minarokeftes Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ρε παιδιά άλλαξα πακέτο και έβαλα να έχω 100 mb ίντερνετ. Ενεργοποιώ απο τις ρυθμίσεις το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" και την "Περιαγωγή δεδομένων" στο μενού "ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας" Αλλά όταν πάω να μπώ σε κάποια σελίδα δεν φορτώνει και το 3g watchdog μου βγάζει οτι δεν έχει κατέβει ούτε kb.... Στην επιλογή "Ονόματα σημείου πρόσβασης" δεν έχει τίποτα μέσα. Θα πρέπει να δημιουργήσω εγώ ενα νέο APN??? Επίσης το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι για να πιάσω 3g θα πρέπει να το έχω ρυθμίσει στο GSM/WCDMA αυτοματο ή κατευθείαν WCDMA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Αφού δεν έχεις κανένα APN πως θα έχεις Internet? :wacko: Αστο στο αυτόματο. Οποτε θα εχεις καλυψη 3G εκει που βρισκεσαι θα συνδεεσε και με αυτη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδια η κοπελα μου εχει προβλημα εδω και 2 εβδομαδες με το internet (usb stick) της. Μπαινει για 3-4 λεπτα και την πεταει ενω εδω και ενα χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα. Ειναι στο Αστρος Κυνουριας, στο παραλιο. Ειναι κανενας αλλος εκει που εχει προβλημα με το internet του; ΥΓ: Το στικακι δεν εχει προβλημα γιατι το δοκιμασα εγω στην Αθηνα και δουλευει κανονικα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών και να το αναφέρει (αν και δεν νομίζω πως θα συγκινηθούν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Έχει άλλος πρόβλημα αυτή τη στιγμή να συνδεθεί σε 3g/hsdpa; Απο χτές το βράδυ μου κάνει νερά, το θέμα είναι πως δεν πείραξα κάτι, απενεργοποίησα juicedefender, έκανα καλού κακού restore σε default APN μπάς και σκίστηκε κάτι, δοκίμασα reboot, τίποτα. Απλά μου βγάζει "Ανεπιτυχής σύνδεση". edit: μόλις έστρωσε μόνο του! Edited December 13, 2011 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Θεσσαλονίκη.... σε 3 περιοχές που πήγα απο το πρωί τα data είναι off. APN και ρέστα σωστά. Reboot στο κινητό.... τίποτα όμως... :wacko: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ καθόλου σήμερα Θεσσαλονίκη.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μάλλον είναι γενικότερο το πρόβλημα... σε εμένα στο άσχετο συνδέεται για λίγο και μετά πάπαλα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εγώ συνδέθηκα κανονικά στις εννιά το πρωί και επίσης τώρα που δοκίμασα συνδέομαι πάλι κανονικά. Κέντρο Θεσσαλονίκης. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Θετικόν τουλαχιστον οτι ολοι διαπιστώνουμε πρόβλημα... αρα δεν φταίνε τα κινητά μας.... :lol: Υπομονη λοιπον.... Εγώ συνδέθηκα κανονικά στις εννιά το πρωί και επίσης τώρα που δοκίμασα συνδέομαι πάλι κανονικά. Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ντεπω, Καλαμαριά, Χαριλάου.... δεν και με τιποτα... Ουτε 2G, ούτε 3G Edited December 13, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κι εγώ πρόβλημα σήμερα το πρωί στο Μοσχάτο και έως τώρα που είμαι Ν. Ψυχικό, δεν έχω νετ στο κινητό! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 και ξαναεμφανίστηκε το data service... Τι σκαλίζουν άραγε εκει στην cosmote.... ? Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Από ότι παρατήρησα με το netmonitor, σήμερα έχει ενεργοποιηθεί καινούριος σταθμός ελέγχου στην Θεσ/νίκη 1103 και ο οποίος καλύπτει και την Κατερίνη!Πιθανόν αυτό να ήταν το πρόβλημα για περιοχές της Θεσ/νίκης! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ειμαι στο πλοιο της γραμμης απο Νάξο για Πείραια, παιζω με τα σηματα! Λοιπον η cosmote full 3g σε ολη την διαδρομη! Σε μερικα σημεια η cote εχει μονο καλυψη 3g, αμα γυρισεις το κινητο σου σε απλο gsm θα εισαι χωρις σημα! Η vfn αραια και που 3g και σε μερικα σημεια χωρις καν σημα 2g, η wind καθολου 3g, σε απλο gsm αριστη!!! Αρα οτι η vfn εχει καλυτερο 3g ειναι απλα μπουρδες! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 πω μ@λακια!, θα εισαι ναυαγος μεσοπελαγα και δεν θα εχεις 3g να κατεβαζεις..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 3G στο μετρό; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 3G στο μετρό; 3g στο μετρό δεν έχει η Cosmote. Μάλιστα δεν έχει καθόλου σήμα ούτε σε μερικούς σταθμούς, ενώ μεταξύ σταθμών (στη διαδρομή) δεν είναι τόσο καλή όσο η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 3g στο μετρό δεν έχει η Cosmote. Μάλιστα δεν έχει καθόλου σήμα ούτε σε μερικούς σταθμούς, ενώ μεταξύ σταθμών (στη διαδρομή) δεν είναι τόσο καλή όσο η Wind. Δε το ρωτάω. Κατάφαση είναι. Ετοιμάζει 3G η Cosmote στο μετρό. Πότε θα το ενεργοποιήσει άγνωστο. Στο GSM είναι καλύτερη η WIND. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δε το ρωτάω. Κατάφαση είναι. Ετοιμάζει 3G η Cosmote στο μετρό. Πότε θα το ενεργοποιήσει άγνωστο. Στο GSM είναι καλύτερη η WIND. Το οποίο 3G της cosmote θα πιάνει όσο λίγο πιάνει και το 2G? Γνωρίζεις περισσότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρονια πολλα!:) Εδω και 3 μερες δεν μπορουμε να βγαλουμε κληση/μηνυμα με την cosmote!Δινει σημα αλλα στους αλλους λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο.Το προβλημα ειναι κυριως στα καρτοκινητα(περιοχη Ιστιαια,Ευβοια)...Χθες επανηλθε το δικτυο για κανα τριωρο αλλα σημερα και παλι τιποτα!!!!!:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Πρόβλημα δικτύου απλά!:) Το οποίο στις άλλες 2 σπάνια συμβαίνει(και ποτέ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!) Περαστικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρονια πολλα!:) Εδω και 3 μερες δεν μπορουμε να βγαλουμε κληση/μηνυμα με την cosmote!Δινει σημα αλλα στους αλλους λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο.Το προβλημα ειναι κυριως στα καρτοκινητα(περιοχη Ιστιαια,Ευβοια)...Χθες επανηλθε το δικτυο για κανα τριωρο αλλα σημερα και παλι τιποτα!!!!!:down: Κι εδώ το ίδιο, ιδίως σήμερα. Μου φαίνεται θα πρέπει να φάει ομαδικές μηνύσεις ή να δεχτεί ομαδικές αιτήσεις για φορητότητα για να αποφασίσει να κάνει μία αναβάθμιση στο δίκτυό της. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτές οι εταιρίες. :mad: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έχει πέσει το δίκτυο της Cosmote στο Βόλο. Ελπίζω μόνο να μην χτύπησε :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έχει πέσει το δίκτυο της Cosmote στο Βόλο. Ελπίζω μόνο να μην χτύπησε :p :lol: Πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνουν πραγματικότητα το σλόγκαν τους: «σήμα π@π@ρ@». Όταν όμως μας χάσουν από πελάτες, θα χτυπάνε αυτοί το κεφάλι τους στον τοίχο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harriswd Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα απο χθες βρισκομαι στο Ληξουρι Κεφαλλονιας για ολιγοημερες διακοπες και το προβλημα με την cosmote ειναι τεραστιο. Το σημα ειναι πολυ καλο, αλλα, μολις πας να μιλησεις μετα απο μερικα δευτερολεπτα πεφτει η κληση. Αυτο συμβαινει με 2 κινητα τηλ που εχω. Ερχομαι 3 φορες το χρονο στο νησι και ποτε δεν ειχα προβλημα. μαλιστα το σημα ειναι παρα πολυ καλο. Αλλα τωρα υπαρχει προβλημα με τις κλησεις. Το ιντερνετ παει παρα πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts