Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι σχετικός ο όρος μπατανόβουρτσα. Δεν ξέρουμε με τι παραμέτρους το δημιούργησαν. Αν έβαλαν επιθετικό όριο -120dBm σε εξωτερικό χώρο τότε π.χ. Τα iPhone με intel modem θα είναι εκτός δικτύου και τα ίδια τηλέφωνα με Qualcomm θα τραβάνε 5-7mbps.

Στο XZ1 λόγω VoLTE είμαι 4G only και ειλικρινά δε θυμάμαι την τελευταία φορά που βγήκα εκτός δικτύου, ακόμα και σε ταξίδια. Βέβαια έχει σχεδόν ιδανικό baseband το XZ1 οπότε ίσως άλλα να την άκουγαν ελαφρώς.

Δυτική Χαλκιδική και μετά μόνο ένα μπαλάκι στο κέντρο της Ιερισσού πρέπει να βάλουν. Θράκη έχει κάτι τρυπάς να σε σημεία που έχω πελάτες με ΦΒΠ και έχει μόνο 3g. Όπως στα άκρα των νόμων είναι για τα πανηγύρια.

Είναι εντελώς θεωρητικός ο χάρτης όπως το είπες.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 14,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1494

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Outdoor only και με -120 dBm ισχύει και για Βόλο/Λάρισα (εντός/εκτός πόλεων). Οπότε προφανώς και ισχύει η μπατανόβουρτσα.

Outdoor only και με -120 dBm ισχύει και για Βόλο/Λάρισα (εντός/εκτός πόλεων). Οπότε προφανώς και ισχύει η μπατανόβουρτσα.
Outdoor δίνουν όλοι. Όταν πάρεις και κραξεις για κάλυψης σου το λένε.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Τα -120dBm δε θα είναι μπατανοβουρτσα τώρα που ενεργοποιεί ΜΙΜΟ.

Στις περιοχές που πήγα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ο χάρτης.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά, μην πιάνεστε όλοι από τα -120dBm, ένα νούμερο που κατέβασα από το κεφάλι μου είναι, δεν έχω πληροφόρηση.

Καλά, μην πιάνεστε όλοι από τα -120dBm, ένα νούμερο που κατέβασα από το κεφάλι μου είναι, δεν έχω πληροφόρηση.
Είσαι ωραίος χαχαχαχαχα

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Το αναφέρω για περιοχές όπου κινούμαι και στις οποίες υπάρχει με το ζόρι GSM ή είσαι εκτός δικτύου. Ο Μιχάλης θα καταλάβει :p

Στο Βαρθολομιό Ηλείας έχουν αλλάξει τον ιστό εξ'αρχής...

Εδώ ο νέος :

image.jpg

Kαι ο παλιός:

image.jpg

(πηγή εικόνων ΕΕΤΤ).

Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής είναι ταχυτητάρες άνω των 100mbps σε εσωτερικούς χώρους με 4G+ (και σχετικά μέτριο προς κακό σήμα) και έως 230~ (μέχρι εκεί έχω δει 2-3 φορές εδώ και 3 μήνες και από τότε γύρω στα 150~) σε εξωτερικούς.

Το αναφέρω για περιοχές όπου κινούμαι και στις οποίες υπάρχει με το ζόρι GSM ή είσαι εκτός δικτύου. Ο Μιχάλης θα καταλάβει :p

Μακάρι η Cosmote να επανασχεδιασει το ραδιοδικτυο με γνώμονα την κάλυψη. Από ότι καταλαβαίνω τα έχει κάνει μούσκεμα με τις υψηλές συχνότητες; Δε ξέρω να πω την αλήθεια. Όπου ήμουν στο Πηλιο φουλ ήμουν συνήθως. Δε μιλάω για Τσαγκαραδα που όντως είναι αίσχος αλλά και ποιος είναι καλός εκεί; αααααντε λίγο wind/voda αλλά και αυτές έχουν τρύπες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε πολλά μέρη είναι χάλια βρε Μιχάλη: Βυζίτσα,Πινακατες, σχεδόν σε όλη τη διαδρομή Μηλιές-Τσαγκαραδα(κάπου 20 χλμ στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας είναι με ελάχιστο EDGE,αν όχι εκτός δικτύου), Νταμουχαρη, Ποτιστικά, Μελανη κλπ!Δεν τις λες και λίγες αυτές τις περιοχες:p

Κέντρο Κατερίνης και περιμετρικά του κέντρου, είχε κολλήσει στο Edge χθες. Απαράδεκτη Cosmote. Μετά από κάποια απόσταση ήρθε το 4G.
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Τώρα που αγόρασα την προσφορά με τα 3GB για 3 μέρες, η Cosmote μου έβγαλε τον περιορισμό ταχύτητας 20/10 Mbps, που είχα με τα δωρεάν ΜΒ του φοιτητικού... Μιλάω για όλους τους σέρβερς και μάλλον παντού υπήρχε ο περιορισμός, οτιδήποτε κι αν κατέβαζα.

Με 4G+ βλέπω ξανά πάνω από 100. Και μου λέγατε όλοι ότι φταίει η κινεζο-παντόφλα μου, με την custom ROM... :rolleyes:

Edited by MitsosDaBest13

Τώρα που αγόρασα την προσφορά με τα 5GB για 3 μέρες, η Cosmote μου έβγαλε τον περιορισμό ταχύτητας 20/10 Mbps, που είχα με τα δωρεάν ΜΒ του φοιτητικού... Μιλάω για όλους τους σέρβερς και μάλλον παντού υπήρχε ο περιορισμός, οτιδήποτε κι αν κατέβαζα.

Με 4G+ βλέπω ξανά πάνω από 100. Και μου λέγατε όλοι ότι φταίει η κινεζο-παντόφλα μου, με την custom ROM... :rolleyes:

Καλα τα ελεγα οτι εχει κοφτη.Μπαινει και οταν δεν εχεις δεδομενα.Τωρα αν βαλω παρε μοιρασε θα στρωσει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε πολλά μέρη είναι χάλια βρε Μιχάλη: Βυζίτσα,Πινακατες, σχεδόν σε όλη τη διαδρομή Μηλιές-Τσαγκαραδα(κάπου 20 χλμ στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας είναι με ελάχιστο EDGE,αν όχι εκτός δικτύου), Νταμουχαρη, Ποτιστικά, Μελανη κλπ!Δεν τις λες και λίγες αυτές τις περιοχες:p

Ποτιστικά και μελανή είχα LTE. Όχι τέρμα αλλά ήταν οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι έψαχνες να βρεις EDGE με το ζόρι βρε Μιχάλη στα μέρη που λες:confused:

Μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι έψαχνες να βρεις EDGE με το ζόρι βρε Μιχάλη στα μέρη που λες:confused:

Οι συσκευές μου είναι ντοπαρισμένες. Δε το εξηγω αλλιώς. Ποτιστικά είχα γύρω στα 20-45Μbps (άλλο δίκτυο είχε μόνο 3η στα 22Mbps και άλλο 4η στα 55Mbps αλλά αυτό δε το λες διαφορά σε καμία περίπτωση), και Μελανή τα ίδια :confused: Εντάξει, οριακή λήψη σε αρκετά σημεία αλλά δούλευε. Στα Ποτιστικά στην πλευρά του Climax έχει θεματάκια βέβαια :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να έτυχε να πήγα σε λάθος μηνα(κάπου αρχές Αυγούστου πήγα αν θυμάμαι). Και το ίδιο θέμα είχαμε όλοι με COSMOTE, ανεξαρτήτως συσκευής.Σε αντίθεση με άλλη εταιρία που κες κι εσυ που είχε φουλ LTE

Τέρμα 31 στη Βούλγαρη.1795f3c71378af8b87d048355211db56.jpg

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αψογο ping...καλες ταχυτητες.

B3+B20 μαζι ειναι.Δηλαδη 20+10=30Mhz.

Να σημειωσω οτι η περιοχη βασιλη εχει πολλους συνδρομητες Cosmote.

Αλλη παιζει μονο με B20 και αλλη με B7+B20.

Αλλα εχεις και οπτικη επαφη εκει καθως και απο απο την πλευρα του οτε στο παρκο και αν ανεβεις αερογεφυρα.Εκει εχεις τα μεγιστα που θα σου δωσει η κεραια.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Όταν το χωριό μου έχει πιο μεγάλες ταχύτητες από την πόλη...

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3949221276

Samsung S21 Ultra

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3949221276

Το χωριό δεν λες πως λέγεται και που είναι

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

B7+B3? :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]