VasilisSam Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Δεν ανέβηκα τόσο πάνω, αν προκύψει δουλειά προς τα εκείνα τα στενά θα έχω το νου μου. Αλλά λόγω δουλειάς έξω στο πεδίο γυρνάω σχεδόν όλη την πόλη, τα προβληματικά σημεία είναι λίγο πολύ τα ίδια από εποχές 2011 που έχω κοσμοτε.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 11 χρόνια μετά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 49 minutes ago, p_k said: 11 χρόνια μετά; Από την στιγμή που δεν έχει κεραία δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση . Αν μπει n78 στην 1166 κάτι θ γίνει . @CosMapδεν έχουν οπτικές στην 1166 ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 18 minutes ago, CosMap said: Οπτική ίνα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ; 😂 Εκεί είναι η περιοχή της κόκκινης δυστυχώς δεν έχει νοικιάσει η cosmote ftth για να πάρει ίνα η κεραία. Κόκκινη στον (Μ)πάοκ; 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 1 hour ago, CosMap said: Ναι δυστυχώς όλη η περιοχή της Τούμπας οι ftth γραμμές τις ανέλαβε η κόκκινη. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για Cosmote. Χωρίς τις οπτικές ίνες δεν μπορεί να πάρει παραπάνω χωρητικότητα η κεραία! Κάτω τούμπα φίλος με έργα Vodafone έχει ftth cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 3 ώρες πριν, CosMap said: Ναι δυστυχώς όλη η περιοχή της Τούμπας οι ftth γραμμές τις ανέλαβε η κόκκινη. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για Cosmote. Χωρίς τις οπτικές ίνες δεν μπορεί να πάρει παραπάνω χωρητικότητα η κεραία! Μια χαρά μπορεί να πάρει και ας είναι περιοχή της Vodafone. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 4 ώρες πριν, CosMap said: Οπτική ίνα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ; 😂 Εκεί είναι η περιοχή της κόκκινης δυστυχώς δεν έχει νοικιάσει η cosmote ftth για να πάρει ίνα η κεραία. Δεν έχει κάποια σχέση το FTTH με τα κυκλώματα του δικτύου που είναι wdm/dwdm. Είναι με οπτικό κύκλωμα ο 1166 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 (edited) On 22/11/2022 at 9:19 ΜΜ, zerokill said: Τα 4G+ router = Carrier Aggregation future Σκέτα 4G= No CA future. Έχω το MR600 v2 και είναι κορυφή. Sent from my iPhone using Tapatalk Χαζη ερωτηση. Αλλα...το ρουτερακι, θα παιζει, ας πουμε, ....για παντα; Εννοω οτι αν σε 5 χρονια, πουνε καταργουν το 4G, θα υποστηριζεται ακομη το 4G+; Ή ακομη κατι χαζο, οι sim για 5G ειναι ιδιες με 4G; Ή μηπως σε λιγα χρονια η nano sim δεν θα διατιθεται καν και δεν θα εχεις να βαλεις sim μεσα; Ειναι καθαρα θεμα συσκευης τι δικτυο θα πιασει και που θα συνδεθει, και δεν εχει να κανει με sim; Χαζες ερωτησεις, και μπορει τωρα να το βρισκεις σε προσφορα με κανα 120αρι ευρω, αλλα με κανονικη τιμη, βλεπω κανει 200ευρω, και το θεωρω σχεδον 'μικρη επενδυση', και αν τα εσκαγα να το παρω, δεν θα θελα για οποιονδηποτε λογο, σε λιγα χρονακια να ειναι 'μη λειτουργικο'.... Δεχομαι μεν οτι η τεχνολογια προχωρα και επειτα απο καποια χρονια ειναι καποια προιοντα παρωχημενα, αλλα προσπαθω οσο το δυνατον να κανω αγορες, 'future proof'. Ειχα παρει mifi, 3G, με εξυπηρετησε καμια 5ετια, μετα κατηργησαν το 3G, μου μεινε το ρουτερακι, που το ειχα αγορασει τοτε πανακριβα, γυρω στα 150 ευρω... ενταξει, τη σημερον ημερα να πεταμε κι ετσι τα λεφτα, δεν κανει... Edited November 24, 2022 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 1 hour ago, karib said: Χαζη ερωτηση. Αλλα...το ρουτερακι, θα παιζει, ας πουμε, ....για παντα; Εννοω οτι αν σε 5 χρονια, πουνε καταργουν το 4G, θα υποστηριζεται ακομη το 4G+; Ή ακομη κατι χαζο, οι sim για 5G ειναι ιδιες με 4G; Ή μηπως σε λιγα χρονια η nano sim δεν θα διατιθεται καν και δεν θα εχεις να βαλεις sim μεσα; Ειναι καθαρα θεμα συσκευης τι δικτυο θα πιασει και που θα συνδεθει, και δεν εχει να κανει με sim; Χαζες ερωτησεις, και μπορει τωρα να το βρισκεις σε προσφορα με κανα 120αρι ευρω, αλλα με κανονικη τιμη, βλεπω κανει 200ευρω, και το θεωρω σχεδον 'μικρη επενδυση', και αν τα εσκαγα να το παρω, δεν θα θελα για οποιονδηποτε λογο, σε λιγα χρονακια να ειναι 'μη λειτουργικο'.... Δεχομαι μεν οτι η τεχνολογια προχωρα και επειτα απο καποια χρονια ειναι καποια προιοντα παρωχημενα, αλλα προσπαθω οσο το δυνατον να κανω αγορες, 'future proof'. Ειχα παρει mifi, 3G, με εξυπηρετησε καμια 5ετια, μετα κατηργησαν το 3G, μου μεινε το ρουτερακι, που το ειχα αγορασει τοτε πανακριβα, γυρω στα 150 ευρω... ενταξει, τη σημερον ημερα να πεταμε κι ετσι τα λεφτα, δεν κανει... Δεν είναι χαζή ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι αυτή που έδωσες: Κάποια στιγμή θα σταματήσει να λειτουργεί, όπως έγινε και με το 3G σου. Όσο πιο νέα πρότυπα υποστηρίζει, τόσο πιο future-proof είναι. Πχ ένα 5G θα απαξιωθεί αργότερα από ένα 4G ή 4G+. Αντίστοιχα και με τις SIM: Το τι δίκτυα θα πιάσει μία συσκευή εξαρτάται βασικά από το modem και τις κεραίες της, αλλά θα πρέπει και η SIM να μην είναι πάρα πολύ παλιά. Οι nano SIM ως μέγεθος δεν πρόκειται να καταργηθούν σύντομα, και από πλευράς λειτουργιών οι σύγχρονες κάρτες είναι συμβατές με τα σημερινά δίκτυα (4G και 5G). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Πάντως για πολλά χρόνια ακόμη θα συνεχίσει το 4g. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 enb 3310 με οπτική επαφή ακριβώς κάτω από την κεραία. Έχει τύχει να μην δουλεύει καν, συνήθως τις περισσότερες φορές αγγίζει μαξ το 1mbps down. Τα ανεβάζω για να συγκρίνουμε με μόλις αναβαθμιστεί που νιώθω ότι θα είναι κοντά λογικά ο καιρός.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 2 ώρες πριν, VasilisSam said: Τα ανεβάζω για να συγκρίνουμε με μόλις αναβαθμιστεί που νιώθω ότι θα είναι κοντά Μετά τις 30/11 ξανα δοκίμασε. 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Χθες το πρωί στην δουλεία: Θα έχω μια μέτρηση σε κάθε εταιρεία. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8858274429 2 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 32 minutes ago, andreasomageiras said: Χθες το πρωί στην δουλεία: Θα έχω μια μέτρηση σε κάθε εταιρεία. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8858274429 Το download άντε ας πούμε ότι τρώγεται... Το upload όμως... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ραιδεστός... 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Εν τω μεταξύ, οι κεραίες βρίσκονται ακριβώς από πάνω στο βουνό... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 14 minutes ago, p_k said: Εν τω μεταξύ, οι κεραίες βρίσκονται ακριβώς από πάνω στο βουνό... Μπορεί να είναι προβληματικές. Θα το ξέρουμε σε λίγους μήνες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 hour ago, damierom said: Ραιδεστός... χάλι μαυρο 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) Από Πέλλα προς Γιαννιτσά, στο φανάρι για παραλίμνη. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864008642 Μέσα στα Γιαννιτσά στον πύργο του ρολογιού Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864031091 Φυλιριά Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864766269 Μέσα στο jumbo Ε και η cosmote και η wind, μου έδωσε data η σύζυγος με vodafone για να μεταφέρω χρήματα από κάρτα σε κάρτα... Edited November 26, 2022 by andreasomageiras 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 3 minutes ago, andreasomageiras said: Από Πέλλα προς Γιαννιτσά, στο φανάρι για παραλίμνη. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864008642 Τέλειο. Δεν έχει 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 4G+ Στο -2 parking του River west με παρά παρά παρά πολύ κόσμο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 47 minutes ago, Gv2008 said: 4G+ Στο -2 parking του River west με παρά παρά παρά πολύ κόσμο Με 7 κιόλας! Δεν είναι καιρός για αναβάθμιση;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 27 minutes ago, Chrischal1908 said: Με 7 κιόλας! Δεν είναι καιρός για αναβάθμιση;; Είναι αλλά με καλύπτει. Θέλω να χτυπήσω το 13 αλλά το τρενάρω γιατί έρχονται Χριστούγεννα, έκλεισα τριήμερο στο Καρπενήσι και 5ημερο στην Ελβετία. Άσε που πολύ πρόσφατα μετακόμισα από την Τουρκία στην Ελλάδα και μου κόστισε 7.000€. Δύσκολα η αναβάθμιση Στο ZARA του River στα ταμεία 2G με δυο γραμμές. Ευτυχώς έχει καλό Internet το μαγαζί Full σήμα αλλά με παρά πολύ κόσμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts