Jump to content

loki_7251

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About loki_7251

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

loki_7251's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.ebay.com/itm/Rearth-Ringke-SLIM-for-Google-Nexus-4-SF-LF-Premium-Matte-Finish-Hard-Case-/271112150599?pt=PDA_Accessories&var=&hash=item3f1f8b1e47 Από δω την πήρα είναι ο official λογαριασμός της rearth.Δεν το χοντραίνει σχεδόν καθόλου πάντως το κινητό.
  2. Πριν κατι μέρες πήρα την Rearth Ringke Slim σε μαύρο και έχω να πώ οτι ταιριάζει πολύ στο κινητό.Είχα μια πτώση με την οθόνη απο ύψος κομοδίνου και δέν έπαθε τιποτα.Αλλά επειδή είναι slim δεν νομίζω να είναι για πιο μεγάλες πτώσεις.Απο μένα 5/5.
  3. Το πρώτο μου game σε android, είναι πολύ κοντά στο κλασσικό pacman με κάποια extra.Πλησιάζει εξεταστική οπότε παίζει να το βιάστηκα λίγο αλλά είναι free οπότε τσεκάρετέ το! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diolatzis.neon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaW9sYXR6aXMubmVvbiJd
  4. Δεν ειχα δοκιμασει τις ενδιαμεσες (r18 19 κτλπ) αλλα η μπαταρια μου ειναι στα επιπεδα r15...Η cm μαρεσει που ειναι κοντα στην στοκ με καποια εξτρα...και απο themes για την theme engine checkaρετε το alpha blue (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881702) απλα το λατρευω :D
  5. Ερχόμενος απο r15 σε r20 franco (rom cm 10.1) η μπαταρια είναι στα ιδια καλα επιπεδα αλλα το κινητο ειναι γενικα πολυ smooth κ snappy την προτεινω ανεπιφύλακτα!!
  6. Mε franco r14 kernel η μπαταρια εχει διορθωθει απιστευτα! Ολη μερα με βαρια χρηση (games,browsing,youtube) και η μπαταρια απο 100% ειναι τωρα 72% !! Ο τυπος και απο το galaxy nexus ηταν τρομερος, δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο :)
  7. Την παρασκευή πήρα mail απο την fedex για το nexus 4 απο negri!! Τωρα ειναι Παρίσι και μεσα στην βδομαδα λογικα εδώ.
  8. Για τις ταχυτητες browser και τα δυο κινιτα με τρεχαν με chrome? Γιατι εχω ακουσει οτι ο chrome ειναι γενικα αργος...Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!
  9. Moυ δεινουν επιλογη και με ups για αποστολη...Το Handtec ερχεται 410 χωρις μεταφορικα ενω απο negri 380 περιπου με μεταφορικα ups...Αν τους πω να το στειλουν σα δωρο δεν παιζει να το γλυτωσω το χαρατσι?
  10. Λεω να το κανω pre order απο negri...Λετε να πεσει τελωνειο??
  11. Εχει κανεις αποψη για το negrielectronics.com? το εχει για preorder και στελνει ελλαδα...
  12. Ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε...Γενικα ποιο θεμα ειναι ωραίο ειναι λιγο υποκειμενικο αλλα ισως να προσθεσω περισσοτερα θεματα στο μελλον που να ειναι πιο προσεγμενα.. Χαιρομαι που σου αρεσε !!! Αμα εχεις καποια προταση σχετικα με καποιο theme θα χαρω να την ακούσω!!
  13. Ανεβηκε το app στο Google Play κατεβαστε και αν θελετε αφηστε review!! https://play.google.com/store/apps/details?id=diolatzis.apps.numlockcalc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRpb2xhdHppcy5hcHBzLm51bWxvY2tjYWxjIl0
  14. Μια πρώτη ματια στο πρώτο μου application για android free και χωρις adds.Είναι ενα calculator (προφανως -.-) με κυρια χαρακτηριστικα : -Κουμπια οπως στο num lock του πληκτρολογίου pc -διαφορα θέματα (δειτε εικόνες) -Επιστημονικο calc κανωντας swipe (%,ln,log κτλπ.) -Γραφικές παραστάσεις (με την achartengine) Tώρα διορθώνω καποια τελευταία bugs και σε λίγες μερες θα το ανεβάσω στο google play.Οταν ανέβει θα προσθέσω link και βιντεακι με παρουσιαση.
×
×
  • Create New...