Jump to content

babis306

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis306

  1. Καλησπερα στην παρεα. Επειδη δεν βρηκα αλλο νημα για το Nexus 5X ας πω και γω την γνωμη μου. Εχω το κινητο περιπου ενα μηνα και μολις πριν απο καμμια βδομαδα ηρθε το καλωδιο και το εκανα root και εβαλα custom Rom & Kernel πανω. Εβαλα την Pure Nexus 6.0.1 r13 και kernel τον ElementalX N5X-1.06 με λιγο overclocking. Οχι οτι ειχε θεμα το τηλαφωνο αλλα για να δω μεχρι που μπορει να φτασει.........με ενα κλικ πανω στα 1.53 ο τετραπυρηνος και στα 1.82 οι υπολοιποι δυο παει αερα το κινητο........... Μου εχει σπασει τα νευρα ΔΕΝ μπορω με τιποτα να ανεβασω screenshot απο το Antutu ακομα και οταν ριχνω τελειως το μεγεθος στα 11ΚΒ τελος παντων θα προσπαθησω και αργοτερα να δω τι μπορω να κανω. Μια βοηθεια καποιος παιδια δεν μπορω να ανεβασω συνημμενο στην απαντηση...... :mad:
  2. Ωραιο τηλεφωνο και αν εχει την ποιοτητα του ηχου που ειχαν παντα τα Motorola θα ειναι τελειο!!!!!
  3. Καλημέρα, εμένα πάντως στο δικό μου αμάξι (Ford Mondeo) το bluetooth δουλεύει μια χαρά. Άλλο πρόβλημα έχω εγώ με το αμάξι: ΔΕΝ μου εμφανίζει όλες τις επαφές στο μενού "επαφές" του τηλεφώνου πράγμα το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε από την έκδοση 2.3.4. του Android (τότε είχα ένα ZTE Blade). Έκτοτε ποτέ μα ποτέ δεν μου εμφάνισε όλες τις επαφές και ας έχω αλλάξει τρία τηλέφωνα μέχρι τώρα. Αποσυνδέσεις μου έχει κάνει πολύ ελάχιστες φορές και ο ήχος ακούγεται καμπάνα.
  4. Καλησπερα, το bluetooth δουλευει στην 4.3 ? Αν μπορει καποιος που την εχει περασει να μας απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Να σου πω την αληθεια το υποψιαζομουν αλλα δεν ημουν εντελως σιγουρος.
  6. Καλησπερα σε ολους. Εχω περασει την Jelly Belly v.2.5 και το fix που την ακολουθει στο Nexus και ολα καλα μεχρι την ωρα που ειπα να κανω ενα τεστ με το antutu για να δω και με νουμερα την διαφορα απο την stock 4.0.4 που ειχα μεχρι τωρα. Με την stock χωρις overclocking κλπ εβλεπα το πολυ 6100 - 6300 με την Jelly Belly v.2.5 ομως παροτι δειχνει στην πραξη πολυ πιο smooth στο bench μου εβγαλε απο 2000 κατι εως το ανωτερο 4000. Τι γινετε αν μπορει κανενας να με διαφωτισει μηπως κανω τιποτα λαθος. Η διαφορα στην αισθηση ειναι αρκετη αναμεσα στις δυο ROM παντως υπερ της Jelly Belly!!!!!!!!!!!! :D
  7. Καλησπερα σε ευχαριστω πολλυ για το ενδιαφερον αλλα εχθες το απογευμα το ανταλλαξα με καποιον ο οποιος το ηθελε και ετσι οπως ηταν και μου εδωσε ενα blade. Γι'αυτο δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα αν και πιστευω οτι περνοντας την stock ROM θα γινοταν η δουλεια. Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.....καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε που το βλεπω λιγο εως πολλυ χλωμο.
  8. ......το Νο 2 το αντιμετοπίζουμε όλλοι απότι βλέπω και μια άμεση λύση δεν φένεται να υπάρχει. Οσο αφορα τα ρεσταρτ εγω με oxygen 2.3.2, οταν εβγαλα το snappzmarket σταματησα να εχω αυτο το προβλημα, αν το εχετε δοκιμαστε το.
  9. Καλησπερα σε ολους. Χρειαζομαι μια βοηθεια παιδια οποιος μπορει θα του ειμαι ευγνωμων. Εκανα μια πατατα και μαλιστα χοντρη χωρις να το σκεφτω, απο το clockwork mode απο το backup and restore εκανα φορματ το system με αποτελεσμα να μην ανοιγει το κινητο και να βγαζει μπλε οθονη. Αποπειρα να περαστει η official ROM ειχε ως αποτελεσμα το τηλεφωνο να μενει στην ροζ οθονη. Επειδη βιαζομουν για να το πουλησω το τηλεφωνο για αυτο εγινε η απερισκεψια. Πρεπει να εχω καπου θαμμενο ενα backup απο το clockwork mode αν δεν κανω λαθος και βοηθαει πουθενα αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει καποια ιδεα για το πως θα το επαναφερω εως την Δευτερα-Τριτη που πρεπει να το δωσω. :cry: :blink:
×
×
  • Create New...