Jump to content

mindfield

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.334
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mindfield

  1. Ναι το πατάω το κουμπί, αλλά δεν μπαίνει στην gallery. Σαν να αποτυγχάνει να εκκινήσει την εφαρμογή της gallery.
  2. Καλησπέρα, Στην miui 11 μπορείτε να πάτε στην gallery μέσα από την εφαρμογή της κάμερας;
  3. Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι αναφέρει πως προσέθεσαν pocket mode. Αφού αναβαθμισα λοιπόν πήγα στις ρυθμίσεις και έκανα search με τη λέξη pocket mode και όντως με έστειλε στις ρυθμίσεις της οθόνης (display). Εκεί όμως δεν βλέπω να έχουν προσθέσει επιλογή pocket mode. Κάποια πατατα έχουν κάνει. Στην ουσία το update διορθώνει ένα bug που υπήρχε στο προηγούμενο update και όταν λάμβανες ειδοποίηση δεν άναβε η οθόνη και μας δίνει και νέο security patch. Τα δύο νέα ρολόγια για τη lockscreen αδιάφορα όταν έχουμε πιο σημαντικά θέματα να λύσουμε...
  4. Γύρω στο 7ωρο θα έλεγα.
  5. Παρότι επί 1μιση χρόνο κάτοχος και χρήστης του 5T δηλώνοντας συνολικά ικανοποιημένος, δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό που δημιουργείται με κάποιες κατά τη γνώμη μου ατυχείς επιλογές του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας. Αρχικά είδα εκείνη τη διαφήμιση που έλεγε "no 2000$ pricetag" και τον κόσμο να ενθουσιάζεται με αυτό... Ποια ναυαρχίδα κάνει 2000$ δλδ; Γιατι δεν αναφέρονται στο 1000$ pricetag; Μήπως επειδή το παραπλησιασαν; Μετά βλέπω τη διαφήμιση με τον κουβά όπου δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν. Δεν έχουν λάβει πιστοποίηση μεν, μας ενθαρρύνουν να μην αγχωνόμαστε σε περίπτωση που το κινητό βραχεί δε. Δεν το δοκίμασε κάποιος φορέας πιστοποίησης, αλλά μας λένε ότι αντέχει κλείνοντας μας το μάτι... Εγώ πάντως αν πέσει στο κινητό νερό θα αγχωθώ...
  6. Καλημέρα, αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει 500 ευρω για να πάρει περσινό κινητό, τότε ναι, το S9 plus είναι φοβερή επιλογή. Και είναι λογικό γιατί η συσκευή αυτη βγήκε πέρυσι για να απευθυνθεί σε αυτούς που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν 1000+ ευρώ, οπότε δεν μπορούσε παρά να είναι state of the art. Το θέμα είναι αφενός κατά πόσο σου πάει η καρδιά να δώσεις 500+ για περσινό μοντέλο και αφετέρου πόση υποστήριξη θα έχει ακόμα αυτή η συσκευή όταν έχει βγει ήδη ο διάδοχος της. Πόσο θα ασχοληθεί ακόμα η Samsung; 6 μήνες; Θέλει η Samsung να έχεις λόγο να αγοράσεις σήμερα το S9;
  7. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε mi9 και s10e, μόνο και μόνο λόγω μεγέθους οθόνης. Και η Xiaomi δεν βιάστηκε να βγάλει το mi9, ούτε αστόχησε που δεν έβγαλε τη συσκευή mi8s. Πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή που τυχαίνει και δεν κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
  8. Δείτε και αυτήν https://www.ultimateshield.co.uk/collections/mi-9/products/xiaomi-mi-9-tempered-glass-screen-protector Την φορούσα και στο OnePlus 5T, την έχω μια εβδομάδα στο Mi9. Πολύ ευχαριστημένος με τον κατασκευαστή.
  9. Ή δοκίμασε να κάνεις crear all data στην εφαρμογή του updater από settings->installed apps
  10. Μόλις το δοκίμασα το NFC και δουλεύει. Global Mi 9 έκδοση λογισμικού 10.2.17.0
  11. Την σταθεροποίηση την χρειάζεσαι όταν οι χρόνοι έκθεσης είναι μεγάλοι, επομένως στις νυχτερινές λήψεις. Οταν ο φωτισμός είναι καλός δεν έχει σημασία το OIS. Επίσης στο video κυριαρχεί η σταθεροποίηση EIS αφού σε συνθήκες βιντεοσκόπισης το OIS δεν μπορεί να κάνει πολλά... Οτι όφελος έχεις απο την ύπαρξη OIS θα είναι σε επίπεδο νυχτρινής φωτογραφίας.
  12. Καλησπέρα, επειδή είμαι και εγώ σε δίλημμα, η σύγκριση έχει ως εξής: Mi9 +Καλύτερη CPU/GPU σε επιδόσεις και efficiency +Μεγαλύτερη μπαταρία +Πιό λεπτό +Πιό ελαφρύ +UltraWide ευρυγώνιος φακός +48 MP φακός που διαβάζω ότι δίνει σπουδαία λεπτομέρεια +screen fingerprint scanner +Gorilla Glass 6 vs 5 στο MIX +Πιο γρήγορο fast charge +Πιο γρήγορο wireless charge +IR blaster +Χαμηλότερο Sar +Αποφεύγεις την υλοποίηση του slide που δεν ξέρεις τι θέματα θα σου βγάλει +Πιό καινούργιο (πιθανόν να πάρει κάποια έκδοση android παραπάνω, όχι σίγουρο όμως) MIX +Δεν έχει notch +OIS +led flash στην selfie cam Οκ, αν για τις 30-40 νυχτερινές φωτογραφίες που θα τραβήξεις και πιιθανόν να βγούν καλύτερες λογω OIS είσαι διατεθιμένος να θυσιάσεις τα + του Mi9, τότε πας για MIX. Διαφορετικά νομίζω το Mi9 είναι μονόδρομος.
  13. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Mi-9-64gb-Mauro-MZB7438EU.htm Δώρο το wireless charging pad
  14. Το αφαίρεσαν...
  15. 499€ η 64GB έκδοση στο πλαίσιο
  16. mindfield

    OnePlus 5T

    Είναι χαρακτηριστικό της έκδοσης του play store που έρχεται με την Oreo παιδιά. Στη nougat υπάρχει κανονικά.
  17. mindfield

    OnePlus 5T

    Το κινητό έχει μια κεραία. Όταν μιλάς στη μια sim η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη επομένως αν επιχειρήσουν να σε καλέσουν σε αυτή η κλήση θα χαθεί και θα ειδοποιηθείς με sms. Μια λύση είναι να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου, settings, call settings, SIM 1, call forwarding, και στο πεδίο when unreachable να γράψεις τον αριθμό της SIM 2. Μετά πας στις ρυθμίσεις της SIM 2 και επαναλαμβάνεις βάζοντας τον αριθμό της SIM 1. Με αυτό το τρόπο όταν μιλάς στη μια SIM και σε καλούν στην άλλη, θα προωθεί την κλήση στην SIM που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργή και θα βλέπεις να χτυπάει η αναμονή κανονικά. Εγώ έτσι το έχω και πλέον δεν χάνω κλήση. Βέβαια αυτό πιθανότατα σε χρεώνει παραπάνω λόγο της προώθησης που γίνεται αλλά αν είναι σημαντικό να μην χάνεις κλήση πρέπει να συμβιβαστείς με το έξτρα κόστος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι χαρακτηριστικό του android Oreo. https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/google-pixel-pixel-xl/829073-android-o-apps-adding-home-screen.html%3famp Για αυτο και η oneplus σκόπευε να επαναφέρει την ρύθμιση στον launcher του κινητού στην oreo. (Δεν ξέρω αν το έκανε, είμαι ακόμα με Nougat).
  18. Έχω τοποθετήσει στο κινητό την https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-5t/products/oneplus-5t-tempered-glass-screen-protector-black Πολύ εύκολη εφαρμογή, χωρίς ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα, καμια επίδραση στην ποιότητα της απεικόνισης. Την έχω επίσης με την karbon bumper. Έκανε 3-4 μέρες να έρθει. Πολύ καλη.
  19. mindfield

    OnePlus 5T

    Υπάρχει σχετικό νήμα γεμάτο με κουπόνια. Καλημέρα.
  20. mindfield

    OnePlus 5T

    Settings , advanced , pocket mode αν είναι on γυρνά το off και παρακολούθησε το.
  21. Πηγαίνοντας τα τελευταία χρόνια από συσκευή με snapdragon 800 (Nexus 5) σε συσκευή με 805 (Nexus 6) και τελικά σε συσκευή με 810 (Nexus 6p) είχα και εγώ καταλήξει ότι το να ζεσταίνεται μια συσκευή κατά τη χρήση της είναι φυσιολογικό. Τρεις εβδομάδες τώρα με τον 835 (OnePlus 5T) έχω αλλάξει άποψη. Το Nexus 6P έχει ξεκάθαρο θέμα με τις θερμοκρασίες. Το καταλαβαίνεις στο χέρι σου απλά χρησιμοποιώντας το για 10-15 λεπτά συνεχόμενα, το επιβεβαιώνεις αν χρησιμοποιήσεις ένα monitoring εργαλείο (πχ cool tools) όπου γρήγορα βλέπεις ότι η max CPU freq, ακόμα και μετά από πολύ σύντομη χρήση, περιορίζεται για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.
  22. mindfield

    OnePlus 5T

    Πάω στοίχημα ότι στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων έχεις επιλέξει για την οθόνη κλειδώματος να αποκρύπτεται το ευαίσθητο περιεχόμενο ενώ όσοι σου γράφουν ότι στο δικό τους κινητό οι ειδοποιήσεις φεύγουν έχουν επιλέξει να εμφανίζεται όλο το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων (το default δλδ). Έπεσα μέσα;
  23. mindfield

    OnePlus 5T

    Προφανώς πιο γρήγορο το 5T, με πολύ καλύτερη αυτονομια, ψυχρό (σε αντίθεση με το 6P που με το παραμικρό ζεσταίνεται με αποτέλεσμα να ρίχνει τις επιδόσεις του ο επεξεργαστής), πιο γρήγορη φόρτιση το 5T. Σε συνθήκες με μπόλικο φωτισμό η κάμερα και των δύο συσκευών είναι εξίσου καλή, σε συνθήκες ρε χαμηλού φωτισμού υπερτερεί το 6P. Και σε λεπτομέρεια και σε χρωματική ακρίβεια. Ο ήχος είναι δυνατός και στα δύο, με τα ηχεία του 6P να κερδίζουν λόγω καλύτερης θέσης.
  24. mindfield

    OnePlus 5T

    Θυμάμαι όταν είχα μεταβεί από το Nexus 6 στο 6P μια εφαρμογή που στο πρώτο δεν τραβούσε καθόλου μπαταρία, στο δεύτερο του έπινε το αίμα. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι όταν την έβαζα στο δεύτερο, του τερμάτιζε τους τέσσερις από τους οχτώ πυρήνες χωρίς καν να την χρησιμοποιώ. Δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί η ίδια εφαρμογή σε διαφορετικά τηλέφωνα. Είναι και ένα από τα άσχημα του Android αυτό. Προσωπικά μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό από αυτονομία τα πάει πολύ καλά. Με δύο ενεργές sim, μόνιμα σε 4G, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μακριά από wifi, μόνιμα ενεργό το bt, δύο λογαριασμούς mail, καταλήγω το βράδυ σπίτι με 5 ώρες οθόνη, με μια ώρα περίπου κλήσεων και απομένει και 25-30%. Can't complain.
×
×
  • Create New...