damierom Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Καλησπέρα από την "αναβαθμισμένη" Ραιδεστό.... Το αποτέλεσμα είναι μετά από 9 προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί το τεστ... Στη 10η επιτέλους "ήρθε" το σήμα....στο iphone 13 pro...🤣🤣🤣 3 1 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Πρόσφατα πάλι κάπου δεν θυμάμαι που είδα 10mhz μόνο σε single band 3. Να υποθέσω bug της εφαρμογής ενώ δεν μου το κάνει αλλού ή κάτι να σκαλίζουν?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Μάλλον bug ειναι. Μου έχει δείξει αρκετές φορες 20MHz σε 800 και 1800 της Wind βέβαια, ενώ αυτό δεν ισχύει. Βέβαια, αυτό διαβάζει ο,τι βλέπει από το service menu (*#*#4636#*#*) αν το λέω σωστά. Το είχα τσεκαρει και από εκεί (όταν έβγαζε λάθος τιμή) και ήταν και εκεί λάθος.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 (edited) 14 minutes ago, damierom said: Καλησπέρα από την "αναβαθμισμένη" Ραιδεστό.... Το αποτέλεσμα είναι μετά από 9 προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί το τεστ... Στη 10η επιτέλους "ήρθε" το σήμα....στο iphone 13 pro...🤣🤣🤣 καλορίζικη!!!🤣🤣🤣🤣🤣 γέλασα με ορεξηηη🤣 Edited December 7, 2022 by Nickchris36 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 1 ώρα πριν, damierom said: Καλησπέρα από την "αναβαθμισμένη" Ραιδεστό.... Το αποτέλεσμα είναι μετά από 9 προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί το τεστ... Στη 10η επιτέλους "ήρθε" το σήμα....στο iphone 13 pro...🤣🤣🤣 Πάλι εσύ; Τουλάχιστον έχεις συμμετρικές ταχύτητες, χωρίς σχεδόν καθόλου διαφορές μεταξύ down & up. Τυχερέ... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 7 minutes ago, memoriesradio said: Πάλι εσύ; Τουλάχιστον έχεις συμμετρικές ταχύτητες, χωρίς σχεδόν καθόλου διαφορές μεταξύ down & up. Τυχερέ... Δε θέλω να με ξεχάσετε...γι αυτό υπενθυμίζω την παρουσία μου.... είμαι το συνώνυμο του πρώτου δικτύου στην Ελλάδα....καμαρωστε! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Σε εξωτερικό χώρο στα ταμπούρια Πειραιά έξω από την εκκλησία Υπαπαντη 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Συγχαρητήρια στην cosmote που τόσους μήνες δεν τους καίγεται καρφί για την βλάβη στην κεραία... Ειδικά τώρα με την ονειρουπολη προβλέπω να γράψει - στο download 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Τραγικές καταστάσεις... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 27 minutes ago, doganos said: Συγχαρητήρια στην cosmote που τόσους μήνες δεν τους καίγεται καρφί για την βλάβη στην κεραία... Ειδικά τώρα με την ονειρουπολη προβλέπω να γράψει - στο download Τραγικό, θέλει πολύ δουλειά. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 28 minutes ago, doganos said: Συγχαρητήρια στην cosmote που τόσους μήνες δεν τους καίγεται καρφί για την βλάβη στην κεραία... Ειδικά τώρα με την ονειρουπολη προβλέπω να γράψει - στο download Μπορείς να ανεβάσεις Netmonster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 11 minutes ago, Gv2008 said: Μπορείς να ανεβάσεις Netmonster? 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Κάποιος ανέφερε για τα no service στα τούνελ στην Εγνατία προς ιωαννινα αλλά δεν μπορώ να βρω το ποστ. Όντως ισχύει. Σε κάποια τούνελ είναι η μόνη χωρίς καθόλου σημα. Όπως και να έχει όμως πρέπει οπωσδήποτε να μπουν micros σε ΟΛΑ τα τούνελ. Στην υπόλοιπη Εγνατία τα πάει περιφημα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Δεν ισχύει το "καμία υπηρεσία", ναι το 4g μπορεί να χάνεται για δευτερόλεπτα, αλλά όχι πως δεν έχουμε σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Δεν ισχύει το "καμία υπηρεσία", ναι το 4g μπορεί να χάνεται για δευτερόλεπτα, αλλά όχι πως δεν έχουμε σήμα Εγώ δεν ειδα κάτι τέτοιο όσες φορές πέρασα από τα τούνελ στα Γρεβενά. Καμία υπηρεσία ειδα μέσα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Με το κινητό σε βάση για gps και βγαίνει εκτός δικτύου. στα μεγάλα τούνελ πεφταν οι κλήσεις στα μικρότερα μόλις έβγαινες επανερχόταν αμέσως. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Με το κινητό σε βάση για gps και βγαίνει εκτός δικτύου. στα μεγάλα τούνελ πεφταν οι κλήσεις στα μικρότερα μόλις έβγαινες επανερχόταν αμέσως. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ από την οθόνη του αμαξιού έβλεπα το δίκτυο και όποτε έμπαινα σε τούνελ το σημα… μας χαιρεταγε! Σε ένα κομμάτι του δρόμου μάλιστα με απανωτά τούνελ είναι η μόνη χωρίς καθόλου σημα. Ούτε edge. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 2 ώρες πριν, panos.kar said: Εγώ από την οθόνη του αμαξιού έβλεπα το δίκτυο και όποτε έμπαινα σε τούνελ το σημα… μας χαιρεταγε! Σε ένα κομμάτι του δρόμου μάλιστα με απανωτά τούνελ είναι η μόνη χωρίς καθόλου σημα. Ούτε edge. Sent from my iPhone using Tapatalk Καμία εταιρία δεν έχει σταθερό σήμα για κλήσεις μέσα στα επανωτά τούνελ , ποσά χρόνια κάνω τον δρόμο , ακόμα και να έχει σημα ειναη εικονικό . Τουλάχιστον η cosmote με το που βγεις από τούνελ σε γυρίζει σε 5G , ενώ οι άλλες σε αρκετά σημεία είναι ντεντ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 7 ώρες πριν, panos.kar said: Εγώ από την οθόνη του αμαξιού έβλεπα το δίκτυο και όποτε έμπαινα σε τούνελ το σημα… μας χαιρεταγε! Σε ένα κομμάτι του δρόμου μάλιστα με απανωτά τούνελ είναι η μόνη χωρίς καθόλου σημα. Ούτε edge. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ισχύει ότι είναι η μόνη χωρίς σήμα. Δεν έχουν μπει ακόμη σε κάποια τούνελ από καμία εταιρεία σε αυτό το κομμάτι, και είναι στο πρόγραμμα. Έξωτερικά των τούνελ υπάρχει σήμα από ΚΟΣΜΟΤΕ στα περισσότερα σημεία επίσης, μου κάνει εντύπωση που κόλλησες στο no service. Μάλλον έπεσε σε sleep mode ο δέκτης - συμβάινει όταν είσαι για κάποια ώρα εκτός δικτύου. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Δεν ισχύει ότι είναι η μόνη χωρίς σήμα. Δεν έχουν μπει ακόμη σε κάποια τούνελ από καμία εταιρεία σε αυτό το κομμάτι, και είναι στο πρόγραμμα. Έξωτερικά των τούνελ υπάρχει σήμα από ΚΟΣΜΟΤΕ στα περισσότερα σημεία επίσης, μου κάνει εντύπωση που κόλλησες στο no service. Μάλλον έπεσε σε sleep mode ο δέκτης - συμβάινει όταν είσαι για κάποια ώρα εκτός δικτύου.Όπως και να χει, η COSMOTE έχει το καλύτερο δίκτυο σε αυτούς τους δρόμους (Εγνατία, Ιονία…)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 35 minutes ago, panos.kar said: Όπως και να χει, η COSMOTE έχει το καλύτερο δίκτυο σε αυτούς τους δρόμους (Εγνατία, Ιονία…) Sent from my iPhone using Tapatalk Για Εγνατία διαφωνώ παίζει ανάλογα τον νομό που διασχίζει. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 2 ώρες πριν, cmvr said: Για Εγνατία διαφωνώ παίζει ανάλογα τον νομό που διασχίζει. Από περιέργεια ρωτάω, που είναι χειρότερη η κοσμοτε; Ρωτάω γιατί η Umlaut ξεκάθαρα τη δίνει πρώτη σε αυτόν τον οδικό άξονα με field testing. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 11 minutes ago, mixtri said: Από περιέργεια ρωτάω, που είναι χειρότερη η κοσμοτε; Ρωτάω γιατί η Umlaut ξεκάθαρα τη δίνει πρώτη σε αυτόν τον οδικό άξονα με field testing. Μιχάλη σε μεγάλο κομμάτι του άξονα της Θράκης και στο Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Θα το τσεκαρω πάλι μόλις δωθεί η ευκαιρία αν καταφέρω να παω Θεσσαλονίκη τώρα που βρίσκομαι στα βόρεια. Δεν θέλω να σχολιάσω πως μετράνε αυτές οι εταιρείες. Αν πάρω το παράδειγμα της Ξανθης κατάλαβα πως μετράνε και στις άλλες πόλεις 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 7 minutes ago, cmvr said: Μιχάλη σε μεγάλο κομμάτι του άξονα της Θράκης και στο Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Θα το τσεκαρω πάλι μόλις δωθεί η ευκαιρία αν καταφέρω να παω Θεσσαλονίκη τώρα που βρίσκομαι στα βόρεια. Δεν θέλω να σχολιάσω πως μετράνε αυτές οι εταιρείες. Αν πάρω το παράδειγμα της Ξανθης κατάλαβα πως μετράνε και στις άλλες πόλεις 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Η μεθοδολογία είναι ξεκάθαρη και είναι γραμμένη στο website. Έχω κάνει μόνο το Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη και η διαφορά υπέρ της Κοσμοτε ήταν τεράστια (2019). Έχουν περάσει κάποια χρόνια βέβαια αλλά λέω την εμπειρία μου. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts