Jump to content

Rey_619

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Rey_619

  1. 1020 και δεν γίνεται official upgrade σε Windows 10? Μήπως εννοεί την καλύτερη/ομορφότερη συσκευή που έχω και εγώ Lumia 920? Την οποία την έχω πάει σε Windows 10, δεν έχει πάθει brick αλλά σίγουρα δε "γλιστράει" όπως στα 8... @Mivas πάρτο απόφαση, μόνο σαν τηλέφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον. Αν το πας στο 10 ίσως έχεις κανά χρόνο ακόμα να το απολαύσεις σαν smart συσκευή.
  2. Φίλε καλά το είπες νεκρό. Δυστυχώς στα Windows 8.1 ούτε το skype δεν πρέπει να σου δουλεύει! Σταματήσανε να το υποστηρίζουνε. Για κάμερα και εγώ το CameraPro θα σου έλεγα. Μόνο με αυτό είχα παίξει και θυμάμαι που άναβε θερμοκρασία το κινητό όποτε το χρησιμοποιούσα. Το hub integration που σου έφερνε fb/tweets πλέον κόπηκε. Είναι μονόδρομος το update σε windows 10 αν θες να το λες λειτουργικό το κινητό...
  3. Rey_619

    OnePlus X

    Λοιπόν έχω μείνει ολίγον κάγκελο. Έλαβα στο mail μου από την UPS μία ετικέτα για να εκτυπώσω για το πακέτο μου. Τους πήρα τηλέφωνο καθώς δεν γράφει τίποτα για κόστος και ο άνθρωπος με ενημέρωσε πως δεν χρειάζεται να πληρώσω κάτι. Οι ετικέτες είναι προπληρωμένες από την Oneplus! Η ετικέτα είναι μόνο για την αποστολή αλλά φαντάζομαι πως και η επιστροφή θα είναι προ-πληρωμένη. Μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό. Δηλαδή αν δεν έχω να υπολογίσω και shipping costs τότε φαίνεται να αξίζει η αλλαγή της μπαταρίας. Να και το mail που πήρα από το service center
  4. Rey_619

    OnePlus X

    Παραθέτω την full απάντηση που πήρα από το service: Το συνεργείο που μου είπανε να αποστείλω το κινητό είναι στην πολωνία Αυτό με το prepaid shipping label δεν το έχω πιάσει ακόμα. Υποψιάζομαι θα μου έρθει ακόμα ένα mail με πειρσσότερες εξηγήσεις. Πάντως το κόστος δεν φαίνεται απαγορευτικό. Αν βγει 50 ευρώ με τα shipping costs ίσως έχει νόημα να το στείλω.
  5. Rey_619

    OnePlus X

    Από το site φαίνεται πως η μπαταρία στοιχίζει στα περί 13,50 ευρώ. https://www.oneplus.com/gr/support/pricing#/detail/3 Έστειλα service request να πάρω quote. Μόλις μου απαντήσουν θα ενημερώσω.
  6. Rey_619

    OnePlus X

    Καλησπέρα, Γνωρίζεις κανείς χρόνους και κόστη για αλλαγή μπαταρίας; Πάει το κινητό στη Κίνα, ή σε κάποιο service στην Αγγλία; Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να το κάνω μόνος μου; :worry: Ευχαριστώ
  7. Και τόσα χρόνια που δουλεύει άψογα είναι achievement! Τα περισσότερα android τα αλλάζεις σε 2 χρόνια.. Εσύ με 920 και windows 8 ή windows 10? Εγώ έφυγα από την πλατφόρμα αλλά έχω δώσει στο πατέρα μου το κινητό αλλά μου παραπονιέται ότι το skype πλέον η MS το έκοψε στα win 8. Τώρα ακολουθεί και το whatsapp. Πλέον windows phone με 8αρια πάνω του είναι καταδικασμένο για απόσυρση..
  8. Πόσο καιρό το έχεις περασμένο στο κινητό? Από μπαταρία πως πας (ειδικά αν το έχεις κανά 2χρονο...)?
  9. Επειδή μου ήρθε και εμένα ο λογαριασμός και τον είδα φουσκωμένο, έψαξα στην σύμβαση και αναφέρει πως χρεωνόμαστε πάντα με τον ισχύοντα τρέχοντα τιμοκατάλογο. (στη σύμβαση σταθερής το βλέπω στην ενότητα 6 ΧΡΕΩΣΕΙΣ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ, παράγραφος 6.4) Αν δεν συμφωνείτε με τις τιμές πρέπει να κάνεις καταγγελία μέσα σε ένα μήνα από την ανακοίνωση της αλλαγής. Η εν λόγω ανακοίνωση: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=473 Φυσικά το θεωρώ φουλ καραγκιοζιλίκι και σκοπεύω να φύγω από την εταιρεία με την λήξη συμβολαίου. Ας ξαναγυρίσουν στην εποχή που παρακαλούσαν για νέους πελάτες.
  10. Rey_619

    OnePlus X

    Θεωρώ πως όχι δεν τα αξίζει. https://www.skroutz.gr/s/11425408/Xiaomi-Redmi-4x-32GB.html
  11. Rey_619

    OnePlus X

    Παρομοίως. Δύο φορτίσματα κάνω μέσα στην ημέρα
  12. Rey_619

    OnePlus X

    Βλέπω στο forum βγήκε η 3.1.4 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-1-4-marshmallow-ota-for-oneplus-x.473151/ Δεν έχω περάσει την 3.1.3. Περίμενα να βγάλει τις παιδικές της ασθένειες. Ίσως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.
  13. Rey_619

    OnePlus X

    Τι έγινε το έβαλα καμία γενναία ψυχή? Δεν έχω δει στο forum να λένε σημαντικά προβλήματα. Επίσης έχει να προτείνει κάνεις κανά handfree που να έχει και function pause /play /next /previous για την μουσική?
  14. Και στις χειροκίνητες δοκίμασες να βάλεις αυτά που λέω στο πρώτο ποστ?
  15. Τι ρυθμίσεις έβαλες στο Lenovo? Ακολουθησες τον wizard του κινητού ή έκανες manual setup? Δώσε μερικά στοιχεία μπας και βοηθήσουμε.
  16. Rey_619

    OnePlus X

    Ναι τώρα έβαλα την αναβάθμιση και κατάλαβα τι εννοείς. Πριν την αναβάθμιση δεν υπήρχε τέτοια επιλογή. Ερώτηση. Η HD τι κάνει; Βγάζει καλύτερα με HD. Δεν μου φάνηκε σημαντική η διαφορά; Μήπως επειδή αφαίρεσαν και ρύθμιση για το resolution της κάμερας, η HD βγάζει σε μεγαλύτερο resolution?
  17. Rey_619

    OnePlus X

    Τι εννοείς; Σε όποια επιλογή και να το βάλω το φλας δεν ανάβει. Είναι κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιήσω τις HDR, Clear, Beauty που δεν έχω δει?
  18. Rey_619

    OnePlus X

    Καλησπέρα σε όλους, Αν και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κάμερα του... Οι φωτογραφίες χάλια, θολές και αν δεν έχεις σούπερ σταθερό χέρι, φουλ κουνημένες. Επίσης δε μπορώ να χρησιμοποιήσω φλας!!! ΓΙΑΤΙΙΙΙ?? Σε οποιαδήποτε ρύθμιση κάμερας το φλας όσο και να το πατάω δεν ενεργοποιείται! Μόνο σε ρύθμιση video με αφήνει να το ανάψω. Παρατήρησα πως αν κρατήσεις πατημένο στο σημείο που θες να κάνεις focus, το κάνει lock και τουλάχιστον βελτιώθηκε λίγο το θέμα με το κουνημένες photos. Ωστόσο σε ότι ρύθμιση και να έχω βάλει την κάμερα δε μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα. Φίλος που είδε photos του κινητού χωρίς να γνωρίζει τίποτα, με ρώτησε αν βάζω φίλτρο γιατί οι επιδερμίδες και τα χρώματα φαίνονταν πειραγμένα. Συνήθως βγάζω photo με το Clear image, δε ξέρω τι ακριβώς ρυθμίσεις κάνει. Έβγαλα photo και στις 4 ρυθμίσεις. Η clear μου φαίνεται η χειρότερη. HDR, Beauty και Custom δε μου κάνουν κάποια φοβερή διαφορά στο μάτι. Ίσως η HDR να είναι λίγο καλύτερη. http://postimg.org/gallery/18nah1y4y/ Έχει να προτείνει κάποιος που έχει πειραματιστεί, ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για decent photos? Επίσης υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή για κάμερα? Διάβασα ότι στο τελευταίο update αναβαθμίσαν το ui της εφαρμογής και απόκρυψαν τις ρυθμίσεις για την ανάλυση των φωτογραφιών. Ωστόσο δε θέλω να βάλω το update μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη και ο σαματάς. Πάλι στο φορουμ διαβάζω για περίεργα bugs και το κινητό δουλεύει απροβλημάτισμα προς το παρόν. That was removed from the OP2 a long time ago...now it's the X's turn. Cant think of a valid reason why they had to remove the resolution selection option from the camera app. Pretty dumb thing to do IMO.:expressionless: Παρακαλώ βοηθείστε. Φεύγουμε για διακοπές, κρίμα να μην κρατήσουμε μερικές καλές καλοκαιρινές photos... :(
  19. Εμπρός λοιπόν καλό μου καλοκαιρινό δώρο! :happy:
  20. Αν τα windows 10 πετούσαν, τότε δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή με Android κινητό. Όποιος δεν έχει πάρει τα win 10 με officially τρόπο, προτείνω να μην τα βάλει. Εγώ προσωπικά απο win 10 δε θα γυρναγα σε win 8 λόγω κάποιων αναβαθμισμένων εφαρμογων, αλλά με τόσα προβλήματα αχρηστεψε το 920 μου.
  21. Δε θα έκανα root. Τώρα απέκτησα android κινητό για πρώτη φορά. Ίσως σκεφτώ να κάνω root στο Nexus 7 tablet του πατέρα μου που θέλει να το πετάξει στο τοίχο γιατί σέρνεται μετά από ένα update. Αν καταφέρω να το κάνω λειτουργικό έχει καλώς. Αλλά αυτό είναι side project σε μία συσκευή που πλέον δεν χρησιμοποιείται εξαιτίας του ίδιου του android. Στην προσωπική, κύρια συσκευή μου δεν θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιες διαδικασίες. Αν το κινητό χρειάζεται root για να το φέρω στα μέτρα μου, προφανώς αυτό το κινητό δεν είναι για μένα.
  22. Ναι αλλά αυτό που σου έγραψα είναι να χρησιμοποιείς το authenticator app της Microsoft για να παράγεις τους gmail κωδικούς σου. Άνοιξε στο pc σου τις ρυθμίσεις λογαριασμού του google account σου και πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Εκεί έχει επιλογή να ρυθμίσεις αν θες να παίρνεις sms ή να χρησιμοποιήσεις authenticator app. Αν επιλέξεις authenticator app θα σε ρωτήσει αν έχεις android ή iphone (προφανώς και δεν έχουν βγάλει για windows phone την εφαρμογή). Αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επέλεξε ότι έχεις android κινητό. Θα σου βγάλει ένα QR και χρησιμοποιήσε το authenticator app της Microsoft για να το scanάρεις. Δουλεύει κανονικά το έχω κάνει. Προσπάθησα να στο στείλω και private message αλλά μάλλον τα έχεις ανενεργά. Ελπίζω να το δεις.
  23. Καλησπέρα, Πριν μερικές βδομάδες έκανα την αλλαγή από Windows σε Android. Έχω σχεδόν τα πάντα στο οικοσύστημα Windows και δεν ήθελα να μεταφέρω κάτι στη Google. Επομένως ξεκίνησα την οδύσσεια του να σετάρω τους λογαριασμούς μου. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να βάλω το microsoft account σαν exchange account, μου τον αναγνώριζε σαν imap. Τελικά το πρόβλημα ήταν (μάλλον) ότι το mail μου είναι @live.com και όχι @outlook.com Τα παρακάτω τα γράφω μπας και κάποια ψυχή με το ίδιο πρόβλημα γλυτώσει μερικές ώρες από την ζωή του και μερικές τρίχες από την κεφαλή του. Για Microsoft Accounts (@outlook.com, @hotmail.com, @msn.com, or @live.com, and includes international domains, such as @outlook.co.uk, or any custom domains hosted on Outlook.com.) Στο Android η Microsoft έχει την εφαρμογή outlook που είναι καταπληκτική και μπορείς να βάλεις πολλαπλούς λογαριασμούς και να σου κάνει sync τις επαφές σου στο τηλέφωνο. Ωστόσο, οι επαφές είναι one way sync! Κοινώς ότι αλλάζετε στο web θα έρχεται στο κινητό σας, αλλά αλλαγές στις επαφές από το κινητό δεν μπορείτε να κάνετε. Επομένως μην μπείτε καν στην διαδικασία να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Απλά αγνοείστε την. Εμένα με παραπλάνησε γιατί μου πρόσθεσε και outlook account επιλογή στο settings > accounts και έψαχνα γιατί δεν δουλεύει το άτιμο. Από τις ρυθμίσεις πηγαίνετε στα Accounts > Add Account > Exchange Αν το account σας είναι @outlook.com μάλλον δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απλά ακολουθείστε τον wizard. Αν το ο λογαριασμός σας είναι οτιδήποτε άλλο (@hotmail.com, @msn.com, or @live.com) βάλτε το mail σας και πατήστε manual setup. Επιλέξτε Exchange για τύπο λογαριασμού. Θα σας ζητηθεί ο κωδικός. Αν έχετε σετάρει 2 way authentication στο λογαριασμό σας θα χρειαστείτε να φτιάξετε ένα app password από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του microsoft account σας! Δε θα μπορέσετε να κάνετε login με τον κλασσικό κωδικό. Αν δεν έχετε 2-way δεν έχετε κανένα θέμα. Προχωρήστε στον wizard μέχρι να φτάσετε στις ρυθμίσεις. Εκεί για server name βάλτε s.outlook.com. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι θεωρητικά οκ. Απολαύστε το syncing επαφών, email μέσω του gmail app και calendar μέσω του google calendar app. Όμορφα και συγκεντρωμένα. Για Office 365 for business Accounts Ακριβώς η ίδια διαδικασία με παραπάνω με την διαφορά ότι στο βήμα 5 για server name δοκιμάστε outlook.office365.com Τις πληροφορίες για τα παραπάνω κατάφερα και τις βρήκα από το support του office Add an outlook.com account using the built-in Android mail app. Hopefully εσείς θα κάνετε πρώτα αναζήτηση στο myphone και θα γλυτώσετε την ταλαιπωρία.
  24. Ακούγεται περίεργο. Δεν σου έχω λύση, αλλά υπάρχει workaround. Θα κατεβάσεις το Authenticator app της Microsoft και θα το σετάρεις μέσα από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του google account σου (επέλεξε ότι έχεις android κινητό δεν έχει σημασία. Μόλις σου βγάλει το QR code για το κλειδί, παίζει μια χαρά). Με το authenticator app δεν χρειάζεται να λαμβάνεις sms, σου παράγει κωδικούς όποτε θες.
×
×
  • Create New...