Jump to content

ggtaxo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    244
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ggtaxo

  • Ημ. Γέννησης 02/09/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ggtaxo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Έβαλα κάρτα και από λάθος αντί να αγοράσω το πακέτο CU Combo αγόρασα το CU Combo L. Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της αγοράς του πακέτου; Εννοείται ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα λεπτό ή MB.
  2. Καλησπέρα στα μέλη. Έχω το Mi 8 Lite και θέλω να βρω κάτι οικονομικό αλλά που να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες για τη γυναίκα μου, που τώρα τη βγάζει με ένα Redmi Note 3 Pro, το οποίο εκτός από λήψεις στο φως της μέρας δεν... Από συγκριτικά που είδα, το RN8 βγάζει κάπως καλύτερες φωτογραφίες από το Mi 8 Lite, αλλά, τουλάχιστον εγώ, δεν είδα καμία τρελή διαφορά. Αισθητή μεν, αλλά μικρή. Φυσικά τα συγκριτικά στο ίντερνετ δεν είναι και η απόλυτη αλήθεια, αλλά μια γενική εικόνα την παίρνεις. Υπάρχει κάποιος που να είχε και τα δύο, για να εκφέρει μια κάπως πιο εμπεριστατωμένη άποψη; Επίσης, διαβάζω ότι υπάρχουν θέματα με αποσυνδέσεις στο bt και κάποιοι αναφέρουν και στο wifi. Είναι όντως τόσο συχνό το πρόβλημα; Γιατί αν είναι να πάρω συσκευή θέλω κάτι που να ξέρω ότι θα παίξει σωστά από την αρχή (προφανώς και δε μιλάω για τυχόν βλάβες που μπορεί να βγουν και στις καλύτερες των συσκευών). Προσωπικά μου φαίνεται πολύ τίμια συσκευή (μικρότερο notch σε σχέση με το Mi 8 Lite, μάκρο κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία), αλλά αυτές οι αναφορές για θεματάκια με κάνουν διστακτικό. Επίσης δε μου αρέσει η φάση με τον google dialer, αλλά αυτό λύνεται με custom rom. Δεδομένου ότι το Mi 8 Lite το βρίσκει κανείς πια στα 100-110€, αξίζει τη διαφορά για να δω για το RN8; Συγνώμη αν ξέφυγα σε έκταση, αλλά έχω απορίες...
  3. Εγώ τον παρέλαβα προχθές από banggood. Τον δοκίμασα και φόρτιζε max στα 15W και κάτι ψιλά το Xiaomi Mi 8 Lite, 2.4A στα 6.5V. Πολύ κοντά στις ονομαστικές τιμές, δηλαδή. Το κακό είναι ότι τη δεύτερη μέρα, ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο σκασίματος (πυκνωτής), πτώση του ασφαλοδιακόπτη του δωματίου και ακολούθησε μυρωδιά καμένου... Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν φόρτιζα, αλλά ποιος περιμένει τώρα 20 μέρες (στην καλύτερη περίπτωση) για αντικατάσταση... Ξενέρωσα, μιας και τον πήρα έχοντας διαβάσει τα καλύτερα για την εταιρία και τον φορτιστή, αλλά πιστεύω ότι απλά έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Ίδωμεν...
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Αν και η συμβατότητα με το πρότυπο της Huawei μου είναι αδιάφορη, η ύπαρξη δεύτερης θύρας θεωρώ ότι είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Οπότε και θα παραγγείλω αυτόν. Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλημέρα. Ψάχνω για φορτιστή Quick Charge 3.0 και διαβάζοντας στο νήμα βλέπω ότι προτείνονται από πολλούς οι Blitzwolf. Οπότε και αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ έναν. Βλέπω στο banggood αυτά τα δύο μοντέλα: https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=category&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-Charger-EU-Adapter-for-iphone-8-8-Plus-iphone-X-Xiaomi-p-1047935.html?rmmds=category&ID=233&cur_warehouse=CN Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ο BW-S6 που έχει και δεύτερη έξοδο (2.4Α), υστερεί σε κάτι σε σχέση με τον BW-S5 που έχει μία μόνο (QC 3.0); Ρωτάω γιατί η διαφορά στην τιμή τους είναι μόλις 0,5€. Αν μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα δύο συσκευές και στην έξοδο QC να αποδίδει όσο και ο απλός, ποιος ο λόγος να μην προτιμήσει κάποιος τον BW-S6; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Ευχαριστώ. ΥΓ Τώρα είδα ότι μεταξύ 3.6V και 6.5V o ΒW-S5 δίνει 3Α ενώ ο BW-S6 δίνει 2.4Α. Στα υπόλοιπα modes δίνουν το ίδιο. Θα είναι όμως τόσο αισθητή αυτή η διαφορά;
  6. Καλό αυτό λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  7. Καλησπέρα. Έχω ένα νούμερο what's up και ένα cu. Μέχρι πριν 3 μήνες έβαζα κάρτα στο cu και αγόραζα το talk 2 vodafone 600. Με κάθε ανανέωση και εκ νέου αγορά του πακέτου, πριν αυτό λήξει, μεταφέρονταν τα λεπτά και τα MB που είχαν περισσέψει από το προηγούμενο και όλα καλά. Μάλιστα, επειδή έχω εκνευριστεί -απίστευτα όμως- με την cosmote, σκεφτόμουν να μετατρέψω τον αριθμό what's up που έχω σε cu και να τον κρατήσω ως μοναδικό πλέον (δεν έχει και πολύ νόημα να κρατάω 2 νούμερα cu). Όμως, όπως ανέφερα προηγουμένως έχω καιρό να βάλω κάρτα στο cu και σήμερα που μπήκα να τσεκάρω τα πακέτα, μήπως και βάλω κάρτα, βλέπω κάτω από τα CU Combo 600 και Talk 2 Vodafone 600 να γράφει ότι τα λεπτά που περισσεύουν δεν μεταφέρονται. Αν αυτό ισχύει πράγματι, είναι ένας λόγος να καταργήσω το cu και να μην ξανασχοληθώ. Ξέρει κανείς αν όντως είναι έτσι; Τουλάχιστον αν μεταφέρονταν τα MB θα έλεγα οκ, μιας και τα λεπτά δεν τα εξαντλώ ποτέ.
  8. Και εγώ, μη νομίζεις, κατά τύχη το βρήκα γιατί μου έσπασε τα νεύρα και έκατσα και πειραματίστηκα λιγάκι. :D
  9. Μια ερωτησούλα παιδιά. Χθες που είχα το τηλέφωνο στην τσέπη μου, κάτι πατήθηκε και τώρα όταν πατάω παρατεταμένα το μεσαίο πλήκτρο (home), ώστε να εμφανιστούν οι πρόσφατες εφαρμογές, δε μου βγάζει μόνο τα εικονίδια των εφαρμογών, αλλά και τις μικρογραφίες τους, όπως και σε άλλα τηλέφωνα android. Ξέρει κανείς πώς το απενεργοποιώ αυτό; Γιατί όσο και αν έψαξα στα μενού δεν κατάφερα να βρω κάτι. EDIT: Άκυρο τελικά, το βρήκα. Πατάς παρατεταμένα το home για να τα εμφανίσει και κάνεις zoom in/out ανάλογα αν θες να δείχνει μόνο εικονίδια ή και μικρογραφίες. Εγώ πάντως δεν ήξερα ότι το κάνει αυτό.
  10. Είσαι ωραίος! Εσύ ποια έβαλες και δούλεψε;
  11. Χεχε! Ακόμα δεν πρόλαβα να δημοσιεύσω και απάντησες! Ωραίος! :D Αυτό με το viber έχεις ιδέα γιατί το κάνει; Στο έκανε καθόλου εσένα;
  12. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι με την GTV 5.11.12 από miui.gr και γενικά το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Έχω όμως το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από viber, wemail και skype, αλλά κυρίως με το viber. Εννοείται ότι έχω ρυθμίσει τις εφαρμογές να βγάζουν ειδοποιήσεις στη μπάρα και αναδυόμενα παράθυρα, αλλά αυτό δουλεύει για το viber για λίγη ώρα αφού το ανοίξω και αν έχω κλειδώσει την οθόνη λίγα λεπτά πριν. Επίσης τις συγκεκριμένες εφαρμογές τις έχω "κλειδώσει" ώστε με τον καθαρισμό της RAM να μην κλείνουν, παρ όλα αυτά τίποτα. Αντίθετα ειδοποιήσεις από παιχνίδια και άλλες εφαρμογές εμφανίζονται κανονικότατα. Ξήλωσα το viber, το ξαναεγκατέστησα, αλλά πάλι τίποτα. Σπάει νεύρα η φάση. Από ότι είδα το ίδιο πρόβλημα αναφέρει και ένα άλλο παιδί σε προηγούμενα ποστ. Σκέφτομαι να ρίξω την 5.12.24 μπας και στρώσει η κατάσταση, αλλά θέλω πρώτα να ρωτήσω, αν όσοι την έχουν βάλει έχουν παρατηρήσει να έχει κάποιο θέμα και αν δουλεύει το root κανονικά. Συγγνώμη αν κούρασα, αλλά μου την έχει δώσει απίστευτα!!! Ευχαριστώ.
  13. Ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει. Μόλις δουν τα ζόρια, αναγκαστικά θα διορθώσουν τη στάση τους απέναντι στους πελάτες, αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν.
  14. Φίλε μου, πραγματικά θυμίζοντάς μου ότι έχουν νήμα στο myphone.gr μου έλυσες το πρόβλημα. Μέσα σε 24 ώρες από το κράξιμο πήρα tracking number και δώρο tempered glass. Φυσικά, από εμένα τρώνε άκυρο πανηγυρικό και δια παντός, ο,τι δώρο και να μου κάνουν τώρα, αλλά φαίνεται πως το ζήτημα βαίνει καλώς. Να είσαι καλά!
×
×
  • Create New...