manosn2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αυτες τις μερες που ειμαι Αθηνα, και τις περιοχες που κινουμε με διαφορα το καλυτερο ιντερνετ ειναι της cosmote.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αυτες τις μερες που ειμαι Αθηνα, και τις περιοχες που κινουμε με διαφορα το καλυτερο ιντερνετ ειναι της cosmote.. Στην Αθήνα η wind μου παίζει πολύ ποιο γρήγορα από την cosmote μου. Ας κατεβάσει τις τιμές γιατί το 50ρικο είναι πολύ για 20 gb μέσα στην κρίση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Στην Αθήνα η wind μου παίζει πολύ ποιο γρήγορα από την cosmote μου. Ας κατεβάσει τις τιμές γιατί το 50ρικο είναι πολύ για 20 gb μέσα στην κρίση. Απο εδω Γαλατσι και εδω γυρο δε λεει τιποτα, η wind. Το παρατηρω καθε μερα.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Απο εδω Γαλατσι και εδω γυρο δε λεει τιποτα, η wind. Το παρατηρω καθε μερα.. Έχω 2 συμβόλαιο και στους δυο παρόχους. Στο Γαλάτσι σε ποιο ύψος ; μου κάνει εντύπωση 11mbps με wind εκεί σε φιλικό σπίτι και 4mbit με cosmote. Και στα δυο MIFI. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Έχω 2 συμβόλαιο και στους δυο παρόχους. Στο Γαλάτσι σε ποιο ύψος ; μου κάνει εντύπωση 11mbps με wind εκεί σε φιλικό σπίτι και 4mbit με cosmote. Και στα δυο MIFI. Ακριβως οπως ηταν περυσι οταν ξαναημουν εδωτο ιδιο παραμενει κ φετος! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Το ιντερνετ το φοιτητικο που ειναι 8,9 ευρω τα 5 γιγα μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η τιμη αμα κανεις συμβολαιο?Μεχρι καλοκαιρι και μετα παει στα 30 ευρω,συνεχιζει μεχρι να κλεισει χρονο ή ειναι αοριστου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Το ιντερνετ το φοιτητικο που ειναι 8,9 ευρω τα 5 γιγα μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η τιμη αμα κανεις συμβολαιο?Μεχρι καλοκαιρι και μετα παει στα 30 ευρω,συνεχιζει μεχρι να κλεισει χρονο ή ειναι αοριστου? νομίζω οτι ισχύει οσο είσαι ακόμα φοιτητής και λήγει το πάσο σου δηλαδη για όσα χρόνια γράφει επάνω τόσο κάιρο θα ισχύει η προσφορά. Το ίδιο ισχύει και στην vodafone. Άρα και στην κοσμοτε το ίδιο θα ειναι !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Το ιντερνετ το φοιτητικο που ειναι 8,9 ευρω τα 5 γιγα μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η τιμη αμα κανεις συμβολαιο?Μεχρι καλοκαιρι και μετα παει στα 30 ευρω,συνεχιζει μεχρι να κλεισει χρονο ή ειναι αοριστου? Για Πάντα φτάνει να έχεις συμβόλαιο στην Cosmote Mobile Internet μόνο με 8,90€! Τώρα μπορείς να σερφάρεις στο Internet από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου όπου κι αν βρίσκεσαι μόνο με 8,90€ το μήνα για πάντα! Κάνε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Internet On The Go Student ή COSMOTE Internet Any Way 5GB από τις 6/10/2012 έως και τις 31/01/2013 και θα επωφελείσαι για πάντα από τις εξής προσφερόμενες εκπτώσεις στο μηνιαίο πάγιο: COSMOTE Internet On The Go Student: από 25€ σε 8,90€ COSMOTE Internet Any Way 5GB: από 27€ σε 8,90€. Προϋπόθεση για την απόκτηση της σύνδεσης COSMOTE Internet Any Way είναι ο συνδυασμός με ένα πρόγραμμα Συμβολαίου COSMOTE. Oι φοιτητικές προσφορές ισχύουν για όλους τους φοιτητές οποιουδήποτε Ελληνικού δημόσιου ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εκτός από το φοιτητικό πάσο μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου με φοιτητική ταυτότητα, βεβαίωση σπουδών ή το πιστοποιητικό εγγραφής πρωτοετών. Πηγή : http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_StudentOffer/section/Personal Edited January 6, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλή προσφορά!!! Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μενω Δραπετσωνα σε ισογειο και το σημα που εχω της Cosmote ειναι 1/5 στην καλυτερη περιπτωση κι αυτη διπλα στο παραθυρο!:( Διαβαζοντας τις εμπειριες συνφορουμιστων σχετικα με την συσκευη της Cos για τελειο σημα,πηρα σημερα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και τους ειπα το προβλημα μου,και μου ειπαν οτι μπορω να παρω ενα χωρις να πληρωσω(εχω οικογενειακο προγραμμα με 2 συνδεσεις). Η συνδεση ηταν πολυ απλη,η συσκευη "πηρε μπροστα" μετα απο κανα 20λεπτο και εκτοτε εχω 5/5 εντος σπιτιου που μεχρι τωρα ουτε μπορουσα να το διανοηθω!;) Γραφω την δικη μου εμπειρια για οσους εχουν προβλημα,και πως μπορουν να βελτιωσουν την ληψη τους! Κι απο εμενα ενα μπραβο στην Cosmote!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Από ακτινοβολία τι λέει να έχεις μια κεραία 3g μέσα στο σπίτι σου ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Από ακτινοβολία τι λέει να έχεις μια κεραία 3g μέσα στο σπίτι σου ; Πολύ καλύτερα από το να έχεις ένα κινητό με σχεδόν ανύπαρκτο σήμα δίπλα στο κεφάλι σου, μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Πολύ καλύτερα από το να έχεις ένα κινητό με σχεδόν ανύπαρκτο σήμα δίπλα στο κεφάλι σου, μάλλον. Υπάρχουν στοιχεία εκπομπής κάπου ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδια απ'οτι διαβασα η ακτινοβολια του,ειναι λιγοτερη απ'οτι ενος WIFI ROUTER,χωρις να το εχω δοκιμασει/διασταυρωσει! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Πολύ καλύτερα από το να έχεις ένα κινητό με σχεδόν ανύπαρκτο σήμα δίπλα στο κεφάλι σου, μάλλον. Συμφωνω! Απο τα να εχεις ενα αχρηστο κινητο μεσα στο σπιτι σου,και σε καθε κληση να κανεις την τσιτα να πεταγεσαι εξω,κι αν προλαβεις,η στην καλυτερη διπλα στο παραθυρο με 1/5 και συνενοηση για τα μπαζα,προτιμω την συγκεκριμενη συσκευη η οποια με εξυπηρετει απολυτα οσον αφορα τις πρωτες εντυπωσεις!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Από ακτινοβολία τι λέει να έχεις μια κεραία 3g μέσα στο σπίτι σου ; Το ασύρματο ρουτερ σου εκπέμπει ελάχιστα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Παιδια μια ερωτηση σχετικα με τις καρτες sim Καπου σε παλαιοτερα thread διαβαζα οτι οι παλιες καρτες sim δεν υποστηριζουν 3g και οτι θελει καινούργια sim για την υποστηριξη 3g ,βλεπω οτι δεν ισχυει αυτο γιατι εχω καρτα sim πριν το 2000 και μια χαρα βλεπω υποστηριζει σημα 3g. Οι νεες καρτες sim ξερετε τι αβαντάζ εχουν,απο τις παλαιοτερης τεχνολογίας ? Ευχαριστώ Edited January 28, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδια μια ερωτηση σχετικα με τις καρτες sim Καπου σε παλαιοτερα thread διαβαζα οτι οι παλιες καρτες sim δεν υποστηριζουν 3g και οτι θελει καινούργια sim για την υποστηριξη 3g ,βλεπω οτι δεν ισχυει αυτο γιατι εχω καρτα sim πριν το 2000 και μια χαρα βλεπω υποστηριζει σημα 3g. Οι νεες καρτες sim ξερετε τι αβαντάζ εχουν,απο τις παλαιοτερης τεχνολογίας ? Ευχαριστώ Επιτρέπουν στο modem του τηλεφώνου να κοιμηθεί όταν δεν χρησιμοποιείται το δίκτυο και σου καίει λιγότερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Επιτρέπουν στο modem του τηλεφώνου να κοιμηθεί όταν δεν χρησιμοποιείται το δίκτυο και σου καίει λιγότερη μπαταρία. Το περιεργο δεν ειναι που πιανω 3g και hsdpa με καρτα πανω απο δεκαετία ? εγω νομιζα οτι θα επρεπε να την αλλαξω για να πιανω 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το περιεργο δεν ειναι που πιανω 3g και hsdpa με καρτα πανω απο δεκαετία ? εγω νομιζα οτι θα επρεπε να την αλλαξω για να πιανω 3g Όταν είχαν αρχίσει πρώτη φορά να δοκιμάζουν το 3G επέλεξαν να λειτουργεί μόνο με καινούργιες SIM (USIM) που υποστήριζαν καλύτερο encryption και γενικώς ήταν μια αναβάθμιση ασφαλείας. Στη συνέχεια κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν άλλαζε SIM, οπότε άφησαν και τις παλιές να μπαίνουν. Γενικώς θέλουν να μεταφέρουν την κίνηση προς πιο αποδοτικά radio interfaces ώστε να μειώνουν την κίνηση δικτύου για κάθε € που χρεώνουν. Ένας συνδρομητής που ταλαιπωρεί το gprs για ένα μισάωρο «κοστίζει» για το δίκτυο πολλές τάξεις μεγέθους περισσότερο από κάποιον που είναι σε LTE και σε 1 λεπτό έχει κάνει τη δουλειά του. Και φυσικά χρεώνουν και τους 2 το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Eυχαριστω georgemv για την κατοπιστικοτατη απαντηση,αρα το μονο που κανει μια νεα sim ειναι καλυτερο encryption ,και περισσοτερες επαφες,απο θεμα 3g - hsdpa δεν παιζει κανενα ρολο απο μια παλια sim 10 ετίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Όταν είχαν αρχίσει πρώτη φορά να δοκιμάζουν το 3G επέλεξαν να λειτουργεί μόνο με καινούργιες SIM (USIM) που υποστήριζαν καλύτερο encryption και γενικώς ήταν μια αναβάθμιση ασφαλείας. Στη συνέχεια κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν άλλαζε SIM, οπότε άφησαν και τις παλιές να μπαίνουν. Γενικώς θέλουν να μεταφέρουν την κίνηση προς πιο αποδοτικά radio interfaces ώστε να μειώνουν την κίνηση δικτύου για κάθε € που χρεώνουν. Ένας συνδρομητής που ταλαιπωρεί το gprs για ένα μισάωρο «κοστίζει» για το δίκτυο πολλές τάξεις μεγέθους περισσότερο από κάποιον που είναι σε LTE και σε 1 λεπτό έχει κάνει τη δουλειά του. Και φυσικά χρεώνουν και τους 2 το ίδιο. Nα ρωτήσω κάτι αν ξέρεις; Στις καινούριες σιμ, έχω προσέξει ότι υπάρχουν οι μεν με μικρό τσιπάκι και οι δε με κάπως μεγαλύτερο τσιπάκι(δεν μιλάω για nano sim όπως του iphone, για τις απλές συνήθεις που μας δίνουν όταν απλά ζητάμε μία σιμ μιλάω)... Μιλάμε για 1 ετους σιμ το περισσότερο αν παίζει κάποιο ρόλο... Εκεί υστερεί κάποια από τις δύο έναντι της άλλης; Αν ναι, ποια και σε τι; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Nα ρωτήσω κάτι αν ξέρεις; Στις καινούριες σιμ, έχω προσέξει ότι υπάρχουν οι μεν με μικρό τσιπάκι και οι δε με κάπως μεγαλύτερο τσιπάκι(δεν μιλάω για nano sim όπως του iphone, για τις απλές συνήθεις που μας δίνουν όταν απλά ζητάμε μία σιμ μιλάω)... Μιλάμε για 1 ετους σιμ το περισσότερο αν παίζει κάποιο ρόλο... Εκεί υστερεί κάποια από τις δύο έναντι της άλλης; Αν ναι, ποια και σε τι; :blink: το εχω παρατηρήσει και εγώ ! Αυτο η σημ που εχω 3g ειναι πιο μεγαλο το chip ένω σε κάποιες σημ που είχα πάρει απο το internet δωρεαν απο το site τησ vodafone μπορεί να ειναι 2g αλλα το chip τουσ ειναι πιο μικρο . Επίσης οι νέες σημ με chip πιο μικρο απο οτι εχω δοκιμάσει χωράνε τa ίδια ονόματά με την σημ 3g με την μόνη διαφορά που δεν μπορείς να βάλεις στισ επαφές και email και να το αποθηκεύσεις στην σημ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Η βασική διάφορα είναι η υποστήριξη power management από τις καινούργιες κάρτες. Επίσης οι καινούργιες είναι πιο γρήγορες, αλλά αυτό δεν κάνει τόση διάφορα στα σύγχρονα smartphones που δεν αποθηκεύουν πληροφορία στις κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπέρα! Η Cosmote δεν θα έπρεπε να αλλάξει της nanosim από 3g σε 4g τώρα που έγινε επίσημη διάθεση του 4g στο iphone 5? Διάβασα στο site της cosmote οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις παλιές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts