Jump to content

Delijohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    620
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Swisscom - Ελβετία

Delijohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. 1000 ευχαριστώ!!! :) Έπαιξε πολύ εύκολα και μου κατέβασε και τα 2 ΟΤΑ updates! Πολύ καλή rom! Θα τη λιώσω αυτές τις μέρες να δω προβλήματα ή διαφορές. Με χαλάει λίγο που η status bar και τα εικονίδιά της είναι μικρά σε σχέση με άλλα τηλέφωνα, μα είναι όλα θέμα συνήθειας..
  2. Παιδιά καλησπέρα :) πήρα το φλεβάρη το κινητό σε συγγενικό μου πρόσωπο (bangood) και άρχισε και κάνει κουλά, πετάει κινέζικες ειδοποιήσεις και εγκαθιστά μόνο του εφαρμογές.. έψαξα να βάλω άλλη rom (τελευταία ινδική;; ) αλλά δε νομίζω πως είναι καλή.. δεν έχει καν gapps (Z2131_CN_OPEN_USER_Q01080.2_N_ZUI_2.5.334_ST_170116_qpst) Μου δίνετε κάποιον οδηγό να περάσω twrp κ μετά κάποια ρομ τύπου... κάτι τέτοιο. Βρήκα αυτό. Κάνει σαν πρώτο βήμα; Μετά;; Ευχαριστώ
  3. Delijohn

    OnePlus 3

    Πες τι χρήση κάνεις. ΜΟΝΟ έτσι φαίνεται πόσο περίπου χρησιμοποιεί το κινητό ο καθένας. Το να συγκρίνουμε κινητά επειδή είδε κι άκουσε ο καθένας δεν έχει νόημα... πέρα από το ότι εδώ, δεν συγκρίνουμε κινητά. To oneplus 3, πάει καλά σε αυτονομία. Ειδικά με τα τελευταία updates δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4,5 ώρες sot και συνήθως είναι 5 με 6+. Αυτό είναι με βάση τη δική μου χρήση.
  4. ε μέσα στη λίγη ώρα που την έχω, όχι.. τα καθημερινά δουλεύουν.. π.χ. μόνο κλήση δεν έχει τύχει να λάβω.. οι ειδοποιήσεις παίζουν κανονικά.. κάμερα οκ.. δεν είδα κάτι..
  5. την πέρασα μόλις... Nougat από Δεκέμβρη λένε.
  6. Delijohn

    OnePlus 3

    Πάντα είχα αγγλικά μενού στα android, αλλά αυτό το διάφορα ή κακή μετάφραση είναι ή κάτι "περίεργο" τρέχει στο κινητό σου. Τι πάει να πει διάφορα;; Κουλό..
  7. Delijohn

    OnePlus 3

    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Όλες οι εφαρμογές πλέον φτιάχνονται με το σκεπτικό του να μην έχουν ΚΟΥΜΠΙ για το μενού. Όλες έχουν sandwich menu κουμπάκι στην οθόνη ή τραβάς από το πλάι το μενού (δεξιά ή αριστερά). Προσωπικά δε μου έχει τύχει εφαρμογή που να μην έχει μενού που να το πατάς ή να το τραβάς και να γίνεται μόνο με κουμπί.. οπότε δεν γνωρίζω τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση.
  8. Delijohn

    OnePlus 3

    επειδή έκανα κι εγώ τη μετάβαση από το one το καλοκαίρι, θα σου πω το δυσάρεστο πως το κουμπί - "menu" δεν υπάρχει πλέον... Όλα τα τελευταία android έχουν 2 κουμπιά, το κουμπί πίσω και το κουμπί πρόσφατα (που σου δείχνει τι είναι ανοιχτό). Από τη μια, το θεωρώ αρνητικό.. από την άλλη, το συνήθισα και δε μου λείπει καν... ;) έτσι είναι πλέον όλα τα κινητά.
  9. Delijohn

    OnePlus 3

    ναι, ρητορικό ήταν το ερώτημα, προφανώς και κάποιοι το χρησιμοποιούν.. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι "καλό" υπάρχουν 1002 άλλα, πολύ καλύτερα.. ειδικά το oneplus 3, είχε νομίζω το swiftkey, άρα ποιος ο λόγος να χρησιμοποιηθεί της google; θες να σου πω κι άλλα; Ανέφερα δύο... έκατσες να αναλύσεις γιατί δεν είναι καλό το ένας από τα δύο... υπάρχουν ΠΟΛΛΑ.. της google ούτε τόσο καλό είναι, ούτε καλές προβλέψεις έχει, ούτε χρηστικό είναι, ούτε αλλάζει μεγέθη κλπ.. από εκεί κ πέρα, αν κάποιος θέλει να κάτσει να παιδεύεται με το default, με 'γεια του με χαρά του...
  10. Delijohn

    OnePlus 3

    βάλε ένα πληκτρολόγιο της προκοπής, ποιος χρησιμοποιεί της google εν έτει 2016;; Από swiftkey έως touchpal.
  11. την περνάς από πάνω κι απλά κάνεις wipe cache συνήθως παίζει μια χαρά
  12. υπάρχουν εφαρμογές που βάζουν toggles στην επιφάνεια σαν widget και κάνεις εναλλαγή..
  13. Delijohn

    OnePlus 3

    Την έχω από χθες το πρωί και χθες βραδάκι ήρθε κ fix για όσους είχαν πρόβλημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα κι ενεργοποίησα ήδη και το κλείδωμα κάποιων εφαρμογών με το αποτύπωμα. Τέλειο! Όλα καλά από μένα! Καμία αλλαγή σε μπαταρία κλπ.
  14. Η πλάκα είναι ότι όχι απλά δεν μπρίκαρε, αλλά δεν είναι καν σίγουρο πως φταίει η community. Το skype είναι πολύ προβληματικό τελευταία. Σε πολλές συσκευές..
×
×
  • Create New...