Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Road Runner Cafe Μαντούδι 

Παρόλο που δεν έχει Ν78 πάει καλά η συγκεκριμένη κεραία πάντα.

Screenshot_20250418_001849_Speedtest.thumb.jpg.eac093b80efcc4ff813b9bda2a432dfe.jpg

5G τα ιδια είναι ούτως ή άλλως δεν ανεβαζω.

@georgemv Εαν γνωρίζεις... η αλλαγή στη B3 με 20+15MHz αντί 20+10MHz ισχύει για συγκεκριμένες κεραίες ή όχι;

Η κεραία στον Φάρο Αυλίδας παίζει με 15MHz το είδα σήμερα. CHALKIDA TOP, EVIA VASILIKO OTE,EVIA KTYPAS TOP δεν είδα καθόλου 15MHz στη Β3,συνεχίζουν ακόμα κανονοικα σε 20+10..

Edited by elkons

Hlias.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1537

• georgemv

741

• cmvr

1014

• georgebad

1099

1 hour ago, elkons said:

Road Runner Cafe Μαντούδι 

Παρόλο που δεν έχει Ν78 πάει καλά η συγκεκριμένη κεραία πάντα.

Screenshot_20250418_001849_Speedtest.thumb.jpg.eac093b80efcc4ff813b9bda2a432dfe.jpg

5G τα ιδια είναι ούτως ή άλλως δεν ανεβαζω.

@georgemv Εαν γνωρίζεις... η αλλαγή στη B3 με 20+15MHz αντί 20+10MHz ισχύει για συγκεκριμένες κεραίες ή όχι;

Η κεραία στον Φάρο Αυλίδας παίζει με 15MHz το είδα σήμερα. CHALKIDA TOP, EVIA VASILIKO OTE,EVIA KTYPAS TOP δεν είδα καθόλου 15MHz στη Β3,συνεχίζουν ακόμα κανονοικα σε 20+10..

Κάνουν σταδιακό rollout, δε γνωρίζω τα κριτήρια. 

Αθλητικό πάρκο Αγίου Γεωργίου,Τρίκαλα 

2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης 

Screenshot_20250418-072427~2.png

Screenshot_20250418-072355~2.png

Screenshot_20250418-074728~2.png

IMG_20250418_072259326.jpg

Edited by George6633

Btw πήρα το ZTE MU5120 και μπορώ να πω τα καλύτερα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, nasos_79 said:

καλημέρα!χωριό ταξιάρχης  ιστιαιας βόρεια εύβοια 

IMG_4311.png

IMG_4310.jpeg

Β3 μέχρι να σβήσει ο ήλιος η κοσμοτε

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 ώρες πριν, mixtri said:

Β3 μέχρι να σβήσει ο ήλιος η κοσμοτε

Με Ν28 εντομεταξυ έδωσε 400αρι 💀 μήπως τελικά ήταν Ν78 και ήταν κάνα bug; Είναι λίγο φορτωμένη αυτή η κεραία αλλά είχαν βάλει πολύ χωρητικότητα παλιά με το Galaxy S9 έπιανα άνετα 300mbps.

Πρέπει όμως η B1 αυτή τη φορά να παίζει στα 15MHz καιρό τώρα δεν ξέρω άμα το άλλαξε η Β3 κανονικά 20+10MHz

Edited by elkons

Hlias.

7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα,σε εξωτερικό χώρο.. Αντε να φύγει το Πάσχα να γυρίσουμε στα 10-15mbps

Χρονιά πολλά σε όλους με υγεία. 

Screenshot_20250420-120647~2.png

Screenshot_20250420-120611~2.png

1 minute ago, George6633 said:

7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα,σε εξωτερικό χώρο.. Αντε να φύγει το Πάσχα να γυρίσουμε στα 10-15mbps

Χρονιά πολλά σε όλους με υγεία. 

Screenshot_20250420-120647~2.png

Screenshot_20250420-120611~2.png

Γιατί δε το γυρνάς σε 5G ; Ίσως κινείται κάπως καλύτερα. 

Hlias.

Έχεις ιδέα από δίκτυα; μάλλον όχι.

