mixtri Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Πάντως πακέτα συμβολαίων όπως έξω μπορούσε να δώσει σε ανάλογη τιμή όχι αυτή η ληστεία που γίνεται εδώ. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Μία ενδιάμεση κατάσταση θα ήταν θεμιτή. Γιατί βλέπω και έξω τι γίνεται. Ελάχιστες επενδύσεις σε δίκτυα, κοιτάνε μόνο νούμερα συνδρομητών και πως θα δώσουν το iPhone φθηνότερα. Λογικες τιμές και παροχές για να υπάρχει και κάποια ποιότητα υπηρεσίας. Είναι κρίμα και το δίκτυο να κάθεται και οι πελάτες να γκρινιάζουν. Να βρούν τη χρυσή τομή. Πολλοί λίγοι θέλουν απεριόριστα στο κινητό όμως θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους άνετα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Λογικες τιμές και παροχές για να υπάρχει και κάποια ποιότητα υπηρεσίας. Είναι κρίμα και το δίκτυο να κάθεται και οι πελάτες να γκρινιάζουν. Να βρούν τη χρυσή τομή. Πολλοί λίγοι θέλουν απεριόριστα στο κινητό όμως θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους άνετα. Ακριβώς αυτό. Καλό θα ήταν να υπάρχουν απεριόριστα για όποιον πραγματικά τα χρειάζεται. Το να γκρινιάζουμε συνεχώς γιατί δεν μας τα δίνουν σε τιμή χώμα είναι ανούσιο. Θες απεριόριστα για να αντικαταστήσεις τη σταθερή σου σύνδεση ή για δουλειά; Πλήρωσε κάτι παραπάνω. Διαφορετικά δεν βλέπω το λόγο να κανιβαλίσει τις σταθερές συνδέσεις οποιαδήποτε εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ακριβώς αυτό. Καλό θα ήταν να υπάρχουν απεριόριστα για όποιον πραγματικά τα χρειάζεται. Το να γκρινιάζουμε συνεχώς γιατί δεν μας τα δίνουν σε τιμή χώμα είναι ανούσιο. Θες απεριόριστα για να αντικαταστήσεις τη σταθερή σου σύνδεση ή για δουλειά; Πλήρωσε κάτι παραπάνω. Διαφορετικά δεν βλέπω το λόγο να κανιβαλίσει τις σταθερές συνδέσεις οποιαδήποτε εταιρεία. Σωστά. Η σταθερή σύνδεση είναι για απεριόριστα και για πραγματική εργασία. Για παράδειγμα έχω στο εταιρικό μου 10GB και στο προσωπικό μου 100GB κάθε μήνα. Αν δουλέψω 2 ώρες με το εταιρικό μου πάνε τα δεδομένα μου. Αν δουλέψω 20 ώρες με το προσωπικό μου πάνε τα δεδομένα. Επομένως η ογκοχρέωση και η εταιρική χρήση δεν πάνε πακέτο. Ας δώσουν απεριόριστα εκεί που πρέπει. Από την άλλη δε βλέπω το λόγο να δώσει απεριόριστα για χρήση social media, streaming, voice/video... Αν το κάνουν αυτό οι σταθερές συνδέσεις δε θα έχουν λόγο ύπαρξης για πολλούς. Οι ανάγκες για πραγματική χρήση στο κινητό είναι το πολύ 10GB/month αν δε βλέπεις συνεχώς netflix. Και αν θες netflix, WiFi ή πλήρωνε περισσότερο. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Τότε κακώς η cosmote εδωσε το play now unlimited που με 15€ παίζεις απεριόριστα youtube, netflix, cosmote tv go, έστω και με περιορισμένη ταχύτητα; Προσωπικά για εμένα πάντως καλώς κανει και ελπίζω να αφαιρέσουν το cap στην ταχύτητα κάποια στιγμή Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Cosmote LTE, 2xCA, bands 3 + 20 (20 + 10 MHz total bandwidth), Άγιος Βλάσιος Πηλίου http://i68.tinypic.com/2you1cl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Σωστά. Η σταθερή σύνδεση είναι για απεριόριστα και για πραγματική εργασία. Για παράδειγμα έχω στο εταιρικό μου 10GB και στο προσωπικό μου 100GB κάθε μήνα. Αν δουλέψω 2 ώρες με το εταιρικό μου πάνε τα δεδομένα μου. Αν δουλέψω 20 ώρες με το προσωπικό μου πάνε τα δεδομένα. Επομένως η ογκοχρέωση και η εταιρική χρήση δεν πάνε πακέτο. Ας δώσουν απεριόριστα εκεί που πρέπει. Από την άλλη δε βλέπω το λόγο να δώσει απεριόριστα για χρήση social media, streaming, voice/video... Αν το κάνουν αυτό οι σταθερές συνδέσεις δε θα έχουν λόγο ύπαρξης για πολλούς. Οι ανάγκες για πραγματική χρήση στο κινητό είναι το πολύ 10GB/month αν δε βλέπεις συνεχώς netflix. Και αν θες netflix, WiFi ή πλήρωνε περισσότερο. :)Δεν είπαμε να δώσει τα πάντα απεριόριστα αλλά όταν από 20 έως 45 ευρώ έχεις απεριόριστα λεπτά και sms προς εθνικά νούμερα αρην Ευρώπη και από 15gb με 50gb και κάποια πακέτα απεριόριστα τότε δεν θα γρινιαξει κανείς. Του να σου ζητάει στο συμβόλαιο των 1500' 1500sms 2gb internet 85€ εκεί είναι το απαράδεκτο. Ακόμα πολλές χώρες της Ευρώπης μπορείς να έχεις απεριόριστο σε χαμηλότερες ταχύτητες πχ 5mbps max αφού πχ περάσεις ένα cap των 25 με 30gb. Η υπάρχουν με 10 ευρώ στην Γαλλία απεριόριστα αλλά με 2mbps μmax ταχύτητα. Έτσι μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι και αυτοί που θέλουν τα τρελά γκάζια και όχι απεριόριστα δεδομένα και αυτοί που θέλουν το αντίθετο και πάντα σε λογικές τιμές όχι αυτό το απαράδεκτο που συμβαίνει στην χώρα μας. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ποιο το νόημα τότε να δίνει CA και Gigabit LTE και να σε περιορίζει στα 2 και στα 10 mbps? Αυτό γίνεται και με UMTS. Εκτός και αν σε υποβιβάζει σε UMTS only πρόσβαση, κάτι που κάνει ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα και για τον πελάτη και για την εταιρία. Στον οικονομικό εξορθολογισμό των πακέτων συμφωνούμε όλοι πιστεύω. Στο τσάμπα όλα υπάρχει θέμα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Ας είμαστε για λίγο ρεαλιστές παιδιά. Το gigabit lte από το κινητό είναι άπλα για γέλια με τα πακέτα δεδομένων της πλάκας. 'Ανετα κάνεις τα πάντα σε μια κινητή συσκευή με 5mbps και social, και video βλέπεις. Όσοι λένε και λένε και λένε για ταχύτητες ας μου πουν στην πράξη εκτός από το αν στέλνουν ένα βίντεο αραιά και που η αν κατεβάζουν κανένα μεγάλο παιχνίδι ή να κάνουν speedtest για να φτιάχνονται σε τι άλλο τους έχει χρησιμεύσει στην πράξη. Ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των σταθερών συνδέσεων ADSL στην Ελλάδα είναι κάτω από 10mbps και κάνουν τα πάντα από το pc. Τώρα στο κινητό μας μάρανε να θέλουμε το gbps για να κάνουμε τα αυτονόητα. Το μοντέλο αυτό που μετά από κάποια gb σε ρίχνει σε ταχύτητα όταν είναι γεμάτος ο σταθμός βάσης και δίνει προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν πιάσει το όριο και δεν είναι άσχημο αφού με 5 mbps κάνεις τα πάντα σε ένα κινητό με γραμματόσημο οθόνη. θα προτιμούσα να έχω ένα unlimited με χαμηλή ταχύτητα των 10mbps down/up με λογική τιμή πάρα ένα με τα γκάζια που είναι σε 50 σημεία στην χώρα και μετά στα υπόλοιπα τα ζα μου αργά έτσι και αλλιώς. Φυσικά όλα είναι θέμα χρήσης και αναγκών. Edited April 29, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Άλλο λέω. Για να πλοηγείσαι με 10 mbps δεν είναι απαραίτητο το LTE. Μπορείς και με UMTS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Άλλο λέω. Για να πλοηγείσαι με 10 mbps δεν είναι απαραίτητο το LTE. Μπορείς και με UMTS. Το θέμα είναι η κάλυψη που σε πολλά σημεία έχουν πρόβλημα με 3g όλες και παίζει καλύτερα το 4g και τούμπαλιν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Άλλο λέω. Για να πλοηγείσαι με 10 mbps δεν είναι απαραίτητο το LTE. Μπορείς και με UMTS. Το spectral efficiency του LTE είναι διπλάσιο από του UMTS. Αν ήταν έτσι θα μέναμε με GSM και θα κάναμε aggregate 50κανάλια. Το δίκτυο έχει κάθε συμφέρον να αλλάξουν σε μια νύχτα όλοι συσκευές και να περάσουν σε cat.16 LTE με VoLTE. Οικονομικό είναι το θέμα, ποιός θα αναλάβει το κόστος της αλλαγής συσκευών. Γι αυτό γενικά τις καλές επιδοτήσεις στο εξωτερικό τις έχουν οι συσκευές που είναι VoLTE με modem που υποστηρίζει όλες τις μπάντες και 256QAM. Σου δίνουν τις ίδιες παροχές (ή και καλύτερες αν είσαι σε άδεια περιοχή) και σπαταλούν λιγότερους πόρους δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Cosmote LTE, 2xCA @band 20 + band 7(με RSRP περίπου -120 dBm,πρακτικά σχεδόν μη αξιοποιήσιμο), Κάτω Γατζέα Πηλίου http://i66.tinypic.com/15yx47s.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cosmote LTE, 2xCA, bands 20 + 3, Άνω Λεχώνια Πηλίου http://i66.tinypic.com/1zdvqed.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των σταθερών συνδέσεων ADSL στην Ελλάδα είναι κάτω από 10mbps και κάνουν τα πάντα από το pc. Τώρα στο κινητό μας μάρανε να θέλουμε το gbps για να κάνουμε τα αυτονόητα. Το μοντέλο αυτό που μετά από κάποια gb σε ρίχνει σε ταχύτητα όταν είναι γεμάτος ο σταθμός βάσης και δίνει προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν πιάσει το όριο και δεν είναι άσχημο αφού με 5 mbps κάνεις τα πάντα σε ένα κινητό με γραμματόσημο οθόνη. θα προτιμούσα να έχω ένα unlimited με χαμηλή ταχύτητα των 10mbps down/up με λογική τιμή πάρα ένα με τα γκάζια που είναι σε 50 σημεία στην χώρα και μετά στα υπόλοιπα τα ζα μου αργά έτσι και αλλιώς. Φυσικά όλα είναι θέμα χρήσης και αναγκών. η αλλοιως "ξεβλαχεψτε" που λεει και ο Κοστοπουλος...:) χωρις πλακα η πιο σωστη τοποθετηση που διαβασα τελευταια Edited April 30, 2018 by jnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Κέντρο Βόλου, οδός Βενιζέλου με Ιάσονος γωνία, 3xCA http://i63.tinypic.com/2f09ft4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Κατερίνη κέντρο, κοντά στο Rockabilly. B3 band. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3878564552 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Επειδή είχαμε μερικές σελίδες πίσω συζήτηση για τα τιμολόγια και τις παροχές στην Ελλάδα, ιδού τα χάλια μας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Μαυρα χαλια... αλλα καλα μας κανουν... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Βασικά δεν υπάρχουμε στον πίνακα (None για Ελλάδα και Μάλτα ) επειδή δεν υπάρχουν συμβόλαια με 1000 λεπτά ομιλίας κάτω από 30 ευρώ..... Οπότε εξαιρούμαστε από το Αντικείμενο του πίνακα. Επιβεβαιώνω μιας και είμαι στην Μάλτα ότι και εδώ δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Τα συμβόλαια και τα καρτοκινητά ιδίως είναι ακριβώτερα από την Ελλάδα. Edited May 2, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Επειδή είχαμε μερικές σελίδες πίσω συζήτηση για τα τιμολόγια και τις παροχές στην Ελλάδα, ιδού τα χάλια μας. Sent from my iPad using Tapatalk ProΝα είσαι καλά φίλε μου για να μην λένε ότι γρινιαζω άδικα. Και να συμπληρώσω απαράδεκτη η cosmote μετά τον σταυρό Χαλκιδικής - Θεσσαλονίκης. Πέρασα σήμερα από ταξίδι αστραπή για δουλειά. Έξω από την Ιερισσό προς τα νότια στα 100μετρα που έχει τα καρνάγια μονο Ε δαγκωτό και σε πολλά σημεία επίσης στην διαδρομή. Τελικά θα αρχίσω να μην πιστεύω αυτά που γράφουμε μερικοί εδώ μέσα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 2, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Επιστροφή σε κέντρο Ιερισσού τώρα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180502/0f5040b162b4f0242da6ebd7fd0798bb.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180502/022da2366f553537df742a068340df46.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180502/526b97a6ef1e7c017cafe99a11e50fa6.jpg Μόλις κάνουμε ένα κλικ κάτω E καραμπίνατο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 3, 2018 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Μιας που το θυμηθηκα περσι που ειχα παει νεα ροδα παντου μονο EDGE ειχε,ουτε καν 3G!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Το δίκτυο πετάει στη Χαλκιδική. Οδηγώντας σε διάφορα σημεία κάθε μέρα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 χαχαχα....η προώθηση τουλάχιστον δουλεύει.... μη τα θέλουμε όλα δικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Cosmote 4G+ κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας... :down: Τελείως χάλια, μιλάμε για τελευταίο δίκτυο σε ταχύτητα και το σήμα είναι πολύ δυνατό. Δεν ξέρω τι μπάντες είναι ακριβώς, γιατί άλλαξα ROM στο κινητό και δε δείχνει. Αλλά σίγουρα η μία είναι 2600... Edited May 4, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Το δίκτυο πετάει στη Χαλκιδική. Οδηγώντας σε διάφορα σημεία κάθε μέρα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Αν αυτα γινονται αρχες μαιου...το καλοκαιρι ειναι ακομα χειροτερα. Απο Καλλικρατεια μεχρι την Ουρανουπολη και σε 1ο και 2ο ποδι το μεγαλυτερο ποσοστο τουριστων κανει roaming σε κοσμοτε καθως και παρα πολλοι συνδρομητες ειτε μονιμοι κατοικοι ειτε εχουν εξοχικα στην χαλκιδικη ακομα και οι τουριστες.Οι χαμενες κλησεις ειναι προβλημα καθως και η χωρητικοτητα του 3G δεν επαρκει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts