Jump to content

stefanakos8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    246
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stefanakos8

  1. stefanakos8

    iPhone 11

    Συγγνώμη δικό μου λάθος, αναφέρθηκα σε τιμή Ολλανδίας. Ακριβώς όπως το είπες φίλε μου, κατα τη δική σου χρήση και κρίση. Κατά τη δική μου κρίση και βασιζομενος στη χρήση που κάνω με το X είναι υπεραρκετο ;) Σίγουρα δεν μπορώ να καταταξω όλους τους συμφορουμιτες στη δική μου ούτε στη δική σου, γι αυτό ο καθένας μπορεί μόνος του να αποφασίσει ποιο είναι το πιο συμφέρον γι αυτόν. Το κύριο σημείο που ήθελα να θίξω είναι ότι το απλό 11 στέκεται αξιοπρεπως δίπλα στα 2 "αδέρφια".
  2. stefanakos8

    iPhone 11

    Καλησπέρα στην παρέα από εμένα. Σήμερα είχα την πρώτη επαφή και με τα τρία νέα μοντέλα της Apple. Κυρίως για να δω από κοντά το 11 pro και να αποφασίσω εάν αξίζει μια μετάβαση από το X που είμαι τώρα. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι μου άρεσαν εμφανισιακά περισσότερο από X(s) αλλά επίσης μου έκανε εντύπωση το αυξημένο βάρος ειδικά του προ σε σχέση με το X. Από το λίγο που τα χειριστηκα δεν μπορώ να πω ότι με έπεισαν για μια τέτοια αλλαγή, μιας και σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχει κάτι αισθητο, οπότε προς το παρόν μένω στο Χ. Για όσους έχουν πάρει την απόφαση της αναβάθμισης, εάν δεν έχουν θέμα με το μην πάρουν τη ναυαρχίδα προ μαξ, θα έλεγα ότι αξίζει το απλό 11αρι και από οικονομικής αποψης αλλά και λόγω features. Πέρα από την οθόνη, που στα μάτια μου πραγματικα δεν κάνει μεγάλη διαφορά, και τα μεγαλύτερα μπεζελς μπροστά νομίζω ότι τα κινητά παίζουν στα ίδια. Το γεγονός ότι το 11 έχει την wide angle camera αντί για την telephoto όντως του δίνει το κάτι καινούργιο σε αυτό τον τομέα. Όσο αφορά το ζουμ, με 2x που δοκίμασα δεν φάνηκε κάποιο distortion στην φωτογραφία και συγκρίνοντας την με το αποτέλεσμα από την κάμερα του iPhone X σε 2x δεν υπάρχει αισθητή διαφορά. Φυσικά δεν ξέρω πως θα φαίνεται σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Για εμένα η σοφοτερη επιλογή φαντάζει το απλό στα 64gb με 810€, εκτός όπως είπα εαν κάποιος θέλει όλα τα καινούργια καλούδια.
  3. Η ενταση στο ξυπνητηρι θα ειναι η ιδια με την ενταση του ηχου κλησης και οχι της μουσικης. Εννοειται το αθορυβο δεν πιανει.
  4. stefanakos8

    iPhone X

    Έτσι ακριβώς. Τώρα πλέον που έστρωσε και το δικό μου και βγάζει άνετα 6,5 ώρες screen time, δε με νοιάζει καθόλου, γιατί ξέρω οτι θα αντέξει όσο το χρειαστώ.
  5. Πρροσωπικα εμενα παντως με βολευει γιατι μπαινω κατευθειαν για να ενεργοποιησω την οικονομια μπαταριας ;)
  6. Τάσο δεν ρίχνει την απόδοση/ επίδοση κάτω από 80%. Θα τη ρίξει μόνο εάν το κινητό αρχίζει να αντιμετωπίζει αναπάντεχα shut down. Το δικό μου 6s με 79% health, συνεχίζει κανονικά και απροβληματιστα όπως και πριν πέσει κάτω από 80%. Για κινητό από το Δεκέμβριο του 2015 πραγματικά κανένα παράπονο.
  7. stefanakos8

    iPhone X

    Παίζει να ισχύει αυτό Τάσο. Με το που απενεργοποιησα το "χρόνο επί οθόνης" άλλαξε όλη η συμπεριφορά του. Πλέον βλέπω κατανάλωση μόνο μέσα από: ρυθμίσεις -> μπαταρία
  8. stefanakos8

    iPhone X

    Έχω περίπου 5 μέρες που το έστησα απλά επειδή έβλεπα να συνεχίζει να χάνει μπαταρία, ρώτησα για να μάθω κατά πόσο ήταν φυσιολογικό. Θεωρώ πως πλέον είναι εντάξει. Τώρα πχ είμαι 44% με 4 ώρες ενεργή οθόνη που για εμένα είναι κομπλέ ;) Το μόνο που μένει πλέον είναι να φτιάξω και το 6s για backup
  9. stefanakos8

    iPhone X

    Νομίζω πως σιγά σιγά αρχίζει να στρώνει. Με φόρτιση από χθες το βράδυ, είμαι αυτή τη στιγμή με 52% και 3:23 ενεργή οθόνη. Πιστεύω πως πλέον αρχίζει να πηγαίνει καλά
  10. stefanakos8

    iPhone X

    Μεταχειρισμενο το πήρα παιδιά γι αυτό είναι στο 90%. Επίσης δεν έχω βάλει φωτογραφίες να συγχρονίζονται στο iCloud, τις πέρασα χειροκίνητα από το παλιό με airdrop. Θα περιμένω 2-3 μερουλες να δω πως θα πάει, αλλά ελπίζω να στρώσει. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι όχι Αφού το είχα σε λειτουργία πτήσης ;)
  11. stefanakos8

    iPhone X

    Καλησπερα παιδια. Εκανα και εγω τη μεταβαση απο 6s σε Χ, αλλα δεν μπορω να δηλωσω ενθουσιασμενος απο τη μπαταρια. Λογικα κατι πρεπει να παιζει με το σεταρισμα του κινητου, γιατι δεν εξηγειται τη νυχτα που το εβαλα σε airplane mode να επεσε απο 22% στο 4%. Επισης, μου φαινεται περιεργο με την ιδια χρηση με το 6s να εχουν περιπου την ιδια αυτονομια, ισως και λιγο χειροτερη το Χ. Υ.Γ.: Υγεια μπαταριας το 6s στο 79%, ενω το Χ 90%.
  12. Εμένα επειδή το email της δουλειάς βασίζεται στην πλατφόρμα της Microsoft, κατέβασα την εφαρμογή του Outlook και έχω κανονικά ειδοποίηση για όλα τα email με το που έρχονται.
  13. Thanks protsimer για την διόρθωση δεν το ήξερα Τώρα σχετικά με τις οθόνες επειδή τα είδα από κοντά τα κινητά πριν καταλήξω δεν μπορώ να πω πως με επηρέασε στην επιλογή. Θεωρώ πως και τα δύο ήταν άριστη επιλογή. Το κυριότερο θέμα για εμένα ήταν ο όγκος που όσο παράλογο μπορεί να φαίνεται σε κάποιους εμένα μου έκανε αίσθηση όταν χρησιμοποίησα και τα δύο κινητά. Το x ήταν οριακά όσο χρειάζεται για να το λειτουργώ με το ένα χέρι, ενώ στον xr ξεφευγε. Δυστυχώς δεν παίζουν λεφτά για το xs που θα ήταν το ιδανικό
  14. Εγώ πάντως παιδιά που ήμουν ανάμεσα σε X και XR πήγα στο X κυρίως λόγω μεγέθους (παρόμοιο με το 6s), κάμερας και 3d touch που με βόλευε πολύ στο 6s. Το XR μου φαίνεται λίγο χοντροκομμενο, παρόλα αυτά ζηλεύω τον επεξεργαστή και την αυτονομία του. Επίσης, αν και έχει καλύτερη κυρία κάμερα, προτίμησα και τη λύση του τηλεφακου. Σχετικά με την selfie κάμερα και το face ID δε νομίζω να πλεονεκτει το xr από τη στιγμή που δεν έχει TOF 3d camera, σύμφωνα με το gsmarena. Όπως και να έχει η αγορά είναι πλήρως υποκειμενικη και ανάλογα πάντα με τα θέλω και τις ανάγκες του καθενός.
  15. Τελικά το μικρόβιο της αλλαγής με κέρδισε και πέρα από ένα κλειδωμένο 6s που πήρα για ανταλλακτικά, έκλεισα και ένα iPhone X παρόλο που έλεγα να περιμένω μέχρι Οκτώβρη. Ελπίζω να μην το μετανιωσω στη συνέχεια
  16. Ακριβώς. Οθόνη και ίσως μπαταρία εάν είναι καλύτερη από την δική μου. Περιμένω απάντηση ώστε να δω ότι δεν έχει άλλο θέμα πέρα από iCloud lock.
  17. Καλημέρα φίλε μου. Σε τι τιμή τη βρήκατε; Έχω δει και εγώ ένα 6s iCloud locked και το σκέφτομαι για ανταλλακτικά αλλά ακόμα περιμένω απάντηση. Σκέτη οθόνη δεν έχω βρει κάτι αυθεντικό
  18. Αυτό έκανα Τάσο, αλλά το σκέφτομαι εάν θα το προχωρήσω. Το έψαχνα να πάω σε X ή XR, αλλά θα ήθελα να μου μείνει και αυτό σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Ξέρουμε εάν το fingerprint θα συνεχίσει να λειτουργεί εάν του αλλάξω μόνο οθόνη;
  19. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζουμε μήπως πόσο πάει η αλλαγή οθόνης για το 6s. Δυστυχώς σήμερα μετά από "μακροβουτι" έγινε θρυψαλα και ψάχνομαι για επισκευή. Γνωρίζει κάποιος καμία από ίντερνετ που να υποστηρίζει και force touch? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  20. Παιδιά τι εννοείτε 2 χρόνια support στο 6s και το se? Το 6s μέχρι τα μέσα καλοκαιριού που θα πάρει την τελευταία ενημέρωση του 12 θα έχει σχεδόν 4 χρόνια υποστήριξη. Από την άλλη και εγώ πιστεύω ότι και τα δύο θα την πάρουν την 13, αλλά θα δούμε.
  21. Αμα θες κοιταξε και ired.gr. Απ' οτι βλεπω η επισκευη κεραιας gps κοστιζει 61€ με ΦΠΑ.
  22. Το θεμα λυθηκε με τη λυση του ebay, αν και πηγε αρκετα € γιατι ηταν κλειδωμενο σε Τ-Mobile USA.
  23. Καλησπέρα παιδιά. "Έπεσε" στα χέρια του πατέρα μου ένα se από συγγενή μας στο εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι όταν του βάλαμε κάρτα σιμ από ελληνικό δίκτυο ανακαλύψαμε ότι είναι simlocked χωρίς να ξέρουμε σε ποιο δίκτυο. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία που χρειάζεται για ξεκλείδωμα; Γίνεται κάτι γενικά ή είναι "άχρηστο";
  24. Εγω παντως εφαρμογες που εχουν μαζεψει τοσα δεδομενα στη μνημη τις διαγραφω και τις ξανακατεβαζω
  25. Καποια βλακεια εχουν κανει εκει μαλλον. Κανε πρωτα μια επανεκκινηση με τα πληκτρα να δεις εάν στρωσει, και εάν δεν, τοτε αφερεσε widget. Εγω αφησα μονο τρια (καιρο, ημερολογιο και το whatsup της κοσμοτε)
×
×
  • Create New...