Nickchris36 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, elkons said: Όταν λεω πως είναι άχρηστο, αυτό εννοώ: Εγγυηση😝 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Παραλία Ξερόπολης (Βίλες), Λευκαντί Τον χειμώνα, κατά τις 12 το μεσημέρι έφτανε 170+Mbps άνετα 🥲 1 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου On 11/7/2026 at 11:43 ΜΜ, elkons said: Παραλία Ξερόπολης (Βίλες), Λευκαντί Τον χειμώνα, κατά τις 12 το μεσημέρι έφτανε 170+Mbps άνετα 🥲 Ακόμα έτσι παίζει η μαλκια; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Παιδια απο τοτε που εχω το galaxy 24 ultra (6 μηνες) δεν μου φορτωνουν οι κεραιες στο cellmapper , δειχνει το χαρτη αδειο. Τα εχω δοκιμασει ολα εχω δωσει ολα τα permissions. Καμια ιδεα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 6 ώρες πριν, GiannisSo said: Παιδια απο τοτε που εχω το galaxy 24 ultra (6 μηνες) δεν μου φορτωνουν οι κεραιες στο cellmapper , δειχνει το χαρτη αδειο. Τα εχω δοκιμασει ολα εχω δωσει ολα τα permissions. Καμια ιδεα? Καλημέρα. Πάνω δεξιά όταν είσαι στους χάρτες, έχει έναν μεγεθυντικό φακό. Πάτα το και θα σου βγάλει να σεταρεις χώρα, δίκτυο κλπ. Καντο και δες αν δουλέψει έτσι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου On 11/7/2026 at 10:43 ΜΜ, elkons said: Παραλία Ξερόπολης (Βίλες), Λευκαντί Τον χειμώνα, κατά τις 12 το μεσημέρι έφτανε 170+Mbps άνετα 🥲 Το κινητό σου φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ένταση από την κεραία. Μα καλά, τι φάση… 1 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 23 minutes ago, mixtri said: Το κινητό σου φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ένταση από την κεραία. Μα καλά, τι φάση… Τι εννοείς, που φαίνεται αυτό; 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 1 ώρα πριν, elkons said: Τι εννοείς, που φαίνεται αυτό; Uplink>Downlink. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 5 minutes ago, mixtri said: Uplink>Downlink. Λογικά θα έχει μπουκώσει η κεραία στα Οινόφυτα, ούτε το 5G δίνει πολύ καλές ταχύτητες, όταν κάνει EN-DC με Συκάμινο πάει πολύ καλα. Όταν ξαναπάω θα δοκιμάσω με κλειστή την Nova. Πάντως χτες το απόγευμα, το iPhone 14 σε κάποια φάση αφού το είχα αφήσει 4G, κόλλησε σε EDGE και το έβαλα 5G. Θα ανοίξω αύριο ticket. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Οι ταχύτητες 4G έχουν ανέβει αρκετά στο σπίτι μου στο Πήλιο - Αργαλαστή - μετράω απομακρυσμένα. Τώρα αυτό σημαίνει ότι είτε βάλαν Ν78 είτε έπαιξε optimization. I will ask. :) 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 27 minutes ago, mixtri said: Οι ταχύτητες 4G έχουν ανέβει αρκετά στο σπίτι μου στο Πήλιο - Αργαλαστή - μετράω απομακρυσμένα. Τώρα αυτό σημαίνει ότι είτε βάλαν Ν78 είτε έπαιξε optimization. I will ask. 🙂 Το σπίτι καλύπτεται από ΟΤΕ ή την καινούργια; Στον ΟΤΕ φαίνεται Ν78 στην άδεια, passive. Πρέπει να χει αλλαχτεί κανα χρόνο ο εξοπλισμός. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου 29 minutes ago, elkons said: Το σπίτι καλύπτεται από ΟΤΕ ή την καινούργια; Στον ΟΤΕ φαίνεται Ν78 στην άδεια, passive. Πρέπει να χει αλλαχτεί κανα χρόνο ο εξοπλισμός. Και από τις 2. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου On 14/7/2026 at 10:20 ΜΜ, mixtri said: Και από τις 2. Έχω την εντύπωση ότι άμα μια κεραία αποκτήσει στο LTE enb με αρχικό τον αριθμό 3, της καρφώνουν και N78 πλέον, πάνε πακέτο δηλαδή. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου (edited) 40 minutes ago, johnny_htc said: Έχω την εντύπωση ότι άμα μια κεραία αποκτήσει στο LTE enb με αρχικό τον αριθμό 3, της καρφώνουν και N78 πλέον, πάνε πακέτο δηλαδή. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί. Συχνά γίνεται σε κεραίες που αναβαθμίζουν τώρα τελευταία και έχουν ήδη 2 eNb (10ΧΧΧΧ/20ΧΧΧΧ). Edited 18 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts