Jump to content

Alphaleader

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.330
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Alphaleader

  1. περίεργο μιας και διαβαζα στο XDA πως οι δισιμοι περνάνε κανονικα τα firmware των μονοσιμων εκδόσεων. :confused: in other news, οσοι δίσιμοι θέλουν και SD: http://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/ Εγώ το έκανα σήμερα μέσα σε 5 λεπτά. Πλέον έχω 32+64+2χ SIM. Απλά να σίγουρεψετε πως είναι σχετικά ευκολη η πρόσβαση σας σε κάποια ανταλλακτική SIM σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Επίσης να σημειώσω πως οι νεότερες SD ειναι λεπτότερες και είναι οι κατάλληλες γι αυτη την δουλεια. Παλιοτερες μην χρησιμοποιειτε εκτός και αμα έχετε ορεξη για περιπέτειες.
  2. μου εκανε 3-4 επανεκκινησεις μονο του, οταν ειχα τελειωσει το αρχικο στησιμο του κινητου. Εκτοτε δεν ξανααπασχολησε. Μαλλον εκανε τα δικα του. Μηπως δεν επρεπε να το κανεις ρισετ αλλα να το αφηνες να στρωσει;
  3. εγώ δεν το έχω δει, το έχω πάρει :lol: Στις φώτος το εβλεπα σαν grey, και για καποιο λογο δεν εδινα σημασια οτι εγραφε silver. Ειναι σαν ελαφρυ ματ χρωμιομενο. Ευτυχώς δεν ειναι γυαλιστερό γιατι θα ταν κανονικός καθρεφτης. Δεν ειναι άσχημο, αλλα θεωρώ οτι ειναι λιγο... αδιάφορο. Προσωπικά δεν θα το ξαναπερνα σε silver. Θα πηγαινα σε μαυρο. Εννοείτε πως ειναι fingerprint magnet, αν και πρεπει να φαίνονται λιγο λιγοτερο απο το μαυρο. Αργοτερα θα προσπαθήσω να βγάλω κανα 2-3 πιστές φωτος.... update: το εβγαλα απο πολλες γωνιες, μπας και μπορεσω να αποδωσω πιστα το πως δειχνει... http://s33.postimg.org/dnavk4rcb/P60602_160836.jpg http://s33.postimg.org/qh8xdh4rv/P60602_160856.jpg http://s33.postimg.org/jj4t7j6nf/P60602_160920.jpg http://s33.postimg.org/z5w2kwkff/P60602_160955.jpg http://s33.postimg.org/wyrbq2lpn/P60602_161002.jpg http://s33.postimg.org/en16fu6i3/P60602_161023.jpg
  4. για την ιστορια πάντως, σε βρεταννικό δικτυο που βρίσκομαι, δεν εχω παρατήρησή ακομα καποιο θεμα με την εναλλαγή 3G - 4G. Θα το παρακολουθω ομως επειδη το αναφέρετε...
  5. προσωπικα απο ενα κινητο περιμενω να μπορει να κρατα η μπαταρια ενα πληρες 24ωρο με μια σχετικη χρηση (προφανως δεν εννοω να σαπιζεις στα παιχνιδια και να κρατα). Το S7 δε με απογοητευσε καθολου σχετικα... μετα τους πρωτους 2 κυκλους φορτισεων εστρωσε η μπαταρια και το συστημα και μου έδωσε 4-4,5 ωρες οθονης και στο τελος του 24ωρου ειχε και 15% μπαταρια. Κανενα powersave σε λειτουργια, πολλα πραγματα sync στο background, πολλα chat apps, κλπ κλπ... Ειχα καλη εμπειρια με Meizu M1 Note στο θεμα μπαταρια και έχω την εντυπωση πως το S7 ειναι ακομα καλυτερο αν και με 150mah μικροτερη μπαταρια. Αν δε ενεργοποιησω το απλο powersave, μου δινει την εντυπωση οτι θα βγαλει 48ωρο.:blink: Θα δοκιμασω στις επομενες μερες να δω τι ψαρια θα πιασει.
  6. και γω με το ασιατικο S7 duos την ιδια version εχω... τιποτα νεοτερο.
  7. fair enough then... Μακάρι εσύ να έχεις δικιο. Θα κατεβάσω και θα δοκιμάσω φλασάρισμα... :happy: update: κατα πως φαίνεται είχες δίκιο! Δέχτηκε το firmware κανονικα και το περνάει αυτή την στιγμη....
  8. αν ηταν έτσι, τοτε θα μου ειχε βγάλει update στο κινητο. 4.5.7i φορώ και δεν έχει update. Νομιζω πως αν παω να το φλασαρω με την G απλά θα αρνηθει.
  9. Global ειναι, απο οσο είδα αυτη. International δεν εχει βγει ακόμα, στην 4.5.7 ειναι.
  10. ναι... τι να μαθω ακριβως? Οτι το throttling ειναι κακο πράγμα? Εεε δεν χρειαζεται ιδιαιτερη φαια ουσία αυτο. Η μαγκιά ειναι να μην χρειάζεται να κάνει. Γι αυτο το λογο εστειλα πισω και ενα Lenovo Yoga 3 Pro... λογω throttling.... το οποιο απο την πολλη καλοσύνη του feature αυτου σερνοτανε στο χώμα. Οταν επεμβαινει το throttling και ριχνει την συχνότητα της CPU αυτό σημαινει πρόβλημα ψύξης. Μπορεί να ειναι εντονο, μπορεί και οχι. Αλλα καλό δεν ειναι. Το throttling σαν feature σχεδιαστηκε ως thermal protection της CPU και οχι ως battery saver. Ελπιζω να σε διαφώτισα.
  11. Το ακουσα και αυτο.... :O Κακο ειναι... αλλα τελος πάντων οπως ειπες και συ, τι 100 τι 120... οι επιδόσεις ουτως η αλλως ειναι πολυ καλές. Αλλα μην βαφτιζουμε το κρεας ψαρι...
  12. την διαφορά στον επεξεργαστη με την μικρή version θα την καταλάβει το Antutu και λοιπά προγράμματα... οχι εγώ, οχι εσυ, οχι κανεις αλλος. Οσον αφορά την μνήμη... οταν θα φτάσει το android να ζητά 4GB ο 820 θα ειναι ήδη λίγος και θα είναι το κινητό για αλλαγμα. Τα 4 η και 6GB που λανσάρουν ειναι για τα μάτια του κόσμου παρά ουσια. Στο storage, o καθένας οπως την βρίσκει φυσικά... δεν καθοριζει την εμπειρία εφόσον επαρκει για την χρηση που το προορίζει ο καθένας.
  13. καλα εγω ακομα απορώ γιατι βγάλανε τις τηλεορασίτσες απο τα κινητα...το οποιο ειναι killer feature μπροστα στο ραδιο. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ουτε και γω θα παρω Mi5. :mad:
  14. περιεργο, γιατι η Xiaomi δεν αναφερει πουθενα κατι σχετικο...
  15. δλδ το Pro που ακριβώς κάνει την διαφορα? Γιατι ακόμα και το 3/32 την ιδια ακριβως εμπειρια χρήσης θα σου δωσει...
  16. http://www.theverge.com/2016/3/16/11243842/xiaomi-mi5-review-low-cost-smartphone Και απο το the verge μια αρκετα καλη κριτική. Καλα τα πάει. Αστεράκι. Μπορεί να μην ειναι 100% ανταγωνιστικό πχ του S7, αλλα νομίζω πως η τιμη απο την αλλη δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαιτερη κριτικη.
  17. οποτε δλδ, να επιβαρυνθούμε όλοι στην τιμή ακομα και αν δεν ψωνίζουμε με κάρτα. Makes sense.... NOT. Απο την μεριά της λογικής, ειναι πολυ φυσιολογικό αν ο τροπος που επιθυμεις την συναλλαγή επιφέρει κόστος στον εμπορο, αυτό το κόστος να μετακυλιεται σε σενα. Ο εμπορος σου δίνει εναν τρόπο ανέξοδο (πχ κατάθεση ή μετρητά). Αν εσυ το θες αλλιως, πάρε και το κόστος. Δλδ ο αλλος κοροιδο ειναι να βάζει απο την τσέπη του? Εφοσον λοιπον γίνει κατι τετοιο, η εξομειωση θα γινει προς τα πάνω, οχι προς τα κάτω.
  18. ο Launcher ειναι διαθέσιμος στο market, και ναι κατ επεκταση μπορείς να τον βάλεις. Αν και χάλια launcher μπροστά στον Nova :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H γνώμη ειναι πάνω σε μαμά ROM REDMI NOTE 2 και αυτά ειναι γνωστά και στο μιαου μιαου φορουμ οπου υπάρχουν και οι "λύσεις" στο πρόβλημα. Αμα θελει λοιπον να προστατευτει απο τα γεγονοτα και οχι την γνωμη μου, ας βγάζει καλυτερες ρομ που δεν θα κάνει το android πατσαβούρα με τα μιαου μιαου πάνω. Η λύση δεν ειναι τα κατάπτυστα κλειδώματα, αλλά να μην βάζει χέρι και προκαλει παρενέργειες.
  19. ερρρμμμ, που μωρε ανέφερα ως αρνητικο το γεγονός οτι βγάζει κι αλλα προιόντα? :O Ρε φανμποι... και γώ έχω αρκετά απο αυτά τα προιοντα και ειμαι ευχαριστημενος ;) Οσο για το app drawer... το οτι το προκρίνει εν τέλη και η Google δε σημαίνει οτι ειναι καλο. Οι αντιδράσεις απο τους fans ήδη αρχίζουν να κάνουν αισθητη την παρουσία τους. Εννοω οτι μπαινεις σε 4 διαφορετικα μενου για να αλλάξεις ρυθμίσεις και να μην κλεινει εφαρμογές το aggressive task killing των κινεζοROM. Κανονικα δεν θα επρεπε να μπαινεις πουθενα και δεν θα επρεπε ποτε να πειράζουν σε τετοιο βαθμό το Android... ουτε η Xiaomi ουτε κανένας.
  20. Ελα καλα... βαθιές ανάσες, μη μου πάθεις τίποτα :p Σιγα την πρωτοκλασοτινη :lol: If u ask me, στο ιδιο καζάνι βράζουνε, με την διαφορα οτι η Xiaomi βγάζει φωτιστικά και air purifiers. Το καλοδούλεμενο επίσης s/w ειναι αυτό που δεν χρειάζεται να μπεις σε 4 διαφορετικά μενου για να μην σου κλείνει εφαρμογες ούτε αφαιρεί σε λειτουργικότητα (βλεπε app drawer). Αν το δούμε και σφαιρικότερα, τα Meizu εισάγονται και επισημα και έχουν και international versions... ενω στο Xiaomi στηριζεσαι σε τρίτους. Ο φίλος που λεει περι συγκρισης έχει και την ποιο ορθολογική στάση αν θέλει το καλύτερο. Το αν οντως το Xiaomi θα ειναι flawless, υπεργαμάτο κλπ... θα φανεί στην νεκροψία. Και εγώ πιστεύω οτι όντως θα ξεχωρίσει, αλλα ειναι gut feeling και οχι fact. :happy:
  21. προσωπικά θα περιμένω λιγάκι... κανα διμηνο ξέρω γω για 1) να προσγειωθεί το κινεζοχαρατσι σε λογικα επιπεδα, 2) μπας και βγει καμιά international εκδοση με υποστήριξη FDD B20.
  22. στο δικό μου παραλληλο σύμπαν(και πολλών αλλων δλδ) ψωνίζω μια χαρά... :happy: Ποτέ δεν υπηρξε πρόβλημα.
  23. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5_and_mi_5_plus_specs_and_prices_outed_by_a_retailer-news-16851.php αν αυτές ειναι οι τιμές... κλειστε το τοπικ... Παμε και περνουμε κανα G5-S7 και τελος.
  24. ελπιζω και γω να μην ξεφυγουμε πανω απο τα 400 εστω για την μικρη version. Αμα ειναι να δώσω παραπάνω κάλλιστα κοιτώ και τους παραδοσιακούς κατασκευαστές. Μου φαινεται λιγο ασχημο να δωσω σοβαρο ποσο και να μην εχω καν εγγυηση.
  25. 1) Password manager ουτε νεκρός. Τους κωδικους μπορώ να τους ξέρω μονο εγώ και τίποτε αλλο. Οσοι τα εμπιστευεστε καλα κάνετε, but not me. 2) Δεν κάνουν καλά. Χρησιμοποιώ κάρτες κοντά 20 χρόνια. Δεν ειχα ποτέ θέμα. Αλλοι χρήστες μπορεί να θέλουν εξτρα προστασία λόγω αμέλειας τους στην διαφύλαξη των στοιχείων. Οχι για μένα. Ακούγεται εγωιστικό... αλλά ετσι έχει. Κάτι τετοια κόλπα ακυρώνουν την ευκολία για την οποία δημιουργήθηκαν οι πιστωτικές και αν το θεωρήσουμε οτι αυτή η λογική ειναι σωστή... γιατι να μην πέρνουμε κάθε φορα πριν την συνναλαγή την τράπεζα και να μας περνάνε μινι-ανακριση στοιχείων? Γιατί να μην στέλνουμε φαξ με την ταυτοτητα μας και λοιπά δικαιολογητικά? Γιατί γιατι γιατί.... καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Τα κάνουν αυτά στην Visa και μετά καίγονται γιατι κάποιος αλλος τους τρώει την δουλειά (βλέπε paypal) και τρέχουν να δούνε πως θα το αντιμετωπίσουν. (προσφατα επαιξε η ειδηση)
×
×
  • Create New...