Με αυτό το σήμα δεν σε ρίχνει GPRS ήδη για EDGE θέλει-139dBm LTE τουλάχιστον. Θέμα κίνησης είναι. 800αρα τι περιμένεις;

Hlias.

27 minutes ago, elkons said:

Γιατί δε το γυρνάς σε 5G ; Ίσως κινείται κάπως καλύτερα. 

Στο 5G δεν μπαίνει πουθενά και το speedtest γράφει error..ευτυχώς έχω το ρουτερακι με τα απεριόριστα της Q και κάνω τη δουλειά μου. 

Just now, George6633 said:

Στο 5G δεν μπαίνει πουθενά και το speedtest γράφει error..ευτυχώς έχω το ρουτερακι με τα απεριόριστα της Q και κάνω τη δουλειά μου. 

Πρέπει να μην έχει Ν78 η κεραία μάλλον με Ν1 κάνει combo Β20 μπαλωμένα όλα αρνητικό snr..κατάλαβα. αλλά μια κεραία πιο κοντά χρειάζεται. Μια ωραία συνεγκατασταση και οι 3 👌

Hlias.

Ποια περιοχή φίλε;

Χριστός Ανέστη!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

18 minutes ago, p_k said:

Ποια περιοχή φίλε;

Χριστός Ανέστη!

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος φίλε.. Είναι 7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα προς Λάρισα.. Χωριό Μεγαλοχωρι.. Παίζουν όλες με B20 στα 10-15mbps σε εξωτερικό χώρο αλλά λόγο κόσμου η Cosmote μας κρέμασε.. 

2 minutes ago, George6633 said:

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος φίλε.. Είναι 7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα προς Λάρισα.. Χωριό Μεγαλοχωρι.. Παίζουν όλες με B20 στα 10-15mbps σε εξωτερικό χώρο αλλά λόγο κόσμου η Cosmote μας κρέμασε.. 

Β20 όλες κιόλας 🥲

Μη περιμένεις χωρητικότητα από Β20 σε καμία εταιρία δυστυχώς, τουλάχιστον λειτουργεί ελπίζω μη μαζευτεί κ άλλος κόσμος με Nova πρέπει να έχουν πέσει λίγο οι ταχύτητες και σε αυτή δε γίνεται να μην έχει κανένας.

Hlias.

6 minutes ago, elkons said:

Β20 όλες κιόλας 🥲

Μη περιμένεις χωρητικότητα από Β20 σε καμία εταιρία δυστυχώς, τουλάχιστον λειτουργεί ελπίζω μη μαζευτεί κ άλλος κόσμος με Nova πρέπει να έχουν πέσει λίγο οι ταχύτητες και σε αυτή δε γίνεται να μην έχει κανένας.

Έχει πέσει γύρω στα 6-7mbps σε ένα 4G ρουτερακι που έχω (δεν ξέρω αν σε κινητό έδειχνε πιο πάνω),σίγουρα δεν είναι ταχύτητες αυτές αλλά τώρα είναι η φάση να κάνουμε τη δουλειά μας... Πριν από λίγη ώρα δεν μπορούσα να μιλήσω για 5-10 λεπτά έπεφτε η κλήση σε δευτερόλεπτα

1 minute ago, elkons said:

Γιορτινές μέρες καταλάβαινες όλοι ανεβαίνουν στα χωριά ..

Ναι σίγουρα το καταλαβαίνω αλλά μάλλον δεν μας βλέπουν καν τόσα χρόνια...πέταξαν μια κεραία η κάθε εταιρία,σου λέει σιγά τον κόσμο και πρέπει μάλλον να διαλέξεις την εταιρία με τον λιγότερο κόσμο έτσι μπας και κάνεις τη δουλειά σου...Πάσχα και να μην μπορείς να βάλεις ούτε λίγη μουσική στο Vradio.Που να χρειαστεί κάτι πιο σημαντικό.Τελος πάντων,γιορτινή μέρα...Χρόνια πολλά 

6 ώρες πριν, George6633 said:

Ναι σίγουρα το καταλαβαίνω αλλά μάλλον δεν μας βλέπουν καν τόσα χρόνια...πέταξαν μια κεραία η κάθε εταιρία,σου λέει σιγά τον κόσμο και πρέπει μάλλον να διαλέξεις την εταιρία με τον λιγότερο κόσμο έτσι μπας και κάνεις τη δουλειά σου...Πάσχα και να μην μπορείς να βάλεις ούτε λίγη μουσική στο Vradio.Που να χρειαστεί κάτι πιο σημαντικό.Τελος πάντων,γιορτινή μέρα...Χρόνια πολλά 

Πάντως αυτή η κεραία που συνδέεσαι, είδα cellmapper έχει όλες τις μπάντες. Δεν ξέρω γιατί εσένα παίζει μόνο με B20, ca κιόλας, όχι σκέτη B20 που θα είναι η νόβα λογικά. Κάτι πρόβλημα μάλλον παίζει. Στη θέση σου θα το δήλωνα βλάβη, κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το διορθώσουν 😏

Τρίκαλα κοντά στην παλιά πόλη,500 μέτρα από την κεντρική πλατεία σε εσωτερικό χώρο 3ου ορόφου 

@johnny_htc μια ζωή έτσι παίζουν στο χωριό και οι 3 με οποία συσκευή και να έχω όλα αυτά τα χρόνια δεν πάει παραπάνω... Η Vodafone έκανε μετρήσεις κάποιες μέρες και με πήρε και που είπε κάναμε κάποιες μετρήσεις και δυστυχώς έχετε δίκιο,7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα είστε δεν δικαιολογείται.. πάρτε δύο πάγια δώρο και όποτε θέλετε φεύγετε αζημίως,η Cosmote δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στην περιοχή μου και όλα πάνε υπέροχα,με τη Nova δεν ασχολήθηκα καν,κάποτε το είχα δηλώσει στην παλιά Wind μου είχαν πει ευχαριστούμε πολύ θα το ελέγξουμε και θα σας ενημερώσουμε.Ακομα περιμένω. 

Screenshot_20250420-193002~2.png

Screenshot_20250420-192929~2.png

5 minutes ago, George6633 said:

Τρίκαλα κοντά στην παλιά πόλη,500 μέτρα από την κεντρική πλατεία σε εσωτερικό χώρο 3ου ορόφου 

@johnny_htc μια ζωή έτσι παίζουν στο χωριό και οι 3 με οποία συσκευή και να έχω όλα αυτά τα χρόνια δεν πάει παραπάνω... Η Vodafone έκανε μετρήσεις κάποιες μέρες και με πήρε και που είπε κάναμε κάποιες μετρήσεις και δυστυχώς έχετε δίκιο,7 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα είστε δεν δικαιολογείται.. πάρτε δύο πάγια δώρο και όποτε θέλετε φεύγετε αζημίως,η Cosmote δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στην περιοχή μου και όλα πάνε υπέροχα,με τη Nova δεν ασχολήθηκα καν,κάποτε το είχα δηλώσει στην παλιά Wind μου είχαν πει ευχαριστούμε πολύ θα το ελέγξουμε και θα σας ενημερώσουμε.Ακομα περιμένω. 

Screenshot_20250420-193002~2.png

Screenshot_20250420-192929~2.png

Θα το δηλώσω και εγώ όταν έχω χρόνο.

Πωπω πίτα Lte μεγάλο το rsrq

Hlias.

Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι,έχει να κάνει με τον κόσμο που έχει κάθε περιοχή.. Θέλω μόνο να βρω την κεραία να πάω από κάτω έτσι από περιέργεια να δω πόσο δίνει.Απο όποια εταιρία... 

8 minutes ago, George6633 said:

Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι,έχει να κάνει με τον κόσμο που έχει κάθε περιοχή.. Θέλω μόνο να βρω την κεραία να πάω από κάτω έτσι από περιέργεια να δω πόσο δίνει.Απο όποια εταιρία... 

Δες cellmapper, έχει το στίγμα της κεραίας. Είσαι μακριά πάντως όπως φαίνεται, ίσως είναι και ο, τι καλύτερο τελικά αυτό που σου δίνουν όλες και να θέλει κεραία το χωριό. Πόσοι κάτοικοι είναι εκεί μόνιμοι από περιέργεια;