αναγνώρισαν και σημείωσαν το πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν είχαν προσέξει ότι είναι μια κεραία με τέτοια φθορά λόγω κόσμου (τα υπόλοιπα με τα πάγια δώρο και αποχώρηση χωρίς ρήτρα είναι επειδή δεν το είχαν μέσα στο επόμενο 6μηνο στα πλάνα). Θα βρω τις κεραίες τις επόμενες μέρες και θα δώσω νέες μετρήσεις από κει. Edited April 20, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 (edited) Οι άλλες 2 παίζουν απο την 2566 η οποία βρίσκεται λίγο πιο πρίν απο το Μεγαλοχώρι,στην είσοδο και είναι Β20 Only μη αναβαθμισμέμη. Edited April 20, 2025 by elkons 1 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 14 minutes ago, George6633 said: Μόνιμοι είναι περίπου 1500 αλλά έχει κίνηση αρκετή και επειδή είναι πολύ κοντά στην πόλη αλλά και επειδή σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου περίπου από το χωριό υπάρχει το εργοστάσιο του Λαναρα με τα ψάρια αλλά και οι κεντρικές αποθήκες των Lidl και υπάρχει κινητικότητα.Τωρα αν έχει άλλες κεραίες προς τα εκεί και είμαι εγώ ο άτυχος,δεν ξέρω. 1500 είναι όντως πάρα πολλοί για να έχει μόνο B20, απαράδεκτη όντως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 Just now, George6633 said: Τουλάχιστον επειδή μίλησα και με τις 3 εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια,η στάση της κόκκινης είναι η μόνη που μου δίνει ελπίδες μιας και αναγνώρισαν και σημείωσαν το πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν είχαν προσέξει ότι είναι μια κεραία με τέτοια φθορά λόγω κόσμου (τα υπόλοιπα με τα πάγια δώρο και αποχώρηση χωρίς ρήτρα είναι επειδή δεν το έχουν μέσα στο επόμενο 6μηνο στα πλάνα). Θα βρω τις κεραίες τις επόμενες μέρες και θα δώσω νέες μετρήσεις από κει. Δεν έχει φθορά μη αναβαθμισμένη είναι με πολύ παλιό εξοπλισμό. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 Just now, George6633 said: Τουλάχιστον επειδή μίλησα και με τις 3 εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια,η στάση της κόκκινης είναι η μόνη που μου δίνει ελπίδες μιας και αναγνώρισαν και σημείωσαν το πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν είχαν προσέξει ότι είναι μια κεραία με τέτοια φθορά λόγω κόσμου (τα υπόλοιπα με τα πάγια δώρο και αποχώρηση χωρίς ρήτρα είναι επειδή δεν το έχουν μέσα στο επόμενο 6μηνο στα πλάνα). Θα βρω τις κεραίες τις επόμενες μέρες και θα δώσω νέες μετρήσεις από κει. Just now, elkons said: Οι άλλες 2 παίζουν απο την 2556 η οποία βρίσκεται λίγο πιο πρίν απο το Μεγαλοχώρι,στην είσοδο και είναι Β20 Only μη αναβαθμισμέμη. B20 ονλυ, καλά φαντάστηκα. 😏 Τουλάχιστον @George6633, πήγαινε σε μια ενδιάμεση απόσταση από αυτήν που είσαι, να δούμε πώς παίζει, κάτω από την κεραία δεν έχει νόημα και να τραβιέσαι χωρίς λόγο κιόλας τόσο δρόμο, λογικά θα τερματίζει από κάτω, εκτός και αν έχει τόσο προβληματαρα πια και δεν δουλεύουν κάποιες μπάντες, παίζει και αυτό 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 1 minute ago, elkons said: Δεν έχει φθορά μη αναβαθμισμένη είναι με πολύ παλιό εξοπλισμό. Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και σένα και τον @johnny_htcκαι όλα τα παιδιά..Επειδή λογικά θα επιστρέψω στην κόκκινη,ίσως κάνω μια τελευταία επικοινωνία με την Cosmote επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι αυτή έχουν,μπας και σημειωθεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: B20 ονλυ, καλά φαντάστηκα. 😏 Τουλάχιστον @George6633, πήγαινε σε μια ενδιάμεση απόσταση από αυτήν που είσαι, να δούμε πώς παίζει, κάτω από την κεραία δεν έχει νόημα και να τραβιέσαι χωρίς λόγο κιόλας τόσο δρόμο, λογικά θα τερματίζει από κάτω, εκτός και αν έχει τόσο προβληματαρα πια και δεν δουλεύουν κάποιες μπάντες, παίζει και αυτό 😏 Ναι να τη 3 minutes ago, johnny_htc said: B20 ονλυ, καλά φαντάστηκα. 😏 Τουλάχιστον @George6633, πήγαινε σε μια ενδιάμεση απόσταση από αυτήν που είσαι, να δούμε πώς παίζει, κάτω από την κεραία δεν έχει νόημα και να τραβιέσαι χωρίς λόγο κιόλας τόσο δρόμο, λογικά θα τερματίζει από κάτω, εκτός και αν έχει τόσο προβληματαρα πια και δεν δουλεύουν κάποιες μπάντες, παίζει και αυτό 😏 Οι μπάντες μια χαρά φαίνονται άμα δεις τη φωτογραφία πόσο παίζει Β20 πετάει σε πολλά χωριά 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 (edited) Θα πάω στην είσοδο του χωριού που είναι και το εκκοκιστηριο βαμβακος και έχει και εκεί κίνηση και μετά πιο μέσα στην πλατεία που είναι στα 500 μέτρα από εκεί.. Γενικώς μέσα στην εβδομάδα θα φύγω λίγο από το σπίτι να κάνω και άλλες μετρήσεις. Edited April 20, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 4 Β20 γύρω γύρω η NOVA/VF. Δεν έχουν περάσει ακόμα η Victus και λογικά θα αργήσει για να μη δίνουν σημασία. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 Just now, elkons said: 4 Β20 γύρω γύρω η NOVA/VF. Δεν έχουν περάσει ακόμα η Victus και λογικά θα αργήσει για να μη δίνουν σημασία. Το πιστεύω ότι θα αργήσει.. Δεν είμαστε στα πλάνα μάλλον για καμιά εταιρία. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 Just now, George6633 said: Θα πάω στην είσοδο του χωριού που είναι και το εκκοκιστηριο βαμβακος και έχει και εκεί κίνηση και μετά πιο μέσα στην κεντρική πλατεία που είναι στα 500 μέτρα από εκεί.. Γενικώς μέσα στην εβδομάδα θα φύγω λίγο από το σπίτι να κάνω και άλλες μετρήσεις. πας στο netmonster στον χάρτη επιλέγεις την κεραία πατάς Directions ανοίγει το Google maps και την βρίσκεις στον χάρτη ή street view. Άμα ανεβάσουν τα όρια εκπομπής θα φτάσει η B3 της Cosmote από κάνα δυο κεραίες εκεί, η άλλη θέλει αναβάθμιση. Το ιδανικό είναι να βάλουν κεραία στον οικισμό αλλά τεσπα 3 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 4 minutes ago, elkons said: πας στο netmonster στον χάρτη επιλέγεις την κεραία πατάς Directions ανοίγει το Google maps και την βρίσκεις στον χάρτη ή street view. Άμα ανεβάσουν τα όρια εκπομπής θα φτάσει η B3 της Cosmote από κάνα δυο κεραίες εκεί, η άλλη θέλει αναβάθμιση. Το ιδανικό είναι να βάλουν κεραία στον οικισμό αλλά τεσπα Η κεραία θα μου δείχνει από ποια εταιρία είναι στην εφαρμογή με κάποιο τρόπο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 5 minutes ago, George6633 said: Η κεραία θα μου δείχνει από ποια εταιρία είναι στην εφαρμογή με κάποιο τρόπο; Ο χάρτης του NetMonster δείχνει τις κεραίες που έχεις καταγράψει οι πράσινες Cosmote οι κόκκινες Vodafone και οι πορτοκαλί Nova. όταν πατήσεις να δείς ποια επέλεξες γράφει όνομα και eNb πχ TRIKALA-TOP 3 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 Τέλεια,θα κάνω κάποιες δοκιμές τις επόμενες μέρες που θα είμαι ξανά εκεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Κύμη https://www.speedtest.net/my-result/a/10830750626 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Elkons όπως έβγαλες τη διαφήμιση πάνω δεξιά σε εμένα δε βγαίνει με τίποτα. Δεν έχω εγγραφή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 1 minute ago, hercoulis said: Elkons όπως έβγαλες τη διαφήμιση πάνω δεξιά σε εμένα δε βγαίνει με τίποτα. Δεν έχω εγγραφή Αν είσαι μέσω υπολογιστή εγώ έβαλα επέκταση στο chrome, το ad blocker 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Σωστός το έχω βάλει στο κινητό κ ησύχασα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Λιμάνι Κύμης 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/10831017272 Φτιάξτε τους δρόμους...μόνο τα τρώνε. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 https://www.speedtest.net/my-result/a/10831719537 Speedtest Μαγούλα Ερέτριας . Από μεγάλη Παρασκευή που ήρθε ο κόσμος έως και τώρα είναι ότι δείχνει το speedtest. Τις ώρες 3 am - 10 am είναι κάπως φυσιολογικά με 50-60 mbps 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 (edited) Διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα, ίσως.. Έχει μπουκώσει πολύ η κεραία στη Βουδόχη Ν78 100κατι-200 μόνο είχα (5G), Μαλακώντα πετάει έχουν έναν τεράστιο ιστό. Ντόπιος ή διακοπές; Edited April 21, 2025 by elkons 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 20 minutes ago, elkons said: Διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα, ίσως.. Έχει μπουκώσει πολύ η κεραία στη Βουδόχη Ν78 100κατι-200 μόνο είχα (5G), Μαλακώντα πετάει έχουν έναν τεράστιο ιστό. Ντόπιος ή διακοπές; Εξοχικό , είμαι συχνά εδώ. Καλοκαίρι για πολλες μέρες και γιορτες δεν γίνεται να δουλέψεις απομακρυσμένα. Και είναι και οι άλλες δύο εταιρίες ακριβώς το ίδιο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Με συσκευή 5G κάνεις τη δουλειά σου χτυπάει Ν78 από τη Βουδόχη κορυφή Γέροντα Ερέτριας. Πάω πολύ συχνά είναι κοντά μου είχα ανεβάσει γενικά μερικές μετρήσεις εάν τσεκάρεις. Το καλοκαίρι εάν δεν έχεις 5G το 4G+ σέρνεται όντως μια κεραία στη κορυφή καλύπτει 10 περιοχές τουλάχιστον θέλει κεραία ακόμα και στη Κακιά Σκάλα κάλα αυτή πιάνει εάν γνωρίζεις από Νότια. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts