elkons Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Τσιμισκή κλασικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) Ρεκόρ στη ταράτσα του γείτονα. Με Α15 5G δεν ειχα ξεπεράσει 700Mbps. Δεν υπάρχουν εμπόδια, λογικό εαν παω εναν όροφο κάτω είναι 400Mbps κ ισόγειο Ι εν μπι 102041. Το θεμα είναι το 4G+. Έχω την εντύπωση πως έχει κοφτερ, ξεκινάει 120Mbps και καταλήγει στα 26Mbps. Ξανα εκανα πιο κάτω. Το 5G είναι σταθερό. Γενικά και από τότε που μπήκε Ν78 έχει πέσει η ταχύτητα LTE αλλά 5G σπέρνει. Αναρωτιέμαι εκεί που έβγαζε το Α15 5G 1,3Gbps πόσο θα έβγαζε αυτό! Τώρα που περιμένω κεραία εαν είναι με Ν78 ίσως πιάσω Gbps στον γειτονα 😂😂 Edited August 22, 2025 by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 52 minutes ago, elkons said: Ρεκόρ στη ταράτσα του γείτονα. Με Α15 5G δεν ειχα ξεπεράσει 700Mbps. Δεν υπάρχουν εμπόδια, λογικό εαν παω εναν όροφο κάτω είναι 400Mbps κ ισόγειο Ι εν μπι 102041. Το θεμα είναι το 4G+. Έχω την εντύπωση πως έχει κοφτερ, ξεκινάει 120Mbps και καταλήγει στα 26Mbps. Ξανα εκανα πιο κάτω. Το 5G είναι σταθερό. Γενικά και από τότε που μπήκε Ν78 έχει πέσει η ταχύτητα LTE αλλά 5G σπέρνει. Αναρωτιέμαι εκεί που έβγαζε το Α15 5G 1,3Gbps πόσο θα έβγαζε αυτό! Τώρα που περιμένω κεραία εαν είναι με Ν78 ίσως πιάσω Gbps στον γειτονα 😂😂 Πώς και το ανέβασες στο νήμα του 4G αυτό; Στην αρχή νόμιζα ότι τερμάτισες το LTE 😜😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 9 minutes ago, johnny_htc said: Πώς και το ανέβασες στο νήμα του 4G αυτό; Στην αρχή νόμιζα ότι τερμάτισες το LTE 😜😂 Οχι απλα το ποσταρα μήπως υπάρχει limit στο 4G+. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Παραλία Καλών Νερών. Δε ξέρω τι γίνεται σήμερα αλλά το 4g τίγκα στην παρεμβολή! Έχει τόσο πολύ κίνηση; Εν τω μεταξύ με έχει βάλει στο sector που κοιτάει στην άλλη κατεύθυνση!! Αυτό πώς γίνεται; 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Πρόσεχε το μοντεμ μη πάθει καμιά υπερκόπωση με τέτοια ταχύτητα 😂🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 🙂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 9 minutes ago, elkons said: 🙂 Ωχ, ακόμα χάλια το lte ☹️ 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 (edited) 6 minutes ago, marios239 said: Ωχ, ακόμα χάλια το lte ☹️ Γιαυτό υπάρχει το 5G και ευτυχώς έχει Ν78. Η Ν1 βέβαια το βράδυ θα πιάσει το 60άρι στάνταρ. Εαν μπει κεραία πιο κοντά φαντάζομαι θα αλλάξει κάπως. Πόσο μπουκωμένη να είναι; δεν είναι τόσο χάλια τα status (εκτός Β20 πάντα γεμάτη). Η Nova μπορεί να δώσει 70Mbps 4G χωρίς CA αλλά δεν φέρνει N78, άρα κάτι κερδίζεις κατι χάνεις. Απόσταση γύρω στα 5km σύμφωνα με Netmonster. Στο μπαλκόνι με λίγη οπτική επαφή από τον λόφο, μέσα δε περνάει Ν78. Edited August 25, 2025 by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Νέα Δημητριάδα Βόλου εσωτερικός χώρος 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 Γλυφάδα (εσωτερικός χώρος) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 15 minutes ago, elkons said: Γλυφάδα (εσωτερικός χώρος) Ώπα ρε συ, στα μέρη μου (περίπου) 😛 Πήγαινε κανά Ρακοπαίγνιο για φαί και Μέλι και Λάδι είναι καλούτσικο, ψευτοκυριλέ αλλά κάτι λέει αχαχ. Γενικά Γλυφάδα πάντως δεν είναι για φαί και πολύ, ειδικά η Κάτω είναι μόνο για ποτό και καφέ λολ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 19 minutes ago, johnny_htc said: Ώπα ρε συ, στα μέρη μου (περίπου) 😛 Πήγαινε κανά Ρακοπαίγνιο για φαί και Μέλι και Λάδι είναι καλούτσικο, ψευτοκυριλέ αλλά κάτι λέει αχαχ. Γενικά Γλυφάδα πάντως δεν είναι για φαί και πολύ, ειδικά η Κάτω είναι μόνο για ποτό και καφέ λολ Ούτως ή άλλως δε πηγα για φαγητό στη Γλυφάδα. Μπορεί να παω με τον αδερφό μ στον Άγιο Δημήτριο αν θυμάμαι καλά έχει ταβέρνα πριν τα Coffee Island. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 18 minutes ago, elkons said: Ούτως ή άλλως δε πηγα για φαγητό στη Γλυφάδα. Μπορεί να παω με τον αδερφό μ στον Άγιο Δημήτριο αν θυμάμαι καλά έχει ταβέρνα πριν τα Coffee Island. Α την Ρεμούτσικο λες μάλλον, πολύ καλή. Πιάσαμε συζήτηση για φαί, ανοίγει η όρεξη εδώ μέσα 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 On 29/8/2025 at 1:07 ΜΜ, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου εσωτερικός χώρος Επειδη δεν ξέρω καλά αν πιάνεται για Νέα Δημητριάδα ή όχι, θυμάμαι όταν είχα cosmote στην Φιλίππου Ιωάννου, ύψος Ρήγα Φεραίου η cosmote σέρνονταν. Μετά από λίγο καιρό που πήγα βονταφον καμία σχέση ήταν πολύ καλύτερη και ταχύτατη. Έχει βελτιωθεί η ταχύτητα προς εκείνη την περιοχή; Έχω καιρό να περάσω (ήρθα cosmote λόγω rcs σε ios) από αρχές Ιούνη που δεν είχα τότε cosmote. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 On 3/9/2025 at 9:05 ΜΜ, Lyricmyth19 said: Επειδη δεν ξέρω καλά αν πιάνεται για Νέα Δημητριάδα ή όχι, θυμάμαι όταν είχα cosmote στην Φιλίππου Ιωάννου, ύψος Ρήγα Φεραίου η cosmote σέρνονταν. Μετά από λίγο καιρό που πήγα βονταφον καμία σχέση ήταν πολύ καλύτερη και ταχύτατη. Έχει βελτιωθεί η ταχύτητα προς εκείνη την περιοχή; Έχω καιρό να περάσω (ήρθα cosmote λόγω rcs σε ios) από αρχές Ιούνη που δεν είχα τότε cosmote. Άργησα ένα 10ήμερο, αλλά δεν έχει μπει κάποια κεραία στην περιοχή. Λογικά όπως ήταν θα είναι, είναι λίγο προβληματική περιοχή για την cosmote. -------------------- Νέα Δημητριάδα Βόλου, σε μπαλκόνι, με οπτική επαφή με την κεραία. 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Καλά Νερά Πηλίου εσωτερικός χώρος 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Εξορκισμό έκαναν και έφυγαν τα μονοψήφια; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 28 minutes ago, elkons said: Εξορκισμό έκαναν και έφυγαν τα μονοψήφια; Σωπα ρε συ. Τι παίχτηκε εδώ; Εισακουστηκες; 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Σωπα ρε συ. Τι παίχτηκε εδώ; Εισακουστηκες; 😜 Θα έπιασε τόπο η καταγγελία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Just now, elkons said: Θα έπιασε τόπο η καταγγελία Έτσι καταλαβαίνουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 18 ώρες πριν, johnny_htc said: Έτσι καταλαβαίνουν Ξανά μπουκωσε 🥲 Αρα θέμα κίνησης στάνταρ. Αντε να έρθουν οι κεραίες που υποσχέθηκαν και θα στρώσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Νομίζω ότι το παρακάτω είναι κεραία Cosmote. Συντεταγμένες στο περίπου αλλά πολύ κοντά από google maps 35°16'39.9"N 23°50'04.1"E Εκεί που είναι η κίτρινη κουκίδα στο κέντρο, πιο κάτω και κοντινό Κοντινό στον χάρτη Παρακάτω Netmonster με Nova sim Και μια που είμαι και εδώ ανεβάζω και μια φώτο της 106346 που υπάρχει καλύτερη φωτογραφία της στο cellmapper αλλά κρατήστε την αν θέλετε για αρχείο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 1 minute ago, opmgls said: Νομίζω ότι το παρακάτω είναι κεραία Cosmote. Συντεταγμένες στο περίπου αλλά πολύ κοντά από google maps 35°16'39.9"N 23°50'04.1"E Έχω την εντύπωση πως είναι κεραίες ΕΡΤ και Digea. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts