KostasLK Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Στις ρυθμίσεις Πληκτρολογίου, στις Γλώσσες Εισαγωγής, έχεις προσθέσει τα Ελληνικά ? Ναι κανονικά, αλλά τίποτα...:( Edit: Παιδιά μόλις το βρήκα έπρεπε να το κρατήσω παρατεταμένα πατημένο.Χίλια συγγνώμη για την αναστάτωση!Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια,όλους....=D Edited April 12, 2013 by KostasLK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Εγώ πήρα 2, για τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Δεν μπορώ να βρω από που γίνεται το ξεκλείδωμα με μοτίβο. Στο δικό μου SII γίνεται από Ασφάλεια-Κλείδωμα οθόνης-Μοτίβο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ναι κανονικά, αλλά τίποτα...:( Edit: Παιδιά μόλις το βρήκα έπρεπε να το κρατήσω παρατεταμένα πατημένο.Χίλια συγγνώμη για την αναστάτωση!Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια,όλους....=D Μπορείς να το κάνεις και "slide" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) με το δάχτυλο. Δηλαδή, όπως αλλάζεις τις φωτογραφίες στην Gallery για να δεις τις επόμενες/προηγούμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasLK Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μπορείς να το κάνεις και "slide" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) με το δάχτυλο. Δηλαδή, όπως αλλάζεις τις φωτογραφίες στην Gallery για να δεις τις επόμενες/προηγούμενες. johnnyz ευχαριστώ πολύ! Εγώ απλά πάταγα το πλήκτρο γι αυτό δεν "έπιανε", είχα καιρό που απείχα από android, η τελευταία συσκευή ήταν με 2.1. Ωραίο κολπάκι πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Για το μοτίβο, πας ρυθμίσεις_ οθόνη κλειδώματος_ κλείδωμα οθόνης Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 johnnyz ευχαριστώ πολύ! Εγώ απλά πάταγα το πλήκτρο γι αυτό δεν "έπιανε", είχα καιρό που απείχα από android, η τελευταία συσκευή ήταν με 2.1. Ωραίο κολπάκι πάντως! Δεν κάνει τίποτα. :) Αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Μολις εκανα update στο play store. Πολυ smooth και θυμιζει αρκετα παλιες εποχες... Edited April 12, 2013 by energon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μολις εκανα update στο play store. Πολυ smooth και θυμιζει αρκετα παλιες εποχες... Πως έκανες update? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Παίδες μήπως τυχόν έχει κανείς υπόψη του καμιά θηκούλα για το κινητό σαν αυτή που βρήκα για το S3; http://www.amazon.co.uk/GreatShield-iSlide-Slim-Fit-PolyCarbonate-Samsung/dp/B008UE92VG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365856189&sr=1-1&keywords=slide+case+s3+mini Edited April 13, 2013 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το S3 mini πριν 2 βδομάδες. Το ρούταρα, όλα κομπλέ. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Ενώ έχω δοκιμάσει πάρα πολλά παιχνίδια και όλα τρέχανε τέλεια, όποτε πάω να τρέξω το FIFA 12 ή το Striker Soccer Euro 2012 αφού η εγκατάστασή τους ολοκληρώνεται κανονιικά, απλά και τα δύο αρνούνται πεισματικά να τρέξουν. Δεν ξεκινάνε καν. Στο Google play λέει ότι είναι και τα δύο συμβατά με τη συσκευή. Κάνω κάτι λάθος; Καμιά ιδέα παιδιά; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroukas Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του κινητου και θέλω να το κάνω root σε 4.1.2. Ποια έκδοση πρεπει να κατεβάσω εργοστασιακη και ποια root??? Παρακαλω να μου παραθεσετε τα link γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. :) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καμιά ιδέα παιδιά; Δοκίμασε αλλα παιχνίδια αν στα τρεχει..τοτε θα φταιει το fifa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δοκίμασε αλλα παιχνίδια αν στα τρεχει..τοτε θα φταιει το fifa Προφανώς και τα τρέχει. Μόνο το fifa και το άλλο δεν τρέχουν... Απλά ρωτάω αν κανείς τα έχει καταφέρει. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Προφανώς και τα τρέχει. Μόνο το fifa και το άλλο δεν τρέχουν... Απλά ρωτάω αν κανείς τα έχει καταφέρει. Σου εστειλα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία ώστε να σε ειδοποιεί για τυχόν κλήσεις και μηνύματα που δεν έχεις δει με κάποιο vibration ή ήχο? Ή αυτό γίνεται μόνο με κάποια εξωτερική εφαρμογή? Μπορώ πχ να το κάνω με τον tasker αλλά αν υπάρχει ενσωματωμένη η δυνατότητα να μην παιδεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία ώστε να σε ειδοποιεί για τυχόν κλήσεις και μηνύματα που δεν έχεις δει με κάποιο vibration ή ήχο? Ή αυτό γίνεται μόνο με κάποια εξωτερική εφαρμογή? Μπορώ πχ να το κάνω με τον tasker αλλά αν υπάρχει ενσωματωμένη η δυνατότητα να μην παιδεύομαι. Το κινητό έχει από μόνο του ενσωματωμένη λειτουργία ειδοποίησης. Αν χάσεις μία κλήση ή ένα μήνυμα, δονείται όταν το σηκώσεις και καταλαβαίνεις ότι έχασες κλήση/μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 παιδια ειναι γρηγορο σαν τηλεφωνο? κολλαει αν του γεμισεις καρτα μνημης π.χ 8αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παιδια ειναι γρηγορο σαν τηλεφωνο? κολλαει αν του γεμισεις καρτα μνημης π.χ 8αρα? Απίστευτα γρήγορα φίλε μου. Και με κάρτα γεμάτη κανένα πρόβλημα. Θα το ευχαριστηθείς. Έχει η γυναίκα μου και η κόρη μου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά, μη γελάσετε, αλλά δε μπορώ να βγάλω την κάρτα μνήμης και φοβάμαι μη σπάσω την υποδοχή. Πείτε μου, υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Την πιέζεις κατά μέσα και βγαίνει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ακριβώς έτσι ! Το 2ο partition είναι αυτό των εφαρμογών ! "You should have two partitions on SD card and both should be primary. The first FAT partition is your standard SD card storage. The second partition is used for application files and can be ext2, ext3, ext4 or FAT32." :-) To έκανα και ευχαριστώ! Ενώ διαμόρφωσα μία 32άρα σε 2 partitions (FAT32 και τα 2), primary και τα 2 (τα Windows δεν μπορούν να δουν 2 primary partitions στην ίδια κάρτα, εντούτοις στη συσκευή και μόνο μέσω του link2sd τα βλέπει κανονικά), δε μου μεταφέρει τις υπάρχουσες εφαρμογές στο 2ο partition που έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις του link2sd. Εσείς, πώς το πετύχατε; Εννοείται ότι είμαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 απο φωτογραφιες βγαζει καλες?φωτεινοτητα οθονης καλη?ποιοι του εχετε μεσα 16αρα καρτα μνημης? τα παει καλα η κολλαει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Παιδιά υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία ώστε να σε ειδοποιεί για τυχόν κλήσεις και μηνύματα που δεν έχεις δει με κάποιο vibration ή ήχο? Ή αυτό γίνεται μόνο με κάποια εξωτερική εφαρμογή? Μπορώ πχ να το κάνω με τον tasker αλλά αν υπάρχει ενσωματωμένη η δυνατότητα να μην παιδεύομαι. noled . το προτεινε καποιος απο το forum εδω. κορυφη. απο φωτογραφιες βγαζει καλες?φωτεινοτητα οθονης καλη?ποιοι του εχετε μεσα 16αρα καρτα μνημης? τα παει καλα η κολλαει? ευχαριστω. φωτογραφίες μέτριες , φωτισμός πολύ καλός , 16αρα απροβλημάτιστη και χωρίς κολλήματα Edited April 16, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 να κανω μια ερωτηση(που μπορει να ειναι και τελειως κουτη), αν ξερει καποιος την απαντα... υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις I8190XXAMA2 (που φοραει τωρα το κινητο) με την I8190XXAMB3 που βρισκω στους xda? :blink: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts