elkons Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 Ταβέρνα το αλώνι, Μηλιές Πηλίου. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 G cafe-bar Άφυσσος. Νηές συνήθως επιλέγει στο 4G+ δυστυχώς. Αμα μπει σε Σωρό είναι μια χαρά. Σήμα από Νηές. Σήμα από Σωρό. Ξέχασα screenshot nm , ό,τι έχω από ιστορικό: 10 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Στη κατηφόρα για Άφυσσο (πίσω που έχει και χώρο στάθμευσης). Κάνει καλή δουλειά το micro! 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Στη κατηφόρα για Άφυσσο (πίσω που έχει και χώρο στάθμευσης). Κάνει καλή δουλειά το micro! Που είναι ακριβώς το έχεις εντοπίσει;;; 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 3 ώρες πριν, mixtri said: Που είναι ακριβώς το έχεις εντοπίσει;;; Όχι στο CellMapper το έχω στο περίπου εκεί που βλέπω καλύτερο σήμα και απλά έβαλα το σωστό Type (micro) για να μη μένει πεταμένο στη θάλασσα. Στανταρ είναι κάπου στην αρχή γιατί πιο κάτω πιάνει Σωρό και Νηές. Κυρίως καλύπτει τα ενοικιαζόμενα στη παραλία πίσω μέχρι τη πλατεία με το μίνι μάρκετ. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Αλτάνα Καμένα Βούρλα. Που είναι η κεραία και δε τη βλέπω κοντά μαλλον είναι για τα σήμα. Έχει γίνει Refarm σε όλες τις κεραίες των Καμένων Βουρλων. Τούνελ Καμένα Βούρλα. Πρακτικά 4G+ το 5G Disconnected. Δεν κατάφερα τώρα στον γυρισμό 5G N1, μπροστά στον κλιματισμό παλι δεν χαμπαριάζει να κρυώσει. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Galaxy S23 Ultra στο σαλόνι του σπιτιού μου vs Galaxy A15 5G . Κάτι πάει λάθος. Το S23 Ultra ξεκινάει 100 και πέφτει. 5G τάπα 400+. Ισιωσε με Restart. Στο σαλόνι τ σπιτιού μ Θα τους πω πόσο το δίνουν το λάτρεψα το s23 u 😅 Με κλειστη τζαμαρία δεν πάει κανένα πάνω από 10 είναι αραιό το δίκτυο αλλά υπάρχει πιθανότητα για κεραία ούτως ή άλλως. 🙂 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 (edited) Έτσι! Με την αλμύρα αύριο υποτίθεται ταξίδι. Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, στα επείγοντα, διάδρομος για έξοδο. 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/11059888767 5G https://www.speedtest.net/my-result/a/11059889645 Παντού φουλ σημα αλλά τα Micro δεν εκπέμπουν Ν1 μπαίνει EN-DC N28 οριακά στη 102039. Πως τα κατάφερε αυτή την απόκλιση μεταξύ 4G+/5G δεν γνωρίζω. Edited August 15, 2025 by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 Άκρατος Οίνος, Λαδάδικα Τούρμπο το micro! 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Άκρατος Οίνος, Λαδάδικα Τούρμπο το micro! 4 layers 256 QAM. najc 🙂 1 1 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 2 minutes ago, mixtri said: 4 layers 256 QAM. najc 🙂 Ε; 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 Ένας περίεργος συνδυασμός από μπάντες.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 Β2???? @mixtri τιν τουτο Κάνε CellMapper να φανεί. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 1 minute ago, elkons said: Β2???? @mixtri τιν τουτο Κάνε CellMapper να φανεί. Το χω διαγράψει γιατί έτρωγε πολύ μπαταρία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 Just now, katsiletra said: Το χω διαγράψει γιατί έτρωγε πολύ μπαταρία. 24/7 ανοιχτό; τερματισμό εντελώς δεν έκανες; Πάντως πρώτη φορά βλπεω Β2 εκτός και αμα bug! 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 3 minutes ago, katsiletra said: Ένας περίεργος συνδυασμός από μπάντες.. Για κουταμάρες του nm μου φαίνεται, στο 4G δεν κάνει ca με μπάντες από άλλες κεραίες, μόνο από τον ίδιο ιστό Just now, elkons said: 24/7 ανοιχτό; τερματισμό εντελώς δεν έκανες; Πάντως πρώτη φορά βλπεω Β2 εκτός και αμα bug! Ε ναι ρε συ, ο, τι να ναι δείχνει. Μήπως είναι καινούργιος ιστός αυτός δε ξέρω. Βασικά Λιγκιάδες δεν είναι ο 4052;; 2 minutes ago, katsiletra said: Το χω διαγράψει γιατί έτρωγε πολύ μπαταρία. Άμα το χρησιμοποιείς τρώει, αλλιώς όταν κοιμάται, πώς τρώει μπαταρία; 😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 8 minutes ago, johnny_htc said: Για κουταμάρες του nm μου φαίνεται, στο 4G δεν κάνει ca με μπάντες από άλλες κεραίες, μόνο από τον ίδιο ιστό Έλα ντε το ενα Λιγκιάδες το άλλο Καστράκι. 8 minutes ago, johnny_htc said: Ε ναι ρε συ, ο, τι να ναι δείχνει. Μήπως είναι καινούργιος ιστός αυτός δε ξέρω. Βασικά Λιγκιάδες δεν είναι ο 4052;; Το eNb είναι ήδη ο ιστός που υπάρχει για Λιγκιάδες. Περίεργο. Το CA σωστό φαίνεται όμως δίνει και PCI και εσείς εντελώς άλλη ισχύ. Ένας Θεός ξέρει. 11 minutes ago, johnny_htc said: Άμα το χρησιμοποιείς τρώει, αλλιώς όταν κοιμάται, πώς τρώει μπαταρία; 😜 Εντελώς τερματισμό 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 (edited) Παιδιά τα έχω κάνει όλα αυτά στο cellmaper, και συνέχιζε να τρέχει στο παρασκήνιο. Και περιορισμό του είχα βάλει και πάντα ήταν πρώτο στην κατανάλωση. Τέλος πάντων η κεραία που λέει Kastraki είναι πάνω από μια ταβέρνα σε ταράτσα σε στυλ καμινάδας. Έχει και Ν1, αλλά δεν πιάνει πάντα στο σπίτι. Είναι κοντά στη γειτονιά μου. Edited August 17, 2025 by katsiletra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 ΓΑΜΑΕΙ η αναβάθμιση στον ΟΤΕ Νικήτης. Versus παραλιακά της Νικήτης Η Ν1 επίσης ξεπερναει τα 400Mbps. Θα ανεβάσω μετά αναλυτικά. Έχει αρκετό κόσμο, κυρίως τουρίστες βλπεω. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: 24/7 ανοιχτό; τερματισμό εντελώς δεν έκανες; Πάντως πρώτη φορά βλπεω Β2 εκτός και αμα bug! Bug. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Καλά Νερά Πηλίου εξωτερικός χώρος Κάπως αυξημένες μου φαίνονται οι ταχύτητες του 4g! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Μεζεδοπωλείο "Το κουτουκάκι", Πολύγυρος Χαλκιδικής. ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΟΥ Έχω παρατηρήσει όπου Ν78 πιο αργό LTE.. Μέτρησα 5G πιο πίσω με πιο κακό σήμα, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να το ανεβάσω τώρα που φαίνεται η κεραία 😃 Εγγυημένη κεραία με Gbps όποιος μετρήσει. Η κεραία μοιάζει με αυτή στα Καλά Νερά Πηλίου αλλά έχει παραπάνω σεκτορ, είναι τσιτα και έχει air 3227. Παίζει τίμια. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Δεν μας έχει συνηθίσει και σε τόσο χαμηλό ping η Cosmote, ειδικά αν έγινε με snapdragon. Μόνο με mediatek έχω δει 8-9-10. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 2 minutes ago, Arinos said: Δεν μας έχει συνηθίσει και σε τόσο χαμηλό ping η Cosmote, ειδικά αν έγινε με snapdragon. Μόνο με mediatek έχω δει 8-9-10. Το κινητό με MediaTek Dimensity 1080. Μέχρι 10 εχω φτάσει και 1500Mbps. Δεν είναι κάποιο ακριβό κινητό, Galaxy A34 και συνήθως έχει 4CC ή 5CC σπάνια. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Νέα Δημητριάδα Βόλου, εσωτερικός χώρος Τι upload είναι αυτό! Μιλάμε για 4g πάντα! 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts