mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 (edited) Ποια Rom φοράει το κινητό σας; Edited October 7, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Swedish Spring RLS5 και τα μυαλα στα μπλεντερ.εχει τα παντα(ναι εχει κα ραδιο!!)και κανει τα παντα.και πανω απο ολα ειναι σαθερη!:D:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 RLS4b τις έχω δοκιμάσει όλες και κατέληξα εκεί...πολύ ευχαριστημένος.. Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 RLS4b επίσης , παρα πολύ καλή!!! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Κι εγώ με Swedish 4b είμαι. Ήταν η πρώτη custom ρομ που έβαλα, γιατί περίμενα να βγει κάποια αρκετά stable πριν προχωρήσω. Εντυπώσεις; Σε όλα άψογη: ταχύτατη, σταθερή, πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, δεν μου έχει κάνει ποτέ κρας, όλες οι εφαρμογές μου δουλεύουν μια χαρά, gps, wifi, κλπ όλα άψογα :) . Με overclock δεν έχω ασχοληθεί, γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από την ταχύτητά του. Έχω βάλει και το true gingerbread circle mod skin και είναι πολύ όμορφο το λεπίδι! Σκοπεύω να περάσω και στην 5, αλλά δεν βρήκα χρόνο το ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει μια δημοσκόπηση για το θέμα? Γράφοντας έτσι θα γεμίσουν πολλές σελίδες και ένα συμπέρασμα δεν θα έχουμε βγάλει. Εγώ CM7 nightly57. Edited May 2, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Σκοπεύω να περάσω και στην 5, αλλά δεν βρήκα χρόνο το ΣΚ. Βαριά βαριά 10 λεπτά διαδικασία είναι, δεν θέλει wipe :p On topic την CM 7.0.2. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill30 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Εγώ ακόμα στην Japanese Jellyfish RLS9 είμαι με άπειρες εφαρμογές μέσα, αξίζει να πάω στην Swedish Spring RLS5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Swedish Spring RLS5 με κλειστα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Εγώ ακόμα στην Japanese Jellyfish RLS9 είμαι με άπειρες εφαρμογές μέσα, αξίζει να πάω στην Swedish Spring RLS5 ; Αυτονόητα πράγματα είναι αυτά, φυσικά και αξίζει, οποιαδήποτε νεώτερη από την JJ rom αξίζει βασικά. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 SS RLS5 στα 672 ο/c . Προβλήματα που βρήκα είναι :αλλήλοκάληψη κειμένου στα Ελλήνικά π.χ. στα stats μπαταρίας/ ετοιμότητα κυψέλης ,το κείμενο "η ώρα είναι ενεργοποιημένη" και η ώρα αλληλοκαλύπτονται.Σε landscape ειναι οκ. Το έχει και στο μενού που βγαίνει με το παρατεταμένο πάτημα του power.Σαν bug το θεωρώ ασήμαντο. Ένα ακόμη πρόβλημα ,σπανιο αλλά πιο σημαντικό είναι το ότι μερικές φορές μετά από reboot κάποιες εφαρμογές που έχω στην homescreen εμφανίζονται σαν όχι εγκατεστημένες. Κυρίως εφαρμογές περασμένες στην sd και δεν είναι πάντα οι ίδιες. Με αλλάγή σε πιο γρήγορη sd το ξανάκανε.Με δεύτερο reboot όλα επανέρχονται κανονικά(ΜΟΝΟ σε reboot το κάνει,αν όλα είναι οκ και δεν κάνω reboot δεν το παρουσιάζει).Ίσως να μην είναι η rom ,δεν είμαι και σίγουρος. Offtopic σχετικά με το o/c. Στο PC κάνω o/c εδώ και χρόνια χωρις προβλήματα. Το θέμα είναι πως στο PC έβαλα extra coolers , καλής ποιότητας hardware δοκιμασμένο σε o/c ,καλύτερη θερμοαγώγιμη πάστα περασμένη με σωστό τρόπο και όλα αυτά που θα μου δώσουν μεγαλύτερους χρονισμούς χωρις να "πάρω φωτιά". Με το κινητό δεν έχω ιδέα για το πόσο καλό είναι το hardware και δεν πίεσα πολύ τα πράγματα. Τώρα που θα αρχίσουν και οι ζέστες ,ακόμα χειρότερα. Ελπίζω να αντέχει το blade αλλά δεν θα θελα να μου καεί η cpu σε καμιά παραλία . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 CM7 κάποιο αρχαίο Nightly κοντά στο 20, δεν θυμάμαι ποιό. Δεν το αλλάζω γιατί δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρονται για τα νεότερα, ούτε GPS restart, ούτε κλείσιμο του κινητού όσο φορτίζει, ούτε accelerometer lag :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 CM7 κάποιο αρχαίο Nightly κοντά στο 20, δεν θυμάμαι ποιό. Δεν το αλλάζω γιατί δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρονται για τα νεότερα, ούτε GPS restart, ούτε κλείσιμο του κινητού όσο φορτίζει, ούτε accelerometer lag :worry: πάντως και το 57 οκ είναι σε μένα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπερα Εγω ειμαι με FLB froyo R10 Παράθεση Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπερα Εγω ειμαι με FLB froyo R10 Η προηγούμενη μου rom (πριν την Swedish Spring) ήταν η FLB froyo R10. Μπάμπη κάνε το κόπο να περάσεις στην SS. Είναι μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη custom froyo rom.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μετά από μια ολόκληρη μέρα με cm7. 0. 2 και αρκετά κόλληματα, επέστρεψα στην ss rls5,μακράν η πιο σταθερή Rom για το λεπίδι μας. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες... αυτή απλά με έχει ικανοποιήσει απόλυτα.... 2.3 CM7 Nightly 57 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δοκίμασα για κάποιες μέρες τη Modaco R12, μετά πέρασα στην SS RLS1, και αφού είδα ότι είναι -ελαφρώς- καλύτερη, συνέχισα με SS3 και τώρα SS5....:cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Blade 512 SS5 και ναι το εχω GEN1 ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Blade 512 ss rls5 GEN1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 ^^ οτι λένε και οι 2 απο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εγώ πέρασα σε έναν κολητό μου την Cyanogen 7.0.0 και είναι φανταστική. Δεν έχω κοιτάξει άλλες rom... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Εδώ και εβδομάδες χρησιμοποιώ την CyanogenMod 7.0.0 και δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που με τα εξτρά της με έχει βολέψει αρκετά. Γρήγορη είναι, σταθερή είναι, η κατανάλωση μπαταρίας δεν είναι υπερβολική, οπότε δεν προχωράω προς το παρόν σε αναβάθμιση. Btw, έχω συσκευή Gen1, οπότε ένας λόγος παραπάνω να μην μπλέξω με converters κλπ που χρειάζονται για το πέρασμα των νεότερων CM 7.0.x. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καινούργιο μπλειντ. Απειραχτο (Προσπαθησα να ξεκλειδωσω τα 512 σύμφωνα με εναν οδηγο στο σαιτ και ενω στο πσ μου εγραφε επιτυχία, στις ρυθμίσεις του κινητού ακομα γραφει125μβ ελεύθερα στην εσωτερικη μνήμη.) Τι ρομ φοραει? Μπορείτε να μου προτεινετεκαμία καλύτερη? Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καινούργιο μπλειντ. Απειραχτο (Προσπαθησα να ξεκλειδωσω τα 512 σύμφωνα με εναν οδηγο στο σαιτ και ενω στο πσ μου εγραφε επιτυχία, στις ρυθμίσεις του κινητού ακομα γραφει125μβ ελεύθερα στην εσωτερικη μνήμη.) Τι ρομ φοραει? Μπορείτε να μου προτεινετεκαμία καλύτερη? Τα 125MB είναι η Internal μνήμη του κινητού (για εφαρμογές κτλ) . Φοράει την Stock Rom της Wind. Προτείνω την SS5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304800 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts