runner Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Έχεις καλή αλλά επιλεκτική μνήμη. Οτιδήποτε να γράψω σου βρωμάει. Ο Γιώργος είπε παραπάνω κάποια πράγματα αλλά αν τα έλεγα εγώ θα ήμουν μεροληπτικός. Για να τελειώνουμε, πάρτο αλλιώς. Κουράζει. ;) εγώ είμαι η Δαμανάκη και εσύ η Παπακώστα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις. και με λίγο χιούμορ. Χιούμορ έχω και ΟΚ.....το κουράσαμε γενικά! Απλά επειδή μου μίλησες για χαρακτηρισμούς....απάντησα! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Δυτική Κρήτη Σφηνάρι, στο.. πουθενά (τουλάχιστον για τέλη Οκτώβρη) Edited October 27, 2017 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Cosmote Θεσσαλονίκη Κέντρο Έξω από τον Πύργο του ΟΤΕ 3+7+20 μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πηρα καινουργιο κινητο και sim, πιανει 28mbps και 36 σε αλλο τεστ και πανω στην μπαρα γραφει μονο 4G, οχι LTE Ειναι ενταξει οι ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Είμαι Θεσσαλονίκη δυο μέρες και 4G+ δεν έχει σε σημεία που περίμενα. Και εκεί που έχει, η ταχύτητα είναι από 20 μέχρι 90mbps. Και σε κεντρικοτατα σημεία. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Είμαι Θεσσαλονίκη δυο μέρες και 4G+ δεν έχει σε σημεία που περίμενα. Και εκεί που έχει, η ταχύτητα είναι από 20 μέχρι 90mbps. Και σε κεντρικοτατα σημεία. Και στην Αθήνα (Πανόρμου & λεωφόρος Κηφισίας συγκεκριμένα) βλέπεις αυτό το πράγμα... Η μπάντα είναι 2600 με φουλ σήμα (-93 dbm). Όχι ότι είναι κακή ταχύτητα, αλλά μέχρι και η WIND που έχει το ίδιο δίκτυο εδώ και 3 χρόνια, πιάνει περισσότερο... :wacko: http://www.speedtest.net/android/3339656395.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Προτιμαει την B7 που οταν ειναι πολλοι πανω βγαζει τετοιες ταχυτητες.Λογικα η συσκευη σου δεν υποστηριζει CA ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Και στην Αθήνα (Πανόρμου & λεωφόρος Κηφισίας συγκεκριμένα) βλέπεις αυτό το πράγμα... Η μπάντα είναι 2600 με φουλ σήμα (-93 dbm). Όχι ότι είναι κακή ταχύτητα, αλλά μέχρι και η WIND που έχει το ίδιο δίκτυο εδώ και 3 χρόνια, πιάνει περισσότερο... :wacko: http://www.speedtest.net/android/3339656395.png Η Cosmote όμως έχει τους 10πλάσιους πελάτες mobile internet όμως. Η Wind μπροστά της έχει άδειο δίκτυο. Λογικά τα αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Προτιμαει την B7 που οταν ειναι πολλοι πανω βγαζει τετοιες ταχυτητες.Λογικα η συσκευη σου δεν υποστηριζει CA ετσι? Παρόλο που το υποστηρίζει, στα ελληνικά δίκτυα δεν κάνει CA. Οπότε αυτό το τεστ είναι με απλό 4G από 2600. Ξέχασα να το αναφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ολοκληρωθηκε και η δημοπρασια για το φασμα.Ολοι κρατησαν ακριβως αυτα που ειχαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Είμαι Θεσσαλονίκη δυο μέρες και 4G+ δεν έχει σε σημεία που περίμενα. Και εκεί που έχει, η ταχύτητα είναι από 20 μέχρι 90mbps. Και σε κεντρικοτατα σημεία. Εχει πολλους συνδρομητες,γιατι εχει καλυτερη καλυψη γενικα.Πευκα και Ρετζικι καθως και Νεαπολη στον περιφεριακο παιζει καλυτερα απο τις αλλες και επισης και στα περιχωρα ειναι καλυτερη.Στο σπιτι απο 40 εως 90 εχω με απλο 4G στο iPhone 5s μου.Αν βαλω την καρτα στα xiaomi τα 100+ το εχει για πλακα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηρα καινουργιο κινητο και sim, πιανει 28mbps και 36 σε αλλο τεστ και πανω στην μπαρα γραφει μονο 4G, οχι LTE Ειναι ενταξει οι ρυθμισεις; Μια χαρα ειναι,σε xiaomi κινητατο εμφανιζει το LTE ως 4G.Το ιδιο και σε samsung,sony,lg,huawei και iPhone.Σε καποια samsung το εχω δει και ως LTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ναύπακτος 2CA 3+20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2326120451 Από τις τελευταίες μου μετρήσεις, αποχωρώ από το δίκτυο σε 2 εβδομάδες λόγω απαράδεκτης προσφοράς ανανέωσης... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ναύπακτος 2CA 3+20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2326120451 Από τις τελευταίες μου μετρήσεις, αποχωρώ από το δίκτυο σε 2 εβδομάδες λόγω απαράδεκτης προσφοράς ανανέωσης... :X Αυτό είναι. Να έχεις ένα από τα καλύτερα δίκτυα στην Ευρώπη (αν όχι πλέον το γρηγορότερο) και το τμήμα μαρκετινγκ να κάνει χαζά. :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αυτό είναι. Να έχεις ένα από τα καλύτερα δίκτυα στην Ευρώπη (αν όχι πλέον το γρηγορότερο) και το τμήμα μαρκετινγκ να κάνει χαζά. :shifty: Δεν βγάζει νόημα στο μυαλό μου τι κάνουν. Ελπίζω να βγάζει στο δικό τους. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Πλεον δεν σε κραταει σε lte-a αμα δεν χρησιμοποιεις data για εξοικονομιση μπαταριας. Παρατηρηστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Πλεον δεν σε κραταει σε lte-a αμα δεν χρησιμοποιεις data για εξοικονομιση μπαταριας. Παρατηρηστε το.Αν και συνήθως σπίτι-δουλειά έχω WiFi και δεν το προσέχω, το κλείνω για να δοκιμάσω και βλέπω στην αναμονή να γράφει 4G+. Μερικές εναλλαγές κάνει, χωρίς να κατεβάζει δεδομένα εκείνη την στιγμή, αλλά την περισσότερη ώρα είναι σε 4G+. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Στο Αριστοτέλειο κολέγιο στη Πυλαία Θεσσαλονίκη πάνω σε μία ερειπωμένη ταβέρνα επιτέλους η cosmote έβαλε καμινάδα και έχει φουλ 4g ενώ παλιότερα με το ζόρι είχες 2g. Προφανώς και ο στόχος τους είναι το σχολείο. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Στο Αριστοτέλειο κολέγιο στη Πυλαία Θεσσαλονίκη πάνω σε μία ερειπωμένη ταβέρνα επιτέλους η cosmote έβαλε καμινάδα και έχει φουλ 4g ενώ παλιότερα με το ζόρι είχες 2g. Προφανώς και ο στόχος τους είναι το σχολείο. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσα παιδιά πάνε σχολείο εκεί.Ειχε θεμα εκεί πανω,με 2η γενιά ήταν εκεί μόνο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. November 14, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Τα off topic που αφορούσαν την απόδοση ξένων δικτύων, μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα στην ενότητα Δικτύων Εξωτερικού. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ερώτηση. Στις περιοχές που χρησιμοποιεί 128QAM μήπως ξέρει κάποιος τι bit rate έχει? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ερώτηση. Στις περιοχές που χρησιμοποιεί 128QAM μήπως ξέρει κάποιος τι bit rate έχει? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει προφίλ 128QAM. Σε 64QAM δίνει 150mbps ανά 20MHz bandwidth Σε 256QAM δίνει 200mbps ανά 20MHz bandwidth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δεν υπάρχει προφίλ 128QAM. Σε 64QAM δίνει 150mbps ανά 20MHz bandwidth Σε 256QAM δίνει 200mbps ανά 20MHz bandwidth256 ήθελα να γράψω συγνώμη. Το χρησιμοποιεί κανονικά ή πειραματικά μόνο σε λίγους σταθμούς? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 256 ήθελα να γράψω συγνώμη. Το χρησιμοποιεί κανονικά ή πειραματικά μόνο σε λίγους σταθμούς? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι κανονικά production εδώ και 18 μήνες. Οι σταθμοί άλλαζαν configuration σταδιακά όλο αυτόν τον καιρό. Πιστεύω πλέον πολύ δύσκολα θα πετύχεις σταθμό που δεν έχει 256QAM, έχουμε αναφορές σε αυτό το thread για αναβαθμισμένους σταθμούς σε τελείως άγονες ή αγροτικές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Είναι κανονικά production εδώ και 18 μήνες. Οι σταθμοί άλλαζαν configuration σταδιακά όλο αυτόν τον καιρό. Πιστεύω πλέον πολύ δύσκολα θα πετύχεις σταθμό που δεν έχει 256QAM, έχουμε αναφορές σε αυτό το thread για αναβαθμισμένους σταθμούς σε τελείως άγονες ή αγροτικές περιοχές.Ωραία ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση :D Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Βγήκαν οι μετρήσεις της P3 για το 2017. Κοιτάξτε πόσο καλυτέρεψαν τα KPI της φωνής λόγω VoLTE. http://www.p3-networkanalytics.com/wp-content/uploads/2017/11/20171030_CERTIFICATE-Greece_Telekom.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts