Jump to content

asylyptos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    249
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asylyptos

  1. asylyptos

    NOVA 5G

    Ξέρει κανείς από την ομάδα πότε περίπου θα έρθει και προς Θεσσαλία το 5G; Έχει ακούσει κάτι;
  2. asylyptos

    Nova 4G

    Σε μεγάλο μέρος της διαδρομής από τη Θεσσαλονίκη προς την Ασπροβάλτα, κυρίως στις λίμνες, όχι μόνο 4g δεν υπήρχε, αλλά και ελάχιστο H. Το κινητό μου παρέμενε κολλημένο σε G και E. Γιατί την έχουν τόσο παραμελημένη αυτήν την περιοχή; Αντιθέτως, μέσα στα κατσάβραχα του Αγ. Όρους αλλά και σε άλλες περιοχές της Χαλκιδικής η κάλυψη ήταν αξιοπρεπέστατη από 50-70 Mbps.
  3. asylyptos

    Nova 4G

    Ο χάρτης κάλυψης πάντως δείχνει κάλυψη 4g στο νησί εκεί. Τι ισχύει;
  4. To Xiaomi redmi note 6 pro θα μπορούσε να περιληφθεί στην λίστα; Ευχαριστώ.
  5. asylyptos

    Nova 4G

    Κάποιο κενό στην κάλυψη του 4G κοντά στη Θήβα (όπως το δείχνει ο χάρτης κάλυψης) ισχύει ή είναι απλή παράληψη;
  6. asylyptos

    Nova 4G

    Καλορίζικο το 4g!:)
  7. asylyptos

    Nova 4G

    Κυρίως η καθημερινή μου διαδρομή είναι Βόλος-Νέα Αγχίαλος -Αλμυρός. Παρεμπιπτόντως και στον Αλμυρό είδα χαμηλές ταχύτητες, περίπου 8-10 mbps (στο πάρκινγκ κάτω από τον Άγιο Δημήτριο). Θα ξαναμετρήσω σύντομα και αν δω τα ίδια θα τους πάρω τηλ.
  8. asylyptos

    Nova 4G

    Στα Χάνια Πηλίου απόψε μου πέταξε κάτι 50άρια για πλάκα, στην Πορταριά είχα περίπου 25mbps Στις περιοχές όμως που κινούμαι έξω από το Βόλο, έχω μόλις και μετά βίας 12 mbps, Δεν ξέρω γιατί.
  9. Πω, πω ρε παιδιά, πόσα χρόνια με γυρίσατε πίσω!!!!!! :(:(:(:(:( Νοσταλγία!
  10. asylyptos

    Nova 4G

    Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Το minimum μιας καλής ταχύτητας 4g ποιο πρέπει να είναι;
  11. asylyptos

    Nova 4G

    Πάρα πολύ καλή ταχύτητα.
  12. ]Φρέσκα ορεινά νέα:lol: Λοιπόν, είπα να συνεχίσω τις μετρήσεις μου σε κάποια σημεία του Πηλίου για να δω τι παίζει με την ταχύτητα. Παιδιά, ένα θα πω: Έπαθα σοκ με αυτά που μου έδειξε το κινητό μου!!!!! Στα Χάνια μου πέταξε ένα 16 up και 4.64 down και έτριβα τα μάτια μου! Τα γράφω αυτά, γιατί είχα αναφέρει τόσο σε αυτούς, αλλά και εδώ μέσα ότι η συγκεκριμένη περιοχή εκεί πάνω δεν τα πήγαινε καλά σε σήμα και ταχύτητα (θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια ότι χαροπάλευε με μία γραμμή Ε). Έκανα και κάποιες άλλες μετρήσεις και παρακάτω και η ταχύτητα έπαιζε κάπου στα 7-8 mbps. Εκεί που η ταχύτητα εξακολουθεί να είναι μικρή ήταν στην Πορταριά με ταχύτητες τις οποίες είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες, αλλά πιστεύω πάλι ότι είναι λόγω του κόσμου που υπάρχει ακόμα για τις γιορτές. Κατά την επιστροφή στο Βόλο μόνο σε ένα μικρό σημείο γύρισε το σήμα σε E κοντά στο Κατηχώρι. Βέβαια, στον περιφερειακό ξενέρωσα λίγο....
  13. Θα έχω σε λίγο καιρό, απλά από αυτά που κατά καιρούς διάβαζα σχετικά με το LTE της wind κάπως με φόβησαν οι ταχύτητες :worry::lol:
  14. Ακόμα και μέσα στην Πορταριά με το ζόρι πήρα ένα 5άρι mbps με σήμα 4/4 Η+, αλλά αυτό το δικαιολογώ εξαιτίας των πολλών εκδρομέων που είχε και ακόμη έχει η περιοχή. Θα ήθελα να δω στα Χάνια τι κάνανε εκεί που τα πράγματα όπως έγραφα και παλιότερα ήταν πολύ άσχημα με το σήμα. Ίσως πάω το απόγευμα.
  15. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλή χρονιά να έχουμε. Μετά από πολύ καιρό έκανα μέτρηση στο κέντρο του Βόλου να δω τι πραγματικά γίνεται από ταχύτητες. Αν εξαιρέσω την παραλία που μου έβγαλε 10 mbps στο υπόλοιπο κέντρο το ανώτερο που πήρα σε ταχύτητα ήταν 2.78 mbps και αυτό στην πλατεία του Αγ. Νικολάου. Το ping ήταν κάπου στο 130, αλλά το σήμα σχεδόν συνέχεια 4/4 Η+. Οι μετρήσεις έγιναν περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ώρα που θεωρητικά το δίκτυο δεν έχει τόση κίνηση. Δεν ξέρω αν έτυχε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά όπως και να έχει δεν το λες καλή ταχύτητα μετά από αναβάθμιση δικτύου. Επίσης στο Πήλιο (Πορταριά - Βόλος) στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπήρχε σήμα Ε. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω εκ νέου.
  16. Aπό σημερινή μέτρηση στα Λεχώνια μπροστά από το συνεταιρισμό: upl 7.71, downl 3.85 και ping 135. To ping την τελευταία εβδομάδα σε όλες τις μετρήσεις είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό των μετρήσεων πριν το Πάσχα.
  17. asylyptos

    Nova 4G

    Πιστεύω ότι μέσα στο '17 θα αλλάξουν πολλά. Άργησαν πολύ.
  18. asylyptos

    Nova 4G

    Αν ισχύουν οι αλλαγές, βλέπω ότι οι Σποράδες θα πάνε καλά.
  19. asylyptos

    Nova 4G

    Άλλαξαν λίγο οι χάρτες ή μου φαίνεται; (Μαγνησία) Για δείτε το λίγο. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/
  20. Μακάρι να μπήκαν. Η ΕΕΤΤ, όπως και η πολεοδομία του Βόλου αναφέρουν πάντως πως μέσα στο Βόλο υπάρχουν κεραίες-μικροκυψέλες της wind
  21. Από εβδομάδα που θα έχω 4G συσκευή, θα ξέρω τι γίνεται.. Γι' αυτό και δεν πολυ-γράφω στην ενότητα του 4G. Πάντως το Η/Η+ λειτουργεί ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ, αν και σήμερα στη γύρω περιοχή παρατηρήθηκε μια αστάθεια, δηλαδή συχνά-πυκνά γύριζε σε Ε και G, αλλά για λίγο. Αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, ήταν για το γεγονός πως ενώ ακόμη θυμάμαι το περσινό χάλι τους π.χ. στα Καλά Νερά, με ένα δίκτυο να σέρνεται, με 3G σήμα για τα μπάζα, αυτοί μου πασάλειψαν το χάρτη με 4G κάλυψη τα μέρη εκείνα! Αν είναι δυνατόν! Τώρα μπορεί και να βελτιώθηκε η κατάσταση, αύριο θα είμαι το πρωί προς Λεχώνια - Μαλάκι, θα δω τι γίνεται και θα σας το αναφέρω. Να αναφέρω όμως και κάτι το θετικό που παρατήρησα σήμερα μέσα στο κέντρο του Βόλου (άλλη μια πονεμένη ιστορία με την κάλυψή τους εκεί, που για να βρεις 3G σήμα της προκοπής έπρεπε να μένεις από τον 2ο όροφο και πάνω... οι πιο χαμηλοί χόρταιναν αηδιαστικά Ε σήμα) Κάνοντας κάποιες δουλειές εκεί παρατήρησα ότι είχα Η/Η+ σήμα για αρκετή ώρα, χάνοντάς το για λίγο κοντά στις καφετέριες στο Public. Εκεί, επαναλαμβάνω, άλλες φορές το κινητό κάρφωνε σε Ε και G μόνιμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Tώρα είδα πως κάτι άλλαξε. Μπορεί να είναι παροδικό το φαινόμενο, μπορεί και όχι, θα το τσεκάρω και τις άλλες μέρες.
  22. To 4G πριν την αναβάθμιση του σήματος στα ανατολικά του ν. Μαγνησίας που το είδαν :wacko::wacko::wacko::wacko: Εκεί το 3G χαροπάλευε!
  23. Σήμερα, κάπου κοντά στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου: upl 14.35 downl 4.5 ping 47 Στο μήνυμα 7127 είχα γράψει για κακές ταχύτητες στο αναφερόμενο σημείο. Έκανα ξανά μέτρηση χτες και η κατάσταση δεν άλλαξε πολύ. Αύριο θα τους το αναφέρω.
  24. asylyptos

    Nova 4G

    Τι είπες τώρα!!!!!!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...