elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Ή είναι τυχαίο ή κάτι έχουν κάνει,δεν είχα πιάσει πάνω από 100 σε αυτά τα σημεία ή σπάνια το βράδυ. Ειδικά με αυτή τη κίνηση στον ΟΤΕ κέντρου πόλης. Μετά τον Κυκλικό Κόμβο Χαλκίδας κατεύθυνση προς Νέα Λάμψακο Πριν τη γέφυρα Βασιλικού (Ληλάντιου Ποταμού ) στα έργα. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 7 minutes ago, elkons said: Ή είναι τυχαίο ή κάτι έχουν κάνει,δεν είχα πιάσει πάνω από 100 σε αυτά τα σημεία ή σπάνια το βράδυ. Ειδικά με αυτή τη κίνηση στον ΟΤΕ κέντρου πόλης. Μετά τον Κυκλικό Κόμβο Χαλκίδας κατεύθυνση προς Νέα Λάμψακο Πριν τη γέφυρα Βασιλικού (Ληλάντιου Ποταμού ) στα έργα. Γιατί έληξαν τα Data μου χθες το βράδυ 🥲🥲 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Just now, George6633 said: Γιατί έληξαν τα Data μου χθες το βράδυ 🥲🥲 Μη τρελαίνεσαι μαν δε πειράζει, ελπίζω όμως να μην ήταν τυχαίο της ώρας βέβαια με αυτή τη κίνηση δεν είχα πιάσει τόσο χάρηκα λίγο. Μπορείς με Cosmote να μετράς στο Speedtest με Cosmote server οποιαδήποτε περιοχής αρκεί να είναι της Cosmote, έτσι δε σου τρώει data στις μετρήσεις επιβεβλημένα. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 (edited) 1 minute ago, elkons said: Μη τρελαίνεσαι μαν δε πειράζει, ελπίζω όμως να μην ήταν τυχαίο της ώρας βέβαια με αυτή τη κίνηση δεν είχα πιάσει τόσο χάρηκα λίγο. Μπορείς με Cosmote να μετράς στο Speedtest με Cosmote server οποιαδήποτε περιοχής αρκεί να είναι της Cosmote, έτσι δε σου τρώει data στις μετρήσεις επιβεβλημένα. Δηλαδή με server cosmote μπορώ να κάνω μέτρηση κανονικά ακόμα και τώρα;Μακάρι να μην ήταν τυχαίο Edited May 17, 2025 by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Just now, George6633 said: Δηλαδή με server cosmote μπορώ να κάνω μέτρηση κανονικά ακόμα και τώρα;Μακάρι να μην ήταν τυχαίο Άμα έχεις δεδομένα ναι άμα δεν έχεις όχι. Ένα διάστημα εγώ έκανα πολλές μετρήσεις με 200mb (όχι gb) με Cosmote server τον κοντινότερο μου (Μαρούσι) και δεν έφαγε καθόλου δεδομένα. Αυτό ισχύει για τους Cosmote server αποκλειστικά στους συνδρομητές Cosmote, για τις άλλες δύο δε ξέρω άμα ισχύει, για Nova σίγουρα όχι το έχω δοκιμάσει. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 2 minutes ago, elkons said: Άμα έχεις δεδομένα ναι άμα δεν έχεις όχι. Ένα διάστημα εγώ έκανα πολλές μετρήσεις με 200mb (όχι gb) με Cosmote server τον κοντινότερο μου (Μαρούσι) και δεν έφαγε καθόλου δεδομένα. Αυτό ισχύει για τους Cosmote server αποκλειστικά στους συνδρομητές Cosmote, για τις άλλες δύο δε ξέρω άμα ισχύει, για Nova σίγουρα όχι το έχω δοκιμάσει. Ενδιαφέρον.. Κάπου πρέπει να το είχα διαβάσει (εδώ μέσα σίγουρα) αλλά το είχα ξεχάσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 Υπεραστικά ΚΤΕΛ Βόλου, 4g. Μια χαρά! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Χώρα Ζακύνθου,έξω από τα ΕΛΤΑ Κουριερ πίσω από την αστυνομία 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Ψαχνά, κοντά στο Ζαχαροπλαστείο Ντόμινο στη στροφή Σταδίου 2. Από το καλό 4G+ της Cosmote. Και άλλη μια μέτρηση πιο πίσω από τη Revoil 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Ξηροκαστελλο Ζακύνθου,Ταβέρνα Αγναντι 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: Ξηροκαστελλο Ζακύνθου,Ταβέρνα Αγναντι @elkonsΡε συ, πιάνει από Βασιλικό στη Ζάκυνθο, του άλλαξαν τα φώτα 😜😜😜🤣🤣🤣 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 5 minutes ago, johnny_htc said: @elkonsΡε συ, πιάνει από Βασιλικό στη Ζάκυνθο, του άλλαξαν τα φώτα 😜😜😜🤣🤣🤣 Μόνο π στη Ζάκυνθο είναι Βασιλικός και είναι .TOP θηρίο μπροστά στη δική μας την οτετζίδικη 🤣😃 με το ζόρι θα πιάσει απέναντι Αυλίδα βέβαια έχει κ εκεί οτετζιδικη Ν78 στον Φάρο 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 On 27/5/2025 at 12:58 ΜΜ, George6633 said: Χώρα Ζακύνθου,έξω από τα ΕΛΤΑ Κουριερ πίσω από την αστυνομία Πολύ καλά. Welcome to 2010. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 On 17/1/2025 at 8:22 ΜΜ, elkons said: Απέναντι από την Eurobank Χαλκίδας στη Λεωφ Χαϊνά πίσω από τα ΑΒ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10640084476 Ε δε γίνεται, χαμηλώνουν ισχύ για Power Saving αυτοί δεν εξηγείται αλλιώς 💀 Στο ίδιο ακριβώς σημείο είναι. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Ανύπαρκτη κίνηση δικτύου εν τω μεταξύ. Τρατζικ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) Ναι RSRQ-13 σε Micro και SNR στον πάτο καθόλου κίνηση μη το συζητάς.. ανύπαρκτη είναι RSRQ-5 που έχει η Nova το βράδυ σε κεραία σε ύψωμα. Αυτό είναι ένα απλό micro. Δε με χαλάει γιατί οι άλλες 2 έχουν μακριά κεραία και παλεύει με σήμα-113dBm και άνω.. απλά μου έκανε εεντύπωση η αλλαγή αυτή.. Edited June 5, 2025 by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και χρόνια υπάρχει στη περιοχή μου συκιές Θεσσαλονίκης (κοκκορας) μια κεραία της cosmote η οποία ειναι παρατημένη. Δεν έχει αναβαθμιστεί καν σε 4g+. Ειναι ακόμα με 4g b3 το οποίο 4g σέρνεται. Όταν δεν υπάρχει πολύς κόσμος μέσα κανεις τη δουλειά σου με 10-15mbps. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της γειτονιάς εδώ ειναι πως η κεραια αυτή τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα. Πχ όταν ανοίγω το κινητό κάνει 2 με 3 λεπτά για να κάνει register όταν είμαι σε αυτήν την κεραια και σε άκυρες στιγμές απλα πέφτει το σήμα. Συνήθως όταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο απλά τερματίζεται η κλήση και βγάζει πάνω μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης για κάνα 3 λεπτό. Αυτό ειναι πολυ σπαστικό για την περιοχή επειδή όμως η cosmote ειναι η μόνη που έχει καλό σήμα σε Νεάπολη και πολιχνη (κοντινες περιοχες) την κρατάω. Μακάρι να το φτιάξουν καποτε. Στην εξυπηρέτηση λένε πως δε βλέπουν καν την κεραια και κάνουν αιτήματα. Επισυνάπτω και κάποια screenshot. Υπάρχει καποιος άλλος με μη αναβαθμισμενη κεραια που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα η φταίει αποκλειστικά η κεραια; Edited June 10, 2025 by spoukos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Ξεχασμένες κεραίες δεν υπάρχουν από κανέναν πάροχο, με την έννοια ότι τους έχει διαφύγει κάτι. Υπάρχει εποπτεία στα πάντα, γνωρίζουν και το παραμικρό. Όταν θα έρθει η ώρα της θα αναβαθμιστεί. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 hour ago, spoukos said: Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και χρόνια υπάρχει στη περιοχή μου συκιές Θεσσαλονίκης (κοκκορας) μια κεραία της cosmote η οποία ειναι παρατημένη. Δεν έχει αναβαθμιστεί καν σε 4g+. Ειναι ακόμα με 4g b3 το οποίο 4g σέρνεται. Όταν δεν υπάρχει πολύς κόσμος μέσα κανεις τη δουλειά σου με 10-15mbps. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της γειτονιάς εδώ ειναι πως η κεραια αυτή τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα. Πχ όταν ανοίγω το κινητό κάνει 2 με 3 λεπτά για να κάνει register όταν είμαι σε αυτήν την κεραια και σε άκυρες στιγμές απλα πέφτει το σήμα. Συνήθως όταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο απλά τερματίζεται η κλήση και βγάζει πάνω μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης για κάνα 3 λεπτό. Αυτό ειναι πολυ σπαστικό για την περιοχή επειδή όμως η cosmote ειναι η μόνη που έχει καλό σήμα σε Νεάπολη και πολιχνη (κοντινες περιοχες) την κρατάω. Μακάρι να το φτιάξουν καποτε. Στην εξυπηρέτηση λένε πως δε βλέπουν καν την κεραια και κάνουν αιτήματα. Επισυνάπτω και κάποια screenshot. Υπάρχει καποιος άλλος με μη αναβαθμισμενη κεραια που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα η φταίει αποκλειστικά η κεραια; Νέα Μάλγαρα κατάσταση...4G από τις λίγες.. 4ψήφιο eNb. Την αναβάθμισαν αλλά οκ δεν είναι στα καλύτερα της ακόμα. Όταν μπαίνει Μόνο Κλήσεις έκτακτης ανάγκης χάνει το σήμα και μπαίνει για λιγο σε άλλον πάροχο. Εάν μένει Cosmote ωστόσο υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε σε άλλη συσκευή, εάν πάλι είναι η ίδια συμπεριφορά φταίει το δίκτυο (ή η SIM αλλά δε νομίζω). Εάν δεν φαίνεται σε αυτούς καταχώρησε αίτημα για βλάβη (εάν πετάει όλους το δίκτυο) εξήγησε το θέμα με τη κεραια πες τους που βρίσκεται ώστε να γίνει έλεγχος δια ζώσης. Ανάφερε πως σέρνεται και από 5G το κινητό σου εμφανίζει 4G όπως και όλα τα γύρω. Ούτε 4G+ ούτε 5G. Μπορείς τη διαδικασία αυτή να τη κάνεις μέσω Chat στο Cosmote app ή what's up και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές θα σε πάρουν τηλ να σου πουν. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) On 10/6/2025 at 2:46 ΜΜ, elkons said: Νέα Μάλγαρα κατάσταση...4G από τις λίγες.. 4ψήφιο eNb. Την αναβάθμισαν αλλά οκ δεν είναι στα καλύτερα της ακόμα. Όταν μπαίνει Μόνο Κλήσεις έκτακτης ανάγκης χάνει το σήμα και μπαίνει για λιγο σε άλλον πάροχο. Εάν μένει Cosmote ωστόσο υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε σε άλλη συσκευή, εάν πάλι είναι η ίδια συμπεριφορά φταίει το δίκτυο (ή η SIM αλλά δε νομίζω). Εάν δεν φαίνεται σε αυτούς καταχώρησε αίτημα για βλάβη (εάν πετάει όλους το δίκτυο) εξήγησε το θέμα με τη κεραια πες τους που βρίσκεται ώστε να γίνει έλεγχος δια ζώσης. Ανάφερε πως σέρνεται και από 5G το κινητό σου εμφανίζει 4G όπως και όλα τα γύρω. Ούτε 4G+ ούτε 5G. Μπορείς τη διαδικασία αυτή να τη κάνεις μέσω Chat στο Cosmote app ή what's up και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές θα σε πάρουν τηλ να σου πουν. Τους το έχω πει πολλές φορές και έχουν γίνει πολλά αιτήματα αλλά ακόμα τίποτα. Η κυρία στην εξυπηρέτηση εξεπλάγην όταν της είπα για αυτή την κεραια γιατί όπως είπα δεν την έβγαζε καν στο συστημα! Στο δίκτυο της cosmote παραμένει όταν λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης απλώς κάτι γίνεται και χάνει το σήμα και μετα εμποδίζει το κινητό από το να κάνει register στην κεραια. Στις άλλες κεραίες δεν υπάρχει φυσικά πρόβλημα. Επειδή είχα συγγενικά μου πρόσωπα που μένουν κοντά στην cosmote είχαν και αυτοί πρόβλημα μεγάλο με τις κλήσεις ειδικά και έφυγαν προς βόντα. Edited August 1, 2025 by spoukos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 (edited) Ένα speed test από την 1015 σε ώρα αιχμής. Δεν ξέρω αν φταίει η ταχύτητα αλλα τα σαιτ αργούν κάνα λεπτό μέχρι να φορτώσουν πλήρως. Συσκευή samsung galaxy s24 ultra Edited June 11, 2025 by spoukos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 17 minutes ago, spoukos said: Ένα speed test από την 1015 σε ώρα αιχμής. Δεν ξέρω αν φταίει η ταχύτητα αλλα τα σαιτ αργούν κάνα λεπτό μέχρι να φορτώσουν πλήρως. Συσκευή samsung galaxy s24 ultra Μπουκωμένη pipe και μη αναβαθμισμένη. Χειρότερα δε γίνεται. Θα τους την αναφέρω και εγώ μετά από περιέργεια. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Ένα κιόσκι μπορεί να σου εμποδίσει την μισή ταχύτητα και παραπάνω... Πιστεύω ότι η κεραία είναι εκεί πάνω,σορρυ για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας Ζάκυνθος,Βασιλικός 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Ένα κιόσκι μπορεί να σου εμποδίσει την μισή ταχύτητα και παραπάνω... Πιστεύω ότι η κεραία είναι εκεί πάνω,σορρυ για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας Ζάκυνθος,Βασιλικός Δεν είναι μόνο το κιόσκι, είναι και που κοιτάει το sector 😉 Εν τω μεταξύ μήπως είναι λάθος η απόσταση του Netmonster; φαίνεται για πιο κοντά έχει καθαρό τοπίο. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Δεν είναι μόνο το κιόσκι, είναι και που κοιτάει το sector 😉 Εν τω μεταξύ μήπως είναι λάθος η απόσταση του Netmonster; φαίνεται για πιο κοντά έχει καθαρό τοπίο. Ίσως έχω κάνει εγώ πολύ ζουμ,είναι πάνω στο βουνό και μια άλλη περιοχή λίγο πιο δίπλα που βγαίνει στο Google Maps είναι στα 6 χιλιόμετρα οπότε νομίζω σωστά γράφει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts