Jump to content

Fangel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fangel

  • Ημ. Γέννησης 30/08/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Fangel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Από ότι έχω διαβάσει και δει μέχρι τώρα στο myphone και αλλού καθώς και από την προσωπική μου επαφή με την συσκευή θεωρώ ότι με το Ν4 η Google θέλει απλά να κάνει σχετικά προσιτή στον ευρύτερο μέσο (τουλάχιστον αλλά προφανώς όχι αποκλειστικά) χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία android. Αυτό σημαίνει πως ναι δεν θα ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν τέλεια κάμερα στο κινητό, USB OTG, > 32GB χωρητικότητα, την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί, LTE κλπ τα οποία φυσικά θα ήταν καλοδεχούμενα αλλά προφανώς θα ανέβαζαν την τιμή σε απαγορευτικά επίπεδα για τον περισσότερο κόσμο. Άρα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η συσκευή δεν είναι για όλους αλλά είναι υπερβολικά καλή στην τιμή του play store για τους περισσότερους. Οι χρήστες με ιδιαίτερες ανάγκες είναι αρκετά ψαγμένοι ούτως ή άλλως για να στραφούν αλλού αν θεωρήσουν ότι η συσκευή δεν τους καλύπτει σε κάποιον τομέα.
  2. Το έχω από εχθές στα χέρια μου. Στοιβαρή κατασκευή, πολύ όμορφο και ωραία αίσθηση στο χέρι. Η οθόνη του χορταστική (για εμένα προσωπικά). Ερχόμενος από το Desire και παρόλο που λόγω δουλειάς έχω δουλέψει με αρκετά άλλα κινητά, το κινητό μου φαίνεται ότι πετάει. Δεν το νιώθω να κολλάει/κολώνει πουθενά :D:D:lol::). Να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι. Η όλη εμπειρία πάντως είναι άψογη. Το περίεργο που συνέβη ήταν ότι ενώ είχα παραγγείλει ένα 16αρι και ένα 8άρι (αφού αρχικά δεν σε άφηναν να πάρεις περισσότερα 16άρια - πλέον μπορείς να παραγγείλεις μέχρι 2), το 16άρι έλεγε χρόνο παράδοσης 1-2 εβδομάδες και το 8άρι 4-5. Παρόλα αυτά ήρθαν και τα δυο μαζί μέσα σε 2 μέρες!!! Και το ίδιο ακριβώς συνέβη σε έναν συνάδελφο που παραγγείλαμε μαζί!!! (γερμανικό play store)
  3. Όπως τα λέει ο φίλος με τη διαφορά ότι από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το play store έλεγε για 1-2 εβδομάδες και στην παραγγελία το ίδιο έγραφε "Estimated Ship:1-2 weeks"
  4. Το είχα παραγγείλει την Τρίτη που άνοιξε το γερμανικό playstore στις 17:01:03..
  5. Παιδιά εχθές μου έστειλαν mail ότι εστάλη και σήμερα είναι ήδη στο ταχυδρομίο να το παραλάβω(σε ταχύτητα τα γερμανικά ταχυδρομία είναι απίστευτα), κάτι το οποίο θα γίνει το απόγευμα :D:D. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου. (αν και νομίζω μετά το HTC Desire που έχω από τότε που βγήκε θα είναι πολύ καλή)
  6. Ναι μένω Γερμανία :O Για διεύθυνση αποστολής ίδια χώρα αλλά για κάρτα κάποιος φίλος αν θυμάμαι ανέφερε σε προηγούμενο post ότι παρήγγειλε με άλλης χώρας / ελληνική.
  7. Όπως ακούστηκε τελικά άνοιξε σε Γερμανία στις 17:00 και κατάφερα και παρήγγειλα ένα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπορώ να πω. Απλά με το που άνοιξε, το 16άρι έλεγε χρόνο παράδοσης 1-2 εβδομάδες και με αυτό κατάφερα να κάνω την παραγελλία αλλά μετά από λίγα λεπτά άλλαξε σε 4-5 εβδομάδες. Επίσης, δεν σε αφήνουν να παραγγείλεις πάνω από 1 συσκευή για το 16άρι και πάνω από 2 για το 8άρι. Το τηλέφωνο παραμένει ακόμα και τώρα διαθεσιμο.
  8. Φαντάζομαι θα τηρεί σειρά προτεραιότητας και θα σου λέει ότι θα σε ειδοποιήσει όταν είναι να το παραλάβεις....
  9. Δυστυχώς από ότι βλέπω σε επόμενο βήμα της διαδικασίας σου έχει παραλαβή από το κατάστημα (τουλάχιστον για το κατάστημα που διάλεξα εγώ - αλλά νομίζω και για όλα) οπότε η απάντηση είναι ότι πρέπει να πάει κάποιος να το πάρει από εκεί...
  10. Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά εδώ λέει ότι το κινητό θα είναι διαθέσιμο στο γερμανικό play store στις 17:00 σήμερα http://stadt-bremerhaven.de/nexus-4-ab-heute-bestellbar/
  11. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί αντί για κανονική φόρμα προπαραγγελίας είχε (και έχει) μια απλή φόρμα για να σε ενημερώσει... Έτσι και θα είχε ένα νούμερο "σίγουρων" καταναλωτών να προωθήσει στην παραγωγή της και δεν θα ταλαιπωρούσε τον κόσμο ο οποίος θα μπορούσε να ενημερωθεί σταδιακά για το πότε θα εκπληρωθεί η παραγγελία του. Όπως έγινε με το RaspberryPi :rolleyes:
  12. Όντως ο κακός χαμός έχει γίνει... Στο γερμανικό με το που έστειλε το mail να ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμα ήδη ήταν sold out και δεν είχει επιλογή για αγορά...
  13. Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι. Θέλοντας να περάσω την Supernova εγκατέστησα Stock HBOOT από Alpharev όλα οκ. Όμως όταν μπαίνω σε recovery (έχω το 4EXT Recovery Touch) μου φορτώνει κανονικά, δείχνει την ώρα και την μπαταρία καθώς επίσης μπορώ να ανοίγω και τη notification bar στην κορυφή που λέει "Recovery is ready". Αλλά.... δεν έχει καμία άλλη επιλογή από αυτές που εμφανίζει κανονικά. Δεν εμφανίζει τίποτα όση ώρα και να το αφήσω...Καμιά ιδέα;:wacko: EDIT: Δεν ξέρω τι έγινε με το 4EXT αλλά πέρασα ένα άλλο recovery για να κάνω τη δουλειά μου και φαίνεται ότι δουλεύει
×
×
  • Create New...