Jump to content

aboxton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Moto g31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aboxton's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

8

Φήμη

  1. aboxton

    4G LTE

    Για να μη λέμε μόνο για τους δικούς μας, για άλλη μια φορά σκέτη απογοήτευση οι ταχύτητες στην Ιταλία. Σε δίκτυο ΤΙΜ στη Ρώμη, πολύ συχνό να παίζω σε μονοψήφια και μεγάλο ping. Σήμερα ειδικά πέριξ Βατικανό, σερνόταν απίστευτα. Και ναι κλασικά είχε κόσμο, μα έχω δει πολύ περισσότερο. Σε κεντρικά σημεία της Ελληνικής πρωτεύουσας το χάλι που έχει εδώ, δεν το βλέπεις.
  2. Το fee νομίζω το χρεώνει η mastercard/visa, απλά η viva δεν έχει επιπλέον χρέωση.
  3. Έχω revo εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ και μια skrill για back up, απλά έλεγα μήπως στηρίζαμε καμία εγχώρια εταιρία. Οι παθογένειες πάντως της cosmote στο επίπεδο εξυπηρέτησης βγαίνουν στην επιφάνεια με την payzy: Πριν καιρό δεν μπορούσα να κάνω αύξηση ορίου γιατί έχω άλλη διεύθυνση στην εφορία από αυτή που δήλωσα, την οποία όμως δεν σε αφήνει να την αλλάξεις και μετά από 3 μέρες το έκαναν αυτοί χειροκίνητα και σήμερα όταν μου απάντησαν, δεν εξςιδικευσαν, εντός ή εκτός ευρώ. Άρα εγώ θεωρώ πως θα πληρώσω σε χώρα εντός € 2.5% fee. Τρέμω στην ιδέα να σου κάτσει στραβή και να πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί νομίζουν πως θα ανοίξουν μια ηλεκτρονική τράπεζα και η εξυπηρέτηση θα είναι καταγραφή από το front office, προώθηση στο back office και κάποια στιγμή θα απαντήσουν.
  4. Ρωτάω στην payzy τι γίνεται για χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.... 2,5% προμήθεια με ανώτατο τα 7,5€ Για γέλια και για κλάματα, όσο θα δίνουν δωρεάν GB κάτι θα γίνεται
  5. aboxton

    Moto G31

    Η motorola μας κρέμασε, υποσχέθηκε μια αναβάθμιση OS την οποία δεν έδωσε ποτέ, 1 χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία της συσκευής. Ενημέρωση ασφαλείας είναι της 1/11/2022, καλά είμαστε για entry συσκευή, ενώ η υποστήριξη για αυτές τις ενημερώσεις θα είναι για 2 χρόνια από την κυκλοφορία (12/2023) Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.
  6. aboxton

    4G LTE

    https://www.speedtest.net/my-result/a/8928763803 Φλώρινα, στα lidl (όπως μπαίνεις στην πόλη)
  7. aboxton

    4G LTE

    Χρησιμοποιώ το youtube music ή spotify, δεν έχω κατεβασμένα τραγούδια στη συσκευή και μόνο κάποιες φορές σταματάει σε κάνα τούνελ μετά την έξοδο για Τρίκαλα (όπως πας Θεσσαλονίκη). Σήμα έχω κανονικά, πότε δεν έχω δει καμιά υπηρεσία τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου (με παλαιότερη από μένα συσκευή).
  8. aboxton

    4G LTE

    Δεν ισχύει το "καμία υπηρεσία", ναι το 4g μπορεί να χάνεται για δευτερόλεπτα, αλλά όχι πως δεν έχουμε σήμα
  9. aboxton

    4G LTE

    Τα Γιαννιτσά είναι μια πόλη "γούβα" και για αυτό το λόγο από δρόμο σε δρόμο μπορεί να αλλάζει η ταχύτητα και γενικά η ποιότητα του δικτύου. Για μηδενικό σήμα δεν μου έχει τύχει να πω την αλήθεια.
  10. aboxton

    4G LTE

    Το 6400 εγώ, βράχος!
  11. aboxton

    4G LTE

    Στο σπίτι κατήργησα την γραμμή vdsl που είχα και έβαλα μια extra sim, πήρα κι ένα tp link (έστω και χωρίς carrier aggregation) και κάνω άνετα τη δουλειά μου. Δκίμασα πριν κινητά για να κάνω hotspot, τι κι αν έπιανα 50-60 η διαχείριση ήταν χάλια, δοκίμασα αυτά τα φορητά mifi, ακόμα χειρότερα. Στο σημείο που έχω το router κάτω από 30 mbps δεν πέφτω, είμαι καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, αν θεέλετ να δείτε πραγματικά τι κάνει μερικές φορές το δίκτυο, θεέλει και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
  12. aboxton

    4G LTE

    Αυτόν εννοώ https://maps.app.goo.gl/cE4wdToyehGcWBTb8
  13. aboxton

    4G LTE

    https://www.speedtest.net/my-result/a/8833182224 Γιαννιτσά κοντα στον μεγάλο Μασούτη.
  14. aboxton

    4G LTE

    να προσθέσω και το twitter
  15. aboxton

    4G LTE

    όχι, moto g31. Να πω βέβαια την αλήθεια, πρότιμω όπως είναι τώρα, με υψηλό upload παρά την προηγούμενη κατάσταση. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν, το προηγούμενο download και το νυν upload.
×
×
  • Create New...