Jump to content

GoDaeMoN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GoDaeMoN

  1. Όχι την ζήτησα εγώ εξαρχής γιατί είχε αρχίσει και μου έκλεινε κάποιες φορές στο 15-20 %
  2. Παιδία όποιος έβαλε καινουρια mobo να τσεκάρει την RAM , έχουν βάλει πλεον 4 GB στις νέες μητρικές.:D:D:D
  3. Καλησπέρα όντως ήρθαν το παρέλαβα μόλις ! Mobo + Μπαταρία. H mobo έχει 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν.
  4. Αύριο 15η εργάσιμη το έχω από 05/02 δεν το έχω ψάξει αυτό που λέει ο φίλος το είδα κι εγώ αλλά θα το κοιτάξω .
  5. Πρότειναν σε κανέναν ανταλλαγή τελικά μήπως αυτή την εβδομάδα ? Σήμερα πήρα τηλ και ξανά τα ίδια περιμένουν μητρικές αύριο η Παρασκευή :lol::lol::lol: . Τεσπά μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε το Δίκαιο του Καταναλωτή γιατί χωρίς νομοθεσίες είναι ικανοί να μας δουλεύουν για μήνες.
  6. Μιχαλακοπούλου παίρνω αλλά τα ίδια μου λένε και μένα , δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε κλπ , Στην επίσημη Huawei δεν ξέρουν τίποτα και αυτοί σήμερα πήρα και εκεί . Τίποτα απλά μας καθυστερούν αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά προτείνετε ένα τηλ να τελειώνουμε έλεος. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mobo + Ζήτησα και να αλλάξουν μπαταρία . Από ότι κατάλαβα μπαταρίες παρέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα Mobo δεν έχουν .
  7. Κανένα νεότερο κανείς απο Μιχαλακοπούλου ? Εγώ τους παίρνω κάθε 3 μέρες και ακούω το ίδιο : Περιμένουμε παραλαβή σήμερα/αύριο :lol::lol: (το έχω απο απο 05/02/18 στο Service)
  8. Πάντως εμένα μου έχουν πει 2-3 φορές ότι είχε σταματήσει η παραγωγή και ξεκίνησε πάλι ... Τώρα αν ισχύει καλώς αλλιώς όσοι το έχουμε εκεί πάμε για ανταλλαγή
  9. Πιστεύω ότι μας δουλεύουν όλους στον καθένα λένε κάτι διαφορετικό , εμένα την επόμενη μέρα που το πήγα ήξεραν ότι είχε θέμα η mobo , και είχε αλλάξει και το status του track σε αναμονή ανταλλακτικου από τον κατασκευαστή. Γενικώς δεν βλέπω να υπάρχουν ανταλλακτικά όποτε τα ήπιαμε γιατί θα μας πασάρουν κανένα Huawei μουφα και θα κλαίμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχες το περιθώριο να ζητήσεις κάτι άλλο η το έκοψες για αδύνατη " διαπραγμάτευση " ?
  10. Φίλε το πήγα πριν 10 μέρες το κοίταξαν την ίδια μέρα και από τότε μου λένε ότι περιμένουν ανταλλακτικό από τον κατασκευαστή .
  11. Μιχαλακοπούλου το έχεις ? Μίλησα μόλις τώρα μου είπαν οτι είχε σταμτησει η παραγωγή μπαταριών αλλά ξεκίνησε και θα παραλάβουν απο βδομάδα + πλακέτες κλπ . Μακάρι να ισχύει αλλά δεν το κόβω :-p
  12. Αν μου προτείνουν το P10 plus χωρίς δεύτερη σκέψη ( αν και πάλι δεν θα ήθελα να αλλάξω κινητό). Οτιδήποτε αλλο θα απογοητευτώ .
  13. Αν είχαμε πάρει το Nexus 600 ευρώ θα ειχε μια βάση αλλίως στο πάνε βάσει απόδειξης νομίζω για να στο αντικαταστήσουν με άλλο μοντέλο!
  14. Δυστυχώς στο τέλος βλέπω ανταλλαγές και με τηλέφωνα που δεν θα μας αρέσουν αυτό φοβάμαι πιο πολύ...
  15. Φίλε μου αυτά που γράφω τα έκανα και μένα σε Bootloop ήταν αλλά το fastboot δούλευε ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς το περίμενα και εγώ μου έχουν πει από Βδομάδα αλλά δεν το κοβω...Mate 10 lite οχι αλλά το P10 plus το έπαιρνα παρόλο που θα μου λείψει πολύ το pure της Google .
  16. ΑΝ είσαι Root πέρασε του την τελευταια εκδοση κανε lock Bootloader και πήγαινε το. Εμενα μου συνεβη την Κυριακη, το πήγα Μιχαλακοπούλου περιμενουν λεει Mobo για το κινητο και ζητησα και μπαταρία αλλαγη. Θα δείξει αν οντως υπαρχει ανταλλακτικό η απλά κερδίζουν χρόνο.
  17. Καλησπέρα στο Φορουμ , μετα απο 16 Μήνες περίπου μια απο τα ίδια ... Bootloop το αφησα σημερα στην Μιχαλακοπουλου . Μακάρι να το φτιάξουν αν και δεν το κοβω με αυτα που διαβάζω γιατι εδω και χρόνια εχω μόνο νεξους ( με τα οποια προβλήματα οκ ) . Αυτο ποου με χαλάσει στα τηλέφωνα αντικατάστασης ειναι οι επεξεργαστές της HUAWEI Kirin κατα τα λοιπά είναι πολύ αξιόλογα σε Specs. Update 16:50 : Στο Track It μου βγάζει αναμονή ανταλλακτικού απο κατασκευαστή οπότε πάμε για αντικατάσταση αν είναι έτσι όπως διάβασα και απο τα υπόλοιπα παιδία εδώ.
  18. Καλη επιτυχία σε ολους κ καλες γιορτές!
×
×
  • Create New...