Alex_tz Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Με την Denim υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς τα δεδομένα από το Action Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Με την Denim υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς τα δεδομένα από το Action Center. :D Άντε πότε θα έρθει και στις υπόλοιπες συσκευές??? Σιγά σιγά έρχονται και τα 10άρια! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για το 1020 είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για αυτά που είναι O2 Germany branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με αφορμή τη προσφορά του runtastic, παραθέτω ένα στιγμιότυπο από το newsletter στο Gmail μου. Το store των Windows phone που είναι;;; Επειδή μιλούσαμε πιο πάνω περί marketing. Εφόσον υπάρχει στη πλατφόρμα της Microsoft η εφαρμογή, γιατί δεν αναφέρεται; Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Με αφορμή τη προσφορά του runtastic, παραθέτω ένα στιγμιότυπο από το newsletter στο Gmail μου. Το store των Windows phone που είναι;;; Επειδή μιλούσαμε πιο πάνω περί marketing. Εφόσον υπάρχει στη πλατφόρμα της Microsoft η εφαρμογή, γιατί δεν αναφέρεται; Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Μόλις ποσταρα το ίδιο σε άλλο thread. Απαράδεκτοι. Απλα δεν το κατανοώ. Έχεις μια απο τις καλύτερες εφαρμογές για tracking αλλα δεν μπαίνεις καν στο κόπο να γράψεις στο newsletter ότι την διαθέτεις δωρεάν όπως και στις άλλες πλατφόρμες? ----------------- Πραγματικά σκέφτομαι να τους στείλω mail ----------------- Τουλάχιστον στο Fb post τους αναφέρουν και το WP. Τελευταίο φυσικά. Έπρεπε να πατήσω read more για να φανεί. Edited January 11, 2015 by Rey_619 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Από χτες μου βγάζει αυτό για δυο τρία δευτερόλεπτα με τα το ξεκλείδωμα. Τι παίζει ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Από χτες μου βγάζει αυτό για δυο τρία δευτερόλεπτα με τα το ξεκλείδωμα. Τι παίζει ξέρει κανείς; Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις μια φορά την "παιδική γωνιά" από τις ρυθμίσεις και μετά απενεργοποίησέ την πάλι. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2015/01/133_171491.html Samsung considers rolling out Windows phone Posted : 2015-01-11 16:19 Updated : 2015-01-11 17:20 In a move to cut reliance on Google's Android mobile operating system, Samsung Electronics is considering releasing cheaper handsets running on Microsoft's Windows 8.1 platform, sources said Sunday. "Samsung has run pilot programs on the stability of Windows 8.1 software on devices. It is interested in promoting Windows mobiles," said an official directly involved. But the key issue is whether Samsung and Microsoft will settle their ongoing legal dispute over royalties. "If the companies settle their litigation, then Samsung will manufacture handsets powered by the Microsoft-developed mobile platform," the official said. "The timing could be the third quarter of this year at the earliest." The move comes as Samsung's handsets with the Tizen platform, which Samsung and Intel have been developing jointly, have not drawn strong support from content developers. "This year, Samsung will promote the Tizen platform, but the main focus will be TVs, not mobile devices, said an official. "By releasing a Windows mobile, Samsung could manage its phone business in the low-, mid-, to premium-end sectors." The plan for a Windows phone depends on the results of the ongoing royalties disputes. Microsoft is a long-time partner. They are teaming in futuristic business projects related to healthcare and cloud computing. But handsets are a different story. Samsung is still asking anti-trust authorities in Korea, China and the U.S. to nullify Microsoft's recent purchases of Nokia's phone business because it would make Microsoft a direct competitor. Microsoft took Samsung to court after the latter refused to pay royalties and interest on time. "Microsoft knows Samsung has indisputable strengths in marketing and understands that it will be helpful if it promotes Windows mobiles," the official said. "Samsung knows this. The two companies are still trying to find common ground." Samsung last year paid 1 trillion won in royalties to Microsoft. Microsoft reportedly asked Samsung to manufacture handsets to run on its Windows platform in return for updating an earlier licensing agreement. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις μια φορά την "παιδική γωνιά" από τις ρυθμίσεις και μετά απενεργοποίησέ την πάλι. Ευχαριστώ όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Άντε να έρθει σύντομα να δούμε τι ομορφιές θα δούμε Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Προσωπικά πιστεύω πως είναι η ευκαιρία της Microsoft να ξεκολλήσει από το 3% οπότε περιμένω κάτι εντυπωσιακό με πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ειχα δει σε κάποιο post να αναφέρεται κάποιο community η forum στο οποιο μπορούμε εμείς, ως users των windows phone, να προτείνουμε ή να "παραπονεθουμε"στην Microsoft ωστε να προσθέσει κάποιο feature σε μελλοντικά updates ( οπως π.χ αυτο με τα notification )... Που είναι αυτή η σελίδα; Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει το link της ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ειχα δει σε κάποιο post να αναφέρεται κάποιο community η forum στο οποιο μπορούμε εμείς, ως users των windows phone, να προτείνουμε ή να "παραπονεθουμε"στην Microsoft ωστε να προσθέσει κάποιο feature σε μελλοντικά updates ( οπως π.χ αυτο με τα notification )... Που είναι αυτή η σελίδα; Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει το link της ; Windows Phone Uservoice forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μιλώντας για updates κτλ ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω http://m.windowscentral.com/interview-microsoft-imaging-chief-about-lumia-denim βάση του οποίου τις βελτιώσεις της καμερας θα τις πάρουν μόνο 3 μοντέλα (830, 930, 1520) λόγω "περιορισμών" του hardware! Του hardware βέβαια που οι ίδιες οι εταιρίες επέλεξαν κοκορευομενες μαλιστα ότι τα WP τρέχουν άνετα σε συσκευές με χαμηλά specs σε αντίθεση με το Android κτλ και τώρα το επικαλούνται ως δικαιολογία για την μη παροχή των επιπλέον χαρακτηριστικων. Και δεν μιλάω για κινητά του σωρού αλλά για το 1020 που βγήκε πριν 1.5 χρονο σε τρελή τιμή και θεωρείται ακόμη ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά (αν όχι το καλύτερο). Άρα για ποια υποστήριξη και ποιες αναβαθμίσεις μιλάμε όταν ακόμα επίσημα περιμένω την Denim για να αποκτήσω τα βασικά και οταν το καλύτερο φωτογραφικό κινητό των WP δεν θα πάρει την Camera 5.0 γιατί για μια ακόμα φορά (όπως και με τα WP7) έκαναν λάθος επιλογή στο hardware κτλ; ΥΓ. Όσο για τις εφαρμογές κτλ απλά δείτε πχ το Here στο Android και το Here στα WP. Ή αντίστοιχα το Office. Όταν σε συνεχεια των ελλειψεων του OS βλέπεις πως και κάποιες WP specific αρχικά εφαρμογές υπολείπονται έναντι του Android και του iOS τότε πολύ απλά καληνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μιλώντας για updates κτλ ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω http://m.windowscentral.com/interview-microsoft-imaging-chief-about-lumia-denim βάση του οποίου τις βελτιώσεις της καμερας θα τις πάρουν μόνο 3 μοντέλα (830, 930, 1520) λόγω "περιορισμών" του hardware! Του hardware βέβαια που οι ίδιες οι εταιρίες επέλεξαν κοκορευομενες μαλιστα ότι τα WP τρέχουν άνετα σε συσκευές με χαμηλά specs σε αντίθεση με το Android κτλ και τώρα το επικαλούνται ως δικαιολογία για την μη παροχή των επιπλέον χαρακτηριστικων. Και δεν μιλάω για κινητά του σωρού αλλά για το 1020 που βγήκε πριν 1.5 χρονο σε τρελή τιμή και θεωρείται ακόμη ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά (αν όχι το καλύτερο). Άρα για ποια υποστήριξη και ποιες αναβαθμίσεις μιλάμε όταν ακόμα επίσημα περιμένω την Denim για να αποκτήσω τα βασικά και οταν το καλύτερο φωτογραφικό κινητό των WP δεν θα πάρει την Camera 5.0 γιατί για μια ακόμα φορά (όπως και με τα WP7) έκαναν λάθος επιλογή στο hardware κτλ; ΥΓ. Όσο για τις εφαρμογές κτλ απλά δείτε πχ το Here στο Android και το Here στα WP. Ή αντίστοιχα το Office. Όταν σε συνεχεια των ελλειψεων του OS βλέπεις πως και κάποιες WP specific αρχικά εφαρμογές υπολείπονται έναντι του Android και του iOS τότε πολύ απλά καληνυχτα. Εσύ περίμενες όλα τα windows phone να έχουν τις ίδιες δυνατότητες δηλαδή; Διακρίνω μια εμμονή από τη μεριά σου. Άλλωστε μονο οι αναβαθμίσεις της κάμερας είναι αυτές που θα πάρουν επιπλέον συγκεκριμένα μοντέλα που τις υποστηρίζουν. Κατά τα άλλα όλα την ίδια αναβάθμιση θα πάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εσύ περίμενες όλα τα windows phone να έχουν τις ίδιες δυνατότητες δηλαδή; Διακρίνω μια εμμονή από τη μεριά σου. Άλλωστε μονο οι αναβαθμίσεις της κάμερας είναι αυτές που θα πάρουν επιπλέον συγκεκριμένα μοντέλα που τις υποστηρίζουν. Κατά τα άλλα όλα την ίδια αναβάθμιση θα πάρουν. Εσένα πως σου φαίνεται που το καλύτερο φωτογραφικό κινητό των WP δεν θα πάρει την Camera 5; Εμμονικο και οχι παραλογο φαντάζομαι σωστα; Και δεν μιλάω για κάποιο τυχαίο χαρακτηριστικο αλλά για την κάμερα του 1020! Το πρόβλημα με το myphone και όχι μόνο είναι πως στα περισσότερα θέματα γράφουν ατομα που αγγίζουν τα ορια του fanboyισμου για τα δικα τους κινητά και του μίσους για τα αντίπαλα ή για όποιον τέλος πάντων πει κάτι αρνητικό σε αντιθεση με φόρουμ του εξωτερικού που ακόμα κι αν είναι βαμενα στα χρώματα των WP όταν έχουν παράπονα τα εκφράζουν ανοικτά. Πχ εδω για το 1020 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1020/ και εδώ για το 1520 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/ το οποίο ενώ έχει πχ πρόβλημα με το scrolling στο myphone δεν υπάρχει ούτε κουβέντα. Κατά τα άλλα αυτή τη στιγμή έχω ως κύριο κινητό το 1020 και ως 2ο το S4 ενώ για την δουλειά και την διασκέδαση μου έχω έναν Dell, ένα Acer W700 και ένα Toshiba Encore 2 ολα με W8. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι θα κάτσω και θα ευλογω τα γένια της MS ή της Google ή της Apple ή του ... προέδρου - επενδυτη - δημάρχου της ομάδας μου που μας έχει γεμίσει με κάθε καρυδιάς καρύδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εσένα πως σου φαίνεται που το καλύτερο φωτογραφικό κινητό των WP δεν θα πάρει την Camera 5; Εμμονικο και οχι παραλογο φαντάζομαι σωστα; Και δεν μιλάω για κάποιο τυχαίο χαρακτηριστικο αλλά για την κάμερα του 1020! Το πρόβλημα με το myphone και όχι μόνο είναι πως στα περισσότερα θέματα γράφουν ατομα που αγγίζουν τα ορια του fanboyισμου για τα δικα τους κινητά και του μίσους για τα αντίπαλα ή για όποιον τέλος πάντων πει κάτι αρνητικό σε αντιθεση με φόρουμ του εξωτερικού που ακόμα κι αν είναι βαμενα στα χρώματα των WP όταν έχουν παράπονα τα εκφράζουν ανοικτά. Πχ εδω για το 1020 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1020/ και εδώ για το 1520 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/ το οποίο ενώ έχει πχ πρόβλημα με το scrolling στο myphone δεν υπάρχει ούτε κουβέντα. Κατά τα άλλα αυτή τη στιγμή έχω ως κύριο κινητό το 1020 και ως 2ο το S4 ενώ για την δουλειά και την διασκέδαση μου έχω έναν Dell, ένα Acer W700 και ένα Toshiba Encore 2 ολα με W8. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι θα κάτσω και θα ευλογω τα γένια της MS ή της Google ή της Apple ή του ... προέδρου - επενδυτη - δημάρχου της ομάδας μου που μας έχει γεμίσει με κάθε καρυδιάς καρύδι! Με γλίτωσες απ το να γράφω τα ίδια σχεδόν! Συμφωνώ σε όλα :) Και για τη κάμερα του κορυφαίου κινητού της αλλά και για το κόλλημα ορισμένων. Όπως βέβαια και για τα (τα κουτσουρεμένα) updates που διαφημίζουν. Χθες βράδυ έβαλα την αγγλική Lollipop στο S5 μου και θέλω να πω πως δεν έχει να ζηλέψει ούτε σε θέματα Smooth πλέον τίποτα, γιατί σε όλα τα άλλα είναι αλλού. Αν δε μου δώσει κάτι καλό το update στα 10 τότε μετά από 4 κ βάλε χρόνια (είπαμε από Day 1 είμαι στα WP) δε θα αγοράσω άλλη συσκευή και θα σταματήσω να το παρακολουθώ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εσένα πως σου φαίνεται που το καλύτερο φωτογραφικό κινητό των WP δεν θα πάρει την Camera 5; Εμμονικο και οχι παραλογο φαντάζομαι σωστα; Και δεν μιλάω για κάποιο τυχαίο χαρακτηριστικο αλλά για την κάμερα του 1020! Το πρόβλημα με το myphone και όχι μόνο είναι πως στα περισσότερα θέματα γράφουν ατομα που αγγίζουν τα ορια του fanboyισμου για τα δικα τους κινητά και του μίσους για τα αντίπαλα ή για όποιον τέλος πάντων πει κάτι αρνητικό σε αντιθεση με φόρουμ του εξωτερικού που ακόμα κι αν είναι βαμενα στα χρώματα των WP όταν έχουν παράπονα τα εκφράζουν ανοικτά. Πχ εδω για το 1020 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1020/ και εδώ για το 1520 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/ το οποίο ενώ έχει πχ πρόβλημα με το scrolling στο myphone δεν υπάρχει ούτε κουβέντα. Κατά τα άλλα αυτή τη στιγμή έχω ως κύριο κινητό το 1020 και ως 2ο το S4 ενώ για την δουλειά και την διασκέδαση μου έχω έναν Dell, ένα Acer W700 και ένα Toshiba Encore 2 ολα με W8. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι θα κάτσω και θα ευλογω τα γένια της MS ή της Google ή της Apple ή του ... προέδρου - επενδυτη - δημάρχου της ομάδας μου που μας έχει γεμίσει με κάθε καρυδιάς καρύδι! Βρε συ, αφού σου το έχω ξαναπεί, γιατί παιδεύεσαι? Μιλώντας για το 1020, έχουμε πει πως λόγω μη υποστήριξης των τελευταίων επεξεργαστών πάνω από 20mp αναγκάστηκα να βάλουν ακόμα παλαιότερο. Μη σε μπερδεύει οτι ειναι 1,5 ετους η συσκευή. Αλλα και πάλι τα windows 10 θα τα πάρει κανονικά. Άλλο η εφαρμογή κάμερας. Μακάρι βέβαια να μπορούσε αλλά.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εγώ πιθανολογώ πως απλώς θα πάρουν λιγότερα βαριά (και νέα) χαρακτηριστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Βρε παιδιά, είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτόματη προσαρμογή της ώρας στο 635; για κάποιον λόγο έβγαλα την sim και την έβαλα πάλι, αλλά βλέπω πως η ημερομηνία και η ώρα είναι ότι ναναι. Τι μου ξεφεύγει; η γλώσσα είναι ελληνικά όπως και το region. Είναι δυνατόν;;; Επίσης, η ζώνη ώρας είναι utc +02:00 Αθήνα Βουκουρέστι. Άλλη ρύθμιση δεν βλέπω να υπάρχει. Edited January 14, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παρατηρήσατε ότι τα δύο νέα μοντέλα αν και εντελώς φθηνά σε πολλά θέματα είναι με 1gb μνήμη; Δηλαδή μπορεί να έριξε την μνήμη στα 2MB αλλά την μνήμη την ανέβασε στο 1GB. Φαντάζομαι τα 10άρια με νύχια και με δόντια θα παίζουν στα 512 των φθηνών lumia. Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω οταν ειδα τα νεα low end με 1gb ram και οταν διαβασα για παραλληλο τρεξιμο δυο εφαρμογων στα 10αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παρατηρήσατε ότι τα δύο νέα μοντέλα αν και εντελώς φθηνά σε πολλά θέματα είναι με 1gb μνήμη; Δηλαδή μπορεί να έριξε την μνήμη στα 2MB αλλά την μνήμη την ανέβασε στο 1GB. Φαντάζομαι τα 10άρια με νύχια και με δόντια θα παίζουν στα 512 των φθηνών lumia. Ευτυχώς που δεν πήρα το 520, όταν επέλεγα συσκευή... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Φοβάμαι πως θα τα πάρουμε κουτσουρεμένα ώστε να μην πέσει η απόδοση του λειτουργικού. Βέβαια ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο οπότε περιμένουμε το event της MS στις 21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 το θέμα είναι να δούμε και τι θα γίνει και με τις άλλες windows phone συσκευές γιατί δεν είναι μόνο αυτές της nokia/microsoft. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Αυτό υποθέτω είναι στο χέρι του κατασκευαστή το αν θέλει να υποστηρίξει τις συσκευές του. Edited January 14, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts