Superuser Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Αν και δεν υπάρχουν ακόμα αρκετοί κάτοχοι της συσκευής δημιουργήθηκε το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Google Nexus 4 (by LG) ώστε να αποσυμφορηθεί όσο γίνεται το παρόν θέμα. Edited December 9, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το κακό είναι ότι σε στοκ καταστάσεις θα υπάρχει θέμα. Τώρα θα μου πεις ότι το τεράστιο ποσοστό αυτόν που παίρνουν την παραπάνω συσκευή δεν μένουν στοκ. Το ξέρω αλλά υπάρχουν και αυτοί. Οπως και να έχει είμαι φαν του n4. Κανονικά ούτε ένας δεν το αφήνει στοκ αυτό το τηλέφωνο, αλλά αυτή τη φορά με αυτή την τιμή πιστεύω θα γίνει πολύ πιο mainstream από τα προηγούμενα. Και όντως το hardware του θα κρατήσει άνετα ένα χρόνο. Και οι 1080p οθόνες που θα έρθουν νομίζω οτι οι διαφορές στο μάτι θα είναι ελάχιστες. Η μπαταρία σίγουρα σε κάποια μοντέλα θα είναι καλύτερη (όχι σε όλα) και στην ουσία η μεγάλη διαφορά θα είναι περισσότερο στην κάμερα. Μπορούν να περιγράψουν οι κάτοχοί του ως τώρα στις πρώτες 4-5 φορτίσεις (κύκλους) τι ακριβώς εχουν ακολουθήσει; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Γιατί τα κινητά με top specs τι θα φοράνε? Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα τοπ κινητά του 2013 θα φοράνε S4 pro, adreno 320 kai 2 GB μνήμη. Με εξαίρεση τα samsung που θα φοράνε τετραπύρηνο Α15. Τα specs του Ν4 θα αργήσουν πολύ να παλιώσουν... το τι θα φορανε το 2013 ειναι δυσκολο να μαντεψει κανεις. Ειναι σιγουρο οτι καθε 6-8 μηνες τα τοπ κινητα ξεπερνιουνται σε χαρακτηριστικα. Απολυτα φυσιολογικο αυτο ειναι αυτο. Αυτο δεν σημαινει οτι το Ν4 σε 6 μηνες δεν θα ειναι καλο, αλλα οτι θα υπαρχουν ακομη καλυτερες συσκευες. Δηλαδη αν καποιος θελει να παρει κινητο το ...Πασχα, δεν εχει κανενα λογο να ψαχνει απο τωρα. Ακομη και η apple που παραδοσιακα παρουσιαζε 1συσκευη/ετος, φαινεται οτι αλλαζει τακτικη. Εντυπωση παντως μου εχει κανει που η google δεν εχει εκμεταλλευτει την εξαγορα της motorola για να παρουσιασει κατι εξαιρετικο. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Στο πέρασμα του χρόνου δεν ξέρω αλλά φαίνεται άψογο σαν κατασκευή και το κυριότερο κολλά στο χέρι σου! Όμως φαίνεται εύθραυστο λόγω γυαλιού αλλά φυσικά δεν είναι. Μια διαφανής θήκη, για να φαίνεται η πολύ όμορφη πλάτη του στο φως, τη χρειάζονται οι απρόσεκτοι.... Μπαταρία. Πάιζουν ρόλο οι πρώτες φορτίσεις. Μετά δύσκολα τα πράγματα. Απλά να πω ότι στο note1 ( το 2 ήταν άλλο) όταν δινόταν καινούρια επίσημη αναβάθμιση και ήταν πολλές λόγω γερμανικού τηλεφώνου, έβριζα κάθε φορά! Μετά από ευλαβικούς τρείς κύκλους φόρτισης σε λειτουργία πτήσης και όχι κλειστό το τηλέφωνο, όλα άλλαζαν. Για εξηγησε αυτο με την φορτιση αν θες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δεν κάνει πλάκα, αδερφέ κουράγιο lololol Το καλύτερο που έχω δει είναι οθόνη γύρω στις 4,5 ώρες με αυτόματη φωτεινότητα.. 6 ώρες οθόνης δεν είδα εκτός αν το αφήσω στο blackle μέχρι να κλείσει η οθόνη :p Ο Χαρης έχει πάντα την φωτεινότητα τέρμα και σιγουρα επηρεάζει αλλά σίγουρα η μπαταρία είναι κακή. Η πρώτη μέρα που βλέπω ότι πάει να πιάσει 5 ώρες είναι σήμερα με rasbeanjelly και νέο trinity. Δεν ξέρω αν ευθύνεται κάποιος driver γιατί το λειτουργικό δεν προκαλεί drain και η συσκευή σε 8ωρο αδράνειας (gsm μόνο και σε αναμονή φυσικα) δεν έχασε ούτε 1%!! Παιδια αυτη ειναι η αυτονομία που λεει ο Ευθύμης. Η οθόνη δεν επιτρέπει καλύτερα πραγματα. Το ειχα γράψει απο την μερα που ανακοινώθηκε οτι θα βγάζει maximum 4.5 ωρες οθονη. Και παλι καλα γιατι απ οτι διαβάζω τα παει πολυ καλα σε sleep mode. Τα specs αντέχουν άνετα μια χρονια και στην δεύτερη η συσκευή λόγο καθαρού λειτουργικού θα ειναι άνετη σε σχέση με τις καινούργιες. Εκει που ειναι ηδη πισω ειναι η καμερα ασχετα αν ειναι 8mp. Η οθονη οσον αφορα την ανάλυση δεν εχει ανάγκη οπου και να πανε οι συσκευές του 2013. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια αυτη ειναι η αυτονομία που λεει ο Ευθύμης. Η οθόνη δεν επιτρέπει καλύτερα πραγματα. Το ειχα γράψει απο την μερα που ανακοινώθηκε οτι θα βγάζει maximum 4.5 ωρες οθονη. Και παλι καλα γιατι απ οτι διαβάζω τα παει πολυ καλα σε sleep mode. Τα specs αντέχουν άνετα μια χρονια και στην δεύτερη η συσκευή λόγο καθαρού λειτουργικού θα ειναι άνετη σε σχέση με τις καινούργιες. Εκει που ειναι ηδη πισω ειναι η καμερα ασχετα αν ειναι 8mp. Η οθονη οσον αφορα την ανάλυση δεν εχει ανάγκη οπου και να πανε οι συσκευές του 2013. Για την κάμερα και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα απο τα reviews αλλά στο xda στο thread με τις φωτο βλέπω μερικά πολύ ενθαρρυντικά δείγματα: http://dl.xda-developers.com/attachdl/8e0ffe0b088b818efce84d6076d7d6dc/50c51a7b/1/5/2/4/2/1/6/uploadfromtaptalk1354287590733.jpg http://dl.xda-developers.com/attachdl/589881536b659c350a34b4f454928a76/50c51a0d/1/5/5/0/2/0/0/uploadfromtaptalk1355086811597.jpg και γενικά όσοι το έχουν μοιάζουν ευχαριστημένοι σε αυτόν τον τομέα... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Φαίνεται πάντως να υπάρχει η δ9υναμική για να καταλήξουμε ακόμα και με δική μας υποενότητα. :happy: Αν θες απάντησε και στο παραπάνω ποστ μου που αφορά την μπαταρία σου :) Εχεις δίκιο με εχει ρωτήσει για την μπαταρία. WIFI ανοιχτό + 3g ανοιχτό με σήμα μέτριο... εντάξει της περισσότερες φορές πιάνει καλά , φωτεινότητα στο 100% . Κοίτα γενικα δεν ειμαι χρήστης που πολυ κοιτάζω την μπαταρία αν τύχει και κλείσει έκλεισε τόσο απλά τα βλέπω . Βέβαια εχθές επειδή εχω και έναν Ευθύμη να πριζωνει είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει και είδα αυτο που ποσταρα . Και για το story της υπόθεσης όταν έφτασε στο 5% και ακόμα δεν ειχε κλείσει ήμουν με 3 ώρες οθόνη, για εμένα είναι αδικαιολόγητο το drain δεν υπάρχει θέμα λόγο φωτεινότητας να χάνει 60% σε 9 ώρες. Η μπαταρία του γενικά πολύ καλού Nexus είναι για τα πανηγύρια, αν ήμουν επαγγελματίας και το τηλέφωνο ήταν εργαλείο που δεν ήθελα να με κρεμάσει μέσα στην μέρα δεν υπήρχε περίπτωση να ρίσκαρα να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εχεις δίκιο με εχει ρωτήσει για την μπαταρία. WIFI ανοιχτό + 3g ανοιχτό με σήμα μέτριο... εντάξει της περισσότερες φορές πιάνει καλά , φωτεινότητα στο 100% . Κοίτα γενικα δεν ειμαι χρήστης που πολυ κοιτάζω την μπαταρία αν τύχει και κλείσει έκλεισε τόσο απλά τα βλέπω . Βέβαια εχθές επειδή εχω και έναν Ευθύμη να πριζωνει είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει και είδα αυτο που ποσταρα . Και για το story της υπόθεσης όταν έφτασε στο 5% και ακόμα δεν ειχε κλείσει ήμουν με 3 ώρες οθόνη, για εμένα είναι αδικαιολόγητο το drain δεν υπάρχει θέμα λόγο φωτεινότητας να χάνει 60% σε 9 ώρες. Η μπαταρία του γενικά πολύ καλού Nexus είναι για τα πανηγύρια, αν ήμουν επαγγελματίας και το τηλέφωνο ήταν εργαλείο που δεν ήθελα να με κρεμάσει μέσα στην μέρα δεν υπήρχε περίπτωση να ρίσκαρα να το αγοράσω. Νομίζω ότι ο συνδυασμός φωτεινότητας και 3g ευθύνεται για το 3ωρο της οθόνης. Είναι πολύ φωτεινή η οθόνη για την μπαταρία. Επίσης ο μετρητής της μπαταρίας λειτουργεί εντελώς δυσανάλογα και με μη "αναλογικό" τρόπο. Δηλαδή μπορεί να μείνει κάποια λεπτά σε ένα ποσοστό και μετά να χάσει 2% στο επόμενο λεπτό και να φας ξενερα. Σίγουρα έχουν να διορθώσουν πράγματα γιατί και το one x λέμε ότι βγάζει περίπου 4,5 ώρες αλλά με σημαντικά μικρότερη μπαταρία. Επίσης η LG είχε διαφημίσει την νέα τεχνολογία μπαταρίας στο Optimus G οπότε περιμέναμε κάτι κοντά στο s3.. Να δούμε φυσικά τι θα δώσει η Google και τι θα κάνουν οι devs.. Έχουμε και νήμα "τροποποιήσεις" πλέον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Για την κάμερα και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα απο τα reviews αλλά στο xda στο thread με τις φωτο βλέπω μερικά πολύ ενθαρρυντικά δείγματα: http://dl.xda-developers.com/attachdl/8e0ffe0b088b818efce84d6076d7d6dc/50c51a7b/1/5/2/4/2/1/6/uploadfromtaptalk1354287590733.jpg http://dl.xda-developers.com/attachdl/589881536b659c350a34b4f454928a76/50c51a0d/1/5/5/0/2/0/0/uploadfromtaptalk1355086811597.jpg και γενικά όσοι το έχουν μοιάζουν ευχαριστημένοι σε αυτόν τον τομέα... Την κάμερα την αξιολογείς σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Δηλαδή πρέπει να έχεις φωτο απο 2-3 συσκευές την ίδια ώρα, από την ίδια γωνία και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Φυσικά δεν απασχολεί το θέμα όλους τους χρήστες. Οπότε είναι δευτερεύον. Εμένα με απασχολεί πάρα πολύ και το ψάχνω σε όλες τις συσκευές μου. Στην παρούσα φάση θεωρώ σαν καλύτερη κάμερα σε συνάρτηση με την ευκολία χρήσης, την κάμερα του iphone 5, επειδή σε οποιεσδήποτε συνθήκες μ ενα πάτημα θα έχεις καλές φώτο. Βάζω το Note2 δεύτερο και όχι το Lumia 920 γιατί έχει προς το παρών τουλάχιστον προβλημα ευκρίνειας και θορύβου στις ημερήσιες. Στο Note2 αν χρησιμοποιήσει κάποιος 2-3 επιλογές από το κεντρικό μενου (HDR-χαμηλός φωτισμός) έρχεται στα επίπεδα του iphone. To N4 στα τεστ που έχω δει, εχει πρόβλημα θορύβου που με χαμηλό φωτισμό επιδεινώνεται. Γενικά είναι αυτό που γράφουμε συνεχώς. Η συσκευή δεν κάνει για όλους. Πάει σφαίρα αλλά υστερεί η μάλλον δεν έχει δώσει βάση σε άλλους τομείς οπως αυτονομία, χωρητικότητα, OTG κλπ. Είναι αυτό που λέει ο ampelift. Από την άλλη δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να δίνει παρόμοια εμπειρία εστω και με 100Ε παραπάνω. Οπότε αυτοί που δεν καλύπτονται λογο των ελλείψεων θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό να βγει το S4 και να πέσει η τιμή του...... Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Από ότι έχω διαβάσει και δει μέχρι τώρα στο myphone και αλλού καθώς και από την προσωπική μου επαφή με την συσκευή θεωρώ ότι με το Ν4 η Google θέλει απλά να κάνει σχετικά προσιτή στον ευρύτερο μέσο (τουλάχιστον αλλά προφανώς όχι αποκλειστικά) χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία android. Αυτό σημαίνει πως ναι δεν θα ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν τέλεια κάμερα στο κινητό, USB OTG, > 32GB χωρητικότητα, την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί, LTE κλπ τα οποία φυσικά θα ήταν καλοδεχούμενα αλλά προφανώς θα ανέβαζαν την τιμή σε απαγορευτικά επίπεδα για τον περισσότερο κόσμο. Άρα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η συσκευή δεν είναι για όλους αλλά είναι υπερβολικά καλή στην τιμή του play store για τους περισσότερους. Οι χρήστες με ιδιαίτερες ανάγκες είναι αρκετά ψαγμένοι ούτως ή άλλως για να στραφούν αλλού αν θεωρήσουν ότι η συσκευή δεν τους καλύπτει σε κάποιον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μπορεί να μας πει κάποιος πόσο έχει από Play Store Αγγλίας το 16άρι, αλλά και το 8άρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 279£ το 16ρι και 239 το 8ρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Άρα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η συσκευή δεν είναι για όλους αλλά είναι υπερβολικά καλή στην τιμή του play store για τους περισσότερους. Οι χρήστες με ιδιαίτερες ανάγκες είναι αρκετά ψαγμένοι ούτως ή άλλως για να στραφούν αλλού αν θεωρήσουν ότι η συσκευή δεν τους καλύπτει σε κάποιον τομέα. γι αυτούς που θέλουν κινητό είναι ότι καλύτερο. για τους άλλους που θέλουν "καφετιέρες" δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 279£ το 16ρι και 239 το 8ρι. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το αμερικάνικο. Απ' την πρώτη μέρα τόσο είχαν; Γιατί ο αδερφός ενός φίλου πήρε 2 16άρια στα 300€ νομίζω, δηλαδή 239 λίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το αμερικάνικο. Απ' την πρώτη μέρα τόσο είχαν; Γιατί ο αδερφός ενός φίλου πήρε 2 16άρια στα 300€ νομίζω, δηλαδή 239 λίρες. Μπα ...παραμύθι σου πούλησε.δεν παίζει παγκοσμιος αυτό. Εκτός και εάν αυτός που τα πούλησε πιστεύει στο τέλος του κόσμου( τουλαχιστον μέχρι την αλλη Παρασκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μπορεί να τα πήρε απο την Αμερική.Άλλου παπά ευαγγέλιο όμως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 γι αυτούς που θέλουν κινητό είναι ότι καλύτερο. για τους άλλους που θέλουν "καφετιέρες" δεν... Είναι δηλαδή καλύτερο κινητό από το motorola razr?? Δεν υπάρχει περίπτωση.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 ναι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Είναι δηλαδή καλύτερο κινητό από το motorola razr?? Δεν υπάρχει περίπτωση.... Ναι είναι, όπως θα είναι και πάρα πολλά τηλέφωνα μετά από 6 μήνες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ναι είναι, όπως θα είναι και πάρα πολλά τηλέφωνα μετά από 6 μήνες. Γιατί είναι ρε Γιώργη? έχει καλύτερο σήμα ο Κορεάτης από τον Αμερικάνο? καλύτερο ακουστικό? καλύτερο ηχείο? , μέχρι και στην μπαταρία του ρίχνει το razr, με αυτά που διαβάζω. Μου αρέσει που από τη μια κοιτάνε τα specs (cpu, ram Κλπ) και από την άλλη, όταν τους λέει κάποιος τα μειονεκτήματα, λένε ότι τους ενδιαφέρει σαν "κινητό" , όχι σαν "καφετιέρα". Λοιπόν, κινητά υπάρχουν πολύ καλύτερα και με 60 ευρώ. Οι καφετιέρες είναι ακριβές όμως... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το αμερικάνικο. Απ' την πρώτη μέρα τόσο είχαν; Γιατί ο αδερφός ενός φίλου πήρε 2 16άρια στα 300€ νομίζω, δηλαδή 239 λίρες. Device U.S. Nexus 4 8GB = $299 Nexus 4 16GB = $349 U.K. Nexus 4 8GB = £239 Nexus 4 16GB = £279 Europe Nexus 4 8GB = 299€ Nexus 4 16GB = 349€ Αυτές είναι οι τιμές στα Play Store από την αρχή, δεν υπάρχουν άλλες τιμές. Προφανώς από ΗΠΑ λόγω ισοτιμίας είναι πιο φτηνά για εμάς με €, αλλά είπαμε εκεί υπάρχουν άλλα ρίσκα, που κατά τη γνώμη μου για 50€ δεν αξίζουν. Edited December 10, 2012 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Τo καθε κινητo ειναι θεμα γoυστoυ και απαιτησεων τoυ εκαστoτε αγoραστη βρε παιδια.Αν για παραδειγμα εγω πω oτι τo Gnex ειναι καλυτερo απo τo Ν4 oλoι θα πεσoυν να με φανε ασχετα αν για μενα τo Gnex ειναι υπεραρκετo.Παραδειγμα ειπα μην παρεξηγηθω.Πρωσωπικα αν τo Gnex ειχε τα εσωψυχα τoυ Ν4 δηλαδη ραμ και cpu θα τo επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.Παντα φιλικα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Device U.S. Nexus 4 8GB = $299 Nexus 4 16GB = $349 U.K. Nexus 4 8GB = £239 Nexus 4 16GB = £279 Europe Nexus 4 8GB = 299€ Nexus 4 16GB = 349€ Αυτές είναι οι τιμές στα Play Store από την αρχή, δεν υπάρχουν άλλες τιμές. Προφανώς από ΗΠΑ λόγω ισοτιμίας είναι πιο φτηνά για εμάς με €, αλλά είπαμε εκεί υπάρχουν άλλα ρίσκα, που κατά τη γνώμη μου για 50€ δεν αξίζουν. Υπολογισε και οτι οι τιμες του αμερικανικου δεν περιλαμβανουν φορους οι οποιοι ειναι αναλογα την πολιτεια, κανα 30 $$ υπολογισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki_7251 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Την παρασκευή πήρα mail απο την fedex για το nexus 4 απο negri!! Τωρα ειναι Παρίσι και μεσα στην βδομαδα λογικα εδώ. Edited December 10, 2012 by loki_7251 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οσο αφορα την μπαταρια διαβαζα χθες στο xda οτι υπαρχει θεμα με καποιους drivers κ οτι η google σκοπευει να δωσει update σχετικα γρηγορα γιατι υπαρχει μεγαλο drain.Πολλοι μιλουν για το Wake lock οτι δημιουργει μεγαλο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts