MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Σε δίκαρτο με κοσμοκάρτα νουμερο... εαν παρατηρήσετε έχει 4G αλλά και 3G ένδειξη. Τι σημαίνει αυτό; Και σε τι απο τα δύο ειναι; σε LTE/4G ή 3G ? Εγώ το έχω δει σε WIND αυτό. Μάλλον το κινητό έφαγε κάποιο κόλλημα. Μετά από λίγο ή από restart, θα το δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Μήπως η μεγάλη ένδειξη υποδηλώνει πως είναι ρυθμισμένο σε 4G και η μικρή το τι ακριβώς πιάνει εκείνη τη στιγμή; Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i10k2018 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Φίλιππε από τον Βόλο , πιστεύω ότι αυτό που λέει ο Mark , ισχύει . Το κινητό σου να υποθέσω , είναι κάποιο κινέζικο ? Γιατί -αντίστοιχα- με τα ίδια γραφήματα , είχα και εγώ παλαιότερα και το ίδιο ακριβώς που αναφέρεις , μου το είχε κάνει και εμένα . Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο restart το κινητό , πιστεύω πιο πολύ ότι ισχύει αυτό που αναφέρει ο Mark , παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 ναι, είναι κινεζιά :) Οπότε ή που θα ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος Mark_k ή που απλά έφαγε κόλλημα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i10k2018 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Τα κάνουν κάποιες φορές αυτά τα κινέζικα , δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μενιδι Κέντρο Τα 50mbps upload γιατί δε τα ξεπερνάει;; http://i65.tinypic.com/2j4cx0w.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Με ποια συσκευή; Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μενιδι Κέντρο Τα 50mbps upload γιατί δε τα ξεπερνάει;; http://i65.tinypic.com/2j4cx0w.jpg 3CA 256qam. Πολύ κοντά σε αυτά που βλέπουμε στο εργαστήριο. Εξαιρετικά. Η Cosmote άρχισε τη μετάβαση σε ΕΒΒ (5g Baseband). Σε λίγο νέα features με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 3CA 256qam. Πολύ κοντά σε αυτά που βλέπουμε στο εργαστήριο. Εξαιρετικά. Η Cosmote άρχισε τη μετάβαση σε ΕΒΒ (5g Baseband). Σε λίγο νέα features με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες. Πχ τι features? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πχ τι features? MIMO features. Διπλάσιες ταχύτητες σε υψηλές συχνότητες και καλύτερη εμβέλεια σε cell edge. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Με ποια συσκευή; Sent from my Nokia 2 Galaxy S8 φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i64.tinypic.com/dvkn10.jpg 3+7+20 λογικά έχω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Περιστέρι, Άγιο Ιερόθεο. Q TELECOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Χωρίς να το παίζω ειδικός νομιζω οτι τα 50mbps upload δεν τα ξεπερνάει επειδή δεν κανει ακομη 256qam. Ενα βίντεο που έγραψα πριν λίγο στην Κοζάνη στο le max 2 Στο download φτάνει μέχρι 256qam ενω στο upload μέχρι 64qam Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Τέλειες ταχύτητες. Απλά αυτές τις ταχύτητες θα τις απολαύσουν λίγοι που θα έχουν τις ανάλογες αρκετές που έχουν την ανάλογη υποστήριξη. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 oukitel u2 το έχω τόσα χρόνια, πρώτη φορά το παρατηρώ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Τέλειες ταχύτητες. Απλά αυτές τις ταχύτητες θα τις απολαύσουν λίγοι που θα έχουν τις ανάλογες αρκετές που έχουν την ανάλογη υποστήριξη. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Θα συμφωνήσω. Προσωπικά για εμένα η επόμενη αναβάθμιση συσκευής θα γίνει όταν τα 90-100up θα γίνουν στάνταρ μέτρηση-χρήση όταν υπάρχει καλό 4g σήμα όπως είναι δηλαδή τώρα τα 40-50.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ευτυχώς που υπάρχει και η 20αρα για να έχουμε κάλυψη. Το 3g σερνοταν. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 MIMO features. Διπλάσιες ταχύτητες σε υψηλές συχνότητες και καλύτερη εμβέλεια σε cell edge. Σε συσκευές 4g+ υποθέτω ή να ετοιμαζόμαστε για 5g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Χωρίς να το παίζω ειδικός νομιζω οτι τα 50mbps upload δεν τα ξεπερνάει επειδή δεν κανει ακομη 256qam. Ενα βίντεο που έγραψα πριν λίγο στην Κοζάνη στο le max 2 Στο download φτάνει μέχρι 256qam ενω στο upload μέχρι 64qam Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, θα έπρεπε να πάει μέχρι 75. Είναι περιορισμός που έχουν θέσει οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) Mάλιστα. Ακόμη και αυτά που δίνει είναι απλα παραδεισος μπροστά στα 3-5mbps upload μιας καλά συγχρονισμένης vdsl γραμμής. Προτιμώ προσωπικά να πληρωσω ακριβώς οτι κατεβαζω/ανεβαζω και να απολαμβανω ταχύτητες, παρα απεριόριστη σταθερή με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα. Εννοείται φυσικά ότι δε θα με χαλαγε 4g απεριόριστο full speed σε Νορμάλ τιμή (πχ τιμη που έχει σήμερα μια vdsl 50αρα) αλλά προφανώς αυτό δεν συμφέρει ακομη οικονομικά την εταιρεία. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 25, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το χαλί συνεχίζεται με τις διακοπές δεδομένων. Αλλού έχει επανέλθει αλλού όχι. Ντροπή το;. Έδωσαν τα 3gb και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Και στείλανε την προσφορά 2€ τα 5gb για 15 ημέρες. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 καλημέρα! παιδια και εμενα γινεται! επειδή εκανα μια πατεντα και συνδεσα το wifi κινητου με ένα ρουτερ wifi της Mikrotik και παιρνω σε ολο μου το δικτυο για να τρωω τα δωρα, νομιζα ότι φταιει αυτό, ειδικα με τους κανονες mangle στο firewall για το load balacing δλδ υβριδιο ADSL + 4G μαζι. Τελικα και σκετο το κινητο τα κανει, μεγαλα πεσιματα στις ταχύτητες πανω κατω και διακοπες. ΑΙΣΧΟΣ απλα τελος!!!!:mad::mad::mad: Περιοχή κεντρο Αθηνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Ακόμα συνεχίζεται σε κάποιες περιοχές το δίκτυο που έπιανε σε 4g+ πάνω από 40 Mbps να πέσει σε κάτω πολλές 15. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Edited March 27, 2018 by XP130TD trolling Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Το χαλί συνεχίζεται με τις διακοπές δεδομένων. Αλλού έχει επανέλθει αλλού όχι. Ντροπή το;. Έδωσαν τα 3gb και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Και στείλανε την προσφορά 2€ τα 5gb για 15 ημέρες. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Εμενα θεσσαλονικη ανατολικα παιζουν κανονικα.Αλλα τα 5GB/2€ δεν προκειται να το βαλω.Μετα απο αυτα που διαβαζω,χωρια οτι ειχα και γω ελαχιστο προβλημα δεν ρισκαρω να τα χρησιμοποιησω.Ας τα εδινε για 1 μηνα τουλαχιστον. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Και σε εμένα στο νούμερο wu που ήρθε, μια φορά το έβαλα, δύο φορές ενεργοποιήθηκε και με χρεωσε 4.99€ και 10gb. Καλοδεχούμενα θα πω μιας και σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω και τα 10 Giga μέσα στις 15 μέρες αλλά είναι ο τρόπος που το κάνανε λάθος και θεωρώ προσωπικά ότι πρόκειται για συστημικό λάθος και όχι για κάτι επίτηδες. Εννοείται ότι αν πχ ειχα μέσα 20 ευρώ και μου τα έτρωγε όλα για gb για 15 μέρες μόλις, προφανώς και θα τους έπαιρνα τηλέφωνο να τους ξε...ω αλλά τώρα είμαι οκ. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts