Jump to content

Notus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Notus's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

33

Φήμη

  1. Notus

    5G NR

    Τα Μ/W δουλεύουν μόνο με καθαρά οπτική επαφή και έχουν κατευθυντικό κάτοπτρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αν υπάρχουν κλαδιά στην μέση, πόσο μάλλον τοίχος.
  2. Γνωρίζεις πόσες ώρες προετοιμασία χρειάζεται για ένα φορητό σταθμό? Και άντε πες με μαγεία γίνεται σε αρκετό σύντομο διάστημα.. Εκτός από τα καμένα υπάρχει χώρος να στηθεί και να προσφέρει κάλυψη αλλά να μην καεί και το ίδιο και το προσωπικό? Επίσης, τα βαν δεν έχουν δορυφορικό πομποδέκτη για να βγάλουν link ούτε είναι walkie talkie να το πας πέρα δώθε, σχεδιάζονται να ενισχύσουν την κάλυψη σε μία περιοχή ή σημείο, παρκάροντας σε συγκεκριμένο σημείο και διασυνδέονται στο κέντρο είτε μέσω οπτικής ίνας είτε μέσω M/W. Ξέρω ότι δεν γνωρίζεις τα παραπάνω ωστόσο ας μην περιμένουμε μαγικά από κανένα επάγγελμα ειδικά σε τέτοια φαινόμενα που ξεπερνάνε την ανθρώπινη φύση.
  3. Ξέρεις πόση κίνηση περνάει απο τον GR-IX Θεσσαλονίκης; Ελάχιστη. Μια χαρά είναι η χωρητικότητα που έχει, τουλάχιστον για τον GRIX
  4. Notus

    4G LTE

    Όλοι πάνω-κάτω ξέρουν που υστερούν και που υπερτερούν από κάλυψη. Δεν είναι θέμα να ρίχνει KPI, να μην χάνονται οι κλήσεις είναι το θέμα. Αφού δεν πέφτουν οι κλήσεις μια χαρά τότε.
  5. Notus

    4G LTE

    Βγαίνουν εκτός μηχανισμοί του Retainability και του Mobility, CS fallback- SRVCC κτλπ
  6. Notus

    4G LTE

    Να ρωτήσω γιατί προτιμάς να πέσει η κλήση από το να σε γυρίσει σε 2G?
  7. Στο mmwave έχουν όλοι το μεγαλύτερο κανάλι φάσματος, και όσο οι απαιτήσεις για data μεγαλώνουν θεωρώ λογικό να κινηθούν προς τα εκεί. Εκτεταμένα για το 2027 θεωρώ πως όχι, ίσως το 2030.
  8. Εγώ πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει κάποιον πάροχο να πάρει και άλλο ραδιοφάσμα στο άμεσο μέλλον. Θεωρώ πιθανό σενάριο να αφήσουν την 900αρα του gsm το 2027 που θα έχει μπει το mmwave Εξαιρείται το ΓΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ*
  9. Το φάσμα σε κάθε πάροχο είναι “νοικιασμένο” για κάποια χρόνια και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος, οπότε θα πάρει νέο φάσμα. Γενικά υπάρχει φάσμα ακόμα. https://www.eett.gr/parochoi/fasma-radiosychnotiton/adeiodotisi-radiosychnotiton/dikaiomata-me-diagonistiki-diadikasia/
  10. Notus

    5G NR

    Θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Πότε έγινε τελευταία φορά? Σου κόβει το session όπως ήταν αρχικά ή δεν μετράει καθόλου? Με κανονική χρήση και όχι speedtest έχει την ίδια συμπεριφορά?
  11. Notus

    5G NR

    Έχει φτιαχτεί αρκετό καιρό αυτό που λες. Ίσως να μην είναι ίδια περίπτωση.
  12. Notus

    5G NR

    Κάλεσε στην εξυπηρέτηση και ζήτα να δουν αν φαίνεται η υπηρεσία 5G ενεργή στο προφίλ της σύνδεσης σου, αν δεν μπορούν να το δουν να το προωθήσουν σε επόμενο επίπεδο. Αν είναι ενεργή η υπηρεσία από Cosmote, ξεκινά με μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
  13. Notus

    5G NR

    Θα σου θυμίσω ότι έχει ξαναγίνει να ρίξουν το arpu στο πάτωμα (και με τις ευλογίες τις ΕΕΤΤ τότε) ή να δίνουν iphone για να πας στο δίκτυο τους και δεν τους βγήκε…
  14. Notus

    5G NR

    Το αναφέρω για όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με κλήσεις. Μια εναλλαγή σε airplane mode ή restart συσκευής
×
×
  • Create New...