elkons Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 7 minutes ago, George6633 said: Ακριβώς αυτό...και εγώ στον ίδιο χώρο έχω δει αρκετά πιο χαμηλές ταχύτητες στο 4G σε σχέση με ένα μήνα πριν...Καλά παλαιότερα το 4G της Cosmote ήταν τοπ! Τουλάχιστον δεν ήταν ιδέα μου ,ούτε δική σου @marios239 Τι να έχουν κάνει.. ενώ 7 το πρωί έχω τις παλιές καλές ταχύτητες που είχε συνέχεια βέβαια μιλάω για τόσο πριν ,όταν δεν είχε αλλάξει ιστό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: Απορώ με το LTE της Cosmote ώρες ώρες υπάρχουν κεραιαρες και πάει καλά το 5G ενώ το 4G+ είναι χάλια. Τι πάει λάθος; και εδώ το έχω παρατηρήσει ενω παλιότερα πήγαινε πολύ καλύτερα το 4G+. Energy saving? Suspecting… 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 1 minute ago, mixtri said: Energy saving? Suspecting… Δε νομίζω όλες οι μπάντες ανοιχτές είναι Σε αρκετές κεραίες συμβαίνει αυτό δε ξέρω μήπως δίνει περισσότερη προταιρεότητα στο 5G; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 1 hour ago, elkons said: Δε νομίζω όλες οι μπάντες ανοιχτές είναι Σε αρκετές κεραίες συμβαίνει αυτό δε ξέρω μήπως δίνει περισσότερη προταιρεότητα στο 5G; Αυτό σκέφτηκα και γω αλλά τόσο πολύ;Δεν ήρθε η ώρα ακόμα για τόσο μεγάλη προτεραιότητα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 9 ώρες πριν, elkons said: Δε νομίζω όλες οι μπάντες ανοιχτές είναι Σε αρκετές κεραίες συμβαίνει αυτό δε ξέρω μήπως δίνει περισσότερη προταιρεότητα στο 5G; Energy saving οι καλοί εξοπλισμοί δεν κάνουν μόνο στην πλευρά τους αλλά και στην πλευρά της συσκευής. Για αυτό λέμε ότι το θέμα είναι πολύπλοκο. Όσο κινούνται σε ΑΙ based design τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να εξηγείς αυτό που βλέπεις. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 1 hour ago, mixtri said: Energy saving οι καλοί εξοπλισμοί δεν κάνουν μόνο στην πλευρά τους αλλά και στην πλευρά της συσκευής. Για αυτό λέμε ότι το θέμα είναι πολύπλοκο. Όσο κινούνται σε ΑΙ based design τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να εξηγείς αυτό που βλέπεις. Το θέμα είναι Μιχάλη αν με 15-20 mbps ταχύτητα είσαι άνετος να κάνεις αυτά που θες όταν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα με το ίδιο τηλέφωνο είχε 60-70mbps... Γιατί αν εγώ πάω στο νησί για δουλειά τώρα και χρειαστεί να βάλω την Cosmote και έχουν energy saving την πατήσαμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 17 minutes ago, George6633 said: Το θέμα είναι Μιχάλη αν με 15-20 mbps ταχύτητα είσαι άνετος να κάνεις αυτά που θες όταν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα με το ίδιο τηλέφωνο είχε 60-70mbps... Γιατί αν εγώ πάω στο νησί για δουλειά τώρα και χρειαστεί να βάλω την Cosmote και έχουν energy saving την πατήσαμε. Τα features αυτά κλείνουν όταν επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Trust the process. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 3 minutes ago, mixtri said: Τα features αυτά κλείνουν όταν επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Trust the process. Αρκεί να μην πρέπει να πιάσει έναν αριθμό ατόμων που θα επηρεάσει για να κλείσουν(εκτός αν στα συμβόλαια κάνουν άλλη διαχείριση) ....17-18 χρόνια είχα Cosmote και δεν είχα κανένα θέμα,δεν έχω πρόβλημα να εμπιστευτώ ξανά αρκεί να μη με ζορίσει (μεταξύ μας,πέρυσι στο POS της δουλειάς μας κρέμασε αρκετές φορές και χάσαμε χρόνο με τις συναλλαγές με κάρτα που είχαμε στη δουλεία αλλά για hotspot είχα Vodafone που ήθελα το Upload) 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 58 minutes ago, George6633 said: Αρκεί να μην πρέπει να πιάσει έναν αριθμό ατόμων που θα επηρεάσει για να κλείσουν(εκτός αν στα συμβόλαια κάνουν άλλη διαχείριση) ....17-18 χρόνια είχα Cosmote και δεν είχα κανένα θέμα,δεν έχω πρόβλημα να εμπιστευτώ ξανά αρκεί να μη με ζορίσει (μεταξύ μας,πέρυσι στο POS της δουλειάς μας κρέμασε αρκετές φορές και χάσαμε χρόνο με τις συναλλαγές με κάρτα που είχαμε στη δουλεία αλλά για hotspot είχα Vodafone που ήθελα το Upload) To POS χρησιμοποιεί άλλο δίκτυο μετάδοσης - ΙΟΤ. Δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 16 minutes ago, mixtri said: To POS χρησιμοποιεί άλλο δίκτυο μετάδοσης - ΙΟΤ. Δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. Δεν το γνώριζα αυτό,οπότε είναι σημαντικό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 Υπεραστικά ΚΤΕΛ, Θεσσαλονίκη, μέσα στον τερκενλή Σπάνια περίπτωση όπου το 4g της cosmote πάει καλύτερα απ' το 5g. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 2 ώρες πριν, George6633 said: Το θέμα είναι Μιχάλη αν με 15-20 mbps ταχύτητα είσαι άνετος να κάνεις αυτά που θες όταν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα με το ίδιο τηλέφωνο είχε 60-70mbps... Γιατί αν εγώ πάω στο νησί για δουλειά τώρα και χρειαστεί να βάλω την Cosmote και έχουν energy saving την πατήσαμε. Στις Ν78 και στις NR bands γενικά νομίζω δεν υπάρχει κάποιο Energy Saving πέρα από το LTE λογικά, ή θα είναι μικρότερο. Έχει τύχει να έχω 10mbps LTE+ και 5G 900 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 53 minutes ago, elkons said: Στις Ν78 και στις NR bands γενικά νομίζω δεν υπάρχει κάποιο Energy Saving πέρα από το LTE λογικά, ή θα είναι μικρότερο. Έχει τύχει να έχω 10mbps LTE+ και 5G 900 Το πιστεύω αυτό που λες αλλά δεν θέλω να φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα το τηλέφωνο για να έχω το 5G.Οταν θα βγούνε ακόμα καλύτερες μπαταρίες και θα γίνεται σωστή διαχείριση,ευχαρίστως να το έχω όλη μέρα 5G. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 5 minutes ago, George6633 said: Το πιστεύω αυτό που λες αλλά δεν θέλω να φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα το τηλέφωνο για να έχω το 5G.Οταν θα βγούνε ακόμα καλύτερες μπαταρίες και θα γίνεται σωστή διαχείριση,ευχαρίστως να το έχω όλη μέρα 5G. Που να δεις από θερμοκρασία 😀 Καλά αν αυξηθεί η κίνηση λόγω του κόσμου στο νησι θα στρώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 27 minutes ago, elkons said: Που να δεις από θερμοκρασία 😀 Καλά αν αυξηθεί η κίνηση λόγω του κόσμου στο νησι θα στρώσει. Δεν έχω γνώμη για το νησί η αλήθεια είναι,την μία χρονιά είχα Nova και την άλλη και φέτος Vodafone.Φιλοι και συνάδελφοι με Cosmote είχαν αρκετά θέματα τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους (στην περιοχή του Λαγανά) που πρέπει να βγεις έξω να μιλήσεις έως και αρκετό μέρος της διαδρομής προς το Ναυάγιο χωρίς καθόλου σήμα για κλήσεις.Θα πρέπει όμως να το δω ο ίδιος να κάνω και κάποιες μετρήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: Δεν έχω γνώμη για το νησί η αλήθεια είναι,την μία χρονιά είχα Nova και την άλλη και φέτος Vodafone.Φιλοι και συνάδελφοι με Cosmote είχαν αρκετά θέματα τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους (στην περιοχή του Λαγανά) που πρέπει να βγεις έξω να μιλήσεις έως και αρκετό μέρος της διαδρομής προς το Ναυάγιο χωρίς καθόλου σήμα για κλήσεις.Θα πρέπει όμως να το δω ο ίδιος να κάνω και κάποιες μετρήσεις. Μακάρι να έχει βελτιωθεί. Ευκαιρία που έχεις και μια 5G συσκευή οπότε εκτός από Cosmote θα έχουμε γνώμη και για τα 3 δίκτυα μιας και δε ξέρουμε πολλά για τη περιοχή 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 22 minutes ago, elkons said: Μακάρι να έχει βελτιωθεί. Ευκαιρία που έχεις και μια 5G συσκευή οπότε εκτός από Cosmote θα έχουμε γνώμη και για τα 3 δίκτυα μιας και δε ξέρουμε πολλά για τη περιοχή 😏 Θα υπάρχει σίγουρα μια εικόνα τουλάχιστον από τη μια πλευρά του νησιού που κινούμαι,οπότε ελπίζω και γω να έχουμε καλή εικόνα και για τις 3. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 1 minute ago, George6633 said: Θα υπάρχει σίγουρα μια εικόνα τουλάχιστον από τη μια πλευρά του νησιού που κινούμαι,οπότε ελπίζω και γω να έχουμε καλή εικόνα και για τις 3. https://youtu.be/MQbJVtuviQs?si=ptUY3ZjQg8j5eJq2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 Τελευταία μέτρηση Cosmote από το μπαλκόνι του σπιτιού στα Τρίκαλα επειδή λήγουν κάποια data..η επόμενη μέτρηση εκτός Τρικάλων (λογικά) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 3 minutes ago, marios239 said: Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. Αφού έχει SNRαρα και δυνατό σήμα Δοκίμασε κάποια στιγμή κατά τις 9 εμάς εκείνη την ώρα σενρται το 4G+ πολύ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 1 minute ago, elkons said: Αφού έχει SNRαρα και δυνατό σήμα Δοκίμασε κάποια στιγμή κατά τις 9 εμάς εκείνη την ώρα σενρται το 4G+ πολύ. Θα δοκιμάσω προς το απόγευμα, αλλά υπήρχε περίοδος που σ' αυτό το σημείο οριακά έφτανε τα 100. Ευτυχώς που έφτιαξαν το 4g+ γιατί τους προηγούμενους μήνες ήταν απαίσιο. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Είχες κάνει κάποιο Ticket ή είχες αναφέρει ή μόνοι τους ; μήπως είναι τυχαίο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 8 minutes ago, elkons said: Είχες κάνει κάποιο Ticket ή είχες αναφέρει ή μόνοι τους ; Δεν είχα κάνει κάτι, μόνο του έφτιαξε. 8 minutes ago, elkons said: μήπως είναι τυχαίο; Θα μπορούσε, αν και όσες δοκιμές κι αν έχω κάνει δεν πέφτει κάτω απ' τα 100. Πρέπει να έφτιαξε μαζί με το υπόλοιπο δίκτυο πρίν από ~1 μήνα. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 43 minutes ago, marios239 said: Το 4g+ της cosmote έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του στη Νέα Δημητριάδα. Επιτέλους,αυτές είναι ταχύτητες Cosmote! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts