king2009 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Όλη μέρα 3G σήμερα μπορέσαμε και είδαμε τους 2 αγώνες ο ένας στο κινητό με COSMOTE go ο άλλος με tethering σε 40αρα τηλεόραση κοντά 2.5gb. Μακάρι να το έφτιαξαν θα φανεί από Δευτέρα Τρίτη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Χθες το βράδυ γύρισα από Χανιώτη και σε πολλά σημεία το δίκτυο είναι χάλια μαύρα.Στη χανιωτη H και E,κρυοπηγη μέχρι το angels club στην Καλλιθέα δεν είχε καθόλου H,μάλιστα καθώς μιλούσα στο τηλέφωνο η κλήση έπεσε!.Από την Καλλιθέα όπου μπαίνουμε στον περιφερειακό μέχρι την Ποτίδαια το σήμα έκανε συνέχεια διακυμάνσεις,στη στροφή για δεύτερο πόδι πάλι δεν είχε H.Και από κει και πέρα H και E.Σε όλη τη διαδρομή δεν μπορούσα καθόλου να δω μουντιαλ,έκανε συνέχεια διακοπές.Χάλια μαύρα παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 καλησπερα, και στην περιοχη του Μαραθωνα (Τυμβος) χαλια μαυρα επισης....μειωμενο σημα σχετικα με αλλες φορες, δοκιμες με ιδιες συσκευες, μειωμενες ταχυτητες και pings, γενικα χαλια.... ενταξει δινουμε δωρα κτλ αλλα οχι κι ετσι ειπαμε....καντε κατι εκει στην Cosmote επιτελους! ΕΛΕΟΣ!!!! :mad::mad::mad: και μεσα στο σπιτι αμα μπω δεν εχει σημα ΤΙΠΟΤΑ!!!! πρεπει να αφηνω ενα παλιο κινητο ΕΞΩ απο το παραθυρο σε wifi ap tethering με καρτα twin sim cosmote Whats up για να εχω σημα μεσα.... η κατασταση στην περιοχη ελεεινη και τρισαθλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εγω το ξαναλεω,για εκτος πολεων θελεις 2 νουμερα.Και η κοσμοτε που θεωρητικα στην επαρχια εχει σημα καμπανα,εχει θεματα σε καποια σημεια. Χθες ημουν λεπτοκαρυα,1 γραμμη 3G ειχα.Και οι ταχυτητες ηταν παρα πολυ χαμηλες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εγω το ξαναλεω,για εκτος πολεων θελεις 2 νουμερα.Και η κοσμοτε που θεωρητικα στην επαρχια εχει σημα καμπανα,εχει θεματα σε καποια σημεια. Χθες ημουν λεπτοκαρυα,1 γραμμη 3G ειχα.Και οι ταχυτητες ηταν παρα πολυ χαμηλες.Μετα το δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων που έδωσαν πολυ 800αρα στην επαρχία άνοιξαν πολλές τρύπες. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) Μετα το δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων που έδωσαν πολυ 800αρα στην επαρχία άνοιξαν πολλές τρύπες. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Στη Λεπτοκαρυα πανω στο χωριο και πανω απο τις γραμμες του ΟΣΕ καλα ειναι.Κατω απο τις γραμμες ειναι το θεμα.Προς τα ΚΑΑΥ κατω στη παραλια,ειδικα οπου μαζευονται οι στρατιωτικοι το καλοκαιρι να δεις τι γινεται. Εδω και 8-9 χρονια μεσα σε εσωτερικο χωρο Edge και εξω 1-2 γραμμες 3G. Ειχα καποτε Internet on the Go 10GB συμβολαιο,γυρω στο 2009.Αλλαξα συσκευες και τα τελευταια 3 χρονια τα ιδια χαλια η κοσμοτε. Edited July 8, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα σας, όταν καλώ τον αριθμό μου (εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος), ακούγονται στην γραμμή πρώτα 2 "μπάσοι" τόνοι και μετά στον Τρίτο, που έχει και τον κανονικό τηλεφωνικό τόνο, χτυπάει η συσκευή μου (Huawei P10). Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό; Είναι θέμα δικτύου; Σε άλλα τηλέφωνα Cosmote που έχουμε σπίτι δεν το κάνει. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Speedtest 25down 5up στο resto blue πρώην marbella παραλία γεωπονικών,έχει κεραία η cosmote εκει.Από τα καλύτερα σημεία στα γεωπονικά για μετρήσεις,φουλ σήμα και μεγάλη διαφορά στην χρήση μπαταρίας. Edited July 13, 2018 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Δυστυχως εχει πολλα προβληματα με το σημα η Cosmote. Σε Θεσσαλονικη και Χαλκιδικη που κινουμαι εχω σχεδον μονιμα προβλημα με την ομιλια. Ενω δειχνει οτι εχω σημα, μου ερχονται μηνυματα οτι ειχα κλησεις και επισης δεν μπορω να κανω κληση. Παραλληλα εχω και δυο νουμερα με κοκκινη και με μπλε. Απο την μπλε ειμαι πολυ περισσοτερο ικανοποιημενος και δευτερη η κοκκινη σε ομιλια. Σε ιντερνετ η Cosmote παραμενει πρωτη παρολα τα προβληματα που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Δυστυχως εχει πολλα προβληματα με το σημα η Cosmote. Σε Θεσσαλονικη και Χαλκιδικη που κινουμαι εχω σχεδον μονιμα προβλημα με την ομιλια. Ενω δειχνει οτι εχω σημα, μου ερχονται μηνυματα οτι ειχα κλησεις και επισης δεν μπορω να κανω κληση. Παραλληλα εχω και δυο νουμερα με κοκκινη και με μπλε. Απο την μπλε ειμαι πολυ περισσοτερο ικανοποιημενος και δευτερη η κοκκινη σε ομιλια. Σε ιντερνετ η Cosmote παραμενει πρωτη παρολα τα προβληματα που εχει. Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Και εξηγούμαι: Με καλούν στο Cosmote και μερικές φορές οι κλήσεις έρχονται σε μηνύματα. Κατερίνη κέντρο. Απαράδεκτο... τελευταία το κάνει που και που. Καλά που στη δεύτερη σιμ έχω Vodafone CU και με καλούν εκεί. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Cosmote φτιάξε το σήμα στη δυτική Χαλκιδική γιατί όχι YouTube με πολλές διακοπές-μεταπτώσεις στην ανάλυση βλέπουμε αλλά οι κλήσεις που κάνουμε το 1ο πράγμα που θα πούμε είναι:"Ξανά πες το γιατί κάνει διακοπές"!Και στο σπίτι μέσα να μην έχει σήμα!Και έξω μόνιμα 1/4 σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Cosmote φτιάξε το σήμα στη δυτική Χαλκιδική γιατί όχι YouTube με πολλές διακοπές-μεταπτώσεις στην ανάλυση βλέπουμε αλλά οι κλήσεις που κάνουμε το 1ο πράγμα που θα πούμε είναι:"Ξανά πες το γιατί κάνει διακοπές"!Και στο σπίτι μέσα να μην έχει σήμα!Και έξω μόνιμα 1/4 σήμα!πάρε τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα εδώ όσο και να τα λες δεν γίνεται τίποτα. Εκτός αν περιμένεις από το Θεό να το φτιάξει Σπίτι του Άδη καλεί rob21 over Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά εκανα τυχαία μια αναζήτηση δικτύων με το κινητό μου με κάρτα της cosmote και μου έβγαλε το δίκτυο της mtel(λογικά της Βουλγαρίας) Πώς γίνεται αυτό ενώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά εκανα τυχαία μια αναζήτηση δικτύων με το κινητό μου με κάρτα της cosmote και μου έβγαλε το δίκτυο της mtel(λογικά της Βουλγαρίας) Πώς γίνεται αυτό ενώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Fake news :lol: Πάει η Wind. Την αγόρασαν άλλοι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Γίνεται πολλές φορές το καλοκαίρι λόγω ηρεμίας στην Ιονόσφαιρα και το φαινόμενο διαρκεί λίγες ώρες κάθε φορά. Η ανάκλαση αυτή βέβαια λόγω και της απόστασης δεν μπορεί να οδηγήσει σε σύνδεση σε αυτό το δίκτυο. Πρόσφατα εδω στην Μάλτα είχα βρεί δίκτυα Τυνησίας και Ιταλίας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν έχεις WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Βασίλη, αυτό είναι το λεγόμενο Σποραδικο Ε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ακριβώς έτσι , 73 και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Αν έχεις αδερφό ραδιοερασιτεχνη τα ξέρεις αυτά! :) Πολλά 73! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Καλησπέρα, πολυ σουρσιμο το δικτυο το ΣΚ, πολυ σπασιμο νευρων οσο δεν παει, και στο εξοχικο μου ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ πτωση σηματος ακομα και εξω απο το σπιτι πλεον... δλδ ο αναμεταδοτης ακομα και για το 3G θα ειναι πλεον απαραιτητος, αν μπορουσα θα αλλαζα εταιρια αλλα οι αλλες δεν πιανουν αλλου παλι, η μια σπιτι μου και η αλλη στην δουλεια μου....:lol::lol::lol: και οι τρεις για πολλες καρπαζιες..... δλδ σονυ και καλα πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 2 εταιριες να τις πληρωνουμε και τις 2 επειδη ειναι ανικανοι να φτιαξουν τις κ@@#$%$#κεραιες τους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Επεσες οντως στην περιπτωση!! Άλλαξε σπιτι ή δουλειά.. Problem solved Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Επεσες οντως στην περιπτωση!! Άλλαξε σπιτι ή δουλειά.. Problem solved καλα λες πως και δεν το ειχα σκεφτει???? :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και εγώ ειδικά μες στο σπίτι το σήμα πέφτει και επανέρχεται πολλές φορές,το σήμα είναι πραγματικά απαράδεκτο,να μην μπορώ να δω YouTube κανονικά και να κάνει συνέχεια διακοπές,ημαρτον!Μου έρχονται μέρες 2009-2010 που έβαζα στικακι ίντερνετ για 2 μήνες στο εξοχικό και το ίντερνετ σερνόταν!Ειδικά μέσα δεν είχα σήμα ούτε με σφαίρες.Εξω μόνο είχα σήμα και αυτό για πολύ βασική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) καλημέρα, αν δεν μπορούμε για το Α-Β λογο να παμε σε άλλη εταιρια ή δεν θελουμε dual sim αν εχουμε τετοιο κινητο όπως εγω που δεν θελω κανενα από τα 2, μπορούμε να βαλουμε repeater, από κινα είναι πολύ χαμηλες οι τιμες. Προς το παρον επειδή δεν με παιρνει ο χρονος, ερχεται αδεια, εχω ένα παλιο κινητο και το αφηνω καπου εξω από το σπιτι σε wifi ap tethering mode και κανω μια χαρα την δουλεια μου, εχω και καρτα Twin sim W.U και όλα καλα και σαν τηλεφωνο. Βεβαια ελπιζω καμια μερα να μην φυγει και το τραβολογάει κανεις αρουραίος, νυφιτσα, κουκουβαγια, νυχτεριδα ή αλεπου….:lol::lol::lol::lol: θα πρεπει να το δεσω καπου αλλιως σιγουρα θα το κλεψουν. Μετα τις διακοπες θα παραγγειλω από Κινα repeater λεω στα 1800 για 4G μιας και υπαρχει σημα αν το δυναμώσεις και το κινητο μου Xiaomi mi max 2 δεν εχει την 800αρα ετσι κι αλλιως. Το 3G είναι στα 2100 οποτε αν θελουμε αυτην παιρνουμε τέτοιον και ειδα πως είναι και λιγο ποιο φτηνοι. Εχω και συνδεση με παγιο όπως ειπα και κεραια πανελ διπλα σε παραθυρο και από περσι ιουνιο που το εβαλα δεν εχει χασει ΠΟΤΕ το σημα! πιανει τερμα 4G. παντα παιζει πολύ καλα. Εχει ένα περιορισμο το ρουτερ γιατι το βλεπει σαν usb modem (PPP) και δεν πιανει μεγαλη ταχυτητα δλδ πιανει σαν την μικρη VDSL αλλα μου αρκει, εξαλου δεν είναι για χορταση τα δεδομενα εχω μικρο πακετο, και όταν είμαι εκει χρειαζομαι και του κινητου. Τι ενισχυση που κανει η κεραια, όταν εχεις σκετο κινητο δεν εχεις μεσα στο σπιτι σχεδόν καθολου ουτε καν 3G! ολο χανεται και αν πιασει 1-2 γραμμες και φευγει. Παντως τον τελευταιο καιρο με δωρα κτλ που δωσανε επεσε και απεξω γενικα ποιο χαμηλα το σημα και εχει αργες ταχύτητες και στο 3G. Kαι δεν ξερω γιατι με 3 συσκευες κιολας ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ όταν πιανει Η+ εχει ιντερνετ, αν γινει σκετο Η ή 3G δεν ρουταρει το ιντερνετ. Edited July 16, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Κερατέα H+ σήμα 4/4 με ταχύτητα 15mbps Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 καλημέρα, αν δεν μπορούμε για το Α-Β λογο να παμε σε άλλη εταιρια ή δεν θελουμε dual sim αν εχουμε τετοιο κινητο όπως εγω που δεν θελω κανενα από τα 2, μπορούμε να βαλουμε repeater, από κινα είναι πολύ χαμηλες οι τιμες. Προς το παρον επειδή δεν με παιρνει ο χρονος, ερχεται αδεια, εχω ένα παλιο κινητο και το αφηνω καπου εξω από το σπιτι σε wifi ap tethering mode και κανω μια χαρα την δουλεια μου, εχω και καρτα Twin sim W.U και όλα καλα και σαν τηλεφωνο. Βεβαια ελπιζω καμια μερα να μην φυγει και το τραβολογάει κανεις αρουραίος, νυφιτσα, κουκουβαγια, νυχτεριδα ή αλεπου….:lol::lol::lol::lol: θα πρεπει να το δεσω καπου αλλιως σιγουρα θα το κλεψουν. Μετα τις διακοπες θα παραγγειλω από Κινα repeater λεω στα 1800 για 4G μιας και υπαρχει σημα αν το δυναμώσεις και το κινητο μου Xiaomi mi max 2 δεν εχει την 800αρα ετσι κι αλλιως. Το 3G είναι στα 2100 οποτε αν θελουμε αυτην παιρνουμε τέτοιον και ειδα πως είναι και λιγο ποιο φτηνοι. Εχω και συνδεση με παγιο όπως ειπα και κεραια πανελ διπλα σε παραθυρο και από περσι ιουνιο που το εβαλα δεν εχει χασει ΠΟΤΕ το σημα! πιανει τερμα 4G. παντα παιζει πολύ καλα. Εχει ένα περιορισμο το ρουτερ γιατι το βλεπει σαν usb modem (PPP) και δεν πιανει μεγαλη ταχυτητα δλδ πιανει σαν την μικρη VDSL αλλα μου αρκει, εξαλου δεν είναι για χορταση τα δεδομενα εχω μικρο πακετο, και όταν είμαι εκει χρειαζομαι και του κινητου. Τι ενισχυση που κανει η κεραια, όταν εχεις σκετο κινητο δεν εχεις μεσα στο σπιτι σχεδόν καθολου ουτε καν 3G! ολο χανεται και αν πιασει 1-2 γραμμες και φευγει. Παντως τον τελευταιο καιρο με δωρα κτλ που δωσανε επεσε και απεξω γενικα ποιο χαμηλα το σημα και εχει αργες ταχύτητες και στο 3G. Kαι δεν ξερω γιατι με 3 συσκευες κιολας ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ όταν πιανει Η+ εχει ιντερνετ, αν γινει σκετο Η ή 3G δεν ρουταρει το ιντερνετ. φιλε ειμαι σε περιοχη στην αχαια που οχι μονο με το ζορι 3g πρεπει να βγω εξω απο το σπιτι για να μιλησω καθως χανει το σημα! τσεκαρισμενο σε δυο κινητα,μπορεις να μου προτεινεις μια συσκευη τετοια τουλαχιστον να μπορω να κανω κλησεις; ευχαριστω Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts