Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι μερικες φορες μου γυρναει απο H/H+ σε 3g και δεν εχω ιντερνετ; :O

υπαρχει τροπος να κλειδωσει σε H/H+;

εχω και 4g, αλλα δεν θελω να το βαλω γιατι ειναι ρουφηχτρα μπαταριας και

δεν θεωρω οτι αξιζει

και εμενα συμβαινει αυτό το 3G το σκετο είναι κατωτερο από Η και Η+ μαλλον είναι θεμα δικτυου ή ληψης, επειδή ανηκει στο 3G δεν εχω βρει κανεναν τροπο κλειδώματος σε καμια συσκευή, αν κλειδωνε όμως και είναι όπως τα λεω όταν γινεται αυτό δεν θα ειχες σημα μαλλον.

Αξιο αποριας γιατι όταν λεει 3G δεν ρουταρει....τα ιδια και σε εμενα. Σε πολλες συσκευες ενώ με 4G είναι οκ.

Φυσικα και αξιζει το 4G μην το συζητάς καν!!!!

αυτό με την μπαταρια που λες, σε εμενα δεν ισχυει ιδια καταναλωση βλεπω στα δικτυα κινητης. Ισως να εχει να κανει ότι εμενα δεν εχει την 800αρα μπαντα όμως επειδή εχω το Mi max 2 και παιζει όπως εχω δει στην 1800 που η ιδια παιζει και στα 3G/H/H+ ως συνηθως. Δοκιμες με το πρόγραμμα cell mapper.

Γιατι σε αλλα κινητα αν παιζει ΜΑΖΙ 800 + 1800 θεωρητικα θα πιστεψω ότι ισως να εχει μεγαλυτερη καταναλωση τοτε.

Edited by Nikifoross

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρηκα τροπο να το αλλαξεις,

με το γνωστο κρυμενο μενου στο *#*#4636#*#*

(ή καπως ετσι)

αλλα αν κλεισεις τα data/κανεις reboot κλπ το χανει και πρεπει να πας να το ξαναρυθμισεις,

το γυρισα παντως σε 4g σημερα (τελικα κλειδωνει σε h+), καταναλωση μαλλον ιδια με το 3g που ειχα πριν,

αλλα σημερα χρησιμοποιω και αλλο δικτυο (wind - ειναι dual το κινητο),

ισως να παιζει ρολο κι αυτο,

οταν ξαναδοκιμασω cosmote θα δω πως θα παει με το 4g

• 4 weeks later...

Χαριλαου σε εσωτερικο χωρο http://www.speedtest.net/my-result/a/3954393830

Και ενα τεστ εξω http://www.speedtest.net/my-result/a/3953922048

Τρικαλα Ημαθιας πανω στο κεντρικο http://www.speedtest.net/my-result/a/3952296881

Κλειδι Ημαθιας στην εισοδο του χωριου απο Εγνατια Οδο http://www.speedtest.net/my-result/a/3952269011

Το σημα στην ημαθια παιζει απο 1 εως 3 μπαρες H+.Μεσος ορος ειναι 2/4.

Οι μετρησεις ειναι απο ενα mls με mediatek.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλημέρα, στην περιοχη του Τυμβου Μαραθωνα εχει πανω στο Α/Κ της περιοχης δλδ στο ομωνυμο ΑΚ κεραιες.

Αυτές είναι για κλαματα….το Α/Κ φανταζει να είναι απαρχαιωμενο εξωτερικα σαν να είναι παρατημενο απειρα χρονια και οι κεραιες εμφανισιακά είναι για κλαματα απλα….

τι θα γινει αραγε θα αναβαθμιστουν ποτε? αν δεν εισαι αρκετα κοντα τους το σημα μειωνεται δραματικα.

Στα 2χλμ είναι προβληματικο μεσα στα σπιτια τις περισσοτερες φορες μονο Edge, σε εξωτερικούς χωρους παει και Η+ και αμα μειωθεί η αποσταση από αυτές είναι 4G. Στην παραλια εχει επειδή είναι παρα πολύ κοντα.

κριμα για την Cote σε τετοια περιοχη με κοσμο απέναντι από το camping Marathon να είναι και οι κεραιες και γενικα το ιδιο το Α/Κ το κτιριο εμφανισιακά αλλα και ο περιβάλλον χωρος σε μια εικονα εγκατάλειψης.

Εγω πχ απεχω περι το 1,5χλμ για να δω 4G πρεπει να παω αρκετα μακρια από το σπιτι, στο περιβάλλον χωρο μου πιανω H+ με πολλες διακυμάνσεις όμως και μειωμενο σημα γενικα και μεσα στο σπιτι αν πιασει μια γραμμη κανω κολοτουμπες…

Σκέφτομαι να βρω κανα repeater κατι στην 1800 (συμφωνα με το cell mapper σε αυτή είναι το 3G/H/H+ που πιανει) γιατι εχω ποσα δωρα στο W.U και ποσα GB και εκει είναι αχρηστα σχεδόν! εκτος αμα καθομαι στην παραλια συνεχεια….:lol:

Τελος να σημειωσω ότι το κινητο μου δεν εχει την 800αρα (είναι Xiaomi mi max 2) αλλα και με το παλιο μου που την εχει παλι στην 1800 είναι το 3G/H/H+ εκει περα και δεν εχει καμια βελτιωση σηματος στο σπιτι.

Γενικα να ρωτησω το H+ παιζει και σε άλλες συχνότητες εκτος την 1800? τυχαινει δλδ αυτές οι συγκεκριμένες κεραιες να δινουν από εκει?

γιατι όταν παω παραλια πχ με το κινητο που δεν εχει την 800αρα πιανω από κατι κεραιες κοντα στον Αγιο Στεφανο 4G στην 1800!!! ετσι δειχνει το cell mapper.

Ενώ με ένα στικ πανω σε ρουτερ mikrotik και κεραια εξωτερικη panel 35dbi διπλα στο παραθυρο να κοιταει προς το Α/Κ εχω τερμα σημα 4G!

αρα οι κεραιες αυτές παιζουν μονο στην 800 για 4G ενώ στην 1800 παιζει το 3G/H/H+.

To παλιο μου κινητο εχει την 800αρα αλλα δεν εχει 4G και ετσι δεν μπορω να κανω δοκιμες εξωτερικα.

Αλλα και Η+ καλα είναι τερμα σημα και στο σπιτι ας ειχα! εστω μερικες γραμμες ρε γμτ! να μην γυρναει σε Edge.

Edited by Nikifoross

Νικηφορε,στα 2100 παιζει το H+.Με 1800 θα ενισχυσεις το 2G και το 4G.Δηλαδη αν κανεις κατι τετοιο θα εχει καλυτερο σημα το Mi max 2 σε 2G/4G απο B3.Το H+ δεν αλλαζει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Νικηφορε,στα 2100 παιζει το H+.Με 1800 θα ενισχυσεις το 2G και το 4G.Δηλαδη αν κανεις κατι τετοιο θα εχει καλυτερο σημα το Mi max 2 σε 2G/4G απο B3.Το H+ δεν αλλαζει.

Αφου στο cell mapper και στα 2 κινητα εχω Η+ και δειχνει στην 1800!!!

Β3 τι είναι? η 1800 ? δεν εχω δει πουθενα να δειχνει 2100 με το συγκεκριμενο πρόγραμμα ενώ εχω Η+ ληψη.

Μου φαινεται θα κρεμασω σε κανα δεντρο το παλιο μου κινητο σε wifi tethering mode με την twin sim W.U μεσα να γινει δουλεια και δεν θα θελω τπτ….

αμα με παιρνει κανεις τηλ θα ψαχνω να βρω σε ποιο δεντρο βαραει το κινητο….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Edited by Nikifoross

To UMTS αυτήν τη στιγμή δίνεται στα 900 και στα 2100 (κυρίως 2100 από Cosmote). Το LTE στα 800, 1800, 2600
Στα 2100 δεν μου έχει δείξει τίποτα όλο 1800 το 3g-h-h+ το 4g στην 1800 στο Mi max 2 και από στικακι εχω δει και στην 800, 2600 ποτέ δεν έχω δει. Προφανώς είναι και ανάλογα τα μέρη και τα σημεία και τις κεραίες φυσικά.

Αφού στην περιοχή του εξοχικού ειναι όλα στην 1800 με αναμεταδότη σε αυτήν δεν κάνω δουλειά? Η μου δείχνει λάθος το πρόγραμμα cell mapper? Γιατί έχει στο banggood με όλα μαζί στα 75 ευρώ περίπου. Αλλά μόνο στην 1800.

Τωρα που είμαι Περιστέρι με Η+ λέει στην 2100!

Στα παραπάνω αναφέρομαι στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα και τις κεραίες στο ομώνυμο ΑΚ. Αν κρίνω από την εμφάνιση τους είναι πολύ παλιές.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Nikifoross

Στα 2100 δεν μου έχει δείξει τίποτα όλο 1800 το 3g-h-h+ το 4g στην 1800 στο Mi max 2 και από στικακι εχω δει και στην 800, 2600 ποτέ δεν έχω δει. Προφανώς είναι και ανάλογα τα μέρη και τα σημεία και τις κεραίες φυσικά.

Αφού στην περιοχή του εξοχικού ειναι όλα στην 1800 με αναμεταδότη σε αυτήν δεν κάνω δουλειά? Η μου δείχνει λάθος το πρόγραμμα cell mapper? Γιατί έχει στο banggood με όλα μαζί στα 75 ευρώ περίπου. Αλλά μόνο στην 1800.

Τωρα που είμαι Περιστέρι με Η+ λέει στην 2100!

Στα παραπάνω αναφέρομαι στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα και τις κεραίες στο ομώνυμο ΑΚ. Αν κρίνω από την εμφάνιση τους είναι πολύ παλιές.

Το cellmapper λεει κατι λαθος...στο περιστερι σωστα λεει και ετσι ειναι και στον Μαραθωνα.

Όταν το έχω γυρισμένο σε VoLTE σε galaxy S8 δείχνει κατειλημμένο κάποιες στιγμές. Ξέρει κανείς κάτι; με 3g λειτουργεί. Ούτε με επανεκκίνηση φτιάχνει. Πρόβλημα της Cosmote είναι σίγουρα. Πως να κινηθώ;

Το cellmapper λεει κατι λαθος...στο περιστερι σωστα λεει και ετσι ειναι και στον Μαραθωνα.
Θα το ξαναδώ, γράφει πολλά μήπως κάτι δεν πρόσεξα? Πάντως σίγουρα το 4g από παραλία το έλεγε στην 1800, Εξαλου το κινητό αυτό δεν έχει 800αρα και Έπιανε από πολύ μακριά. Αλλά οι κεραίες εκεί την 1800 δεν την εχουν? Άρα πως θα την είχαν για το Η+ μάλλον κάτι δεν είδα καλά εγώ.

Για το volte και εγώ έχω θέμα. Παραπονιούνται όλοι ότι με ακούν με διακοπές ενώ εγώ τους ακούω πεντακάθαρα, επίσης κάποιες φορές καλώ δεν έχει τόνο και μετά από 10δευτερολεπτα γυρνάει σε 3g και καλεί άμεσα.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα το ξαναδώ, γράφει πολλά μήπως κάτι δεν πρόσεξα? Πάντως σίγουρα το 4g από παραλία το έλεγε στην 1800, Εξαλου το κινητό αυτό δεν έχει 800αρα και Έπιανε από πολύ μακριά. Αλλά οι κεραίες εκεί την 1800 δεν την εχουν? Άρα πως θα την είχαν για το Η+ μάλλον κάτι δεν είδα καλά εγώ.

Μαλλον ειναι στραμμενες αλλου οι 1800 ειτε δεν εχει καθολου σημα η περιοχη με 4G.

1800 ειναι μονο για 2G.

Μαλλον ειναι στραμμενες αλλου οι 1800 ειτε δεν εχει καθολου σημα η περιοχη με 4G.

1800 ειναι μονο για 2G.

Εχω ενα στικακι που εχει και την 800αρα και με κεραια πανελ 35dbi που κοιταει σε παραθυρο που βλεπει το ΑΚ εχω ΤΕΡΜΑ σημα 4G, χωρις την κεραια εχω μια γραμμη.

Το κινητο μου xiaomi mi max 2 που ΔΕΝ εχει την 800αρα στα ιδια σημεια δλδ μεσα στο σπιτι και απεξω δεν πιανει τιποτα απο 4G, μονο Η+ ενω αμα παω παραλια εχει σημα 4G που δειχνει ομως το cell maper οτι το πιανει στην 1800 απο κατι κεραιες που ειναι καπου κοντα στον Αγιο Στεφανο και οχι απο αυτες στην παραλια Μαραθωνα που ειναι πανω στο ΑΚ!

τι συμπερασμα βγαζεις απο τα παραπανω?

Ανοιξα τωρα στην Κυψελη το cell mapper, με τερμα σημα 4G στο Mi max 2, λεει ΤΧ frenquency 1760 mhz και στο RX 1855 mhz δλδ τι συχνοτητα λεμε οτι ειναι? γιατι εγω αυτες ελεγα οτι ειναι 1800.

Στο map γραφει Β3 LTE και γενικα σε πολλα μερη εχω 4G στην 1800.

Γενικα παντου εχω δει οτι η 1800 χρησιμοποειτε και στο 4G πχ εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9593-%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-4G-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-smartphone-%CF%83%CE%B1%CF%82/

Edited by Nikifoross

Εχω ενα στικακι που εχει και την 800αρα και με κεραια πανελ 35dbi που κοιταει σε παραθυρο που βλεπει το ΑΚ εχω ΤΕΡΜΑ σημα 4G, χωρις την κεραια εχω μια γραμμη.

Το κινητο μου xiaomi mi max 2 που ΔΕΝ εχει την 800αρα στα ιδια σημεια δλδ μεσα στο σπιτι και απεξω δεν πιανει τιποτα απο 4G, μονο Η+ ενω αμα παω παραλια εχει σημα 4G που δειχνει ομως το cell maper οτι το πιανει στην 1800 απο κατι κεραιες που ειναι καπου κοντα στον Αγιο Στεφανο και οχι απο αυτες στην παραλια Μαραθωνα που ειναι πανω στο ΑΚ!

τι συμπερασμα βγαζεις απο τα παραπανω?

Ανοιξα τωρα στην Κυψελη το cell mapper, με τερμα σημα 4G στο Mi max 2, λεει ΤΧ frenquency 1760 mhz και στο RX 1855 mhz δλδ τι συχνοτητα λεμε οτι ειναι? γιατι εγω αυτες ελεγα οτι ειναι 1800.

Στο map γραφει Β3 LTE και γενικα σε πολλα μερη εχω 4G στην 1800.

Γενικα παντου εχω δει οτι η 1800 χρησιμοποειτε και στο 4G πχ εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9593-%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-4G-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-smartphone-%CF%83%CE%B1%CF%82/

Απο τα παραπανω βγαζω συμπερασμα τα εξης:

Το Α/Κ Τυμβος μαραθωνα οπου εχει κεραιες η κοσμοτε εχει τα εξης σε συχνοτητες

900/1800 2G

2100 3G

Η 800αρα πιανει απο μακρινη κεραια και ειναι στραμμενη προς την κατευθυνση του Α/Κ.

Ειχες 1/5 σημα στο mifi και το ενισχυσες με την εξωτερικη κεραια που εβαλες και ειναι στα 5/5.

Το σημα αν ερχεται απο αγιο στεφανο ειναι ευθεια 9 χιλιομετρα μακρια απο το νηπιαγωγειο και το δημοτικο σχολειο του χωριου.

Φαντασου ποσο θα ειναι αν κατεβαινεις Αγιο παντελεημονα ή στο Κατω σουλι και στα δικαστικα κοντα στο εθνικο παρκο σχοινια-μαραθωνα.

Μιλαμε για αποσταση πανω απο 10-12 χιλιομετρα σε ευθεια.

δεν εχω mifi, εχω ενα mikrotik routerboard που εχει usb port και εκει ενα 4G stick Huawei 3372 που παιζει με ppp mode (οχι με το hilink fw δλδ) και αυτο εχει εισοδους CRC9 και εχω βαλει κεραια, σε αυτο λογω υπηρεσιων VOIP και CCTV DVR cameras παιζω μονο με Cosmote internet mobile παγια συνδεση και εχει συνεχεια τερμα 4G.

Δεν μπορω oμως σε αυτο να το τσεκαρω σε τι συχνοτητα πιανει και απο που.

Στο κινητο παντως με το cell mapper δειχνει στο Η+ οτι πιανω απο τις κεραιες στο Α/Κ.

Οταν παω παραλια που πιανει 4G τερμα δειχνει οτι πιανει απο κατι κεραιες κοντα στον Αγιο Στεφανο στην 1800.

Λες παλι για την 2100, και εκει και τωρα εδω στην Κυψελη που κοιταξα (εδω με 4G) δειχνει στην 1800.

Οπως εχω διαβασει αλλου η 1800 παιζει και σε 4G και σε 3G (που περιλαμβανει τα Η και Η+), και μολις σημερα ειδα την 2100 σε H+ στο Περιστερι.

Σε καθε περιπτωση επειδη οι συχνοτητες ειναι μεγαλο μπερδεμα αφου τελικα δεν ειμαι σιγουρος ποια και γιατι και σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι, θεωρω καλυτερο να ξεχασω την αγορα αναμεταδοτη, με τοσα χρηματα παιρνεις φορητο 3G/4G pocket router οπως το mifi.

Προς το παρον θα δοκιμασω να αφηνω το παλιο μου κινητο καπου απεξω να εχω Η+ σε wifi tethering mode και βλεπουμε, ελπιζω να μην το κλεψουν οι νιφιτσες, αρουραιοι, αλεπου ή κανας μπουφος....

Μπορει να παρω κανα ρουτερ 3G/4G αμα ειναι με κεραια αργοτερα, τωρα εχει και η mikrotik κατι ωραια αλλα το καλυτερο δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα που ειναι ολα σε ολα (μαζι δλδ και με κεραια) ή παλι την ιδια συνταγη stick + κεραια αφου ειναι δοκιμασμενη λυση και εχω στον ιδιο χωρο αλλο ενα mikrotik router που επισης εχει usb port και οικονομικα ειναι η ποιο συμφερουσα λυση απλα πρεπει να τα φερω απεξω απο ebay.

Τελος εχω παρατητησει δραματικη μειωση ταχυτητας του δικτυου σε 3G λεω (Η+) οταν δινουν δωρα ή προσφορες πχ το προηγουμενο 3ημερο και ακομα και το σημα ειναι ποιο μειωμενο με δυσκολοτερη ακομα ληψη. Δοκιμη με αρκετες συσκευες ολες τα ιδια.

Edited by Nikifoross

δεν εχω mifi, εχω ενα mikrotik routerboard που εχει usb port και εκει ενα 4G stick Huawei 3372 που παιζει με ppp mode (οχι με το hilink fw δλδ) και αυτο εχει εισοδους CRC9 και εχω βαλει κεραια, σε αυτο λογω υπηρεσιων VOIP και CCTV DVR cameras παιζω μονο με Cosmote internet mobile παγια συνδεση και εχει συνεχεια τερμα 4G.

Δεν μπορω oμως σε αυτο να το τσεκαρω σε τι συχνοτητα πιανει και απο που.

Στο κινητο παντως με το cell mapper δειχνει στο Η+ οτι πιανω απο τις κεραιες στο Α/Κ.

Οταν παω παραλια που πιανει 4G τερμα δειχνει οτι πιανει απο κατι κεραιες κοντα στον Αγιο Στεφανο στην 1800.

Λες παλι για την 2100, και εκει και τωρα εδω στην Κυψελη που κοιταξα (εδω με 4G) δειχνει στην 1800.

Οπως εχω διαβασει αλλου η 1800 παιζει και σε 4G και σε 3G (που περιλαμβανει τα Η και Η+), και μολις σημερα ειδα την 2100 σε H+ στο Περιστερι.

Σε καθε περιπτωση επειδη οι συχνοτητες ειναι μεγαλο μπερδεμα αφου τελικα δεν ειμαι σιγουρος ποια και γιατι και σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι, θεωρω καλυτερο να ξεχασω την αγορα αναμεταδοτη, με τοσα χρηματα παιρνεις φορητο 3G/4G pocket router οπως το mifi.

Προς το παρον θα δοκιμασω να αφηνω το παλιο μου κινητο καπου απεξω να εχω Η+ σε wifi tethering mode και βλεπουμε, ελπιζω να μην το κλεψουν οι νιφιτσες, αρουραιοι, αλεπου ή κανας μπουφος....

Μπορει να παρω κανα ρουτερ 3G/4G αμα ειναι με κεραια αργοτερα, τωρα εχει και η mikrotik κατι ωραια αλλα το καλυτερο δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα που ειναι ολα σε ολα (μαζι δλδ και με κεραια) ή παλι την ιδια συνταγη stick + κεραια αφου ειναι δοκιμασμενη λυση και εχω στον ιδιο χωρο αλλο ενα mikrotik router που επισης εχει usb port και οικονομικα ειναι η ποιο συμφερουσα λυση απλα πρεπει να τα φερω απεξω απο ebay.

Τελος εχω παρατητησει δραματικη μειωση ταχυτητας του δικτυου σε 3G λεω (Η+) οταν δινουν δωρα ή προσφορες πχ το προηγουμενο 3ημερο και ακομα και το σημα ειναι ποιο μειωμενο με δυσκολοτερη ακομα ληψη. Δοκιμη με αρκετες συσκευες ολες τα ιδια.

Λοιπον,τελικα επεσα μεσα σε αυτο που σε ειπα.Αρα οι κεραιες ειναι μη αναβαθμισμενες.Για Κυψελη,4G ειναι 1800 και παιζει εκει ειπαμε και το 2G.Τα 2100 που ειδες στο περιστερι ειναι H+ οπως και στην κυψελη.

Για ταχυτητες 3G,το δικτυο σερνεται.

Ελα Ξανθη,Πιερια,Χαλκιδικη καλοκαιρι οταν θα βγει προσφορα.Το δικτυο δεν παει βημα σε 3G,κλησεις με δυσκολια σε 2G και 4G για οσους εχουν

κοιτα εγω απο τοτε που εβαλα W.U εδω και ποσα χρονια εχω ξεχασει μια χαρα παιζω σχεδον παντου με voip και δεν βαζω ποτε και δεν εχω βαλει πακετα ομιλιας. Παιζω μεσω ιντερνετ με το σταθερο μου παντου.

Και τωρα τον Ιανουαριο πηρα το mi max 2 το ηξερα απο πριν οτι δεν εχει την 800αρα και παλι δεν εχω κανενα προβλημα, οπου εχω 4G ειναι μια χαρα παει πολυ ποιο γρηγορα απο Η+ αλλα δεν εχει την ταχυτητα που θα ειχε αν ειχα και την 800αρα.

Παντως γενικα προβληματα δεν εχω εκτος πολυ συγκεκριμενων σημειων οπως εκει στο εξοχικο.

Γιαυτο και παντα στην καρτα εχω ευρω για ωρα αναγκης που δεν εχει χρειαστει μεχρι στιγμης ποτε.

Σε καθε περιπτωση επειδη οι συχνοτητες ειναι μεγαλο μπερδεμα αφου τελικα δεν ειμαι σιγουρος ποια και γιατι και σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι

Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι:

- 2G: 900/1800

- 3G: 900/2100

- 4G: 800/1800/2600

Μελλοντικά είναι πιθανό να δοθεί και το 2100 για LTE, εκτός από UMTS. Σε άλλες χώρες (πχ Αγγλία) έχει δοθεί. Όπως επίσης μελλοντικά θα παίξουν και άλλες συχνότητες για LTE που ακόμη δεν είναι σε διαβούλευση.

Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι:

- 2G: 900/1800

- 3G: 900/2100

- 4G: 800/1800/2600

Μελλοντικά είναι πιθανό να δοθεί και το 2100 για LTE, εκτός από UMTS. Σε άλλες χώρες (πχ Αγγλία) έχει δοθεί. Όπως επίσης μελλοντικά θα παίξουν και άλλες συχνότητες για LTE που ακόμη δεν είναι σε διαβούλευση.

Καλημέρα, παλι μπερδεμα, η ερωτηση μου δεν απαντηθηκε ακομα.

Εγραψα ότι με το πρόγραμμα cell mapper και ενώ το κινητο μου Xiaomi mi max 2 εχει σημα τερμα H+ πιανει εκει στον Τυμβο Μαραθωνα στην 1800! λετε όμως ότι η 1800 είναι στο 2G και στο 4G.

Το Η+ δεν ανηκει στο 3G δικτυο ? τι δεν εχω καταλαβει καλα?

με το παλιο μου κινητο στην Κυψελη στο κεντρο Αθηνας δλδ κοντα που δεν εχει αυτό το κινητο 4G με το ιδιο πρόγραμμα παλι δειχνει στην 1800! ενώ το Xiaomi δειχνει 4G παλι στην 1800 (το κινητο αυτό δεν εχει την 800αρα).

Τελικα η 1800 δεν παιζει σε 3G? αν όχι πως γινεται εγω να πιανω από αυτή τοτε?

Γιατι όπως ανεφερα σε άλλες πολλες σελιδες λενε ότι η 1800 παιζει και σε 3G.

Mηπως όταν εχω H+ παιζει μαζι το 2G και γιαυτο δειχνει την 1800? αλλα πως στο Περιστερι δειχνει την 2100 τοτε? και στα αλλα μερη την 1800? εχω μπερδευτεί....:wacko::wacko::wacko:

Παντως ο αναμεταδότης που ηθελα δεν αναφερει 3G τελικα δεν το ειχα προσεξει…..https://www.banggood.com/LCD-Display-Global-Frequency-DCS-2G-4G-LTE-1800MHz-Mobile-Smart-Signal-Repeater-Booster-Amplifier-p-1078727.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

για να εχω όμως σημα 4G αφου το κινητο μου δεν εχει την 800αρα μια χαρα μου κανει δεδομενου αμα παω σε αλλον δρομο ποιο μακρια από το σπιτι μου πιανει 4G κανονικα το Xiaomi στην 1800.

Οποτε μου κανει αυτος ετσι? εγω θελω βασικα το 4G να φερω, ο λογος για το 3G εγινε για το σημα όπως είναι και σε Η+ χωρις ενισχύσεις.

Στις ερωτήσεις που κανουν εκει περα λενε για 3G και απαντουν ότι δεν κανει, κανει λενε μονο για 2G και 4G, όμως στο pdf στο manual του λεει και για 3G! τελικα κανει ή όχι ? αν εχω 4G οκ δεν με πειραζει όμως.

Edited by Nikifoross

Είμαι ο μόνος που δε καταλαβαίνω τι ρωτάς;

2100 /900 για 3η

2600/ 1800/ 800 για 4η

1800/ 900 για 2η

Αυτά για Ελλάδα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι ο μόνος που δε καταλαβαίνω τι ρωτάς;

2100 /900 για 3η

2600/ 1800/ 800 για 4η

1800/ 900 για 2η